Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ειχε πλακα ..ασπρο -μαυρο ....πωπω τι θα το κανω το θηριο σήμερα με τοση ζεστη ???

Λυπάμαι, αλλά σήμερα δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί έχουμε ωδείο το απόγευμα... Γενικότερα, όμως η λύση είναι μία: ΝΕΡΟ!!! Πισίνα, λεκάνη, λάστιχο, μπανιέρα, κουβαδάκια... Νερό να'ναι κι όπως να'ναι!!!

mrdIp3.png

ναι ...και που να εχω την πισινα οεο??θα παω να κανω μια ανασκαφη στο υπογειο....

παει η ζουζουνα το απογευμα να τραγουδησει τον ρομπι ??

Βέβαια... Κι έχει πέσει για ύπνο από τις 2 για να είναι ξεκούραστη!!! Αλλιώς ο ρόμπι θα την διώξει!

Α! Και για να ξέρεις, εμπλουτίζουμε το ρεπερτόριό μας. Σ-Κ ο μπαμπάς της, της άρχισε εντατικά μαθήματα Σωκράτη Μάλαμα! Θα μερακλώσουμε, όχι αστεία!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

μα τι κουλτουρα αυτο το παιδι !!!!!εμεις ξερεις κλασικα κι κι φα φα ...χαχαχα!!

Κάποια στιγμή το καημενούλι μου είχε μελαγχολήσει... Καθόταν και τα άκουγε γιατί της τα έβαζε ο μπαμπάς, αλλά της είχε κοπεί το χαμόγελο!!! Πόσο Μάλαμα ν'αντέξει! Δύο χρονών είναι!

mrdIp3.png

Κοριτσάκια αρέσουν στα παιδάκια σας οι mazoo and the zoo?

Θα έχει περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Το σκέφτομαι να τον πάω σε κάτι τέτοιο, αν και ξέρω ότι δεν θα καθήσει καλά, γιατί τέτοια παιδικά θεάματα είναι λίγο σπάνια προς τα μέρη μας.

Εσείς θα πηγαίνατε?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

ο Χρηστος παλι ειναι του ελαφριου ρεπερτοριου...

Μπουμπου η αλεπου , κουνελακι ,χαρωπα τα δυο μου χερια θα χτυπω..

Εγω Ελενη θα τον πηγαινα!!!του αρεσουν πολυ οι μαζου

Ναι Μαργαριτακι εχει ,ειναι διπλα η Ναπυπακτος και το Γαλαξειδι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κούκλες……

επιτέλους σας διάβασα… ότι θυμάμαι θα σχολιάσω:)

κώνων κούκλα μου φαντάζομαι τρομάρα που πήρατε, ευτυχώς όλα καλά είναι

μαελενι μήπως φταίει και η άμυνα του οργανισμού που βγήκε πάλι ο ιός? Ψάξτε λίγο να ενισχύσει τον οργανισμό σου με βιταμίνες και μπορεί και η ψυχολογία να επηρεάζετε.

Ξυπόλητη ούτε εγώ περπατώ, το πρώτο πράγμα που βάζω και το τελευταίο που βγάζω πριν ξαπλώσω ειναι η κάλτσες, ακόμα και τώρα το καλοκαίρι της φαραω μαζί με παντόφλες. Έχω αγοράσει και κάλτσες σαν γάντια για να φαραω και σαγιονάρες.

Τα παπούτσια τα βγάζουμε στο σπίτι γιατί σιχαίνομαι πάρα πολύ ειδικά με την Φωτεινούλα να κυλίετε στο πάτωμα. Εννοείτε ότι αν έρθει μουσαφίρης δεν τα βγάζει δεν είμαι και τόσο extreme.:tongue:

Tα crocs παντοφλακια είναι πολύ γελία στην εμφάνιση, εγώ βάζω καλτσακια στην μικρή γιατί το ποδαράκι της ιδρώνει

Σήμερα πολύ ζεστη δεν αντέχω καθόλου τα κλιματιστικά είναι ανάμενα γιατί δεν υποφέρεται εχω ομως παντα ανοιχτη πορτα

Εγω Μαελενη ειχα πει να τον παω αλλα αποφασισα τελικα να το αφησω για του χρονου που θα παρακολουθιε καλυτερα.

Αν προκειται ομως για περιοδεια που δε ξερεις ποτε θα ξαναρθουν θα ελεγα να τον πας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια αρέσουν στα παιδάκια σας οι mazoo and the zoo?

Θα έχει περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Το σκέφτομαι να τον πάω σε κάτι τέτοιο, αν και ξέρω ότι δεν θα καθήσει καλά, γιατί τέτοια παιδικά θεάματα είναι λίγο σπάνια προς τα μέρη μας.

Εσείς θα πηγαίνατε?

Ελένη μου, στην δικιά μου δεν έχω βάλει ποτέ mazoo, αλλά αν της έβαζα φαντάζομαι ότι θα ξετρελενόταν. Τα δύο cd με τα ζουζούνια που έχουν τα κλασικά παιδικά τραγουδάκια, τα ξέρει απ'έξω!

Τώρα για το αν θα την πήγαινα, δεν ξέρω... Λόγω ηλικίας, όχι τίποτ' άλλο. Εδώ δεν κάθεται ούτε πέντε λεπτά να δει ένα παιδικό στην τηλεόραση... Δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσει να δει ολόκληρη παράσταση!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...