Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξυπόλητοι όλου του κόσμου ενωθείτε!!! Εγώ θα ειμαι αρχηγόε σας και το παιδάκι μου βοηθός μου!Χι,χι,χι! Με άλλα λόγια ντρέπομαι αλλά το κάνω και αφήνω και το παιδί! Βασικά 1. ακόμα δεν του έχω μάθει την τιμωρία και 2. του πήρα 2 ζευγάρια ένα τέτοιο κροπς πόπς όπως το λένε και τα 2 τα έφαγε η μαρμάγκα!Σκέφτομαι για κάτι φτηνιάρικα πεδηλάκια με χριτσ χρατσ για το σπίτι μήπως αυτά έχουν καλύτερη τύχη! Όσο για το χώμα τον αφήνω και αλωνίζει με τις ώρες, τον κυνηγάω μη βρει καμιά γόπα αλλά με τα υπόλοιπα δεν είμαι καθόλου υστερική! Συμφωνώ με τη Βίκη! Δε θυμάμαι τι 'άλλο να σχολιάσω, μόνο υη λαχτάρα που πέρασε το Κωνκωνάκι! Τώρα το Καλοκαίρι είναι όντως μεγάλο θέμα η εγκυμοσύνη κι εγώ πολλές φορές είχα αναρωτηθεί μήπως σπάσαν τα νερά και δεν το πήρα είδηση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις τέλικα κλεισαμε !!!επιτελους!!!delphi beach κοντα στο γαλαξειδι ..με ωραια παραλια , οικονομικο με παιδικη χαρα και πισινα για τον συζυγο ..

Συγνώμη που θα το πω, αλλά έχουμε πάει και φύγαμε με χίλια!!!!!

Ξεγελάνε πάρα πολύ οι φωτο.

Τουλάχιστον να ζητήσεις τα μπροστινά δωμάτια οπωσδήποτε. Στα πίσω βρωμάει η κουζίνα. Αλλες λεπτομέρειες.....σε pm.

Συγνώμη Ιωάννα μου, μου γύρισαν τα ματάκια που το είδα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

εμεις τέλικα κλεισαμε !!!επιτελους!!!delphi beach κοντα στο γαλαξειδι ..με ωραια παραλια , οικονομικο με παιδικη χαρα και πισινα για τον συζυγο ..

καλά Ιωάννα δεν θα το πιστέψεις , αυτό το ξενοδοχείο κοίταγα και εγώ μόλις τώρα, μου το σύστησε ένας συνάδελφος που πάει τα 3 τελευταία χρόνια και είναι κατενθουσιασμένος. 100€ την ημέρα με ημιδιατροφή δεν σας είπαν; τι περίοδο θα πάτε;

καλά μιλάμε κουφάθηκα τώρα.

Μπράβο ρε γειτόνισσα! Και του χρόνου με το καλό!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη που θα το πω, αλλά έχουμε πάει και φύγαμε με χίλια!!!!!

Ξεγελάνε πάρα πολύ οι φωτο.

Τουλάχιστον να ζητήσεις τα μπροστινά δωμάτια οπωσδήποτε. Στα πίσω βρωμάει η κουζίνα. Αλλες λεπτομέρειες.....σε pm.

Συγνώμη Ιωάννα μου, μου γύρισαν τα ματάκια που το είδα!

τελικά κοίτα πως διείστανται οι απόψεις, για λέγε για λέγε Ελενίτσα γιατί και εγώ το σκεφτόμουν.

Να οι πελάτες! Έτσι είναι... Εσείς οι πλούσιοι τα έχετε και τα σκορπάτε! Δεν σας πιάνει η κρίση! Είστε Θεσσαλονίκη, όμως... Αν ήσασταν Αθήνα, στον άντρα μου θα πηγαίνατε!

πλουσιοι δεν ειμαστε καθολου.για να παρουμε το σκαφος,βοηθησαν γονεις και απο τις 2 πλευρες.η πεθερα μου πουλησε ενα οικοπεδο που ειχε απο τους γονεις της και το ζητουσε ο δημος.και ο μπαμπουλης μου εβαλε αρκετα το χερακι του.το ονειρο μας ηταν αυτο και εγινε πραγματικοτητα(εννοειται μετα το παιδι μας)

μας αρεσει παρα πολυ το ψαρεμα οποτε ξεκινησαμε απο τα μικρα και καταληξαμε σε αυτο το οποιο μη φανταστεις...απο αμερικη ηρθε στη μιση τιμη.αλλα δεν το βλεπω να μπορουμε να το δικαιολογησουμε του χρονου οποτε θα βρεθει μια λυση.

ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δεν μπορει ουτε ο δημοσιος υπαλληλος με στανταρ μισθο να κανει το κουμαντο του

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Άντε συμεθέρα καλά να περάσετε! (σου είπα εγώ να κοιτάξεις αυτό που θα πάμε κι εμείς να είμαστε παρέα αλλά δε με άκουσες...) Πιστεύω πάντως ότι το ίδιο μέρος μπορεί να ενθουσιάσει κάποιον και άλλον να τον αφήσει αδιάφορο να μην πω να του δημιουργήσει και αρνητικές εντυπώσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Έχουμε κι εμείς το απλό (χωρίς δίχτυ προστασίας, απλά με ένα χερούλι να κρατιέται). Της το έφερε η νονά της στα γενέθλιά της. Στην αρχή έκανε σαν τρελή. Τώρα το έχει ήδη βαρεθεί και βάζει πάνω τα κουκλάκια της πισινούλας της να στεγνώνουν!

για την χαλκιδικη το πηραμε δωρο απο τους 3 παππουδες.πολυ σκεφτομαι την συναρμολογηση!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σκέφτομαι για κάτι φτηνιάρικα πεδηλάκια με χριτσ χρατσ για το σπίτι μήπως αυτά έχουν καλύτερη τύχη!

Αν κρίνω απ'την δική μου... Κι αυτά την ίδια τύχη θα έχουν...

mrdIp3.png

πλουσιοι δεν ειμαστε καθολου.για να παρουμε το σκαφος,βοηθησαν γονεις και απο τις 2 πλευρες.η πεθερα μου πουλησε ενα οικοπεδο που ειχε απο τους γονεις της και το ζητουσε ο δημος.και ο μπαμπουλης μου εβαλε αρκετα το χερακι του.το ονειρο μας ηταν αυτο και εγινε πραγματικοτητα(εννοειται μετα το παιδι μας)

μας αρεσει παρα πολυ το ψαρεμα οποτε ξεκινησαμε απο τα μικρα και καταληξαμε σε αυτο το οποιο μη φανταστεις...απο αμερικη ηρθε στη μιση τιμη.αλλα δεν το βλεπω να μπορουμε να το δικαιολογησουμε του χρονου οποτε θα βρεθει μια λυση.

ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δεν μπορει ουτε ο δημοσιος υπαλληλος με στανταρ μισθο να κανει το κουμαντο του

Βικούλα μου κι εμείς μία απ'τα ίδια είμαστε! Σε νοιώθω! Απλά, επειδή εγώ δεν έχω τρέλα με τη θάλασσα και τα σκάφη, ένα φουσκωτάκι που είχαμε το πουλήσαμε και με την βοήθεια των γονέων μας πήραμε ένα τζιπάκι για να κάνουμε λίγο το κέφι μας στο βουνό!

Όσο για την συναρμολόγηση του "τραμπολίνου", καλά κάνεις και το σκέφτεσαι γιατί είναι πακέτο! Το δικό μας (που είναι και το απλό) τρεις άνθρωποι παλεύαμε, κάναμε λάθος και μετά το ξαναφτιάχναμε!!! Χα!Χα!Χα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...