Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου γειτόνισσα!

Ποια κρίση μωρέ? Ο άντρας μου δουλέυει σε ναυτιλιακά (εξοπλισμό, εξαρτήματα και αξεσουάρ για σκάφη...) ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΗ!!! Άλλο πράγμα! Δεν προλαβαίνουν! Ο Έλληνας δεν έχει να φάει, αλλά το σκάφος σκάφος... Και τα χιλιάρικα φεύγουν αέρα!

αμαν....μη τα πετας αυτα ετσι γιατι και εμεις πελατες του αντρα σου ειμαστε!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

\ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΗ!!! Άλλο πράγμα! Δεν προλαβαίνουν! Ο Έλληνας δεν έχει να φάει, αλλά το σκάφος σκάφος... Και τα χιλιάρικα φεύγουν αέρα!
αμαν....μη τα πετας αυτα ετσι γιατι και εμεις πελατες του αντρα σου ειμαστε!!!

Α ρε Βικυ!!!!!Πως τα σκορπάτε ετσι τα χιλιαρικα....χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ο δικος μου Ηλιανα το βραδυ αντιμετωπίζει προβλημα με τη ζεστη και τον υπνο..

Ο αντρας μου παρακαλαει να βαλουμε το air-condition αλλα το τρεναρω οσο μπορω..και εγω υποφερω ποσο μαλλον αυτα!!!!

Η αδερφη μου για παρεϊτσα ηρθε και εριξε και ενα σπρωξιματακι στο καροτσι, δεν θα ελεγα οτι με βοηθαει αλλα δεν εχω και καμια τετοια απαιτηση..Εχει και αυτη τα δικα της..Μου φτανει που ερχεται να μας δει και να πιουμε το πρωινό μας καφεδακι τωρα που ειμαι σπίτι

Σας αφηνω προς το παρόν να ετοιμασω το τραπέζι..Λουτσοι για σημερα με σαλατουλα και καρπουζακι μετα....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εχω παντα στο μυαλο μου αυτο που μου ειπες (οτι σου ειπε η γιατρος σας)την πρωτη μερα που σε γνωρισα.

να φανε τα παιδια μας χωμα.ε μετα απο αυτο και μαλιστα οταν το ακους και απο γιατρο γιατι να φοβασαι τα μικροβια τοσο πολυ?

τελικα ειμαι πολυ αναισθητη!!!

Ναι Βίκη μου να φάνε χώμα, αυτό ακριβώς μας είχε πει, αλλά όχι κι έτσι!

Κι εμείς φάγαμε χώμα. Κεφτεδάκια το φτιάχναμε και το μασουλούσαμε. (Ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα.)

Αλλάζουν όμως οι καιροί. Ούτε το χώμα είναι χώμα πια!!!! Σκ@^^$%^λες είναι.

Και όταν το είχα αυτό στο μυαλό μου, είχα προς στιγμήν απαλλαγεί από αυτό που με βασανίζει χρόνια τώρα! Μόλις ξαναβγήκε το σκασμένο και ξαναθυμήθηκα τι έχω τραβήξει!!!!!!

Δεν είμαι ιδιαίτερα της απολύμανσης, αλλά ξυπόλητη δεν ξαναπατάω!

Στην προκειμένη δεν μιλάμε για μικρόβιο! Είναι ιός που απαξ και μπήκε δεν βγαίνει δυστυχώς. Σαν τον έρπητα, είπε ο γιατρός. Οποτε του καπνίσει θα βγαίνει και μπορεί να βγει και σε άλλο σημείο.

ΤΕΣΠΑ ας μην μακρυγορώ για το θέμα.

Οσο μπορώ θα προστατέψω το παιδάκι μου. Αν τώρα τύχει....που δεν το εύχομαι, τι να κάνουμε θα το αντιμετωπίσουμε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Α ρε Βικυ!!!!!Πως τα σκορπάτε ετσι τα χιλιαρικα....χαχα

το σκαφος ειναι τρυπιος κουμπαρας.

το συντηρεις δεν το συντηρησεις ολο και κατι θα χρειαστει και σιγουρα οχι φτηνο.

φετος ειχαμε διαρροη απο το θερμοσιφωνο και επρεπε να φτιαχτει γιατι δουλευε συνεχεια η αντλια νερου.

περισυ ειχαμε να αλλαξουμε το ρευμα (απο αμερικανικα βολτ να γινουν ελληνικα)με μετασχηματιστη.ολοκληρη εγκατασταση εγινε.και η τουαλετα δεν δουλευε σωστα και πηραμε καινουργιο μηχανημα φετος.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Είναι ιός που απαξ και μπήκε δεν βγαίνει δυστυχώς. Σαν τον έρπητα, είπε ο γιατρός. Οποτε του καπνίσει θα βγαίνει και μπορεί να βγει και σε άλλο σημείο.

Ακριβως ετσι ειναι.Ο ανδρας μου μετα εβγαλε και αλλου.Στο κατω μερος απο το χερι εκει που ειναι λευκο το δερμα...δε ξερω πως το λενε..εβγαλε μετα το ποδι εκει παρα πολλα και εκαναν χρονια να φυγουν με διαφορες θεραπειες...

Οσο για το ''να φανε τα παιδια χωμα'' δεν μπορω να το ακουω...σορρυ κιολας.

Αλλα τι συγκρινετε?Ποιες εποχες και ποιες συνθηκες?

Για ελατε στο παγκρατι που μενω εγω και σφουγγαριστε το μπαλκονι με οσες χλωρινες θελετε και μετα απο μια ωρα βγειτε να πατησετε ξυπολητες....μαυρο κατραμι απο το καυσαεριο...ε οχι..

Ας μη μιλησω για τις κουνιες ...

Λοιπον και εγω δεν ειμαι καθολου μα καθολου υστερικη ισα ισα θα ελεγα αλλα τετοιες ατακες γιατρων με ταραζουν.Ας φανε εκεινοι χωμα πρωτα και μετα ας δωσουν στα παιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

το σκαφος ειναι τρυπιος κουμπαρας.

το συντηρεις δεν το συντηρησεις ολο και κατι θα χρειαστει και σιγουρα οχι φτηνο.

φετος ειχαμε διαρροη απο το θερμοσιφωνο και επρεπε να φτιαχτει γιατι δουλευε συνεχεια η αντλια νερου.

περισυ ειχαμε να αλλαξουμε το ρευμα (απο αμερικανικα βολτ να γινουν ελληνικα)με μετασχηματιστη.ολοκληρη εγκατασταση εγινε.και η τουαλετα δεν δουλευε σωστα και πηραμε καινουργιο μηχανημα φετος.

Να οι πελάτες! Έτσι είναι... Εσείς οι πλούσιοι τα έχετε και τα σκορπάτε! Δεν σας πιάνει η κρίση! Είστε Θεσσαλονίκη, όμως... Αν ήσασταν Αθήνα, στον άντρα μου θα πηγαίνατε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι επισημαίνω ότι έχω κόλλημα με τα παπούτσια και τις μαύρες πατούσες αυτό τίποτα δεν είμαι μικροβιοφωβηκη καλέ ούτε Κατακουζηνού παρεξηγήσατε απλά δεν θέλω να κυκλοφορη ξυπόλητος απλό οσο για το ελεύθερο κάμπινγκ είναι τόσο ερημική η παραλία που δεν έχει τίποτα στα κορφοβουνια εδώ στην πόλη είναι τα μικρόβια και άλλα τα κολλητικά

φιλιαααααααααα

Πλάκα κάνω Ηλιάνα!

Μη θυμώνεις...

Φιλιά

mrdIp3.png

Zουζούνες σας ευχαριστώ πολύ και εγώ για εκεί καταλήγω δηλαδή για την αυλή της πεθεράς και όχι για το ΑΒΕΡΩΦ (τι ρεζίλι ήταν και αυτό πάλι) και μάλιστα χωρίς κλόουν γιατί ανεβαίνει πολύ το budget.

Ρίτα με το καλό να ξεκινήσετε στον παιδικό.

Κωνκων μου τι λαχτάρα πάθατε βρε κοπέλα μου, ευτυχώς όλα καλά όμως.

Νατάσα με το καλό να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας μαμά και γιος.

Σουλίτσα εξελίξεις διάβασα με τη ζουζούνα στο θέμα της τουαλέτας και χάρηκα , ορίστε μια και καλή η μικρούλα πήγε κατευθείαν στα βαθιά.

ΜαΕλενίτσα για τις διακοπές το σκέφτομαι σοβαρά γιατί του χρόνου δεν νομίζω να υπάρχει η δυνατότητα να πάμε και θέλω μια βδομαδούλα (το πολύ) να ξεκουραστώ και να τα έχω όλα έτοιμα αν μη τι άλλο.

Πάντως μέχρι στιγμής ο Έλληνας δεν έχει καταλάβει από κρίση , όσα ξενοδοχεία έχω πάρει τηλέφωνο κάτω από 100€ δεν βρίσκω με τίποτα.

Για την ξυπολιτιά που λέτε και εγώ τον αφήνω ξυπόλυτο το μικρό να περπατάει (με κάλτσες στο σπίτι) γιατί μου έχουν πει πως είναι ότι καλύτερο για το πέλμα του παιδιού η ξυπολιτιά μέχρι τα 5. Τα απόγευμα λέμε και εμείς να πάμε να πάρουμε όμως ένα ζευγάρι πεδιλάκια για την αυλή γιατί τον έχω ακόμα με αθλητικά και κάλτσα το καημενάκι.

Πετρούλα εσείς τελικά που κλείσατε για διακοπές.

χθες πηραμε αυτο http://www.elc.com.cy/pdf/SportActivity_038_039.pdf στην φωτεινη

το μπλε

Έχουμε κι εμείς το απλό (χωρίς δίχτυ προστασίας, απλά με ένα χερούλι να κρατιέται). Της το έφερε η νονά της στα γενέθλιά της. Στην αρχή έκανε σαν τρελή. Τώρα το έχει ήδη βαρεθεί και βάζει πάνω τα κουκλάκια της πισινούλας της να στεγνώνουν!

mrdIp3.png

Κικο για ζαχαρω δε ξερω τι ψαχνεις?Ενοικιαζομενο ή ξενοδοχειο?

ΕΙχα δωσει ενα ξενοδοχειο στη Μαρινα το ειχες δει?Ψαχνω το λινκ τωρα και δεν το βρισκω...ενοικιαζομενα μπορω επισης να σου πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικο για ζαχαρω δε ξερω τι ψαχνεις?Ενοικιαζομενο ή ξενοδοχειο?

ΕΙχα δωσει ενα ξενοδοχειο στη Μαρινα το ειχες δει?Ψαχνω το λινκ τωρα και δεν το βρισκω...ενοικιαζομενα μπορω επισης να σου πω.

Για ξενοδοχείο λέω Ρίτα να παίρνουμε τουλάχιστον το πρωινό εκεί και αν υπάρχει καμιά παιδική χαρά για τον μικρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...