Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα τι ωραία που κόλλησε το μηχάνημα και περάσατε ρομαντζάδα με τον καλό σου! Πολύ χαίρομαι που είσαι ακόμα τόοοοοοσο ερωτευμένη. (Μεταξύ μας σας βλέπω και για 3ο παιδάκι)

Και για 4 αν όλα πάνε καλά ..:D:D:D:D

αλά μερικές φόρες μου άρχετε να τον πνίξω

καλή ώρα τωραααααααααα :twisted::twisted::twisted:

τον καλό μου ααααααααα ααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

είναι τα αυθεντικά η όχι τα απλά από το σουπερ ?

έχω και από τα δυο με τα πλαστικά ιδρώνει το ποδαράκι του εχουν και τεράστια διάφορα στην τιμή 3 στο σουπερ 30 τα αυθεντικά

απο την φενα μου τα εφεραν.αυθεντικα νομιζω ειναι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Να απαντήσω στη Μαρία ότι ο μικρός αλήθεια δεν έχει κάνει ούτε ένα μπάνιο. Πρόπερσι ήταν πάρα πολύ μικρός για να βγούμε από το σπίτ όχι να κάνει και μπάνιο και πέρσι με το που πήρα άδεια κι ετοιμαστήκαμε να φύγουμε αρρωστήσαμε και οι δυο, οπότε πάει πάλι το καλοκαίρι. Θα μου πεις 3 μήνες, άντε 2,5! Ε δεν τα καταφέραμε τι να κάνουμε. Θα τα κάνουμε μαζεμένα φέτος ;)

Σας το εύχομαι Ελενάκι! Να κάνετε μαζεμένα τα μπάνια 2 χρόνων!

Εγώ την μικρή την έβαλα στη θάλασσα από το πρώτο της καλοκαίρι. 20 Μαϊου γεννήθηκε, 20 Ιουλίου της έκανα το εμβόλιο, 27 Ιουλίου έκανε το πρώτο μπάνιο της ζωής της!

mrdIp3.png

εστί όπως τα λες εμείς το σκαφτόμαστε και για κάμπινγκ εδώ ελευθέρα ένα 3 ήμερο πίσω πάλι να αφήσουμε την σκηνή εκεί και να ξανά πάμε άλλες 3 μέρες να κάνουμε τα μπάνια μας και αν είναι και τσάμπα

Θα μας τρελάνεις ρε Ηλιάνα! Από την μια δεν περπατάς ξυπόλητη κι από την άλλη κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ? Και τρως και την τσίχλα από κάτω? (δεν το σχολίασα πριν)! Εκεί δεν έχει μικρόβια?

mrdIp3.png

Βίκυ μου πραγματικά είναι δυο τα πιθανά μέρη που μπορεί να το κόλλησα. Η στη sauna ή στην άμμο. Δεν συνηθίζω να περπατάω ξυπόλητη, αλλά και μέσα στο σπίτι επειδή όλο και κάποιος θα έρθει που δεν θα θέλει να βγάλει τα παπουτσάκια του......το αποφεύγουμε οικογενειακώς.

εγω δεν αφηνω κανεναν να βγαλει παπουτσια.εκτος και αν τοσο πια εκεινος θελει και ετσι νοιωθει ανετα.του δινω παντοφλες βεβαια.αλλα θελω και εγω αν παω σε καποιο σπιτι και πρεπει να βγαλουμε τα παπουτσια μας να το ξερω νωριτερα.να βαλω καμια καθαρη καλτσα!!!

εγω σφουγγαριζω σχεδον καθε μερα ειδικα το καλοκαιρι και παντα με την ροζ την χλωρινη.μου μυριζει πολυ πιο ωραια απο τα αλλα απορυπαντικα και σιγουρα απολυμαινει τελεια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Χαθηκα κοριτσια μου το ξερω, αλλα τρεχω πολυ στη δουλεια!

Βλεπω κανονιζετε διακοπουλες! Αχ, τι ωραια!!!

Εμενα εχει γενεθλια ο μικρος μεθαυριο (κι εγω αυριο) κι ενω ειχαμε πει να κανουμε ενα παρτακι, τελικα το γειωσαμε πρωτον γιατι του εσκασε δουλεια του αντρα μου το σκ και δευτερον γιατι με τη δουλεια που εχω εγω, δεν προλαβαινω ουτε να αναπνευσω τα απογευματα... Ετσι θα κοψουμε μια τουρτιτσα μεταξυ μας και μεχρι εκει.

Φιλια πολλα σε ολες!:D

t7fQp3.png

Καλημερα εδω ειμαστε και εμεις!!!!

Πήγαμε στη λαϊκή μετα κόπων και βασάνων-καλά που ηταν και η αδερφουλα μου και βοηθησε την κατασταση- και ηρθαμε πριν απο λίγο..

Αχ ρε Κωνκων τι λαχταρα ηταν κι αυτη...Τρελαθηκατε μεχρι να δειτε απο τι ηταν αυτα τα υγρα ε???Αυτο τον μηνα κουκλίτσα και και τον αλλο να ξεκουραζεσαι οσο περισσότερο μπορεις..

Ριτα καλή αρχη στον Γρηγορη και περιμενουμε εντυπώσεις!!!

Κικη στην αυλή της πεθερας σου να τα κανετε και να μην το σκεφτεσαι καθολου...

Σουλα τελικα στην αυλη μας θα τα κανουμε τα γενεθλια, με ρωτησες 2 φορες κοριτσι:oops:...Λιγο παραπάνω κουραση αλλα με τετοιο καιρό και τετοια αυλή αν πάμε και στον παιδότοπο ειναι υπερβολή νομιζω...

Βρε κοριτσια που θα μπει το ποδι με τετοιες θερμοκρασιες και δεν θα ιδρωσει???

Το θεμα ειναι να μην δημιουργουνται βακτηρια και αυτο γινεται με συχνο πλύσιμο ποδιών και παπουτσιών και τα crocs ειναι ανθεκτικα σε δυσοσμια και βακτηρια ..εξαλλου η παραγωγη και η ποσοτητα του ιδρωτα διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο

Τα crocs τα εχουμε και εμεις, τα παρηγγειλα απο φαρμακοποιό

Υπάρχει και σχετικο θεμα στο parents http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61791

Προσωπικά και μενα δεν μου αρεσουν αισθητικα αλλα σε τετοια θεματα δεν με νοιαζει καθόλου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιάνα μου κουράγιο να έχεις και σου το εύχομαι!!!!

(Για τα πολλά παιδιά εννοώ, όχι για το πνίξιμο χιχιχι)

Πανμαρ ναι φέτος όλη μέρα στη θάλασσα θα είμαστε χαχαχα!!!! Να δω και αντιδράσεις.

Το μπάνιο μας αρέσει γενικώς, αλλά μην τυχόν και πάει νερό στα αυτιά και στα μάτια μας. Προβλέπω και πολύ τσιρίδα να έχουμε!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

εγω δεν αφηνω κανεναν να βγαλει παπουτσια.εκτος και αν τοσο πια εκεινος θελει και ετσι νοιωθει ανετα.του δινω παντοφλες βεβαια.αλλα θελω και εγω αν παω σε καποιο σπιτι και πρεπει να βγαλουμε τα παπουτσια μας να το ξερω νωριτερα.να βαλω καμια καθαρη καλτσα!!!

εγω σφουγγαριζω σχεδον καθε μερα ειδικα το καλοκαιρι και παντα με την ροζ την χλωρινη.μου μυριζει πολυ πιο ωραια απο τα αλλα απορυπαντικα και σιγουρα απολυμαινει τελεια

Ξέρεις δεν ήμουν παλιά έτσι. Απλά ο μικρός ακόμα κυλιέται στα πατώματα και δεν θέλω απ' έξω να μου φέρνουν ειδών ειδών βρωμολογίδια.

Κι εγώ όμως αν θα πάω κάπου θα ρωτήσω ή θα τα βγάλω κι έτσι κι αλλιώς, ειδικά αν υπάρχει παιδάκι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα

Μαργαριτα καλη αρχη με τον παιδικο!!!

Με το crocs εγω δεν ασχολουμαι μιας και λογω ραιβοποδιας δεν φοραμε παπουτσια στυλ πεδιλο ,παντοφλακια και λοιπα ..Ξυπολυτο τον αφηνω να περπαταει μες στο σπιτι μιας και ειναι πολυ καλο για τα ποδια του αλλα γενικως την ξυπολισια την εχουμε στο αιμα μας !!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα και συνεχιζουμε το ψαξιμο για διακοπες ....Παντως περιμενα λογω κρισης να ειναι πιο οικονομικα τα ξενοδοχεια αλλα δυστυχως καμια διαφορα!!

Γεια σου γειτόνισσα!

Ποια κρίση μωρέ? Ο άντρας μου δουλέυει σε ναυτιλιακά (εξοπλισμό, εξαρτήματα και αξεσουάρ για σκάφη...) ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΗ!!! Άλλο πράγμα! Δεν προλαβαίνουν! Ο Έλληνας δεν έχει να φάει, αλλά το σκάφος σκάφος... Και τα χιλιάρικα φεύγουν αέρα!

mrdIp3.png

Θα μας τρελάνεις ρε Ηλιάνα! Από την μια δεν περπατάς ξυπόλητη κι από την άλλη κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ? Και τρως και την τσίχλα από κάτω? (δεν το σχολίασα πριν)! Εκεί δεν έχει μικρόβια?

Αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι επισημαίνω ότι έχω κόλλημα με τα παπούτσια και τις μαύρες πατούσες αυτό τίποτα δεν είμαι μικροβιοφωβηκη καλέ ούτε Κατακουζηνού παρεξηγήσατε απλά δεν θέλω να κυκλοφορη ξυπόλητος απλό οσο για το ελεύθερο κάμπινγκ είναι τόσο ερημική η παραλία που δεν έχει τίποτα στα κορφοβουνια εδώ στην πόλη είναι τα μικρόβια και άλλα τα κολλητικά

φιλιαααααααααα

:tongue::tongue:

Ξέρεις δεν ήμουν παλιά έτσι. Απλά ο μικρός ακόμα κυλιέται στα πατώματα και δεν θέλω απ' έξω να μου φέρνουν ειδών ειδών βρωμολογίδια.

Κι εγώ όμως αν θα πάω κάπου θα ρωτήσω ή θα τα βγάλω κι έτσι κι αλλιώς, ειδικά αν υπάρχει παιδάκι.

εχω παντα στο μυαλο μου αυτο που μου ειπες (οτι σου ειπε η γιατρος σας)την πρωτη μερα που σε γνωρισα.

να φανε τα παιδια μας χωμα.ε μετα απο αυτο και μαλιστα οταν το ακους και απο γιατρο γιατι να φοβασαι τα μικροβια τοσο πολυ?

τελικα ειμαι πολυ αναισθητη!!!

Soula εγω θελω Σαββατο που ειναι και η μερα του, ο Χ. όμως εχουν γαμο και Σαββατο και Κυριακη και ετσι θα πρεπει και τις δυο μερες να φυγει νωρις το απόγευμα...Το συζηταμε για Σαββατο αλλα το πιο πιθανο ειναι για Παρασκευή..σημερα θα συζητησουμε και θα αποφασισουμε για ολα (ημερα, ατομα, φαγητο)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...