Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aυτα τα crocs δεν τα παω μια...

Κακασχημα ειναι.

Του τα πηρα και εγω (τα αυθεντικα εννοειται) και περα απο το γεγονος οτι και με αυτα ιδρωνει κολλανε και κατω ετσι οπως τρεχει και πεφτει.

Του ιδΙου του αρεσουν αλλα θα τα εξαφανισω μεχρι τις διακοπες.

Ουτε εγω παταω ξυπολυτη.Νιωθω πολυ αβολα δεν μπορω να αισθανομαι τα ποδια μου βρωμικα.Ο ανδρας μου που το εκανε παλια ειχε μια αναλογη περιπετεια με της Μαελενη και το εκοψε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aυτα τα crocs δεν τα παω μια...

Κακασχημα ειναι.

.

http://www.crocs.eu/boys-crocs-shoes/boys-footwear,en_ES,sc.html για δεσ σχεδια εγω εχω τρελαθη με τα σχεδια

http://www.crocs.eu/crocs-electro-flip-kids/10705,en_ES,pd.html?cid=43X&cgid=boys-footwear

http://www.crocs.eu/crocs-kids-athens/10027,en_ES,pd.html?cid=282&cgid=boys-footwear

:tongue::tongue:

Τι? Και το παιδί σου δύο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει μπάνιο? Αααα!

Κοίτα, το Λουτράκι από την Αθήνα είναι περίπου 70χλμ. Αλλά, πίστεψε με, πιο γρήγορα πάω στο Λουτράκι, παρά να κατέβω στην παραλιακή! Από θέμα χρόνου, κάνω περίπου τρία τέταρτα για Λουτράκι, για Άλιμο (αναλόγως την κίνηση, καμιά ωρίτσα...). Και προτιμώ τον Κορινθιακό από τον Σαρωνικό!

Τώρα, όταν λέω να πηγαινοέρχομαι, δεν εννοώ κάθε μέρα, αλλά να κοιμηθώ κι ένα βράδυ, ή να πάω Σάββατο, να γυρίσω Δευτέρα πρωί (την Κυριακή στην Εθνική, την αποφεύγω!). Κάπως έτσι...

Κατ' αρχήν να πω καλημέρα αν και αργοπορημένα σε όλα τα κορίτσια.

Να απαντήσω στη Μαρία ότι ο μικρός αλήθεια δεν έχει κάνει ούτε ένα μπάνιο. Πρόπερσι ήταν πάρα πολύ μικρός για να βγούμε από το σπίτ όχι να κάνει και μπάνιο και πέρσι με το που πήρα άδεια κι ετοιμαστήκαμε να φύγουμε αρρωστήσαμε και οι δυο, οπότε πάει πάλι το καλοκαίρι. Θα μου πεις 3 μήνες, άντε 2,5! Ε δεν τα καταφέραμε τι να κάνουμε. Θα τα κάνουμε μαζεμένα φέτος ;)

Είχα την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο μακριά το Λουτράκι γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση το καθημερινό. Αλλά 70χλμ δεν είναι τίποτα φυσικά.

Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα

Μαργαριτα καλη αρχη με τον παιδικο!!!

Με το crocs εγω δεν ασχολουμαι μιας και λογω ραιβοποδιας δεν φοραμε παπουτσια στυλ πεδιλο ,παντοφλακια και λοιπα ..Ξυπολυτο τον αφηνω να περπαταει μες στο σπιτι μιας και ειναι πολυ καλο για τα ποδια του αλλα γενικως την ξυπολισια την εχουμε στο αιμα μας !!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα και συνεχιζουμε το ψαξιμο για διακοπες ....Παντως περιμενα λογω κρισης να ειναι πιο οικονομικα τα ξενοδοχεια αλλα δυστυχως καμια διαφορα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααααααααααααααααα

Εμεις ειμαστε πολυ καλα και συνεχιζουμε το ψαξιμο για διακοπες ....Παντως περιμενα λογω κρισης να ειναι πιο οικονομικα τα ξενοδοχεια αλλα δυστυχως καμια διαφορα!!

εστί όπως τα λες εμείς το σκαφτόμαστε και για κάμπινγκ εδώ ελευθέρα ένα 3 ήμερο πίσω πάλι να αφήσουμε την σκηνή εκεί και να ξανά πάμε άλλες 3 μέρες να κάνουμε τα μπάνια μας και αν είναι και τσάμπα

:tongue::tongue:

καλημερα!!!!

δεν προλαβα να σας διαβασω συγνωμη ελπιζω να εισαστε ολες καλα!!!

εχθες μαζευτηκαμε αργα πηγαμε παραλια και μετα βολτα στους παραθαλασιους πεζοδρομους ο τιμος ξεσαλωσε ετρεξε επαιξε αντε επιτελους καλοκαιριασε!!!!

σας αφηνω μαγειρευω και θελω να προλαβω να παω αγορα να παρω αντηλιακο ανικουνουπικο και γυαλια ηρθε το καλοκαιρι!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Στα πατατάκια διαφωνούμε! Μόνο Τσακίρης πορτοκαλί κλασσικά!

Στην υγειά σου!

ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σχετικά με το πάρτυ μας που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ακόμα δεν έχω κατασταλάξει τι θα κάνω

κικο μου αφού υπαρχει χώρος γιατί να κλειστειτε καλοκαιριάτικα σε παιδότοπο? Εγω είχα καμια 10αριά παιδάκια όλα στην ηλικία του Κωνσταντίνου και παιζανε όλα με τα παιχνιδια. Είχα βγάλει τα παιχνιδια στο μπαλκόνι και παίζαν όλα εκεί. Τους έβαλα μετα και μουσικούλα μαζου και ζουζουνια και χόρευαν. Ασε που βγαίνει και πιο οικονομικά. Μου κόστισε 200 ευρω με τουρτα, μπουφε, αναψυκτικά, ποτά, πιατα-ποτηρια-πηρ.κουταλ. όλα πλαστικά και μπαλόνια.

Ιωάννα μου και εμείς ξυπολητοι οικογενειακως μέσα στο σπίτι. Για εξω του έχω πεδιλάκια geox που είναι σταθερα μεχρι τον αστραγαλο.

Αχ ετοιμάζαστε για διακοπούλες ε? Αντε με το καλό κοριτσάκια, οσο προλαβαίνετε... γιατι με τα νεα μετρα εμείς δεεεεεν.

Ας σχολιάσω τώρα ότι μπορώ να θυμηθώ.

Κωνκων μεγάλη λαχτάρα πήρες κορiτσάκι ε? Ευτυχώς που δεν ήταν τα νερά να τρέχεις και να μην φτάνεις.(Στο λέω εκ πείρας!) Εφυγε και η μανούλα τώρα! Πίκρα μεγάλη.

Χαίρομαι που πήγε καλά το παρτάκι σας!

Ρίτα ήρθε η ώρα να γίνει μαθητής πλέον ο Γρηγόρης σου. Με το καλό να αρχίσει το "σχολείο".

Βίκυ μου πραγματικά είναι δυο τα πιθανά μέρη που μπορεί να το κόλλησα. Η στη sauna ή στην άμμο. Δεν συνηθίζω να περπατάω ξυπόλητη, αλλά και μέσα στο σπίτι επειδή όλο και κάποιος θα έρθει που δεν θα θέλει να βγάλει τα παπουτσάκια του......το αποφεύγουμε οικογενειακώς.

Ηλιάνα τι ωραία που κόλλησε το μηχάνημα και περάσατε ρομαντζάδα με τον καλό σου! Πολύ χαίρομαι που είσαι ακόμα τόοοοοοσο ερωτευμένη. (Μεταξύ μας σας βλέπω και για 3ο παιδάκι)

Kiko ωραία που πήγαν όλα καλά με το μπεμπέ, οπότε φαντάζομαι σου έφυγε μεγάλο άγχος για να αρχίσεις να σκέφτεσαι διακοπές :tongue:

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα!!!

Οχι Βικακι εσυ εχεις τραβηξει το Μυρτο και εγω εβαλα το ''διδυμο'' αδερφακι του.

Παραλια Πετανοι λεγεται.

Αν πορσεξεις κατω στη μυτη των βραχων εχουν διαφορα.

Το ξενυχτησατε ε?

Μπραβο κοριτσια!!!

Τα λεμε αργοτερα!

ναι ε???

δεν θυμαμαι περιοχες,ηταν ομως υπεροχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...