Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Οχι Βικακι εσυ εχεις τραβηξει το Μυρτο και εγω εβαλα το ''διδυμο'' αδερφακι του.

Παραλια Πετανοι λεγεται.

Αν πορσεξεις κατω στη μυτη των βραχων εχουν διαφορα.

Το ξενυχτησατε ε?

Μπραβο κοριτσια!!!

Τα λεμε αργοτερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Χάθηκα λιγάκι αυτες τις μερες! Ελπίζω να ειστε όλες καλα!

Εφυγε η μανουλα μου και απο σημερα πάλι μόνοι μας. Μεχρι και ο μικρός το καταλαβε το πρωι που είδε τις βαλιτσες και δεν την αφηνε να φυγει.:(

Πολύ ζέστη και μεχρι τον Αυγουστο θα λιώσω!

Λοιπον να ξεκινησω απο τη συναντηση της Παρασκευης που περασαμε πολύ ωραια και τα παιδάκια μας χόρτασαν παιχνίδι. Χάρικα που γνωρισα την Ιωάννα και τη Μαρία με τη Σοφία και τα καροτάκια της:mrgreen:! Καλα ο Χρηστακης εκεί στο παιχνίδι. Μας εφερε η Μαρίνα και τη μπέμπα της....τί γλυκό νινάκι...αχ δεν πηρα τα ματια μου απο πάνω της, ελπίζω να μη το ματιασα το μωρό! Σκετη γλύκα! Και ο Γιωργάκης φυσικά στο παιχνίδι. Καλα οι λαζαρενιες όνειρο! Και οι δυο με ίδιο κουρεμα (σαν της Ντορας) και μοιάζαν πιο πολύ με φιλενάδες:D! Χαρικα πολύ τις είδα μετα απο τόσο καιρό!

Και πάμε στο Σάββατο που είχαμε μια περιπετεια και τρεχαμε στο ΙΑΣΩ... Νόμιζα οτι μου σπάσαν τα νερα....αλλά οκ ήταν απο τον ιδρωτα και τα κολπικά υγρα:oops:. Ο άντρας μου και η μανα μου είχαν τρελαθει, αφου δεν έχω κλεισει ακόμα τον 7ο.

Μετα συνεχίσαμε τις ετοιμασιες για το παρτι μας. Τελικά είχαμε αρκετό κόσμο και καμια 10αριά παιδάκια όλα στην ηλικία του Κωνσταντίνου! Περάσαμε πολύ όμορφα. Απο φαγητα δεν είχα κάνει πάρα πολλά αλλά μας φτάσανε. Ο Κωνσταντίνος ηταν πολύ ευγενικός με τα παιδάκια και τους προσφερε τα παιχνίδια του, αυτά όμως ηταν λιγάκι επιθετικά μαζί του. Να σημειωσω οτι κανενα απο τα παιδάκια που ήταν εδω δεν πάει σχολείο και τα περίμενα πιο ήρεμα.:confused:

Αν τα καταφερω θα βάλω και καμιά φωτο.

Ζουζούνες καλημέρα , τι κάνετε βρε; Σας έχασα όλο το ΣΚ , χθες έμπλεξα με τη δουλειά μετά είχαμε γιατρό να δούμε το μπεμπέ και πέρασε η ώρα μάνι μάνι. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα νέα σας από το ΣΚ και έπειτα , θεωρώ ότι θα περάσατε πολύ όμορφα στη συνάντηση με τη Λαζαρένια και μακάρι να έχετε βγάλει φώτο να σας απολαύσουμε και εμείς. Πικουλινάκι διάβασα τα δικά σας τα «νέα» σχετικά με τη δουλειά του συζύγου σου και με στεναχώρησε ιδιαίτερα γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και πολύ αβέβαια σε σχέση με τη δουλειά μας. Εύχομαι όμως να είναι για καλό γιατί πιστεύω πολύ ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Διάβασα άλλα λίγα πράγματα σχετικά με τις διακοπές σας και προσπαθώ και εγώ να πάρω ιδέες για το που θα πάμε. Επειδή είμαι σίγουρη πως του χρόνου με 2 παιδιά πρώτα ο θεός θα είμαστε αρκετά ζορισμένοι θέλω φέτος όπως και δήποτε να πάμε κάπου. Το θέμα είναι ότι ψάχνω και εγώ κάπου σχετικά κοντά γιατί η κοιλιά θα ψιλο είναι τούρλα και δεν θα είμαι ικανή να αντέξω πολλές ώρες οδικώς. Λέγαμε μία για σποράδες , μετά το απορρίψαμε, είπαμε για Πήλιο , το ξεχάσαμε , τώρα κοιτάω για Ελαφόνησο αλλά δεν έχω πολυενθουσιαστεί, Ριτάκι κοίταξα και για Ζαχάρω για πες μου περισσότερες πληροφορίες και αν υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο καλό οικογενειακό. Εμείς λέμε για αρχές Αυγούστου διότι μόνο τότε μπορώ να πάρω άδεια.nα σας πω και μια πρόοδο που κάναμε, καταργήσαμε το μπιμπερό από το Σάββατο , ναι ναι καλά διαβάζετε, πίνουμε το γάλα στο ποτήρι που πίνει καφέ ο μπαμπάς μας και καμαρώνουμε. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει κόψει ακόμα το χούι να του κρατάμε το ποτήρι αλλά προκειμένου να το μάθει για τα καλά κάνω λίγο υπομονή και μετά βλέπουμε.

Σχετικά με το πάρτυ μας που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ακόμα δεν έχω κατασταλάξει τι θα κάνω, τον παιδότοπο τον απέκλεισα (είχαμε πάει την Κυριακή και είχε ένα παιδάκι γενέθλια και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου) συν του ότι ανεβαίνει πολύ το κασέ. καταλήγω μάλλον για την αυλή της πεθεράς μου αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ανιματέρ ή να αφήσω τα παιδιά να παίξουν μόνα τους.

Ρίτα ευχαριστώ και πάλι για τις συνταγές.

Αυτά θα σας δω σε λίγο ..

Φιλάκια πολλά

καλημέρα φιλενάδες...δεν σας προλαβαίνω με τίποτε...κάνω μία μετάφραση να προλάβω να την παραδώσω.

Έβαλα τον γιο μου στο γιογιό γιατι μου ζήτησε να κάνει κακά, έκανε αλλά δεν σηκώνεται με τίποτε από το γιογιό.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες πρωινές και ξυπόλητες στο πάλκο

χτες κόλλησε το μηχάνημα τα έπαιξε

και καλύτερα που τα έπαιξε το μηχάνημα

γιατί καθίσαμε αγκαλιά έξω στον καναπέ με το τον καλό μου και απολαυσαμε μια φισερ μπίριτσα

αχ τι ρομαντικά τα δυο μας μιλούσαμε κάναμε όνειρα γελούσαμε ο μπέμπης κουτρουβαλούσε έδινε παρών και τον κατάλαβε και ο άντρας μου χτες ενθουσιάστηκε αχ είμαι ερωτευμένη ......:roll::roll::roll::roll:

τι όμορφη βράδια..

ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ λόξυγκα..

ΑΦΟΥ με γλωσσοφάγατε

με κοροϊδεύατε χτες το βραδύ εΕΕΕΕΕΕΕ που δεν κυκλοφορώ ξυπόλητη?

για ποια με περάσατε εεεεεεεεεεε ?

για Τον κλώνο του Κατακουζηνού ….!!!!!

φαντάζομαι πως με έχετε στο μυαλό σας τώρα

με ένα ντετολ στο χέρι χιιχιχ

και την μπεταντιν στην μασχάλη

πολύ γέλασα τσούπες μου πρωί πρωί να είστε καλα

παρεμπιπτόντως και εγώ τρώω την τσίχλα άμα πέσει κάτω φύσημα και στο στόμα χάλαρα χιχιιχ

απλά με τα παπούτσια έχω ένα θέμα και με τις μαύρες πατούσες

:tongue::tongue:

κωνκων αμάν βρω κοπέλα μου τρομάρα που πήρατε ε αχ μια αγωνιά μέχρι να γεννήσουμε

Α να συμπληρώσω ότι με την πάνα της μικρής προβλέπω να τραβήξει μακρυα γιαιτ μόνο εγώ τα σ/κα της την βγάζω οι γιαγιαδες ουτε ασχολούνται.

Μαργαρίτα ισως εχεις δίκιο σʼαυτό που λες για το γιογιο αλλα δεν το θέλει καθόλου οπότε δεν βλεπω να εχω άλλη λύση.

καλο μου μην αγχώνεσαι

και να έχεισ πάντα στο μυαλό σου αυτό κανένας ενήλικας δεν φορεί πάνα

όλα θα γίνουν σιγά σιγά χαλαρά

ότι μπορείς κάνε τα σβ και όταν έχεις ελεύθερο χρόνο η εκπαίδευση δεν πάει χαμένη

άντε κουκλίτσα μου καλημέρα

καλημέρα φιλενάδες...δεν σας προλαβαίνω με τίποτε...κάνω μία μετάφραση να προλάβω να την παραδώσω.

Έβαλα τον γιο μου στο γιογιό γιατι μου ζήτησε να κάνει κακά, έκανε αλλά δεν σηκώνεται με τίποτε από το γιογιό.

αστών μπορεί να πόνεϊ η κοιλίτσα του μην τω ρωτάς συνέχει θα σηκωθεί μόνος του είναι απόλαυση η τουαλέτα τώρα το καταλαβαίνουν τα μικρά και μας αχ νατος και αυτός έχει πρόοδο μπράβο στο παιδάκι

Ηλιάνα μου, όταν λέω παντοφλάκια κι εγώ εννοώ ή τα crocs ή κάτι άλλα σανδαλάκια αθλητικά με σκρατς. Δεν κρατάει τίποτα στα πόδια της! Είτε κορδόνια, είτε λουράκια... όλα τα βγάζει!

μια που λετε για κροκς.μας εφεραν ενα ζευγαρι δωρο.ειναι πολυ ομορφα,αλλα τα νουμερα ειναι ανα 2.μας εφεραν το 21 και ειναι ισα ισα,ενω το 23 ηταν τεραστιο.

τα ποδια της ειναι ιδρωμενα εκει μεσα και φυσικα δεν μπαινουν καθολου ευκολα.εσεις τι κανετε με αυτα?

μου εφερε καμια σας δωρο πεδιλακια ασπρα με λουλουδακια????

μας τα πηρε και ο μπαμπας μαυ και τωρα εχω 2 ιδια.και αλλη φορα ετυχε να εχω ιδια αλλα ηταν διαφορετικα νουμερα αθλητικα οποτε δεν ειχα θεμα να τα αλλαξω.

αυτα που εφερε ο μπαμπας μου τα πηρε απο κυπρο και δεν μπορω να τα αλλαξω και σκεφτομαι να αλλαξω τα απο εδω αλλα δεν ξερω απο που αγοραστηκαν

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφωνώ κάθετα μαζί σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

όλα τα μικρόβια πάνω στα κρεβάτια μας με ΤΙΠΟΤΑ :twisted::twisted:

κακός κυκλοφορείτε εσείς εστί ...

μπαίνει και στο μπάνιο ξυπόλητη ?

και μετά ανεβαίνει στα κρεβάτια ?

πες μου να πάθω εγκεφαλικό μέσα στην νύχτα

Έχω ένα κόλλημα με τα μικρόβια

Μην με παρεξηγείς για την αντίδραση μου

καλε γιατι κανεις ετσι?μηπως στην παραλια περπατανε με παπουτσια?

θα ηθελα πολυ να μαθω τι γνωμη εχεις για μενα που εχω και τον σκυλο στο σπιτι!!!

εγω δεν την περιοριζω,την αφηνω οπως θελει εξαλου και εγω συνηθως ξυπολιτη κυκλοφορω.γι΄αυτο εχω και ενα ποδι βατραχοπεδιλο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μια που λετε για κροκς.μας εφεραν ενα ζευγαρι δωρο.ειναι πολυ ομορφα,αλλα τα νουμερα ειναι ανα 2.μας εφεραν το 21 και ειναι ισα ισα,ενω το 23 ηταν τεραστιο.

τα ποδια της ειναι ιδρωμενα εκει μεσα και φυσικα δεν μπαινουν καθολου ευκολα.εσεις τι κανετε με αυτα?

ν

είναι τα αυθεντικά η όχι τα απλά από το σουπερ ?

έχω και από τα δυο με τα πλαστικά ιδρώνει το ποδαράκι του εχουν και τεράστια διάφορα στην τιμή 3 στο σουπερ 30 τα αυθεντικά

Διαφημίσεις

καλε γιατι κανεις ετσι?μηπως στην παραλια περπατανε με παπουτσια?

θα ηθελα πολυ να μαθω τι γνωμη εχεις για μενα που εχω και τον σκυλο στο σπιτι!!!

εγω δεν την περιοριζω,την αφηνω οπως θελει εξαλου και εγω συνηθως ξυπολιτη κυκλοφορω.γι΄αυτο εχω και ενα ποδι βατραχοπεδιλο

Χιχιχι είμαι η κύρια Κατακουζηνού :roll::roll::roll::roll:

έχω ένα θέμα με αυτό το πράγμα

χωρίς να κρίνω τους άλλους για της επιλογές τους..

φυσικά ούτε θα αλλάξω γνώμη για έναν άνθρωπο από το πώς κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι του

όποτε η γνώμη για σένα είναι σταθερή κούκλα μου:D:D:D

ΖΤο μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει κόψει ακόμα το χούι να του κρατάμε το ποτήρι αλλά προκειμένου να το μάθει για τα καλά κάνω λίγο υπομονή και μετά βλέπουμε.

Σχετικά με το πάρτυ μας που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ακόμα δεν έχω κατασταλάξει τι θα κάνω, τον παιδότοπο τον απέκλεισα (είχαμε πάει την Κυριακή και είχε ένα παιδάκι γενέθλια και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου) συν του ότι ανεβαίνει πολύ το κασέ. καταλήγω μάλλον για την αυλή της πεθεράς μου αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ανιματέρ ή να αφήσω τα παιδιά να παίξουν μόνα τους.

Καλημέρα Κίκο! Όλα θα γίνουν βήμα-βήμα! Κάποια στιγμή θα το ζητήσει από μόνος του να το κρατάει εκείνος.

Όσο για το πάρτυ, είμαι της άποψης να αφήσεις τα παιδάκια να παίξουν μόνα τους. Νομίζω ότι είναι πολύ μικρά ακόμα για να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που κάποιος τα καθοδηγεί. Και μόνο που θα είναι έξω, με άλλα παιδάκια να τρέχουν και να παίζουν, μια χαρά θα περάσουν! Βγάλε μπάλες, αυτοκινητάκια κλπ παιχνιδάκια και είναι καλυμμένα!

Καλημέρα Ηλιάνα! Δεν σε γλωσσοφάγαμε μωρέ...! Απλά ανησυχούσαμε μήπως το έπαθες τελικά το εγκεφαλικό! Είδες τι ωραία βραδιά πέρασες? Μπυρίτσα κι αγκαλιά με τον αντρούλη σου! Τι το καλύτερο!!! Μπράβο!

Κωνκων έφυγε κι η μανούλα? Στο παρτάκι σας ωραία περάσατε και με το μωρό... τσάμπα ανησυχία! Τέλος καλό, όλα καλά!

mrdIp3.png

[[/size][/b][/i][/u]

Βίκυ μου, τα δικά μας είναι νούμερο 6-7 (δεν ξέρω σε τι αντιστοιχεί). Αυτά της τα είχε πάρει ο μπαμπάς της από πέρσι το καλοκαίρι νομίζοντας ότι θα της κάνουν. Φέτος, στην αρχή της ήταν λίγο μεγάλα, αλλά τώρα της είναι μια χαρά άνετα.

Το πόδι της δεν το έχω πετύχει ποτέ ιδρωμένο (αλλά που να προλάβει να ιδρώσει, αφού δεν μένει παπούτσι στο πόδι της για πολύ ώρα).

Εγώ αυτό που βλέπω θετικό στα crocs είναι ότι μπορεί και τα μπαινοβγάζει μόνη της και ότι τα ζητάει να τα βάλουμε (άρα της είναι άνετα!)

Άρα, για να μην μπαίνουν τα δικά σας εύκολα, μάλλον θέλετε μεγαλύτερο νούμερο!

mrdIp3.png

Μαζί σου Βίκυ!

mrdIp3.png

Κοριτσάκια μου βλέπω ωραία συζήτηση ανοίξατε!

Αν σας ενδιαφέρει από ξυπόλητη κόλλησα στα ποδαράκια μου μηρμυγκιές που με ταλαιπωρούν χρόνια τώρα.

Για την ακρίβεια έχω δοκιμάσει τα πάντα για να τις εξολοθρεύσω, αλλά αυτές εκεί!

Γι' αυτό όσο μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδάκια μας να το κάνουμε.

Κι εσύ Πανμαρ μου είσαι πάρα πολύ τυχερή που δεν έχεις κολλήσει τίποτα.

Εγώ ή από την άμμο το κόλλησα για πρώτη φορά ή στη sauna στο γυμναστήριο κι από τότε μπήκε μέσα μου ο ιός και δε λέει να φύγει!

ναι απο κοινοχρηστο και μαλιστα πολυσυχναστο χωρο.οχι απο το σπιτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...