Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τη μπυρα γενικα την απεχθανομαι αλλα και στις δυο εγκυμοσυνες την ηθελα και τη θελω πολύ!!!!Τι να πώ, ενα πραγμα τρελο!!!

Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Μπύρα δεν έπινα σχεδόν ποτέ, κι άρχισα στην εγκυμοσύνη, συνέχισα στον θηλασμό και τώρα πάλι την έχω περιορίσει. Πίνω πιο σπάνια για να μην πιω coca cola (την οποία προσπαθώ να κόψω!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς για μια βδομάδα που θα πάμε Μεσάγκαλα θα φύγουμε 19/7. Τώρα τη 2η βδομάδα μου δεν ξέρω πότε θα την πάρω.

Εσείς ετοιμάζεστε για Λουτράκι διάβασα?

Α! Το διάβασα αυτό! Πού είναι η (ή τα) Μεσάγκαλα?

Για Λουτράκι το σκέφτομαι ακόμα... Ίσως να πηγαινοέρχομαι... Το σίγουρο είναι γύρω στις 15 Ιουλίου θα κατέβω Σέριφο (δεν ξέρω ακόμα για πόσο...)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μόνο μια εβδομάδα? Μένετε κοντά σε θάλασσα?

χαχα εμεις ντεν εχουμε εξοχικο καρντια μου!!!

Μια εβδομαδα με τον μικρο και 3-4 μερουλες μονοι μας..Γενικως τα ταξιδακια μας τα κανουμε καθόλη τη διαρκεια του χρονου οποτε και το καλοκαιρι κινουμαστε σε λογικα επιπεδα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσακια σας αφηνω...Πάω να απλώσω ενα πλυντηριο και να κοιμηθώ αφου ξαναπλύνω πόδια..χαχα

Καλό ξημερωμα να εχουμε!!!Φιλια!!

Όχι απλό ξέπλυμα! Καυτό νερό και dettol!!!

Καληνύχτα!

mrdIp3.png

Α! Το διάβασα αυτό! Πού είναι η (ή τα) Μεσάγκαλα?

Για Λουτράκι το σκέφτομαι ακόμα... Ίσως να πηγαινοέρχομαι... Το σίγουρο είναι γύρω στις 15 Ιουλίου θα κατέβω Σέριφο (δεν ξέρω ακόμα για πόσο...)

Είναι κοντά στη Λάρισα. Λίγο πιο κάτω απο Ν. Πόρους. Δεν ξέρω το μέρος, η Ηλιάνα με κατατόπισε.

Πωπω έχουμε να πάμε διακοπές από το 2007! Δεν έχω μπει στη θάλασσα από τότε. Εχω ξασπρίσει! Πλάκα θα έχουμε.

Να πηγαινοέρχεσαι τι εννοείς? Καθημερινά ή ΣΚ? Μακριά δεν είναι για κάθε μέρα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

χαχα εμεις ντεν εχουμε εξοχικο καρντια μου!!!

Μια εβδομαδα με τον μικρο και 3-4 μερουλες μονοι μας..Γενικως τα ταξιδακια μας τα κανουμε καθόλη τη διαρκεια του χρονου οποτε και το καλοκαιρι κινουμαστε σε λογικα επιπεδα..

Την καλύτερη δουλεία κάνετε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Είναι κοντά στη Λάρισα. Λίγο πιο κάτω απο Ν. Πόρους. Δεν ξέρω το μέρος, η Ηλιάνα με κατατόπισε.

Πωπω έχουμε να πάμε διακοπές από το 2007! Δεν έχω μπει στη θάλασσα από τότε. Εχω ξασπρίσει! Πλάκα θα έχουμε.

Να πηγαινοέρχεσαι τι εννοείς? Καθημερινά ή ΣΚ? Μακριά δεν είναι για κάθε μέρα?

Τι? Και το παιδί σου δύο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει μπάνιο? Αααα!

Κοίτα, το Λουτράκι από την Αθήνα είναι περίπου 70χλμ. Αλλά, πίστεψε με, πιο γρήγορα πάω στο Λουτράκι, παρά να κατέβω στην παραλιακή! Από θέμα χρόνου, κάνω περίπου τρία τέταρτα για Λουτράκι, για Άλιμο (αναλόγως την κίνηση, καμιά ωρίτσα...). Και προτιμώ τον Κορινθιακό από τον Σαρωνικό!

Τώρα, όταν λέω να πηγαινοέρχομαι, δεν εννοώ κάθε μέρα, αλλά να κοιμηθώ κι ένα βράδυ, ή να πάω Σάββατο, να γυρίσω Δευτέρα πρωί (την Κυριακή στην Εθνική, την αποφεύγω!). Κάπως έτσι...

mrdIp3.png

Κοριτσάκια θα σας χαιρετίσω κι εγώ. Εχω πρωινό εγερτήριο αύριο!

Καληνύχτα σας και να έχουμε ένα ήσυχο βράδυ επιτέλους!

Φιλιά........

Καληνύχτα Ελένη μου!

Ακόμα ξυπνάει ο μικρός σου μωρέ?

Καλό ξημέρωμα!

mrdIp3.png

Καλημέρα ,

Το ξενυχτήσατε πάλι χθες ε???

Α και εγώ δεν έχω παράπονο το κοριτσάκι μου κοιμήθηκε στις 1 μας έκανε παρέα.

Τελικά το πήραμε απόφαση το παιδί μας δεν κοιμάται.

Σας χαίρομαι που αποφασίσατε για τις διακοπές σας , εγώ ακόμα ψάχνω.

Deleni μου το μήνυμα το είδα αργά θα μιλήσουμε σήμερα.

Για το θεματάκι που λέγατε εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι ξυπόλητη ανατριχιάζω.

Και τη μικρή την αφήνω μόνο μέσα στο σπίτι και αυτό σπάνια .

Αντε παω να δουλεψω λίγο!!!!!Που είστε καλε ολες?

Α να συμπληρώσω ότι με την πάνα της μικρής προβλέπω να τραβήξει μακρυα γιαιτ μόνο εγώ τα σ/κα της την βγάζω οι γιαγιαδες ουτε ασχολούνται.

Μαργαρίτα ισως εχεις δίκιο σ’αυτό που λες για το γιογιο αλλα δεν το θέλει καθόλου οπότε δεν βλεπω να εχω άλλη λύση.

Μιας και ειμαι σε καλοκαιρινο moοd να σας δειξω την παραλια που ειναι κατω απο το σπιτι μας στην Κεφαλλονια.

photo38.jpg

Νοσταλγησα τωρα....

μηπως αυτη η φωτο ειναι τραβηγμενη απο αλλη οπτικη γωνια?

vicky300.jpg

ειναι βεβαια αρκετα θολη.μπορει να ημουν και μια ωρα εκει και να θαυμαζα την θεα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...