Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βαλτε με και εμενα σε αυτες που περπατανε νυχθημερον ξυπόλητες μες το σπίτι...

Η Ελένη ομως με προβληματισε..Ελένη ποτε το επαθες αυτο???

Στην προ γάμου εποχή. Εχει χρόνια πολλά Πετρούλα μου. Και έκανα τα πάντα μα τα πάντα για να τις διώξω κι αυτές όλο εκεί!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ μπυριτσα διαβαζω...θελω και εγω μια!!Ξυπνησε και το ζουζουνι και χτυπάει, μαλλον εκεινο την ζηταει τετοια ωρα

Ε! Αφού την θέλει το παιδί! Να σε κεράσω κι εσένα μία! Πατατάκια?

mrdIp3.png

και τι ακριβως ειναι αυτο βρε Ελένη??Ποναει??

Σαν μια σκλήρυνση είναι Πετρούλα μου, σαν κάλος, αλλά δεν φεύγει με τιποτα. Πονάει όταν το πιέσεις με κάτι. Ξέρεις πόσες θερμοπηξίες και κρυοπηξίες έχω κάνει για να φύγουν? Στην εγκυμοσύνη που δεν μπορούσα να κάνω έφτασα να έχω 9 στο ένα πόδι. Με την επισκληριδίο φαίνεται κάηκαν ή κάτι έπαθαν και για 2 χρονάκια γλίτωσα, αλλά έχει κανένα μήνα που ξαναήρθε η πρώτη. Οπως είπα τώρα την κάψαμε με lazer, όταν πήγα και τον μικρό στη δερματολόγο και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Δύσκολο πράγμα πάντως.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Α σε ευχαριστω Πανμαρ αλλα δεν κρατηθηκα..μολις ανοιξα μια fischer και πατατακια springles

Ηταν διαταγη εκ των εσω, καταλαβαίνετε....

Στην υγεια σας!!!Πωπω ειναι και παγωμενη, super!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Α σε ευχαριστω Πανμαρ αλλα δεν κρατηθηκα..μολις ανοιξα μια fischer και πατατακια springles

Ηταν διαταγη εκ των εσω, καταλαβαίνετε....

Στην υγεια σας!!!Πωπω ειναι και παγωμενη, super!!!!

Στα πατατάκια διαφωνούμε! Μόνο Τσακίρης πορτοκαλί κλασσικά!

Στην υγειά σου!

mrdIp3.png

Eλένη τουλάχιστον δεν ποναει συνεχεια, μονο αν πιεστει το συγκεκριμενο σημειο ε???

Δυσκολο κι αυτο πάντως..εναν απλό καλο εχεις και σε ταλαιπωρει φαντασου να εχεις τόσα..Μακαρι να εχει αποτέλεσμα το laser και να ηρεμήσεις..

Eλένη τουλάχιστον δεν ποναει συνεχεια, μονο αν πιεστει το συγκεκριμενο σημειο ε???

Δυσκολο κι αυτο πάντως..εναν απλό καλο εχεις και σε ταλαιπωρει φαντασου να εχεις τόσα..Μακαρι να εχει αποτέλεσμα το laser και να ηρεμήσεις..

Θα δείξει. Μακάρι λέω κι εγώ, αλλά ξεκίνησε η κουβέντα από την ξυποληταρία χαχα! Η Ηλιάνα τι απέγινε άραγε?

Να συμπληρώσω πως αλλιώς θα πρέπει ανά διαστήματα να χτυπάω και μια επισκληρίδιο για να τα διώχνω χαχαχα!!!! Δηλ να κάνω παιδιά να φεύγουν οι μυρμηγκιές!

Εγώ έβαλα λεμοναδίτσα σπιτική και πίνω! Στην υγειά σας κορίτσια! Καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλή λευτεριά στις μέλλουσες μανούλες!

Διαφημίσεις

Α καλά μόνο εγώ έμεινα σκέτη μου φαίνεται?

Αλήθεια Πετρούλα πίνεις μπύρα τώρα????

Αληθεια λέω,θα πιω ομως μονο τη μιση απλά για να μου φυγει η λαχταρα...

Τη μπυρα γενικα την απεχθανομαι αλλα και στις δυο εγκυμοσυνες την ηθελα και τη θελω πολύ!!!!Τι να πώ, ενα πραγμα τρελο!!!

Θα δείξει. Μακάρι λέω κι εγώ, αλλά ξεκίνησε η κουβέντα από την ξυποληταρία χαχα! Η Ηλιάνα τι απέγινε άραγε?

Εγώ έβαλα λεμοναδίτσα σπιτική και πίνω! Στην υγειά σας κορίτσια! Καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλή λευτεριά στις μέλλουσες μανούλες!

Στην υγειά σου κι εσένα!

Η Ηλιάνα.. Πάει... Μετά και την τσίχλα... Μάλλον την αποτελείωσα!

Αλήθεια, για διακοπές, πότε φεύγετε?

mrdIp3.png

Επίσης η μπυρα ειναι το μονο πραγμα που δεν λειπει ποτε απο το ψυγειο μας απο Απρίλιο εως και Σεπτεμβριο..Νομιζω εχω καλυφθει για αυτη την εγκυμοσυνη, χαχα

Διακοπουλες 10-17/7

Στην υγεια σου Ελένη!!!!!

Συνήθως, όμως, απ'ότι έχω ακούσει, μυρμηγκιές κολλάς από τα γυμναστήρια ε?

Δεν είμαι και πολύ σίγουρη γιατί πάντα φορούσα παντοφλίτσες, ακόμα και μέσα στο ντους, εκτός από τη sauna που δεν μπορούσα να έχω τα παντοφλάκια μου.

Γι'αυτό βάζω ένα ερωτηματικό.

Εμείς για μια βδομάδα που θα πάμε Μεσάγκαλα θα φύγουμε 19/7. Τώρα τη 2η βδομάδα μου δεν ξέρω πότε θα την πάρω.

Εσείς ετοιμάζεστε για Λουτράκι διάβασα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...