Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμεις την δαγκωνουμε Μαρινα, ειναι σχεδον ξεμαλλιασμενη αλλα πιστευω σε αυτη την ηλικια περισσότερη σημασια εχει να μπουν στην λογικη του πλυσιματος των δοντιων και να μαθουν να κανουν την κινηση παρα η δουλεια που γινεται με το βουρτσισμα...

Απο γκαζον ναι υπάρχει μπολικο,150 m2..Εξου και τα πρασινα γονατα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχεις δίκιο Μαρία η μοναξιά είναι χειρότερη και από τους παππουδογιαγιάδες στα πόδια σου!:mrgreen:

20 πρέπει να έχουν σαν νεογιλά δόντια εκ των οποίων οι 4 τραπεζίτες βγαίνουν συνήθως μετά τα δύο! Οδοντίατρε της παρέας τα λέω καλά?

Δηλαδή έχω να περιμένω ακόμα 4 τραπεζίτες?

Γιατί είναι σταθερή στα 16 δόντια εδώ και οκτώ μήνες!

Από οδοντόβουρτσα κι εμείς... σκίζουμε! Στην αρχή ξεκινάει και τα βουρτσίζει (ειδικά όταν βλέπει εμένα) και στην συνέχεια την δαγκώνει!

Γιοβάννα σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση

mrdIp3.png

καλησπέρα σε όλες ευχαρίστα τη τέταρτη άρχετε ο μπογιατζής για της πόρτες έφερε σήμερα τα χρώματα άντε άντε να δούμε

Μμμ... Αν μπορείς πες μου πώς να τα κρατήσει στα πόδια της! Εγώ της τα βάζω κι αυτή στο λεπτό τα έχει βγάλει! Και τούμπες τρώει και δεν τη νοιάζει!

χιχι :wink::wink::wink::wink::wink:εγώ του πήρα κρος που από πίσω έχουν και δέσιμο αλλιώς της άλλες δεν της φοραει

:tongue::tongue:

χιχι :wink::wink::wink::wink::wink:εγώ του πήρα κρος που από πίσω έχουν και δέσιμο αλλιώς της άλλες δεν της φοραει

Ηλιάνα μου, όταν λέω παντοφλάκια κι εγώ εννοώ ή τα crocs ή κάτι άλλα σανδαλάκια αθλητικά με σκρατς. Δεν κρατάει τίποτα στα πόδια της! Είτε κορδόνια, είτε λουράκια... όλα τα βγάζει!

mrdIp3.png

Ηλιανα και εμενα κρατιεται παρααα πολυ.Γισ την ακριβεια παρακρατιεται(εχει τυχει και 6 ωρες ειδικα τωρα που ιδρωνει και χανει υγρα).Δεν ειναι οτι δε θελει να στα κανει εξω.Αν ερχοταν η ωρα του θα εβλεπες πως θα ετρεχε να τα κανει... μια χαρα..απλα εχει τον ελεγχο πλεον και δοκιμαζει τα ορια του.Ρωτησα την παιδιατρο επ αυτου και μου ειπε οτι σπανια δημιουργει κατι τετοιο προβλημα εφοσον το παιδι ξερει και το ελεγχει οποτε μην αγχωνεσαι οταν πια φτασει στα ορια του οπου και να ειστε θα τα κανει.

με έκανες να νιώσω καλύτερα ανακουφιστικά αχ μα είχα κατά αγχωθεί με αυτό το θέμα

άκουγα και την πεθερακουνιαδα που ελεγαν θα πάθει τίποτα το παιδί μια στάλα του έκοψες την πάνα κτλ εμεις χαζες ειμαστε που αφηνουμε τα απιδια αν επιλεξουν ποτε θα την κόψουν 4 ο δικός της και τα κάνει ακόμη πάνω του βρωμάνε και δεν τα λέει μπιαχ

αχ να σε καλά μουτς μουτς γκουρού της πανας

Διαφημίσεις

Ηλιάνα μου, όταν λέω παντοφλάκια κι εγώ εννοώ ή τα crocs ή κάτι άλλα σανδαλάκια αθλητικά με σκρατς. Δεν κρατάει τίποτα στα πόδια της! Είτε κορδόνια, είτε λουράκια... όλα τα βγάζει!

αααααααααα πολύ ελαστική σε βρίσκω εγώ κατεβαίνουμε από το κρεβάτι φοράμε ανεβαίνουμε βγάζουμε ξυπόλητος ποτέεεεεεε αν δεν τα βάλει μπαίνει τιμωρία τέλος

Το απόγευμα εδω εγινε ο χαμός..Ηρθε η κουμπαρα μου με τα δυο μεγαλα της και γεμισε η αυλή φωνες, τσιριδες και ακομη χαρτακια, ξυλομπογιες και κουτακια απο χυμους, μπισκοτα και τα σχετικά..Μετα πήρα μια σακουλα και τα μαζευαμε μαζί..θυμηθηκα την καθιερωμενη καθαριοτητα στην αυλη του σχολειου και γελουσα μονη μου και ξαφνικα πάγωσα οταν ειδα τον Ανασταση να έρχεται τρεχοντας κρατώντας μια μικρη ακριδα:?:-?:?

το καταχάρηκα τα πουλάκια

και ο δικός σου δεν φοβάται τίποτα

έμενε μέχρι και της μύγες φοβάται μετά το τσίμπημα μέλισσας που είχε δεν πλησιάζει τίποτα ποια έπαθε και έμαθε :wink::wink::wink:

Μαρία μου η μικρή είναι 5 μηνών και παλεύουμε για τα 6 κιλά! Για πες μου τα δικά σας τότε !νουμεράκια αν μπορείς!

Ρε Μαρινάκι συγνώμη, δεν κατάλαβα. Εμένα ρώτησες για το βάρος της μικρής?

Εμένα το σουτζουκάκι μου ήταν λίγο "φαγανό" από την κοιλιά της μαμάς του!

Πέντε μηνών ήταν 7.700. Αλλά γεννήθηκε και σχεδόν 4 κιλά.

mrdIp3.png

αααααααααα πολύ ελαστική σε βρίσκω εγώ κατεβαίνουμε από το κρεβάτι φοράμε ανεβαίνουμε βγάζουμε ξυπόλητος ποτέεεεεεε αν δεν τα βάλει μπαίνει τιμωρία τέλος

Να σου πω μωρέ κάτι, στην αρχή κι εγώ την μάλωνα, αλλά όταν κι εμείς είμαστε συνέχεια ξυπόλητοι, πώς θα πω στο παιδάκι να φοράει παπούτσια?

Αφού είναι πιο ωραία ξυπόλητη! Και τώρα καλοκαίρι είναι!!!

mrdIp3.png

Να σου πω μωρέ κάτι, στην αρχή κι εγώ την μάλωνα, αλλά όταν κι εμείς είμαστε συνέχεια ξυπόλητοι, πώς θα πω στο παιδάκι να φοράει παπούτσια?

Αφού είναι πιο ωραία ξυπόλητη! Και τώρα καλοκαίρι είναι!!!

Διαφωνώ κάθετα μαζί σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

όλα τα μικρόβια πάνω στα κρεβάτια μας με ΤΙΠΟΤΑ :twisted::twisted:

κακός κυκλοφορείτε εσείς εστί ...

μπαίνει και στο μπάνιο ξυπόλητη ?

και μετά ανεβαίνει στα κρεβάτια ?

πες μου να πάθω εγκεφαλικό μέσα στην νύχτα

Έχω ένα κόλλημα με τα μικρόβια

Μην με παρεξηγείς για την αντίδραση μου

Διαφημίσεις

Διαφωνώ κάθετα μαζί σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

όλα τα μικρόβια πάνω στα κρεβάτια μας με ΤΙΠΟΤΑ :twisted::twisted:

κακός κυκλοφορείτε εσείς εστί ...

Έχω ένα κόλλημα με τα μικρόβια

Μην με παρεξηγείς για την αντίδραση μου

Έπεσες στον λάθος άνθρωπο (και στην λάθος οικογένεια γενικότερα!!!)

Μην μας φέρεις τον γιο σου. Θα στον χαλάσουμε! Χα!Χα!Χα!

Μου έχει τύχει καλοκαίρι στο νησί, πριν μερικά χρόνια, που για δεκαπέντε μέρες τα παπούτσια μου τα φόρεσα στο πλοίο (όταν πηγαίναμε και όταν γυρίζαμε!) Και μην φανταστείς ότι κάναμε κάμπινγκ. Στο σπίτι μας κανονικά!

mrdIp3.png

Βέβαια, πριν κοιμηθούμε τα πλένουμε τα πόδια μας! Δεν είμαστε τόοοσο βρωμιάρηδες!!!

mrdIp3.png

Έπεσες στον λάθος άνθρωπο (και στην λάθος οικογένεια γενικότερα!!!)

Μην μας φέρεις τον γιο σου. Θα στον χαλάσουμε! Χα!Χα!Χα!

Μου έχει τύχει καλοκαίρι στο νησί, πριν μερικά χρόνια, που για δεκαπέντε μέρες τα παπούτσια μου τα φόρεσα στο πλοίο (όταν πηγαίναμε και όταν γυρίζαμε!) Και μην φανταστείς ότι κάναμε κάμπινγκ. Στο σπίτι μας κανονικά!

Μην μου λες αλla άσε να κοιμηθώ ήσυχα

αχ αχ άμα κολλήσετε τίποτα στα ποδαράκια σας

τότε θα θυμηθείτε την ΚΑΚΙΑ μαμα λευτερακι αλά θα είναι αργά :D:D:D

Βέβαια, πριν κοιμηθούμε τα πλένουμε τα πόδια μας! Δεν είμαστε τόοοσο βρωμιάρηδες!!!

Δεν είπα κάτι τέτοιο καλε .....

δεν είναι θέμα βρομιάς

αλά ο δικός μου ανεβοκατεβαίνει όλοι μέρα στους καναπέδες και στα κρεβάτια φαντάζομαι και η δίκια σου

Κοριτσάκια μου βλέπω ωραία συζήτηση ανοίξατε!

Αν σας ενδιαφέρει από ξυπόλητη κόλλησα στα ποδαράκια μου μηρμυγκιές που με ταλαιπωρούν χρόνια τώρα.

Για την ακρίβεια έχω δοκιμάσει τα πάντα για να τις εξολοθρεύσω, αλλά αυτές εκεί!

Γι' αυτό όσο μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδάκια μας να το κάνουμε.

Κι εσύ Πανμαρ μου είσαι πάρα πολύ τυχερή που δεν έχεις κολλήσει τίποτα.

Εγώ ή από την άμμο το κόλλησα για πρώτη φορά ή στη sauna στο γυμναστήριο κι από τότε μπήκε μέσα μου ο ιός και δε λέει να φύγει!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...