Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια. Όλες καλά; Εμείς καλά ευτυχώς. Η Αλεξάνδρα μάλλον έχει θέμα με τα δοντάκια της :(:(:(:( γι' αυτό και τα δέκατα. Σήμερα είναι απύρετη από το πρωί. Σχεδιάζετε διακοπούλες;; Εμείς δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνουμε κάτι. Θέλω οπωσδήποτε να πάμε έστω και ένα Σαββατοκύριακο στη Λευκάδα γιατί το έχω τάμα, αλλά πρέπει και με τον καλό μου να συντονίσουμε τις άδειες μας.

Τελικά καμιά σας δεν θα έρθει Κέρκυρα; Με ξεσηκώσατε καλά - καλά και με αφήσατε τώρα με τη γλύκα........πλάκα κάνω κορίτσια :o:o:o:o

Σαρδελάκι πόσο χρονών είναι η πεθερα σου; Αν είναι ηλικιωμένη δικαίως δεν αντέχει τον Αστέρη.

Σούλα μπράβο στην Ανδριάννα!!! Κατευθείαν στη λέκανη ε;;; Μπράβο.

Βατραχάκι να είστε καλά και του χρόνου να γιορτάσετε. Πολλούς καλεσμένους είχες και εσύ. Και εγώ τόσους θα έχω μόνο που εγώ δεν έχω και ένα βρέφος να το θηλάζω. Μπράβο σου. Μαμά πρότυπο :-D:-D:-D:-D:-D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Giovanna θα ερθουμε και στα μερη σου καποια στιγμη να εισαι σιγουρη !!

Εγω σαν το Ιονιο δεν βαζω τιποτα.Μου αρεσει τρελα!!!

Οσο για τα δοντακια και εμας οι 2 τελευταιοι τραπεζιτες μαλλον ειναι ζορικοι διοτι ξαναβαζει το χερι που και που και ειναι ποσους μηνες τωρα εντελως στασιμοι.

Μαρια τι να σου πω?Το κοριτσακι σου προφανως το εχει το θεμα πανα και σαφεστατα εχει τον ελεγχο.Εγω δεν θα τον αφηνα να τα κανει οπου θελει για να ειμαι ειλικρινης.Ειμαι της αποψης οτι ολη η εκπαιδευση στηριζεται στο να μαθουν που πρεπει να τα κανουν .Αργα ή γρηγορα ο ελεγχος επιτυγχανεται αλλά αν ειναι να σου βγαζει την πανα για να τα κανει οπουδηποτε δε βλεπω κανενα νοημα στο να μην την φοραει.

Δεν πιστευω οτι θα παθει ψυχολογικο αν ας πουμε της πεις με αυστηρο υφος οτι τα κακα και τσισα τα κανουμε στην τουαλετε ή στο γιο γιο κτλ και μονο εκει.

Πλεον εχει μαθει τη διαιδικασια απλα σας ψιλοπαιζει μου φαινεται...

Ηλιανα και εμενα κρατιεται παρααα πολυ.Γισ την ακριβεια παρακρατιεται(εχει τυχει και 6 ωρες ειδικα τωρα που ιδρωνει και χανει υγρα).Δεν ειναι οτι δε θελει να στα κανει εξω.Αν ερχοταν η ωρα του θα εβλεπες πως θα ετρεχε να τα κανει... μια χαρα..απλα εχει τον ελεγχο πλεον και δοκιμαζει τα ορια του.Ρωτησα την παιδιατρο επ αυτου και μου ειπε οτι σπανια δημιουργει κατι τετοιο προβλημα εφοσον το παιδι ξερει και το ελεγχει οποτε μην αγχωνεσαι οταν πια φτασει στα ορια του οπου και να ειστε θα τα κανει.

Οσο για την πισινουλα προσεχτε παρα πολυ αν την εχετε σε χωρο με πλακακι κατω.

Εγω ηθελα να του παρω αλλα επηρεαστηκα αρνητικα απο κατι που εμαθα και το αφησα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρια τι να σου πω?Το κοριτσακι σου προφανως το εχει το θεμα πανα και σαφεστατα εχει τον ελεγχο.Εγω δεν θα τον αφηνα να τα κανει οπου θελει για να ειμαι ειλικρινης.Ειμαι της αποψης οτι ολη η εκπαιδευση στηριζεται στο να μαθουν που πρεπει να τα κανουν .Αργα ή γρηγορα ο ελεγχος επιτυγχανεται αλλά αν ειναι να σου βγαζει την πανα για να τα κανει οπουδηποτε δε βλεπω κανενα νοημα στο να μην την φοραει.

Δεν πιστευω οτι θα παθει ψυχολογικο αν ας πουμε της πεις με αυστηρο υφος οτι τα κακα και τσισα τα κανουμε στην τουαλετε ή στο γιο γιο κτλ και μονο εκει.

Πλεον εχει μαθει τη διαιδικασια απλα σας ψιλοπαιζει μου φαινεται...

Ριτάκι μου, ότι μας δουλεύει η κόρη μου, είναι το μόνο σίγουρο! Φαντάσου ότι κακά της στη λεκάνη κάνει από πέρσι το καλοκαίρι! Και άμα θέλει μια χαρά το έχει το θέμα. Απλά επειδή είναι μεγάλο καθίκι, άμα της το πω αυστηρά τότε είναι που δεν θα το κάνει για να μου πάει κόντρα, ενώ όταν της δείχνω ότι δεν με ενοχλεί που τα κάνει στην βεράντα, κάποια στιγμή θα πάει από μόνη της στην τουαλέτα!

mrdIp3.png

Τι να σου πω εσυ ξερεις καλυτερα το παιδι και το χαραχτηρα του οτι και να λεμε ολα σχετικα ειναι...

Εγω προσωπικα αυτο δεν θα το αφηνα να γινει...

Δε ξερω ημουν λιγο απολυτη σε αυτο το θεμα.Εβγαλα την πανα στον μικρο αφου ηξερα οτι ξερει που θα παει για να τα κανει.Δεν μου πολυαρεσουν τετοιες εκπληξεις χαχα!

Ενταξει σοβαρα τωρα...δωστης λιγο χρονο και αν δεις οτι το παρακανει πες της με αυστηρο υφος οτι θα ξαναφορεσει πανα.Τοσο απλα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ενταξει σοβαρα τωρα...δωστης λιγο χρονο και αν δεις οτι το παρακανει πες της με αυστηρο υφος οτι θα ξαναφορεσει πανα.Τοσο απλα...

Αυτό προσπαθώ να κάνω... Να πάω με τα νερά της μήπως έτσι πιάσει. Γιατί και που της φοράω πάνα, μια χαρά γδύνεται μόνη της και την βγάζει!

Απλά σήμερα, επειδή δεν κοιμήθηκε και το μεσημέρι, είναι ούτως ή άλλως σε φάση γκρίνιας, υπερέντασης και κόντρας! Χτες, ήταν όλα μια χαρά! Ήταν όλη μέρα με το βρακάκι της κι όταν ήθελε μας το έλεγε και πήγαινε στο γιογιό της!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες:)

Πετρουλα δεν πηγα στην Χαλκιδικη αυτο το σ/κ που μας πέρασε, θα παω τωρα το σ/κ με την συνυφαδα μου παρεουλα για να ψιλοσυμαζεψουμε και απο οτι προβλεπω μεσα στην αλλη βδομαδα την κανω με ελαφρια πηδηματακια για οριστικα.

πολυ δουλεια με περιμενει μια και εχω να παω απο περιση, απο που να αρχισω και τι να πρωτο κανω δεν ξερω, ασε τι εχω να αγορασω ... προστατευτικες πορτουλες, πλεγμα για τα καγκελα, κουτια αποθήκευσης για μαχαιρια και αιχμηρα αντικειμενα γιατι η μικρουλα μου ειναι σκαλιστηρη κτλ :), αχχχχ μονο που το σκεφτομαι με πιανει ενα αγχος:roll:

μονο ομως που θα ειναι η μικρουλα μου σε δροσερο μερος με δενδρα πρασινο και οτι οξυγονο μας εχει μεινει απο την φωτια του 2006:rolleyes:θα περασουμε καλα

Γεια σας κοριτσάκι σας διαβάζω και θα σχολιάζω σταδιακά! Ξεκινάω (ετοιμαστείτε!)!

Συμπεθέρα μιας και ακόμα δεν κλείσατε δεν κοιτάς κι εσύ το Alkyon που θα πάμε κι εμείς μήπως έρθετε και έχουμε και παρέα? Τώρα διάβαζα ότι σκέφτεσαι για Πήλιο, χάλιααααααααα πού να τρέχεται...(χι,χι,χι, δουλεύω για πάρτη μου!)

Μαρία μου η μικρή είναι 5 μηνών και παλεύουμε για τα 6 κιλά! Για πες μου τα δικά σας τότε !νουμεράκια αν μπορείς!

Άσχετο αλλά με τα γυαλιά μόνο εγώ έχω φάει κόλλημα και δεν σκέφτομαι να πάρω παρά μόνο αφού κλείσει τα 3? Με είχε επηρεάσει πολύ ένας οπτικός (έχει κι αυτός παιδάκι στην ηλικία των δικών μας)που είχα πάει να πάρω δικά μου και είχα το μικρό μαζί, μου είπε ότι τους κάνουν κακό πριν τα 3 γιατί ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως ο φακός του ματιού! Η παιδιατρος συμφωνεί οπότε...φέεεετα, του χρόνου να είμαστε καλά!

Ριτάκι, τι διαβάζω? Διακοπές διαρκειας? Τέλεια, ειδικά αφού θα είστε και με παρέα! Καλέ τι παραλία είναι αυτή, από ποιά ταινία βγήκε?

Όσο για τα τσίσα, ε όπου βρούμε κυριολεκτικά!!! Όρθιος βολεύεται πολυ καλύτερα και στο σχολείο μόνο μια μέρα είχαμε ατύχημα!

Γιατί Μαράκι θέλεις να αποφύγεις το Λουτράκι, δεν κατάλαβα! Μήπως είναι το σπίτι των πεθερικών ή των γονιών σου εκεί?

Γιοβάννα μου...η Κέρκυρα δε θα μας ξεφύγει έτσι εύκολα, λίγο να μεγαλώσουμε και θα έρθουμε οπωσδήποτε!

Για τα δόντια, χμμμ πάει σχεδόν χρόνος από τότε που τα βγάλαμε όλα αλλά οι 4 τραπεζίτες τον παιδεύουν απίστευτα κι είναι γεμάτος σάλια συνέχεια! Ο ένας έσκασε μέχρι να βγουν και οι υπόλοιποι 3 έχουμε καιρό! Αφήστε που σιγά-σιγά θα αρχίσει η μικρή να βγάζει δοντάκια, οπότε έχουμε μέλλον!

Θέλω κι εγώ πισινουλα, αλλά επίσης φοβάμαι λίγο! Δεν πειράζει, ας βολευτεί με 1 φορά την εβδομάδα που πηγαίνει στην κανονική και μετά στις διακοπές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιοβάννα μου η πεθερά μου είναι 60 χρονών και δεν νομίζω ότι κατατάσεται στις ηλικιωμένες ε;

Τόσο είναι και η μανούλα μου και μιά χαρά τα βγάζει πέρα με τον Αστέρη...

m57Zp2.png

Γιατί Μαράκι θέλεις να αποφύγεις το Λουτράκι, δεν κατάλαβα! Μήπως είναι το σπίτι των πεθερικών ή των γονιών σου εκεί?

Για τα δόντια, χμμμ πάει σχεδόν χρόνος από τότε που τα βγάλαμε όλα αλλά οι 4 τραπεζίτες τον παιδεύουν απίστευτα κι είναι γεμάτος σάλια συνέχεια! Ο ένας έσκασε μέχρι να βγουν και οι υπόλοιποι 3 έχουμε καιρό! Αφήστε που σιγά-σιγά θα αρχίσει η μικρή να βγάζει δοντάκια, οπότε έχουμε μέλλον!

Γεια σου Μαρινάκι!

Το Λουτράκι το βαριέμαι γιατί θα είμαι μόνη μου και γιατί έχει πολύ φασαρία! Μακάρι να έρθει μαζί μου κάποιος για παρέα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα για οποιονδήποτε από τους παππουδογιαγιάδες!

Ρε κορίτσια, σε σχέση με τα δόντια. Πόσα δόντια θα έπρεπε να έχουν σ'αυτήν την ηλικία? Τα βγάζουν όλα κανονικά? Πόσους τραπεζίτες?

mrdIp3.png

Έχεις δίκιο Μαρία η μοναξιά είναι χειρότερη και από τους παππουδογιαγιάδες στα πόδια σου!:mrgreen:

20 πρέπει να έχουν σαν νεογιλά δόντια εκ των οποίων οι 4 τραπεζίτες βγαίνουν συνήθως μετά τα δύο! Οδοντίατρε της παρέας τα λέω καλά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Sardelaki και η μαμά μου 60 είναι και μια χαρά την καταφέρνει την Αλεξάνδρα. Βέβαια δεν την έχει κρατήσει για μερες μόνη της, με εξαίρεση το διάστημα που πήγαμε διακοπές. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι όπως μάθουν τελικά.

Πανμαρ σχετικά με τα δόντια τα νεογιλά είναι 20 και πρέπει να βγουν μέχρι τα 2,5. Τουλάχιστον αυτό έχω διαβάσει στη Βίβλο της Παιδιατρικής. Η Αλεξάνδρα τώρα έχει 17 και βλέπω να την πονάνε οι τραπεζίτες.

Μαρίνα μου η Αλεξάνδρα 5 μηνών ήταν 6740. Η παιδίατρος τι σου λέει; Και η δικιά μου στην ίδια κατηγορία με τον Γώγο σου είναι.........φούστες, σορτς, παντελόνια - όλα πέφτουν :P:p:p Έχουμε πολλά περσινά ρούχα που της κάνουν, στο πιο κοντό τους βέβαια, και πολλές φορές αγοράζουμε τα 18μηνα. Τι να την κάνω; Έχω συμβιβαστεί και δεν αγχώνομαι πλέον.

Μαρίνα αν εχεις ενδοιασμους για την πισίνα νομιζω πως ο μικρος καλύπτεται αρκετα με το κολυμβητηριο...

Εγω τον εχω βαλει 2-3 φορες και δεν τον αφηνω παραπάνω απο 15' και ειμαι συνεχως απο πάνω του..Απλα ειναι τοσο μεγαλη η χαρα του που δεν θελω να του το στερησω..Επίσης εχω την πισινα μεσα στο γκαζον και κατω απο σκια και το πλακακι που υπαρχει στον κηπο ειναι αντιολισθητικό..Προς το παρόν πάντως εγω τον βαζω και εγω τον βγαζω, δεν βγηκε ακομη μονος του

Φωτεινη καλή ευκολια με τις δουλειες του σπιτιου και την προσαρμογη των χωρων στις ναγκες του παιδιου..Αυτο το πρωτο Σκ θα ειναι δυσκολο αλλα μετα θα ξεκουραζεσαι τουλάχιστον λίγο περισσότερο απ'ότι στο σπίτι αφου θα ξεκλέβεις και λίγο χρονο για την παραλία..

Το απόγευμα εδω εγινε ο χαμός..Ηρθε η κουμπαρα μου με τα δυο μεγαλα της και γεμισε η αυλή φωνες, τσιριδες και ακομη χαρτακια, ξυλομπογιες και κουτακια απο χυμους, μπισκοτα και τα σχετικά..Μετα πήρα μια σακουλα και τα μαζευαμε μαζί..θυμηθηκα την καθιερωμενη καθαριοτητα στην αυλη του σχολειου και γελουσα μονη μου και ξαφνικα πάγωσα οταν ειδα τον Ανασταση να έρχεται τρεχοντας κρατώντας μια μικρη ακριδα:?:-?:?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αα και εμείς τα πλένουμε. Όχι βέβαια με οδοντόκρεμα, αλλά τα βουρτσίζουμε.

Πες ρε Πετρούλα ότι έχετε γκαζόν κάτω! Αν ήταν έτσι εγώ νομίζω θα τον άφηνα να μπαινοβγαίνει και μόνος του!

Γιοβάννα μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Μια χαρά τη βρίσκει η γιατρός γιατί γεννήθηκε μικρούλα, απλά ρωτάω πληροφοριακά!

Εμείς αντί για να πλύνουμε τα δόντια μας δαγκώνουμε την οδοντόβουρτσα! Τέλεια?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...