Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω μεινει λίγο πίσω στη συζητηση γιατι τσακιζω ενα παγωτακι...

Ηλιανα, εδω θα πάς, εκει θα πας τελικα μια χαρα διακοπούλες θα κανεις και εσυ μου φαίνεται..Η Θασος ακυρη;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ιωαννα έχω πάει καλεεεεεεεεεε

στείλε μου μειλ να σου στείλω φωτογραφίες από αυτό το ξενοδοχείο σουπερ στην τσαγκαραδα είχα πάει χειμώνα αχ τι με θύμησες τώρα ? αχ αχ προ λευτερακι εποχες

:tongue::tongue:

εχω μεινει λίγο πίσω στη συζητηση γιατι τσακιζω ενα παγωτακι...

Ηλιανα, εδω θα πάς, εκει θα πας τελικα μια χαρα διακοπούλες θα κανεις και εσυ μου φαίνεται..Η Θασος ακυρη;;

καλά για απογευματινό μπάνιο θα πάω εδώ και εκεί ζηλιαρα εσυ ..

η Θάσος άκυρη

όχι όμως η παραλίες της καβάλας άσε που ο κολλητός του άντρα μου από 1-15 Αύγουστου θα είναι ναυαγοσώστης στην καβάλα θα γελάσουμε πολυυυυυυυυυυυ αν ανέβουμε προς τα πανω

να κάνω και σχόλια για της προηγούμενες σελίδες ότι προλαβαίνω

πετρούλα μου με έσωσεσ στο πρωί μα πόσο μυαλό ήθελε να σβήσω τα ,=μειλ είχα κόλληση λεμε

σουλα μπράβο στην κούκλα σου μια και εξω στην λεκάνη αχ τα έξυπνα κορίτσια μπράβο ξανά

Διαφημίσεις

ριτα79 τι παραλία είναι αυτήν που ανέβασες αχ πράσινο και θάλασσα αχ Ελλάδα με της ομορφιές σου

με το καλό η διακοπές στο νησάκι να σου πω και κατι να χαρεις 8 μερες χωρις πάνα ούτε στο αυτοκίνητο ούτε πουθενά έχουμε όμως ένα θέμα θέλει κλειστώ χώρο να ακνει τσισα αλλιώς τα κρατα μέχρι να βρούμε και δεν κατουρά όρθιος με τίποτα

ο μονόλογος τι παραλήρημα καλέ που πήγατε όλες ?

Μπραβο Ηλιαννα μου συγχαρητηρια!!!σιγα σιγα θα συνηθισει και το εξω μη σε νοιαζει .Δεν υπαρχει ανδρας που να μην εμαθε και το ορθιο.Τα αγορακια προσαρμοζοντια πιο ευκολα στο τελος.Τα κοριτσακια απο οτι εχω ακουσει δυσκολευονται καπως αν μαθουν σε ενα μερος.Μετα δυσκολα αλλαζουν.

Για αυτο κουκλες κοριτσομανες ναι μεν καλο ειναι να θελουν τη λεκανη αλλα επιδιωξτε να μαθουν και το γιο γιο διοτι αν ειστε καπου εξω δεν θα εχετε παντα ευκαιρη τουαλετα και τα κοριτσακι θελουν μεγαλη προσοχη που θα ακουμπησουν κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ουφ... Να 'μαι κι εγώ!

Τα πάντα έκανα, αλλά τελικά η μικρή μου δεν ήθελε να κοιμηθεί! Το φανταζόμουνα... Απ'το πρωί φαινότανε...

Κυκλοφορεί όλη μέρα γυμνή. Κάνει τσίσα και κακά όπου θέλει... και στο γιογιό και στη λεκάνη και στην μπανιέρα και στην βεράντα! Παντού! Ευτυχώς όχι μέσα στο σπίτι! Άλλοτε τα λέει, άλλοτε όχι! Δεν βγάζω άκρη, οπότε την αφήνω να κάνει ότι θέλει!

Τώρα είναι στην βεράντα και πλατσουρίζει στην πισίνα της με όλα της τα παιχνίδια, μπρίκια, μπουκαλάκια, ποτηράκια...

Μάλλον το παιδί μου έχει αρχίσει να ζεστένεται, οπότε με βλέπω ν' αρχίζω να φεύγω σιγά σιγά για κανά Λουτράκι... Έλεγα να το καθυστερήσω μπας και το απέφευγα, αλλά μάλλον δεν το γλυτώνω...

Σας διάβαζα που έχετε μπει όλες σε τροχιά διακοπών, αλλά εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα! Ίσως επειδή τις διακοπές με το παιδί τις έχω δεδομένες, οπότε δεν έχω ψάξιμο και με τον άντρα μου θα φύγουμε πολύ αργά!

mrdIp3.png

ρητα με Ανχώνη αυτό προχθές 4 ώρες και δεν ήθελε έξω με τίποτα γυρίσαμε 12 30 σπίτι την νύχτα και τα έκανε στο σπίτι

ενθουσιαστικέ χτες το απόγευμα και από την λεκάνη της αδέρφης

μου είδε την μικρή να κάνει και σήμερα κάνει μονό στην λεκάνη αλά έξω με τίποτα μονό σε κλειστό χορό και στο γιογιό

επίσης μου έκανε φοβερή εντύπωση που τον είχα στην πισινά έξω το μεσημέρι τσιτσιδουλι

και δεν έκανε τσισα

αλά ήρθε μεσα τρέχοντας και μου λέει γιογιό μαμά τοααααα σοκ:shock::shock: εγώ

νόμιζα ότι έξω έκανε τσισα μέσα στα νερά τόση ώρα αλά αυτός ήθελε γιογιό:D:D:D

Για αυτο κουκλες κοριτσομανες ναι μεν καλο ειναι να θελουν τη λεκανη αλλα επιδιωξτε να μαθουν και το γιο γιο διοτι αν ειστε καπου εξω δεν θα εχετε παντα ευκαιρη τουαλετα και τα κοριτσακι θελουν μεγαλη προσοχη που θα ακουμπησουν κτλ.

Ρίτα μου, εμένα που θέλει το χώμα και το έξω τι να κάνω? Το Σάββατο που ήμασταν στην Τρίπολη, έχει πάει βόλτα με τον μπαμπά της και ξαφνικά μέσ'τη μέση της πλατείας, γδύνεται, πετάει και την πάνα για να κάνει τσίσα! Και μετά μου την έφερε ξεβράκωτη σπίτι! Μάλλον έχει επηρεαστεί από τον σκύλο μας!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κυκλοφορεί όλη μέρα γυμνή. Κάνει τσίσα και κακά όπου θέλει... και στο γιογιό και στη λεκάνη και στην μπανιέρα και στην βεράντα! Παντού! Ευτυχώς όχι μέσα στο σπίτι! Άλλοτε τα λέει, άλλοτε όχι! Δεν βγάζω άκρη, οπότε την αφήνω να κάνει ότι θέλει!

Τώρα είναι στην βεράντα και πλατσουρίζει στην πισίνα της με όλα της τα παιχνίδια, μπρίκια, μπουκαλάκια, ποτηράκια...

!

Αχ κούκλα καλησπέρα τελικά όλα ίδια είναι ο δικός μου έβαλε και το ποδήλατο μέσα στην πισινά πριν και έκανε ποδήλατο στα νερά τράβηξα βίντεο είχα ξεραθεί στο γέλιο

Αχ κούκλα καλησπέρα τελικά όλα ίδια είναι ο δικός μου έβαλε και το ποδήλατο μέσα στην πισινά πριν και έκανε ποδήλατο στα νερά τράβηξα βίντεο είχα ξεραθεί στο γέλιο

Στη βεράντα μας, έχουμε μία και μοναδική γλάστρα. Μια πιπερίτσα. Αυτή τη στιγμή, όλο το νερό της πισίνας της πρέπει να έχει μεταφερθεί μάσα στην γλάστρα! Γεμίζει μ'ένα μπρίκι ένα μπουκάλι και πάει και ποτίζει το λουλούδι!

Τώρα άνοιξε το λάστιχο μόνη της να γεμίσει την πισίνα γιατί άδειασε το νερό!

Κι έχει πλάκα γιατί της έχω πει να προσέχει να μην γλυστρήσει στα πλακάκια και περπατάει τόσο αστεία...

mrdIp3.png

!

Κι έχει πλάκα γιατί της έχω πει να προσέχει να μην γλυστρήσει στα πλακάκια και περπατάει τόσο αστεία...

Αχ μην την αφήνεις χωρίς παντοφλακια εμένα έπεσε 3 φόρες με το κεφάλι σήμερα όσο και αν πρόσεχε μπορεί να γλιστρήσει και τώρα πριν βγει ο δικός μου φωνάζει φλακια μαμα φλακια χιιχιχ

Αχ μην την αφήνεις χωρίς παντοφλακια εμένα έπεσε 3 φόρες με το κεφάλι σήμερα όσο και αν πρόσεχε μπορεί να γλιστρήσει και τώρα πριν βγει ο δικός μου φωνάζει φλακια μαμα φλακια χιιχιχ

Μμμ... Αν μπορείς πες μου πώς να τα κρατήσει στα πόδια της! Εγώ της τα βάζω κι αυτή στο λεπτό τα έχει βγάλει! Και τούμπες τρώει και δεν τη νοιάζει!

mrdIp3.png

Μανουλίτσες καλησπέρα κι από μένα.

Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα οπότε θα σχολιάσω αποσπασματικά!

Διακοπές για όλους βλέπω. Μας έπιασαν οι ζέστες!

Εμείς πάντως κλείσαμε 1 βδομαδούλα να πάμε Μεσάγκαλα, όπως αναφέρθηκε.

Η Ηλιάνα με κατατόπισε αρκετά και την υπερευχαριστώ + ότι θα βρεθούμε κιόλας ;)

Θα έχω και άλλη μια βδομαδούλα, αλλά θα την αφήσω για αργότερα.

Θάσο Πετρούλα μου είναι σούπερ! Πολύ ωραίες θάλασσες και ψαράκι νόστιμο.

Α να μην ξεχάσω και τους λουκουμάδες στα Λιμενάρια μιαμ μιαμ!!!

Πήλιο πάλι προς Αη Γιάννη κι εγώ ξέρω καλά είναι Ιωάννα μου, τι να πω.

Σούλα ακόμα δεν βρήκες μέρος?????? Σίβηρη? Ποτίδαια? Ν. Φώκιες?(έχει αχινούς, αλλά στη Σάνη για μπανάκι παιδικό είναι σούπερ) Χανιώτη? Πολύχρονο??? Ολα σου τα ανέφερα! Μετά πολύ ωραία είναι στο 2ο πόδι, αλλά πιο ήσυχα. Βουρβουρού? Νικήτη? Μαρμαρά?

3ο πόδι Ιερισσό που αναφέρθηκε?(εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, έχω προηγούμενα μαζί της), αλλά πιο κάτω έχει ξενοδοχεία all inclusive που μπορεί να πετύχεις καλή τιμή, Ν. Ρόδα!

Με αυτοκίνητο δεν θα είσαστε?

Μετά προς Καβάλα έχει πολύ ωραία μέρη. Ηρακλείτσα, Πέραμος.

Αχ τι ωραία που έχετε πισινούλες και τα βάζετε τα παιδάκια σας μέσα! Ο δικός μου δεν ξέρω αν θα μπορέσει να καθήσει.

Και τι καλά που ένας ένας καθαρίζουν από πάνες και τα σχετικά! Μπράβο παιδάκια!

Σας χαιρετώ για την ώρα. Πάω να φάω κι εγώ ένα παγωτάκι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...