Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Εντάξει πονοκέφαλος πριν Κ κατά την διάρκεια της περιόδου είναι συνιθισμενο . Δεν είναι κάτι τρομερό. 

Τώρα ζαλάδα τι εννοείς ? Ιλλιγγος? Ή αδυναμία ? 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι οντως μεγαλη καταστροφη αλλα σαν μερος εξακολουθει να ειναι πολυ ομορφο.σΣυνδιαζει,λιμνη ,θαλασσα με παραλια απεραντη, βουνο για οποιον θελει, και ζωη-φαγητο-διασκεδαση, ενταξει κανονικα θα ελεγα οχι τιποτα τρομερο...

Η παραλια της ειναι 50 χιλιομετρα ολη αμμουδια ιδανικη για παιδια.

kaiafas215b.jpg

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μπηκατε δε διακοποπρογραμμα βλεπω!!!! Αντε καλες διακοπες κοριτσια!!!

Εμεις δεν εχουμε αποφασισει καθολου τι θα κανουμε!!! Ειναι λιγο δυσκολο με τα δυο παιδια να κανουμε πολλα πραγματα. Απο την αλλη δε μας ενοχλει και καθολου. Τουλαχιστον εχουμε ενα εξοχικο με μια ωραιοτατη θαλασσα. Καταρχας πρεπει να δουμε τι θα γινει και απο το θεμα της δουλειας, οποτε αγνωστα ολα για το καλοκαιρι!!!

Πολυ λιγα νεα σας εχω διαβασει βεβαια. Ιωαννα εγω εγκυος και με παιδι δε θα πηγαινα στο Πηλιο. Στο Πηλιο παμε τουλαχιστον δεκαπεντα χρονια πασχα και καλοκαιρι. Οι Θαλασσας ειναι κρυες και λιγο αποτομες!!!!

Ο Πανουλης κρυωνε και δεν μπηκε στη θαλασσα. ΜΟνο εγω μπηκα που ειχα καημο να μπω (απο το καλοκαιρι του 2007 εχω να κανω μπανιο)

Φιλακια

Διαφημίσεις

Το πορτο χελι γιατι το απορριψατε Ιωαννα?

Παντως εγω θα ξαναπω αν ειναι να πατε κυλληνη,πατε Ζαχαρω καλυτερα.

Η κυλληνη εκτος των ξενοδοχειων ειναι χαλια.

Καλα εμενα το Πορτο χελι δε μου αρεσε καθολου!!! Σου αρεσε ρε Ριτα η θαλασσα;;

Διαφημίσεις

Ηλιανα για προτεινε κτ και εσυ απο αυτα που ξερεις..

Και τι εχουν τα Μεσαγκαλα καλέ που σε ρωτησε η Ελένη???

χιχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:τίποτα δεν χουν κυριολεκτικά :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

στην Ελένη έδωσα μέσω πμ της απαραίτητες πληροφορίες για την γύρο περιοχή και θα περάσουν παρά πολύ όμορφα καθώς και το ξενοδοχείο που θα πανε είναι υπέροχο έχω πάει και είναι μια χαρά

θα τους επισκεφτούμε ένα απόγευμα να τους γνωρίσουμε:D:D

όσο για τα Πήλιο και της παραλίες του εξαρτάτε που θα πας

αν πας από πίσω αγιαννη και νταμουχαρι κτλ

είναι για ζευγάρια φουλ ερωτευμένα

για ηλιοβασιλέματα κτλ φανταστικά τοπία

στον αγιαννη εχει ένα καταπληκτικό καμινγ με με μπανγκαλόου διπλά στο κύμα μέσα στα πλατάνια ιδανικό και για παιδιά αλαλ μόνο αυτό δεν έχει κάτι άλλο πολλές στροφές ο δρομός πολύ ταλαίπωρα για μία στάλα παραλία

:tongue::tongue:

Καλα εμενα το Πορτο χελι δε μου αρεσε καθολου!!!

συμφωνώ πήγαμε πέρσι χάλια είναι μένουν εκεί ο αδελφός την μητέρας μου και έχω πάει αρκετές φόρες μονό ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

εχω βρει ενα ξενοδοχειο pilio holiday club λεγεται 5 μερες 300 ευρω ημιδιατροφη!!!

Ηλιανα μια που εισαι και απο εκει τι λες ??

Λυπών σε ποια περιοχή είναι αυτό να σου πω τι έχει γύρο ακόμη και εκεί να μην είναι καλά γύρο υπάρχουν πολύ όμορφα πράγματα σιν το ότι θα σας επισκεφτούμε αν θέλατε να γνωριστούμε

Η προσφορα ειναι παρα πολύ καλή και το ξενοδοχείο πολύ ωραιο..

Αν το εχετε συζητησει και αποφασισει μην το αναβαλλεις γιατι δεν θα βρισκεις μετα...

τι αλλο σκεφτεστε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...