Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Εντάξει πονοκέφαλος πριν Κ κατά την διάρκεια της περιόδου είναι συνιθισμενο . Δεν είναι κάτι τρομερό. 

Τώρα ζαλάδα τι εννοείς ? Ιλλιγγος? Ή αδυναμία ? 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα στα γρήγορα....

Σούλα αν εξαιρέσεις ότι η Γερακινή είναι πάρα πολύ κοντά μου (και θα σε βλέπω κάθε μέρα :D:D:D) δεν λέει και πολλά...και η παραλία δεν είναι πολύ καλή... Αν θες πάρε μου τηλ να σου πω αναλυτικά..:wink::wink:

Χαίρομαι που όλες σχεδιάζετε διακοπές, εμείς ακόμα δεν αποφασίσαμε....

Φεύγω, φεύγω θα τα πούμε το απόγευμα!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βατραχάκι μου εγώ θα ευχηθώ δυστυχώς καθυστερημένα να μας ζήσει το αγοράκι σου. Γερός κι ευτυχισμένος να είναι στην ζωή του.

Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα και στάζω από ιδρώτα αμάν πια!

m57Zp2.png

κορίτσια άρχισα να ψάχνω στέγη για το μαγαζάκι μου...

το μόνο που με αγχώνει πλέον με το μαγαζί είναι που θα αφήσω το μωράκι μου. Θα τον έχει η πεθερά μου αλλά την βλέπω ότι κουράζεται. Άλλες γιαγιάδες ρε κορίτσια τα κρατάνε συνέχεια και δεν κάνουν έτσι. Αυτή τον κράτησε Τετάρτη-Πέμπτη τα πρωινά μόνο γιατι το μεσημέρι επέστρεφα οπότε τον είχα εγώ. Την Παρασκευή τον πήρε στο χωριό από το πρωί και την άλλη μέρα μου είπε ότι ψόφισε όλο το απόγευμα που τον είχε μόνη της επειδή ο πεθερός μου είχε δουλειά και δεν μπορούσε να την βοηθήσει. Φανταστείτε ότι όλο το πρωί τον είχε ο πεθερός μου κι αυτή τον είχε το απόγευμα 5 ώρες και ψόφισε, τι να πω!

m57Zp2.png

σας ευχαριστω ζουζουνες μου!!!

κοριτσια ειναι ωραια πολη η καβαλα οχι επειδη ειμαι απο εδω απλα ειναι ομορφη εχει την παραλια οποια ερθει στα μερη μου εννοητε οτι θα βρεθουμε!

αχ τι ωραια που λετε για διακοπες εμεις μαλλον φετος δεν εχει να παμε πουθενα εστειλα email στη μενεγακη μακαρι να κερδισω να παμε εκει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Συμπεθέρα μου γλυκιά σου προτείνω να κανεις την κουφη-χαζή.

Εγώ πλέον δεν αντεχω ( και ξερεις τι εχω τραβηξει από τις γιαγιαδες) οπότε αυτό κανω.

Αμαν πια ποσο θα τον κρατήσει ??Θα παει και παιδικο και μετα τελος.

Και στο κατω κατω για δουλεια θα τον αφησεις όχι για αναψυχη.

Ελενίτσα μου θα σε πάρω κουκλα μου να σε «πρήξω» και από το τηλέφωνο.

Είναι αυτά τα εισητηρια στη μεση και σκεφτομαι ότι θα ρισκαρω με το καταλυμα τουλαχιστον να ξερω κατι για τα υπόλοιπα.

Μαργαρίτα Θασο εχω παει παρα πολλές φορές με την οικογένεια μου αλλα σκέφτομαι αποσταση καραβι και φυσικα παλι δεν ξερω τα μερη γιατι εμεις μεναμε σε ένα συγκεκριμένο.

Ωραιο μεν αλλα για τη θαλασσα ηθελε αμαξι και με τη μικρη θελω να το αποφυγω.

Διαφημίσεις

συμπεθέρα μου έχεις τραβήξει πολλά το ξέρω...ναι θα κάνω την χαζή και την κουφή αλλιώς δεν γίνεται.

Μέχρι σήμερα δεν την έχω κουράσει ούτε μιά μέρα...αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κρατήσει το παιδί ούτε μιά μέρα ολόκληρη. Τον κράτησε μισή και κουράστηκε. Και φυσικά ξέρω ότι όποτε είναι στο χωριό τον έχει ο πεθερός μου και όχι αυτή. Φαντάσου δηλαδή τι θα γίνει όταν θα λείπω από Δευτέρα μέχρι Σάββατο για την δουλειά.

m57Zp2.png

Hρθα και εγω, αργησε να κοιμηθει ο μικρος γιατι με ειδε που γεμιζα την πισινα να ζεσταθει το νερο και ξεσηκωθηκε...Τωρα εκατσα και αρχισα να ψαχνω ιδεες και χρωματα για παιδικα δωματια

Μαρια τι καλά που εχετε το σπιτι σας σε παραθαλασσιο μερος και κανετε εβδομαδιαιες αποδρασεις..

Σουλα στη Σκαλα Ποταμιας που εκλεισα εγω η θαλασσα ειναι πολύ κοντα και γενικα σε ολες τις παραλίες της Θασου εχει καταλύματα..Στο go-thassos.gr δεν εψαξες καθολου???

Ιωαννα τελειο το Πήλιο..Προσωπικα ο Βολος με ξετρελαίνει, συνδιαζει τα πάντα και τον θεωρω απο τους πέντε πρωτους καλύτερους προορισμους στην Ελλάδα

Aλεξανδρα η γιαγια σας μαλλον δεν εχει πολλές αντοχες ε???Κανε την παπια λίγο και εσυ τωρα και αν σου παραπονιεται να λές και εσυ "ειδες βρε μαμα τι περναω και εγω??"

Ευτυχως που ο πεθερος σου τα καταφερνει με το παιδι μια χαρα..και μη νομιζεις θα ειναι για πολύ, μεχρι να πάει παιδικο

Φωτεινη δεν εφυγες Σκ για Χαλκιδικη???

Καλα βρε Ριτα εχετε σπίτι ιδιοκτητο στην Κεφαλλονια και ψαχνεσαι για Σικινο???

Να πηδηχτω απο το παραθυρο???:tongue::tongue:

Βατραχακι και του χρονου με υγεια να γιορτασετε τα γενεθλια σας!!

Ελενιτσες επεσε δουλεια σημερα???Βικυ you too???

Οι υπόλοιπεςπου ειστε???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αααααχ διακοπες ...να ερθει το καλοκαιρακι να παμε διακοπουλες!!!

πρεπει να παω πρωτα ομως γυναικολογο για τελικο ΟΚ!!!

Ρε ριτακι λες να ειναι καλα στις παραλιες του πηλιου ??βρηκα καταπληκτικη προσφορα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Πετρουλα εχουμε σπιτι την Κεφαλλονια.

Πηγαινω 30 χρονια εκει και τα τελευταια 5 μαζι και με τον ανδρα μου.

Σχεδον παντα συνδιαζαμε και κατι αλλο πριν και μετα πηγαιναμε κεφαλλονια και Ζαχαρω(στην Πελοπονησο).

Επειδη τα τελευταια 2 χρονια με τον μικρο δεν εχουμε παει καλοκαιρι καπου αλλου φετος θελουμε να παμε καπου εκτος των δεδομενων.Να ειμαστε πιο ανεξαρτητοι διοτι κεφαλλονια και Ζαχαρω ειναι οικογενειακα.Στη μεν κεφαλλονια παραθεριζουν οι γονεις μου στη δε Ζαχαρω μενουν τα πεθερικα μου.

Ευκαιρια ειναι λοιπον τωρα που πλεον εστρωσε ο μικρος και δε χρειαζεται ενα φορτηγο πραγματα μαζι να παμε και καπου αλλου.

Ιωαννα θυμαμαι στον Αη γιαννη οτι ηταν πολυ ωραια η παραλια ,για αλλες δε θυμαμαι λεπτομερειες να σου πω την αληθεια.Το θεμα ειναι οπως ειπε και η Νατασσα τις προαλλες οτι φυσαει απο εκει και αν το πιασει το κυμα δε σταματαει.

Επισης νοιμιζω οτι ειναι σχετικα βαθιες αλλα αυτο δε σας νοιαζει, εξαλλου το παιδι δεν ιεναι σε ηλικια να παιζει μονο του μεσα στη θαλασσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α τοσο σιγουροι ηταν δλδ για αυτα που ελεγαν...

Αντε βρε τι καθεσαι και τα διαβαζεις αυτα??Πήγε καμια απο αυτες στο ξενοδοχειο που σκεφτεσαι να πάς εσυ???

Και να σας πώ και το αλλο, υπάρχει πιο ασφαλες και ιδανικο μερος για τα παιδια απο το σπίτι μας???Οπου και να πάμε στοχος ειναι να ξεκουραστουμε και να αλλαξουμε παραστασεις..Εσυ γιατι αγχωνεσαι για φουσκωτα και υπαιθριους παιδοτοπους ρε Ιωαννα??Βρηκες καταλυμα με παιδικη χαρα και νομιζεις οτι δεν θα ευχαριστηθει ο μικρος??Σαμπως ολη μερα στους παιδοτοπους θα εισαι??Μονο το βραδακι θα χρειαστεις κτ για να ψυχαγωγηθει ο μικρος την ωρα της εξοδου..αν δλδ πηγαινετε καθε μερα στα ιδια θα τον χαλάσει???

Και εμεις περισυ στη Θασο τον κουνουσαμε σε κατι αθλια ηλεκτρονικα παιχνιδια που δεν ελεγαν τπτ εκεινος ομως ξετρελαινοταν..ποσο θελουν τα παιδια για να ικανοποιηθουν

Φετος ευτυχως βρηκα και εγω παιδικη χαρα και κηπο σε αυτο που κλεισαμε και θα απασχολειται εκει καποιες ωρες μεχρι να πάμε θαλασσα ή να βγουμε εξω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπέρα και από εμάς

Ιωάννα μου διαβάζω ( ανορθόδοξα την τελευταία δημοσίευση και μετά πάω προς τα πίσω ) για παραλίες Πηλίου που ακριβός θες αν πας ? οι περισσότερες είναι ποδαράτο δεν βολεύει καθόλου με μικρά

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...