Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Όχι όχι δεν είναι το αυτί ούτε αυχενικό 

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειχαμε βγει με μια φιλη μου που ειναι εγκυος στο μηνα της και κοιταζε ο Γρηγορης την κοιλια της καλα- καλα.Καποια στιγμη της λεει δειχνοντας την κοιλια ''πολυ νερο?''χαχα

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!Καλά ίσα που θα είχα γεννήσει από τα γέλια αν άκουγα κάτι τέτοιο! :lol:

Εάν έχει ιατρείο στη Σίκινο μια χαρά! Το ταξίδι πόσες ώρες είναι?

μαράκι μου μιά χαρά το Ευάκι μας...τεράστια εξέλιξη στην ομιλία της. Όσο για τα τσίσα της κάποια στιγμή θα τα κάνει και στο γιογιό και στην τουαλέτα...χαλαρά και όλα θα γίνουν.

Κι εμείς με βρακάκι γυρίζουμε και κάποια στιγμή θα κοπεί η πάνα.

Όσο για γυαλιά ηλίου πήραμε κι εμείς από τον απρίλιο κιόλας τα φοράει...αφού με το που τον έβγαζα έξω έκλεινε κατευθείαν τα μάτια του ο γαλανομάτης μου. Με τα γυαλάκια μιά χαρά ευχαριστιέται την βολτίτσα του.

Από σήμερα μας βλέπω να ανάβουμε A/C δεν υποφέρεται κορίτσια...έχω πολύ ζεστό σπίτι!

Ναι σαρδελάκι μου χαλαρά! Δεν την πιέζω γιατί είναι πολύ αντιδραστική με αυτό το θέμα και τη φοβάμαι...ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη να τα καταφέρουμε, αν πάλι όχι δεν πειράζει..

Να το ανάψεις το κλιματιστικό τα πειράζει πολύ η ζέστη τα μικρά. Και εγώ στο χωριό τα άναψα, εδώ προς το παρόν είμαστε καλά γιατί το σπίτι είναι πολύ δροσερό.

joa μην τυχόν και δεν βρεθούμε στην Αρκιτσα το καλοκαίρι ε? Είπα και στη Ρίτα να κανονίσουν να έρθουν στο χωριό κανα σκ που θα έχετε πάει κι εσείς Λαμία να βρεθούμε μαζί!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το γρηγορο ειναι 3μιση ωρες με το συμβατικο ειναι 7 ωρες αλλά απο το πρωι 7μιση και φτανει 2μιση το μεσηερι.Δεν ειναι τραγικο.Θα γυρισουμε σιγουρα με γρηγορο αλλα ισως παμε με το αργο γιατι γρηγορο εχει καθε τριτη μονο και εμεις θελαμε να παμε απο Παρασκευη.Αν ταξιδεψουμε με τους φιλους μας μια χαρα θα τα περασουν τα παιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ολο και κατι θα εχει μωρε Ιωαννα δε μπορει....

Η αληθεια ειναι βεβαια οτι στα τουριστικα μερη δεν εχει και πολλα πραγματαγια παιδια ισως τιποτα κουνιες ή λουνα παρκ ?

Αν βρεις ξενοδοχειο με ολα μεσα ομως ισως ειναι πιο ευκολο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλα να σκεφτεις και τη θασο οπως σου λενε τα κορτισια ειναι ιδανικο νησι για οικογενειακες διακοπες.

Τον Αυγουστο βεβαια γινοταν ο Χαμος....αλλα ηταν πολυ ωραια.

Εγω το μονο ελαττωμα που βρηκα ηταν το πολυ κουνουπι και οι μελισσες.

Μετα ειχαμε περασει και καβαλα 1 μερα και ηταν ονειρο.

Κριμα να μη σε ηξερα τοτε βατραχακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας!!!

τι κανετε;

εμεις ζεστενομαστε!!!!μπορει το απογευμα να παμε για μπανακι!

εχθες περασαμε πολυ ωραια στο παρτυ μας αλλα κουραστηκα πολυ βεβαια μαζευτηκαμε και πολλα ατομα 30 μεγαλοι και 15 παιδια ενας χαμος γινοταν ευτυχως ειμασταν στη αυλη κι επαιξαν πολυ καλα ο τιμος ξετρελαθηκε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...