Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κι απο εμας!!!

Σούλα ,μπραβο στην Ανδρεανα, κατευθειαν συνεργαστηκε, ε??Και στην τουαλέτα παρακαλώ!!Εχτες στο γαμο μιλουσα με μια φιλη μου που εχει ενα κοριτσακι στην ηλικία των δικων μας και μου ελεγε οτι και η δικη της τα κανει στην τουαλέτα εξαρχής..δεν το ηθελε ποτε το γιογιο.

Αφου θελει τουαλέτα εκει να την βαζεις..

Ιωαννα με το καλό να ακουσετε το σπορακι σας!!

Ηλιανα γιατι δεν τα σβηνεις???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σούλα αν σκεφτεσαι μεταξυ Θασου και Χαλκιδικης , η Θασος συνδιαζει ολο το πακετο.. Ειναι βεβαια λίγο πιο μακρια και ειναι και το ferry, αν αυτα δεν σε ενοχλουν μην το σκεφτεσαι καθολου

Απο Χαλκιδικη θα εψαχνα μονο δεύτερο πόδι (Σάρτη, Βουρβουρου κλπ)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να πω κι εγώ μια γρήγορη καλημέρα και καλή εβδομάδα στα κορίτσια και στα παιδάκια!

Εύχομαι όσα είχαν πυρετό να είναι καλύτερα.

Φιλιά σε όλες σας! Θα τα πούμε αργότερα ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε?

Περάσαμε πολύ όμορφο σκ γυρίσαμε τώρα το πρωί αλλά το Ευάκι έχει ψιλοφρικάρει και θέλει να ξαναφύγουμε..:lol:

Η συνάντηση πήγε καλά ε? Πολύ χαίρομαι! Τώρα σε λιγάκι θα πάρω κι εγώ την λαζαρένια μας μπας και καταφέρω να την δω το απόγευμα.

Με τραβάει παλι

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

armaki μου καλημέρα και σε σένα...χαθήκαμε καλέ όλες!

Συμπεθέρα τί ακούω; Τουαλέτα η νύφη μου κατευθείαν ε;

Όσο για τις διακοπές αν πάτε Χαλκιδική εγώ προτείνω Ιερισσό χαχα...μου αρέσει πάρα πολύ γιαυτό.

m57Zp2.png

Μια γρήγορη καλημέρα κι από εμάς!

Σήμερα ξυπνήσαμε... duracell!

Είχαμε και διακοπή ρεύματος για μισή ωρίτσα...

Φεύγω για Σκλαβενίτη!

Ελπίζω να τα καταφέρω να μπω ξανά το μεσημέρι (αν κοιμηθεί το διαολάκι μου!)

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

καλημερα κκαλη βδομαδα κοριτσια μου:):)

και καλες δροσιες:):)

Σουλα μου ακομα ψαχνεις για διακοπες? δεν κατασταλαξες καπου?

αφου θα εχεις την Ανδριανα να πας καπου που να εχει γιατρους, κοσμο και ευκολη μετακινηση προς θεσσαλονικη, φαρμακεια, σουπερ/μαρκετ, καθαρη θαλασσα, καλο δωματιο με ευκολιες κτλ εγω τουλαχιστον ετσι θα εκανα

για Γερακινη ρωτα την Βικυ

Ναι βρε σαρδελάκι μου χαθήκαμε! Κι εγώ χάρηκα το σκ ότι θα είχα ίντερνετ στο κινητό μου δωρεάν και τελικά μου άνοιγε μόνο το φβ και από εδώ μόνο την αρχική. Δεν μπορούσα να μπω στο φόρουμ, δεν ξέρω γιατί.

Σουλίτσα μπράβο στην Ανδρεάννα. Και μια χαρά στη λεκάνη! Μπράβο σας! Καλά για την ομιλία της ό,τι κι αν πούμε λίγο θα είναι!!!!!!!!!!!

Μαρινάκι πάντως κι εμένα απότομα ξεκίνησε η ομιλία. Φυσικά και για κορίτσι αργά πήγε αλλά πραγματικά μέρα με τη μέρα έχει ραγδαία εξέλιξη. Ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω! Μένω μ@λ*κ#ς πολλές φορές! :lol: Να σου πω, πόσο είναι η μπουμπούκα τώρα? Για να σου πω πόσο ήταν η Εύα στους αντίστοιχους μήνες.(εσύ δεν με είχες ρωτήσει? )

Πετρούλα μια χαρά κι ο Αναστάσης ε? Καλά το ''μάνα'' ήταν θεικό! :lol:

Εχτές έπεισα την Εύα να μου δώσει την κουβέρτα της να την πλύνω! Μεγάλο κατόρθωμα! :lol: Και μετά έλεγε ''αααα καθαή''! Επίσης πριν από λίγο την έπεισα επιτέλους να βάλει βρακί το οποίο μετά από λίγο κατούρησε και δεν είχε καμία αντίδραση:confused: Δεν μου μένει άλλη λύση εκτός από αυτή πάντως, επλίζω έτσι να το καταλάβει γιατί στο γιο γιο και στη λεκάνη μόνο με τα ρούχα θελει να καθεται..για να δούμε..

Γυαλια της πήραμε κι εμείς. Της είχα δοκιμάσει κάποια από την ανηψιά μου για να δω αν θα τα δεχτεί και τα δέχτηκε μια χαρά. Την ψώνισε απίστευτα κι εκείνη και όταν πήγαμε στα οπτικά κάθισε κυρία και δοκίμαζε διάφορα. Πήραμε κι εμείς ελαστικά από 50 ευρώ μας τα άφησε 40. Τα φοράει στη βόλτα και με το που θα κατέβει να παίξει έρχεται και μου τα δίνει.Ευτυχώς γιατί κάθε φορά που την έβγαζα με πολύ ήλιο έξω τα ματάκια της δάκριζαν και τώρα με τα γυαλιά δεν δακρίζουν πλέον.

Περαστικά και στα αρρωστούλικά μας, ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Hello!

Πως πατε?

Εμεις περασαμε ενα τελειο σκ.Ξεσαλωσαμε, καθε βραδυ στις 12 κοιμοταν ο μικρος αλλα το καταευχαριστηθηκαμε.

Ειχαμε βγει με μια φιλη μου που ειναι εγκυος στο μηνα της και κοιταζε ο Γρηγορης την κοιλια της καλα- καλα.Καποια στιγμη της λεει δειχνοντας την κοιλια ''πολυ νερο?''χαχα

Εγω ειμαι σε διακοποπυρετο ψαχνω ολη μερα καραβια κτλ χιχιχι.Πολυ χαιρομαι!!!!

Φιλια καλη εβδομαδα να εχουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μαράκι μου μιά χαρά το Ευάκι μας...τεράστια εξέλιξη στην ομιλία της. Όσο για τα τσίσα της κάποια στιγμή θα τα κάνει και στο γιογιό και στην τουαλέτα...χαλαρά και όλα θα γίνουν.

Κι εμείς με βρακάκι γυρίζουμε και κάποια στιγμή θα κοπεί η πάνα.

Όσο για γυαλιά ηλίου πήραμε κι εμείς από τον απρίλιο κιόλας τα φοράει...αφού με το που τον έβγαζα έξω έκλεινε κατευθείαν τα μάτια του ο γαλανομάτης μου. Με τα γυαλάκια μιά χαρά ευχαριστιέται την βολτίτσα του.

Από σήμερα μας βλέπω να ανάβουμε A/C δεν υποφέρεται κορίτσια...έχω πολύ ζεστό σπίτι!

m57Zp2.png

Μαλλον καταληγουμε Σικινο με τα παιδια.

Εχει ιατρειο και ανταποκριση με Ιο στο μισαωρο.

Θα παμε με το μικρο αυτοκινητο και θα ειμαστε ανετοι.

Βασικα θελω πολυ να παμε με παρεα σε ενα νησακι που θα ειμαστε χαλαροι και ωραιοι και θα εχει και ο Γρηγορης παρεα οποτε λεμε για 31/7 εως 10/8 Σικινο και μετα κεφαλλονια και Ζαχαρω στους δικους μας ή μονο σε ενα απο τα δυο ..με το μετα δεν εχω ασχοληθει καθολου ακομα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...