Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Είμαι κι εγώ στο fertilia , είσαι ευχαριστημένη?έχεις κάνει προσπάθεια εκεί?εγώ θα κάνω έμβρυο μεταφορά την Τετάρτη,

Έχω πάρει τα φάρμακα και περιμένω να μου έρθει περίοδος να ξεκινήσω. Η πρώτη μου προσπάθεια είναι. Εσύ είσαι ευχαριστημένη προς το παρόν; Καλή επιτυχία με την ετ, μια μεγάλη χοριακη εύχομαι!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Δεν ξέρω τι έχετε γράψει και γιατί μιλάτε (όλο το Σ-Κ δεν έχω διαβάσει καθόλου), οπότε λέω απλά μια καλησπέρα και θα σας διαβάσω σιγά σιγά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πες τα ρε Πετρούλα κι ανησύχησα!!! Παίζει πολύ η εταιρεία, αλλά μεταξύ μας εμάς αυτά για 2 χρονών μόνο αυτά με λάστιχο είναι ο.κ.!

Μαράκι τώρα που ήρθες φεύγω!

Σας καληνυχτίζω κοριτσάρες, μην το ξμερώσετε ξεκινάει η εβδομάδα αύριο! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πες τα ρε Πετρούλα κι ανησύχησα!!! Παίζει πολύ η εταιρεία, αλλά μεταξύ μας εμάς αυτά για 2 χρονών μόνο αυτά με λάστιχο είναι ο.κ.!

Μαράκι τώρα που ήρθες φεύγω!

Σας καληνυχτίζω κοριτσάρες, μην το ξμερώσετε ξεκινάει η εβδομάδα αύριο! Φιλάκια!

Καληνύχτα "φωτομοντέλο!". Καλό ξημέρωμα!

mrdIp3.png

Μαρια καλησπερα, τις μεγαλες ωρες ηρεμεις κι εσυ ε??

Κι εγω λέω να πηγαίνω..κλωτσαει ο μικρος και χθες τον ξενυχτησα πολύ..

Καληνυχτα κοριτσια και καλή εβδομαδα να εχουμε!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όσο για τα ρούχα, κι εμείς φοράμε ό,τι να'ναι από ηλικίες!

Εδώ της φοράω ακόμα κολάν που είναι για 12 μηνών! Απλά παλιά της έφτανε στον αστράγαλο, ενώ τώρα στο γόνατο! Αλλά στη μέση της κάνει!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια καλησπερα, τις μεγαλες ωρες ηρεμεις κι εσυ ε??

Κι εγω λέω να πηγαίνω..κλωτσαει ο μικρος και χθες τον ξενυχτησα πολύ..

Καληνυχτα κοριτσια και καλή εβδομαδα να εχουμε!!!!

Καληνύχτα και σε σένα Πετρούλα!

Τις μεγάλες ώρες ηρεμώ, όχι λόγω μικρής, αλλά γιατί πριν λίγο έφυγαν οι φίλοι μας από το σπίτι!

Πολλά φιλιά!

mrdIp3.png

Άντε να δούμε πότε θα έρθει αυτή η μέρα και για μας! ¨Ολο και προσπαθει αλλά όταν είδα τη Σοφούλα και την Ελίζα πώς επικοινωνούς συνειδητοποίησα σε ποιό σημείο είμαστε!!! Πλάκα κάνω θα έρθει η ώρα του και γι αυτό, ελπίζω να μην τον προλάβει η μπουμπού! :)! :)!

Γυναίκες Μαρίνα μου! Γυναίκες!

mrdIp3.png

νομιζω Σουλα μου οτι με βοηθαει κι ο θηλασμος και χανω γρηγορα δεν ξερω.

Δε νομίζω βατραχάκι... Εγώ όσο θήλαζα έβαλα όσα κιλά δεν είχα βάλει στην εγκυμοσύνη! Εσύ έχεις την θέληση και αδυνατίζεις!

mrdIp3.png

Μπραβο ο Γρηγορακης!!!Βατραχακι υπαρχουν γυαλια με ελαστικο σκελετο και σπανε πολυ δυσκολα...επειδη ειχα κανει μια ερευνα αγορας γυρω στα 50 ευρω κοστιζουν ..θα μας πει και η ριτα που τα πηρε και σήμερα..

/QUOTE]

Κορίτσια, εμάς ο μπαμπάς μας (το ψώνιο) είχε πάρει στην κορούλα του γυαλιά με το που γεννήθηκε! (λες και δύο μηνών παιδί θα φορέσει γυαλιά ηλίου!) Βεβαίως τα ίδια γυαλιά έχει ακόμα! Είναι σαν αυτά που λέει η Ιωάννα, με ελαστικό σκελετό, που (εγγυημένα) δεν σπάνε με τίποτα! Η μάρκα τους είναι cebe, αλλά από τιμή δεν θυμάμαι καθόλου!

Πριν δύο εβδομάδες αδερφή μου της πήρε κι άλλο ζευγάρι (κάτι rayban), αλλά δεν μου φαίνονται ανθεκτικά σαν τα cebe.

Αντικειμενικά, τώρα, η Σοφία δεν φοράει κανένα από τα δύο! Τα έχει για παιχνίδι, τα φοράει επειδή βλέπει εμάς, αλλά μετά από λίγο τα πετάει!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια.

σας διαβαζα ολο το σκ (δεν γραψατε και πολλα) αλλα δεν θυμαμαι τιποτα.μονο οτι καποια κοπελα με ρωτησε κατι αλλα δεν θυμαμαι τι και ποια!!!

εχω μισθοδοσια και ειμαι μονη σημερα.ελπιζω να ξανα ερθω!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Οντως ερήμωσε το καφε μας .Που ειστε ολες καλέ????

Το σ/κο το κοριτσάκι μου θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό και κρεμαστηκε πανω μου.

Ολο μανουλα αγκαλια ήταν, με το ζόρι με αφησε να κανω κατι δουλιτσες που είχα.

Επίσης ξεκίνησα σοβαρα το θεμα της πάνας.Καναμε μια καλή συζήτηση και μετα βγαλαμε την πανα για λιγη ωρα και φορεσαμε βρακακι.

Μου ζητούσε να κανει τσισα αλλα δεν θελει το γιογιο θελει μονο στην τουαλετα.

Για τα κα..α εχουμε ένα θεματακι γιαιτ δεν θελει τουαλετα αλλα πιστευω ότι σιγα σιγα θα το παλεψουμε και αυτό.

Όταν βγαζαμε το βρακακι και φορουσαμε πανα την ενοχλούσε οποτε παλι της εξηγουσα τι πρεπει να κανουμε για να μην τη φοραμε.

Θα δείξει.

Και οσο για την ομιλί που λετε και μενα με εχει καταπλήξει.

Το τι λεει το στόμα της δεν λεγεται.

Αλλα το τελευταίο της σουξε ηταν χθες το βραδυ που δεν ηθελε να καθεται ο μπαμπας της μαζί της αλλα εγώ.

Και γυρναει και το λεει «μπαμπα φυζε από εντό είπα, μανούλα κατσει» .

Η πιο σύνθετη προταση που εκανε και αυτή ηταν τι να λεμε(χα χα)

Deleni μου θα χρειαστώ τα φώτα σου και παλι.(αν σε ζαλισω πες μου).

Η Γερακινή τι λεει??????????

Καλημεραααααααααα

Και εγω τις ιδιες μερες φευγω διακοπες 10-17/7 !!!αλλα ακομη δεν εχουμε αποφασισει που θα παμε ...θα παμε γυναικολογο την αλλη εβδομαδα να δουμε το μπεμπε να δω οτι ολα πανε καλα και επειτα θα κλεισουμε..Μαλλον ή Αργολιδα ή Κυλληνη λεμε ...θα δουμε ..

Χθες στην βαφτιση περασαμε πολυ ωραια !!!βεβαια ακουστηκαμε αρκετα γιατι ο χρηστος ηταν ανυπομονος και ηθελε να κανει απο την αρχη μπλουμ το μωρο ...Εφαγε και τα γλυκακια του και τα ζαχαρωτα του (γκρ...δεν του ξεφευγουν απο το ματι οι αηδιες...)

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια μας...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα κοριτσάρες μου...σας έχασα τελείως γιαυτό ελπίζω να είστε όλες καλά και τα ζουζούνια σας επίσης.

Περιμένω μάστορα τώρα για συντήρηση των κληματιστικών γιατι χωρίς δεν την παλεύουμαι...τι ζέστη είναι αυτή Θεέ μου!

m57Zp2.png

Καλημέρα μανούλες θέλω τα φωτά σας ξέρει καμία όταν μαζεύονται πολλά μειλ στα εξερχόμενα και δεν φεύγουν τι κάνεις για να ξεκολλήσουν ? με χουν σκαση εχω βάλει τις αγκαλιές και δεν μπορώ να στείλω τις φωτογραφίες από χτες βραδύ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...