Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Πετρούλα θέλω κι εγώ πολλά λογάκια αλλά τώρα βάζει τις πολύ απλές λεξούλες στη σειρά! Του στυλ: Μαμά μη μπαμπά! Πείραζα εγώ τον άντρα μου κι αυτός νόμιζε ότι τον μάλωνα και μου φώναζε να μην τον μαλώνω! :)! Ο Αναστάσης δεν κατάλαβα σε φουσκωτή πισίνα έκανε πλίτσι πλάτσα?

Από πυρετό πήρε 4 φορές στο σύνολο αντιπυρετικό από την Παρασκευή το βράδυ κι ενώ χτες έφτασε 39 σήμερα ξύπνησε με 37,4 αλλά όλη μέρα ήταν μές την τρελή χαρά οπότε δε μείναμε καθόλου σπίτι πρωί απόγευμα και δεν του έβαλα θερμόμετρο αλλά τον έπιανα δροσερό! Τι να πω κι εγώ, είμαι γενικά χαλαρή μετά από όοοολα όσα περάσαμε και δεν πολυασχολήθηκα!

Άσχετο αλλά τώρα το απόγευμα πήγαμε στο allou είναι μεγάλο λούνα πάρκ και είχα τη φαειν΄ιδέα να ανέβω μαζί του σε κάτι αεροπλανάκια-ελεφαντάκια και παιδιά κόντεψαν να με μαζέψουν με το κουταλάκι! Τι τα θες αυτά κυρά μου στην ηλικία σου????Το παιδί πρόσεχε εμένα και όχι εγώ αυτόν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα καταλαβα ποια λές, αυτα με τον μοχλό που κανουν αποτομο ανέβασμα ε???

Πολύ πλάκα εχουν και αν εισαι ανυποψιαστος παθαινεις ενα καρδιακό..

Ο Αναστασης σε φουσκωτη πισινα εκανε μπάνιο αλλα ειναι μεγαλη και εγω χωραω μεσα αν και ετσι οπως εχω γινει πολύ αμφιβαλλω..χαχα

Ο πυρετος μαλλον σας τελειωσε και καλά κανατε και βγηκατε και δεν απομονωθηκατε στο σπίτι..φανταζομαι τη χαρα του στο λουνα παρκ..Το Σαββατο λέμε και εμεις να τον πάμε

Τα λογακια Μαρινα θα ερθουν χωρις να το καταλάβεις..ειναι εδω και δεκα ημερες που εχει γινει μεγαλος παπαγαλος και προσπαθει να εξηγησει και δειχνει και με χερια και οταν ζοριζεται και κανουμε και εμεις πως δεν καταλαβαινουμε κανει και αυτο το "τσσσ" με τη γλώσσα και πάλι απο την αρχη με χειρονομιες και λόγια επιμενει να πει αυτο που θελει..

Απο τη μια μερα στην αλλη σου λέω αυτη η αλλαγη..αφου δεν χορταινω να τον ακουω!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άντε να δούμε πότε θα έρθει αυτή η μέρα και για μας! ¨Ολο και προσπαθει αλλά όταν είδα τη Σοφούλα και την Ελίζα πώς επικοινωνούς συνειδητοποίησα σε ποιό σημείο είμαστε!!! Πλάκα κάνω θα έρθει η ώρα του και γι αυτό, ελπίζω να μην τον προλάβει η μπουμπού! :)! :)! Ναι όντως το ευχαριστήθηκε πολύ! Σκέφτομαι κι εγώ να του πάρω μια τέτοια πισινούλα αλλά μωρέ κάνει για το μπαλκόνι? Μάλλον πρέπει να βολευτεί με κάτι μικρό γιατί άντε γέμισε ξεγέμισε νερά!

Τελικά εσείς πότε φεύγετε διακοπές?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι και εμείς μια από τα ίδια. Και Αλεξάνδρα ξύονησε το απόγευμα και είχε 37,2 και έφτασε μέχρι 37,5 :(:(:( Ή την κόλλησε ο μπαμπάς, ο οποίος από τη στιγμή που έκανε δέκατα η Αλεξάνδρα είναι να πέσει του θανατά, γιατί θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο, ή είναι κάποιο δοντάκι γιατί και τα κακάκια της ήταν λίγο πρασινωπά και με λίγη βλέννη. Θα δούμε τι βράδυ θα έχουμε και πώς θα ξυπνήσει το πρωί. Της έδωσα ντεπόν να πω την αλήθεια για να είμαι λίγο ήσυχη το βράδυ. Δεν θα τη στείλω σχολείο αύριο. Εσύ;

Πάντως ήταν μες την καλή χαρά όλο το απόγευμα. Και αυτή αργεί να μαζευτεί σπίτι τώρα πια. Έχουμε και μεγάλη αυλή με πολλά παιχνίδια, ποδήλατο, κούνια, σπίτι, πισίνα, και το ευχαριστιέται. Να είναι καλά, να τη βλέπω να γελά και δεν θέλω τίποτα άλλο :P:p:p:p

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άλλο; Χρησιμοποιούμε το βράδυ τα πάμπερς dry αλλά δεν την κρατάνε. Το πρωί θα είναι στάνταρ κατουρημένη. Εκτός και αν για κάποιο λόγο ξυπνήσει ενδιάμεσα και της αλλάξω πάνα. Βέβαια πίνει και πααααάραααα πολυυυυύ νερό. Τι να κάνω όμως; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη πάνα για βράδυ;

Πετρούλα είδες τι ωραίο είναι να σου λένε κουβεντούλες;;; Σε τρελαίνουν :-D:grin::-D Η Αλεξάνδρα όταν θέλει να επιβάλλει τη γνώμη της μου κολλάει και ένα 'είπα' στην πρόταση, του στυλ: 'Δεν θέλω ΕΙΠΑ' ή 'Πάμε έτσω ΕΙΠΑ' κλπ :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρινα 10-17/7 εχουμε κλεισει, σε λιγοτερο απο ενα μηνα..Κι εσεις καπου εκει δεν ειστε???

Ιωαννα μπορει και να ψιλοκρυωσε..Λίγο με τα νερα, λίγο ιδρωμενα, δεν θελει και πολύ να τα πιασει..Περαστικα σας σε μπαμπα και κόρη!!!

Οσο για τα λογακια, εσεις ειπαμε ειστε πολύ προχω..εμεις τα ρηματα ακομη δεν τα κατεχουμε τόσο καλά,ελπίζω κι αυτα σιγα-σιγα να τα κατακτησουμε!!

Το βραδυ να δοκιμασεις και τα active fit, για μενα ειναι τα καλύτερα και περισσότερο απορροφητικά..

Διαφημίσεις

Γιοβάννα μου εγώ σήμερα δεν του έδωσα καθόλου αντιπυρετικό και δε μου έκανε πάνω από 37 και κάτι άσε που γυρίζαμε όλη μέρα! Αν όλα πάνε καλά το βράδυ θα τον πάω σχολείο αφού δεν έχει και κάτι άλλο! Μη στενοχωριέσαι θα σας περάσει κι εσάς μπαμ-μπαμ! Κι εμένα ξυπνούσε κάποια φάση συνέχεια κατουρημένος, ίσως αν της έδινες το γάλα λίγο νωρίτερα ή και νεράκι και μετά πριν πέσει για ύπνο την ξανάλλαζες να λυνόταν το θέμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

..Περαστικα σας σε μπαμπα και κόρη!!!

Ευχαριστούμε. Θα πάρω active fit την επόμενη φορά.

Καληνύχτα κορίτσια και καλή εβδομάδα. :P:p:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Για την πάνα βρακακι μονο μια συσκευασια πήρα, δεν τα ηθελε καθολου γιατι μαλλον τον στενευαν, ηταν πολύ εφαρμοστη η πάνα πάνω του και δεν ξαναπήρα

Ανυπομονεις για διακοπουλες ε??και εγω, πολύ...

Καληνυχτα Ιωαννα!!!Καλη εβδομαδα και να ειναι και δροσερη αλλα μαλλον αυτο δεν παίζει...

Καληνύχτα Ιωάννα μου αν και εκεί που είσαι εσύ όλο και λίγο περισσότερη δροσιά θα έχετε!

¨Οντως ανυπομονώ πολύ για τις διακοπές!

Όσο για την πάνα όπως αντιλαμβάνεσαι σε εμάς το θέμα μέγεθος δεν έπαιζε να είναι πρόβλημα! Ρε κορίτσια όλα τα σορτσάκια του πέφτουν του κακομοίρη και τελευταία άρχισα να του φοράω ζωνάκι! Παρόλο που δεν μπορώ να πω ότι δεν τρώει τίποτα δεν του μένει πάνω του όλα εγώ τα παίρνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινα επειδη απο εδω και περα καποια σταθερα σορτσακια και βερμουδιτσες δεν εχουν πάνω λαστιχακι, ουτε και μαζεύουν απο μεσα, το ζωνακι τους το θελουν..

Εμεις 15αρισαμε, ασηκωτος εγινε...Μονο τσουσκα (στην πλάτη) τον παίρνω τωρα και σπάνια αγκαλια..

Ε ναι βέβαια και του αρέσει!

Όσο για τα κιλά μια χαρά ευχαριστημένη είμαι αφού τρώει, αλλά να μου ήρθε κάπως που προχθές πήραμε το σορτσάκι για 18 μηνών γιατί το άλλο έπλεε!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αν σου πω οτι φοραμε και εμεις καποια περσινα...Ειναι στο ρουχο και στην εταιρια..Της mothercare μας κανουν όλα τα 18μηνα,στα benetton τα νουμερα ειναι πιο σταθερα και οσα δεν βαλαμε στον καιρο τους ετσι εμειναν..

Ευτυχως δεν θα πάνε χαμενα..χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...