Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι καλε η Λμαπρινουλα μας ειναι!!!Απο εκει σχεδον γνωριστηκαμε.

Το ειχα κανει και εγω αλλα μου ειχε λιγο λασπωσει.Απο γευση εσκιζε παντως.Δε ξερω ισως εφταιγα εγω ειχα βαλει πιο πολλα τυρια.

Η Λαμπρινη γενικα ειναι εγγυηση.

α καλα το καταλαβα!!!

ωραια αυριο θα το κανω και τελος εβγαλα κι απο την καταψυξη τα κρουασανακια κι αυριο θα τα γεμισω

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλά καλά θα τα πούμε άλλη ώρα φιλιο:mrgreen:

έχω κατάληψη στον υπολογιστή από άντρα:confused::confused::confused:

άντε καληνύχτα σε όλες

φιλια θα γελούσα αλα με το χάλασε :mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Καλημέρα μανούλες

μπήκα να δω κάτι στης αγγελίες μου και δεν μπορούσα να μην πω καλημερααααααααααααααααααααααααααααα

πολλά φιλία

θα ΠΑΜΕ ΤΑΛΑΣΑ ΤΑΛΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

γιουπιι

γιααααααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε? Σήμερα τυχαία έμαθα ότι στο άλσος της Φιλαδέλφειας ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος έχει εκδηλώσεις για παιδιά, θεατρικό εργαστήρι, κατασκευές, ζωγραφική, τραγούδι κ.α.! Πήγαμε το πρωί και μάλλον και το απόγευμα και ο Γωγούλης το καταευχαριστήθηκε όσοι πιστοί προσέλθετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Ηρθαμε σχετικα νωρις κι εμεις γιατι ο μπαμπας μας αφενος πεθυμησε τον υιό αφετερου εχει το βραδυ δουλεια..Περασαμε πολύ ομορφα και βρεθηκαμε με φιλους που ειχαμε πολύ καιρό να δουμε..Στις τεσσερις "το διαλύσαμε" και πως περασαν ολες αυτες οι ωρες στην καρεκλα δεν το καταλαβα!!!Επαιρνα και τα μυνηματα απο το μπεμπονι εντος της κοιλιας που συμφωνουσε με τις μουσικες επιλογες του μπαμπα του και καπως ηρεμουσα.. (ο καλος μου εκανε τον dj για καμια ωριτσα στη δεξιωση και το ψωνιο κουβαλησε ολόκληρη βαλιτσα με cd...Το ρεπερτοριο ξεκινουσε απο πολύ παλια "τους μαθητες τους τρωει το στρες.." και αλλα τετοια μεχρι lady gaga, xaxa)

Πεθυμησαμε τον μικρο και ειπαμε να ξεκινησουμε πριν το μεσημερι για την επιστροφή..Φτασαμε στης πεθερας μου , οπου ο μικρος μας υποδεχτηκε με μια τεραστια αγκαλια και χωρις παμπερακι..Σαν αντρακι ηταν με το βρακακι του και το φανελάκι του...οπως λοιπόν ελεγα στην πεθερα μου πως περασαμε και τα σχετικα του γαμου ακουω το γιο μου να μου λέει "τανει μανα, τανει!!!"(φτανει μανα , φτανει)..Οπα λέω τι εγινε, το μαμακα εγινε μανα???

Λυθηκαμε στα γελια, εγω βεβαια λίγο μαγκωμενη ημουν μεχρι να καταλάβω τι συμβαινει..Τελικα ειχε ακουσει τον κουνιαδο μου να το λέει το προηγουμενο βραδυ στην πεθερα μου οταν εκεινη πριν την βραδινη του εξοδο του ελεγε να μην πιει πολύ, να μην αργησει και αλλα τετοια και εκεινος φευγοντα της ειπε "φτανει μανα!!!Φτανει!!"

Το έπιασε ο μικρος και νατα μας!!!Ξεκινησε και η λογοκρισια!!!

Τι βλέπω???Εχουμε απουσιες και εκδρομουλες??Πραγματι πολύ ζεστο Σαβ/κο και καλά κανατε οσοι καταφερατε και φυγατε για λίγη ξεκουραση και δροσια..

Ο μικρος εκανε το μπανιο του στην πισινα κατω απο τη σκια μιας τεραστιας ομπρελας και με το ζορι βγηκε απο μεσα...Το απόγευμα θα ακολουθησει δευτερη βουτια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα. Τι κάνετε; Άρχισαν και οι εκδρομούλες; Και εμείς κάναμε το πρώτο μας μπανάκι σημερα :P:p:p:p:p Η Αλεξάνδρα στην αρχή δεν ήθελε να μπει αλλά μετά της άρεσε πολύ. Πήγα με τους δικούς μου γιατί ο καλός μου είναι άρρωστος με πυρετό. Ελπίζω να μην είναι η Αλεξάνδρα η επόμενη :(:(:(

Χτες το βράδυ πάλι κατέβηκα βολτούλα με την κόρη μου και τη νονά της. Θα ερχόταν και ο καλός μου, αλλά είπαμε......άρρωστος. Πήρα και εγώ την Αλεξάνδρα και κατεβήκαμε γυναίκες μόνο. :-D:-D:-D:-D:-D

Μαρίνα πώς είναι ο Γιώργος; Έχει πυρετό;

Βατραχάκι μπράβο που τα κατεφέρνεις και με τα δύο. Άξια μανούλα!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τι κανετε Μαρινακι??

Ο δικος μου ετσι κι αλλιως πριν τις 11 δεν κοιμαται..και στις 11 που κοιμαται πάντα εμεις τον προλαβαινουμε..

Οταν πιανομαστε εξω δεν καταλαβαίνει τπτ, τουναντίον οταν επιστρεφουμε αργει ακομη περισσότερο να κοιμηθει λόγω υπερεντασης

Σημερα που ειμαι μονη μου, ειπα να τον κοιμισω λίγο πιο νωρις αλλα παρόλο που όλη μερα την εβγαλε σε βουτιες και μετα στο παρκο δεν μπορεσε να κοιμηθει ευκολα..

Και εχει αρχισει και με τα λογακια του και ειναι απόλαυση, δεν μπορω να τον μαλώσω

Ειναι και αυτη η ζεστη εδω που τα λέμε....

Ο Γωγος δεν ξαναεκανε πυρετο, ε??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...