Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κούκλα μου το ακούσαμε και τι λέτε να κάνουμε ?????????????????????

Να τα βάλουμε στο σεντούκι και όταν γυρίσουν οι δραχμές να έχει ο καθένας από 10.000, 20.000 κλπ ευρώ ως συλλεκτικά. Άη σ%χτ%ρ πια......:twisted::twisted::twisted:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ά

Μαμάλευτεράκι από ότι κατάλαβα ανοίξατε δουλειές με φούντες στο σπίτι. Καλά ξεμπερδέματα.

Αχ άσε με με τους αναργους που έμπλεξα τα νευρα μου εχω ένα μηνα με ανακατμενω σπίτι και δεν ξέρω ποτέ θα ξεμπερδέψω αν δεν είναι δικό σου τώρα μου λέει θα έρθει από εβδομάδα να βάψουν τις πόρτες άντε να δούμε θα έρθουν ? η να της σαπουνίσω όπως κάνω κάθε μηνά και να τελειώνω

ΡΗΤΑ με γεια τα γυαλιά και τα παπά και εμείς έχουμε γυαλιά από πέρσι τα φοραει και κάνει και μούρη

:tongue::tongue:

Να τα βάλουμε στο σεντούκι και όταν γυρίσουν οι δραχμές να έχει ο καθένας από 10.000, 20.000 κλπ ευρώ ως συλλεκτικά. Άη σ%χτ%ρ πια......:twisted::twisted::twisted:

Ποιος έχει τα α..... να τα βγάλει πες εγώ δεν έχω ? Να κοιμάμαι από πάνω ?

και ξέρεις τι με τρελάνει που είναι το ΑΙΜΑ ΜΟΥ μαζεμένο τόσα χρόνια ώστε να πάρω ένα σπίτι αυτό με τρελάνει αχ μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε

κοριτσια ο κοσμος φοβαται σου λεει θα χασω το 30% δηλαδη αν εχω 10000 θα μου μεινουν 7000 δεν ειναι και λιγα παντως εδω σ'εμας οι τραπεζες δεν ειχαν να δωσουν και περιμεναν χρηματαποστολες.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εμείς κορίτσια δεν θα πειράξουμε τίποτα και ελπίζω να πράτουμε σωστά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τελικά τι είναι σωστό και τι όχι

ελπίζω η επιλογή του καθενός μασ

μετά το τέλος αυτής της ιστορίας να μασ βγάλει ολουσ κερδισμένους

καλό απόγευμα

πάω να συνεχίσω το ξεκαθάρισμα ντουλάπας

και να βάλω λίγες ακόμη αγκαλιές στο παρντς

Το πούλαω το σπίτι καλέ .....

τα αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει φτηνά

με κοροϊδεύει ο άντρας μου με τις αγκαλιές ...

παντός στην προηγούμενη φουρνιά ξεπούλησα σε 3 μέρες ιχχιι

φιλιααααααααααααα

'Εγραψα 'ενα κατεβατό πριν ώρα και το παλιολαπιτόπι κόλλησε και τα έχασα όλα! Δεν πάει άλλο πρέπει να το αντικαταστήσω! Πφφφ!

Λοιπόν, το χτυπήσαμε το 39 πριν λίγο! Γμτ πάλι κλαίμε και δε μπορώ να γράψω τίποτα άλλο!

Με το άλλο θέμα με κάλυψε πλήρως η Γιοβάννα, θα προσπαθήσω να ταίσω, κοιμήσω τη μπουμπού και θα τα πούμε μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ασε πηγα και σουπερ μαρκετ και φορτοθηκα σαν τον γαιδαρο και αυτο που με ζοριζει ειναι το ανεβασμα στο σπιτι παιδια και ψωνια!

το γονατο αυτες τις μερες ειναι καλα φτου να μην το ματιαξω!

εσεις τι κανετε;τελικα την αρπαξε ο μικρος ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Άσχεο αλλά όπως ταίζω τη μικρή τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι όσο τα περιττά κιλά μου και λιγότερο! Πόπο μια ολόκληρη μπέμπα πρέπει να χάσω!!! Μόνο όμως 1,5 κιλό είμαι μείον αφού κανω πολλές παρασπονδίες! Εσύ πώς τα πας με τη δίατα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...