Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου φιλεναδα!

Παπουτσια πηραμε 27 νουμερο...

Τα γυαλακια τα ηθελε πολυ.Απο καιρο ζητουσε και φορουσε ολο τα δικα μας.

Ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε μετα τα 2 ειναι μια χαρα φτανει να ειναι απο οπτικο καταστημα κανονικα γυαλια με φιλτρο δλδ.

ειχαμε σκοπο να παμε σε 2-3 καταστηματα αλλα με το που πηγαμε στο πρωτο ξετρελαθηκε και που να του τα βγαλεις.Καμαρωνε σα γυφτικο σκερπανι και ηθελε και το καπελο του σαν απαραιτητο αξεσουαρ.Του εκαναν δωρο και ενα ρολοι χειρος και αυτο ηταν...ψωνιστηκε τρελά!!!χαχα

Οσο τα φορεσει μωρε.Του εξηγησα οτι τα φοραμε μονο στη βολτα,στο αυτοκινητο και στη θαλασσα και οχι στις κουνιες ή στον παιδοτοπο για να μην τα χαλασουμε(βασικα για να μην πεσει και τα σπασει) και συμφωνησε.Μολις πηγαμε στην καφετερια τα ακουμπησε πανω στο τραπεζι μαζι με τα δικα μας....!!!Τελεια φαση τα γυαλακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ρε βατραχάκι μου άσχημα τα νέα και τα πηγαίνεις περίφημα με τον θηλασμό τι λες για δεύτερη γνώμη από κάπου αλλού μήπως να γλύτωνες το χειρουργείο ?

καλά έκανες και ψώνισες ανέβηκε το ηθικό τώρα που αρχίζεις ναι αδυνατίζεις κούκλα θα γίνεις

Ηλιανα μου ειναι ο δευτερος γιατρος που παω ειναι αδυνατον να μην κανω το χειρουργειο εχω ρηξη χιαστου δηλαδη κομμενο χιαστο κι επειδη ειναι παλιο τραυμα εχει κανει μεσα κι αλλες ζημιες στο γονατο κι οσο το αφηνω χειροτερευει η κατασταση και ηδη το εχω αφησει παρα πολυ μου ειπαν οι γιατροι.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτα θελω κι εγω να του παρω γυαλια γιατι ολο περνει τα δικα μας και στο τελος θα μου τα χαλασει αλλα αυτα τα παιδικα φοβαμαι μην τα σπασει αμεσως οχι τον φακο τα πλαινα.αληθεια ποσο τα πηρες;

Βατραχακι θα πας σε οπτικο καταστημα.Οχι αυτα τα κικο κτλ που κυκλοφορουν.

Εμας μας εδειξε πολλα.Διαλεξαμε ενα με υποαλλεργικους βραχιονες σιλικονης μαλακους για να μην τον ενοχλουν,φιλτρα εννοειται αντιηλιακα και ειναι ιδιατερα ευκαμπτα.

Ηταν λιγο τσιμπημενα για παιδικα.Με εκπτωση 60 ευρω ,ξερω οτι υπαρχουν και πιο οικονομικα με 25-30 αλλά ειπαμε δε βαριεσαι...μπορει και να τα φορεσει ας ειναι καλα για τα ματακια του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπραβο ο Γρηγορακης!!!Βατραχακι υπαρχουν γυαλια με ελαστικο σκελετο και σπανε πολυ δυσκολα...επειδη ειχα κανει μια ερευνα αγορας γυρω στα 50 ευρω κοστιζουν ..θα μας πει και η ριτα που τα πηρε και σήμερα..

Βατραχακι καλο θα ειναι να μην αφησεις πολυ το ποδι σου ...Και αμα μπορεις να το αφησεις για το εξαμηνο καλως ειδαλλως αμα πουν οι γιατροι και νωριτερα δεν πρεπει να μην τους ακουσεις και παθεις χειροτερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

οκ κοριτσια θα παω απο Δευτερα να κοιταξω να του παρω.

Ιωαννα μου το ξερω πρεπει να προσεχω παρα πολυ μου ειπε ο γιατρος να φοραω και επιγονατιδα οχι την απλη αυτη με λαμες γιατι το γονατο εχει μεγαλη ασταθεια αλλα καλοκαιριατικα σαν τον ρομποκοπ να γυρναω.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσάκια και από εμάς.

Σήμερα μαμά και κόρη ήμαστε μοναχούλες γιατί ο καλός μου δούλευε. Και εμείς αγοράσαμε παππουτσάκια,το είχε η μέρα φαίνεται :tongue::tongue::tongue: . Βέβαια εμείς δεν φτάνουμε τα νούμερα Χρήστου και Γρηγόρη. Είμαστε μόλις στο 22. Πριν από κανένα μήνα που πήραμε το 1ο ζευγάρι πέδιλα για φέτος ήταν στο 21, με το που φόρεσε όμως καλοκαιρινό παππούτσι άνοιξε και το πόδι της. Καλά να είναι να τα χαρεί. Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό. Μάλλον τυχαίο ήταν από την πολλή ζέστη.

Φιλιώ μου τόσο χάλια το πόδι σου; Θα έλεγα να μην το αφήσεις πολύ καιρό. Καταλαβαίνω το δίλημμα μου με το θηλασμό, αλλά να ξέρεις ότι τα μωρά σου σε θέλουν γερή. Αν μπορείς να το τρενάρεις μεχρι Σεπτέμβρη καλά θα ήταν.

Ρίτα και εγώ σκεφτόμουν να της πάρω γυαλιά αλλά φοβάμαι ότι θα πάνε άχρηστα. Φοράει που και που τα δικά μας για πλάκα, αλλά δικά της μάλλον στο φτύσιμο θα τα είχε.

Μαμάλευτεράκι από ότι κατάλαβα ανοίξατε δουλειές με φούντες στο σπίτι. Καλά ξεμπερδέματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια αυτες τις μερες παλι χαμος στις τραπεζες ε;

θα δηλωσει πτωχευση λεει η Ελλαδα και θα γυρησουμε σε δραχμες!

το ακουσατε εσεις;

Το ακούσαμε αλλά νομίζω ότι αρέσκονται οι τρομολάγνοι να σπέρνουν πανικό, και νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο. Θα σηκώσουν όλοι τα λεφτά από τις τράπεζες, θα φαληρίσουν οι τράπεζες και θα γίνει ότι έγινε στην Αμερική. Εύχομαι να μην το ζήσουμε αυτό. Φταίνε και οι δημοσιογράφοι που κάθε μέρα που περνάει λένε τα ίδια και τα ίδια και δεν αφήνουν τον κόσμο να βάλει τη ζωή του σε μια σειρά και να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους. Δεν λέω να μην ενημερωνόμαστε, να μην μας τρομοκρατούν όμως. Να τα λένε όλα στις σωστές τους διαστάσεις. Πάντως με όλο αυτό που επικρατεί, είμαστε η πρώτη γενιά μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο που πιστεύει ότι θα περάσει χειρότερες μέρες από αυτές που έζησαν οι παππούδες μας και οι γονείς μας.

κοριτσια αυτες τις μερες παλι χαμος στις τραπεζες ε;

θα δηλωσει πτωχευση λεει η Ελλαδα και θα γυρησουμε σε δραχμες!

το ακουσατε εσεις;

Αχ κούκλα μου το ακούσαμε και τι λέτε να κάνουμε ?????????????????????

:tongue::tongue:

Τα είπα και ησύχασα....:evil::evil::evil::evil::evil: Μπράβο στον ΟΠΑΠ που με τις διαφημίσεις του προσπαθεί να μας αναπτερώσει λίγο το ηθικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...