Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λες να έχουμε γνωριστεί κάπου και να μην το θυμόμαστε?

Δεν ξέρω... Την επόμενη φορά ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε περισσότερο μπας και βγάλουμε άκρη!

Και πάλι να χαίρεσαι τα παιδάκια σου (με την μικρή τρελάθηκα...)!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να μαγειρέψω στο παιδί μου για αύριο;:confused::confused::confused: Πείτε καμιά ιδέα

Τα εύκολα για εμάς είναι τραχανάς ή μακαρόνια ή χορτόσουπα! Αλλιώς κανένα μπιφτεκάκι με ντοματούλα... Η΄ψαράκι...

(Βοήθησα καθόλου?)

mrdIp3.png

Χαίρομαι κορίτσια που περάσατε καλά.

Πικουλινάκι μπράβο για το σύζυγο που στα δύσκολα τα αντομετωπίζει με χιούμορ. Έτσι πρέπει σε αυτή τη ζωή.

Μαρίνα και η Αλεξάνδρα μου κάποια στιγμή το απόγευμα μου φάνηκε ζεστή και είχε 37. Μετά βέβαια έπεσε. Εύχομαι και για εσάς και για εμάς να ήταν κάτι τυχαίο.

Ευχαριστώ για τι ιδέες για φαί. Είναι πολύ δύσκολη και πάντα έχω ένα θέμα τι να φάει. Κάποια στιγμή στερεύω από ιδέες. Κοτοπουλάκι ψητό τελικά θα φάει αύριο, όπως και εμείς, με πατατούλες τηγανητές.

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

Πικουλίνα εύχομαι σύντομα να βρεθει μια λύση για τη δουλεια του καλού σου..Πάντως ο τρόπος που το αντιμετωπίζει ειναι αξιοθαύμαστος και φαίνεται οτι ηταν και δικη του επιλογη που δεν συμβιβαστηκε -ίσως- με κτ χειρότερο..

Τι ωραια που περασατε στην συναντηση σας κορίτσια..Τα παιδια δεν φανηκε πάντως να σας ταλαιπωρησαν πολύ, πέρα απο το οτι επρεπε να εχετε συνεχεια την προσοχη σας σε εκεινα.Και εμενα με βολεύει η δικη σας γειτονια για καφεδακι, όταν αποφασισουμε να ερθουμε στα μερη σας..

Μαρινα ευχομαι η θερμοκρασία του Γωγου να μην ανεβηκε..Πως ειναι???

Συναντηθηκα και εγω χτες με την Ελένη για καφεδακι και βολτιτσα στα μαγαζια και περασαμε πολύ ωραια..Ειχα να βγω ετσι με φιλη πολύυυ καιρό χωρις παιδί και συζυγο..Ελένη σε ευχαριστω πολύ για την παρεϊτσα και την βοηθεια σου!

Θα τα πουμε συντομα

Μαρία, Φιλακι και σε οσες φυγετε ή και όχι, να περασετε τελεια!!

Πάω και εγω κομμωτηριο γιατι στις 11 θα φυγουμε

Φιλακια Πολλά!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα μανούλες όμορφα διαβάζω περάσατε στην συνάντηση αχ τι καλά γνωριστήκατε και οι αθηναίες εγώ ποτέ θα σας γνωρίσω ?

Φιλία σε όλες :D:D:D

Τι να μαγειρέψω στο παιδί μου για αύριο;:confused::confused::confused: Πείτε καμιά ιδέα

Εγώ μελιτζάνες παπουτσάκια έχω για σήμερα με σάλτσα ντομάτα γρήγορο και νόστιμο τρώει και λίγο ο μικρός από αυτό δεν της τηγανίζω της μελιτζάνες τις ψήνω στον φούρνο για 15 λεπτά και μετά στρώνω την σαλτσούλα λίγο φέτα στο τραπέζι ντοματοσαλατα και έτοιμο το μεσημεριανό μας

Deleni Με το καλό η βάφτιση ευχαριστώ για τη πρόσκληση :D:D

Πετρουλα να περάσεις καλα να μας πεις και τη ψώνισες..:D:D

πήρα και εγώ ένα φορεματάκι και φαίνομαι εγκύουλα ποια :D:D

αλά χτες βγήκα το απόγευμα με μια φίλη που είχα καιρό να δω

όταν τις είπα ότι είμαι έγκυος και ότι από εβδομάδα κλείνω τον 5ο

μου λέει καλά ηλιανα μας δουλεύεις ?

άντε κανε καμία δουλεία ….

ρε όλο στον ποπό το έχω το μωρό :(:(

αλλά χάρηκα γιατί με ρώτησε μια άγνωστη στο αστικό

είστε έγκυος ?

και λέω με καμάρι ναι ναι είμαι:D:D:D:D

:tongue::tongue:

Κοριτσάκια καλημέρα κι από μας!

Pikoulini μου λυπάμαι κι εγώ για το σύζυγο, αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια προκειμένου να συμβιβαστεί με το χειρότερο......και όπως συνιθίζω να λέω "κάθε εμπόδιο για καλό" οπότε θα πρέπει να ψάξετε για το καλύτερο τώρα.

Πετρούλα μου, όντως περάσαμε πολύ όμορφα και πήρες και πολύ όμορφα πραγματάκια. Χαίρομαι που σε βοήθησα, αν και σε ζάλισα λιγάκι με τα δικά μου. Δεν έγινε επίτηδες πάντως :tongue:

Κοπελιές Αθηναίες τι όμορφα που περάσατε κι εσείς! Μπράβο σας. Και τι ήσυχα παιδάκια που πρέπει να έχετε για να μη σας κούρασαν καθόλου, σχεδόν!!!!

Οσες πάτε για μπανάκι κάντε καμιά βουτίτσα και για μας που πήζουμε για την ώρα!

Ηλιάνα την περιοχή Μεσάγκαλα της έχεις υπ' όψιν σου? Εχει κάτι καλό? Κόσμο, καταστήματα, θάλασσα????

Μαρίνα & Giovanna τι κάνουν τα παιδάκια σας? Πέρασε ο πυρετος σας?

Πανμαρ δικτυώθηκες καλά μου φαίνεται έτσι? Χαχαχα. Είδες που σου είχα πει!

Φιλάκια σε όλες κορίτσια και να έχουμε μια πολύ όμορφη μέρα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κούκλα ΜΕΣΑΓΚΑΛΑ ΤΙ να κάνεις εκεί να σε φανέ οι αρκούδες ? ξύπνησε ο μικρός θα σου πω μετά στείλε πμ αν θες πληροφορίες για συγκεκριμένα

Αν έρθεις κατά εδω θα σε δω ?

αχ τι καλά ..

θα σου πω καλές παράλιες να ευχαριστηθείτε και εσείς και τα μικρό

καλημερα μανουλες

Μαρινα πως ειναι ο Γωγουλης? εχει πυρετο?

πικουλινακι σημερα διαβασα για τον καλο σου:(..ο καλος δεν χανετε ποτε κουκλα μου, και καλα εκανε και δεν συμβιβαστικε με τους ορους που δεν τον αντιπροσωπευαν, ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν

Διαφημίσεις

μόνο εμείς μουλιάζουμε στην πισινουλα ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και βράζουμε στο ζουμί μας:mrgreen::mrgreen:

ζηλεύοντας όσες πήγατε για μπανακι :D:D:D

αχ έσκασα σήμερα

έκανα γενική την κουζίνα

έλεγα να περιμένω να έρθει να βάλει τα ντουλάπια ο ιδιοκτήτης και μετά να την κάνω αλά μέχρι να έρθει θα περάσει κανένας χρόνος

θα βρομίσουμε έως τότε :twisted::twisted:

ο μικρός αρνείται πεισματικά να βάλει ρούχα

γεια σας!!!

σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες πραγματικα με συγκηνησατε παρα πολυ!!!

αυτες τις μερες ειμαι στο τρεξιμο κι εχθες ημουν σχεδον ολη μερα αλλα εχθες το ευχαριστηθηκα πηγα για shopping πηρα ενα τελειο φορεματακι για αυριο και ηπια κι ενα καφε τον ευχαριστηθηκα!!!

πηγα και σε αλλο γιατρο για το ποδι κι αυτος πανω κατω τα ιδια μου ειπε οτι ειναι πολυ σοβαρα και πρεπει να γινει αμμεσα η επεμβαση ,

αυτα που με προβληματιζουν περισσοτερο και την καθυστερω ειναι οτι για να κανω την επεμβαση πρεπει να αποθηλασω γιατι εκτος οτι θα κανω ολικη ναρκωση μετα θα πρεπει για καποιες εβδομαδες να κανω καποιες ενεσης και να παιρνω κατι αντιβιωσης οποτε λεω τουλαχιστον να φτασουμε το εξαμηνο και μετα

και δευτερον μετα την επεμβαση μου ειπαν οτι θα ειμαι 2 εμβομαδες με πατεριτσες οποτε αυτο το διαστημα θα πρεπει να εχω βοηθεια στο σπιτι και η μαμα μου δεν εχει πολυ αδεια να δουμε πως θα τα βολεψω ουφ δεν θελω να το σκεφτομαι.

σημερα εχει πολυ ζεστη ειναι για μπανιο αλλα ο αντρας μου δουλευει και ειμαστε μοναχουλια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αχ ρε βατραχάκι μου άσχημα τα νέα και τα πηγαίνεις περίφημα με τον θηλασμό τι λες για δεύτερη γνώμη από κάπου αλλού μήπως να γλύτωνες το χειρουργείο ?

καλά έκανες και ψώνισες ανέβηκε το ηθικό τώρα που αρχίζεις ναι αδυνατίζεις κούκλα θα γίνεις

Γεια σας κοριτσια!

Τι κανετε?

Εμεις πολυ καλα απο το πρωι γυρναμε.

Πηγαμε για ψωνια πηραμε παπουτσια για τον γιγαντοποδαρουλη μας,γυαλακια ηλιου επισης για τον μικρο(τελειαααα) και ενα ζευγαρι παπουτσακια κοριτσιστικα guess για μια φιλη μου που γενναει σημερα!!!

Μετα κουνιες,μετα για καφε στην πλατεια και μετα στο σπιτι του νονου μας για φαγητο.Τωρα μαζευτηκαμε.

Χαιρομαι που περασατε καλα εχθες και διασκεδασαν και τα ζουζουνια.Ελπιζω την επομενη φορα να καταφερουμε και εμεις λογω αποστασης να σας δουμε.

Βατραχακι ξεχαστηκα και δεν εγραψα στα θεματα ευχων...σορρυ να επαναλαβω εδω λοιπον να ειναι πολυχρονος ο Τιμουλης μας και με το καλο το παρτυ σας.

Πικουλινι μου μην στεναχωριεστε.Ατυχιες συμβαινουν αλλά ολα γινονται για καποιο λογο .Τα καλυτερα ερχονται!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι και εγω !!!

Και εμεις το πρωι για ψωνια ειμασταν(πηραμε επισης παπουτσια )αληθεια ριτακι τι νουμερο φοραει ο γρηγορακης ??εμεις 24 ..επειτα σπιτι μαγειρεμα και επειτα το μαλλι ..

Του πηρατε γυαλακια ??τα θελει ??ο ανδρας μου ηθελε να παρει στον χρηστο αλλα μιας και διαβασα οτι ειναι καλο μετα τα τρια να φορανε γυαλια το αφησα για του χρονου...του αρεσουν??μεγια σας..

Εμεις χθες περασαμε πολυ ωραια ..Στο δρομο τραγουδησαμε με την Σοφια οτι τραγουδι υπαρχει ...προσπαθουσε και ο Χρηστος λεγοντας κι,κι φα, φα (αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας χαχαχαχα)

Για τα κοριτσια τι να πω ???υπεροχες ολες ..

Η Μαρινα οντως βρε παιδι μου γνωστη φυσιογνωμια ...πολυ γλυκεια και αδυνατη!!!!!η νυφη μου ????αχ παιδια με θεα!!!κουκλα , ησυχη,ομορφη και σκαει κατι χαμογελα αλλο πραγμα..ο γιος μου δεν της εδωσε την δεουσα σημασια αλλα αργοτερα θα εκτιμησει τι εστι θηλυκο..Η Ντινα και ο συζυγος πολυ γλυκο ζευγαρι (και η Ντινα by far η πιο κομψη εγκυος..)..Ο Κωνσταντινος ξεσκιστηκε στο παιχνιδι και δεν τον χορτασαμε και ειναι ενα κουκλι ..Η Λαζαρενια ,λες και την ηξερα απο χθες ..τοσο ζεστος ανθρωπος και μαμα και κορη σαν την ντορα την εξερευνητρια!!!!οπως επισης και ο Λαζαροσυζυγος πολυ καλο παιδι..

Για την Μαρια την γειτονισσα τι να πω ??ειμαστε πια παλιες γνωριμες!!!π χρηστος σπιτι φωναζε την Σοφια...και συγνωμη σας φαγαμε τα μπισκοτα και τα καροτα !!!Χρηστος ειναι αυτος!!

Ολα τα μωρα μας ειναι πολυ πολυ ομορφα και ο χωρος εκει καταλληλος μιας και μπορεσαμε να παμε λιγες κουβεντες ..

Και μιας και ειμαστε και οι 4 τοσο κοντα να κανονισουμε και αλλη συναντηση πιο βορεια..

Περασαμε υπεροχα!!!

Πικουλινι ευχομαι να πανε ολα καλα με τον συζυγο ...Ειναι δυσκολο οι αλλαγες μετα απο 20 χρονια αλλα καθε εμποδιο για καλο!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...