Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

και οσο σκεφτομαι οτι θα εχω και τον χρηστο με το μακρυμανικο....λετε να εχει πολυ ζεστη σημερα??
Γιατί κακούργα μάνα;;;; Καύσωνα έχει έξω...!!! Αχ καλά να περάσετε κορίτσια μου, εμείς ετοιμαζόμαστε για χωριό.

vatraxaki μου να το χαίρεστε τον Τίμο σας, τον κούκλο σας!!! Τί γαμπρό έκανα Θε μου, 2 χρονών άντρακλας σήμερα!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!! Επιτέλους κοιμάται η Αλεξάνδρα για μεσημέρι και κάθησα και διάβασα τα νέα σας με λίγη ηρεμία.

Φιλιώ μου να χαίρεσαι τον κούκλο σου και να το μεγαλώσεις με υγεία.

Πετρούλα και εγώ την ίδια απορία με τη Βίκυ έχω. Πώς συντηρείς καλέ τα δαχτυλάκια;

Μαρίνα πολύ μου άρεσε που ο Γώγος πρόσεχε την αδερφή του. Τι καλά!!! Πρέπει να ήταν πολύ όμορφη εικόνα. :P:p:p:p

Πανμαρ και η Αλεξάνδρα τα ίδια μου κάνει. Είναι δύσκολη η ηλικία των 2 γιατί θέλουν να τα κάνουν όλα μόνα τους. Κουράγιο.

Νατάσα και Ρίτα φοβεροί και ο Σώτος και ο Γρηγόρης. Έφαγαν σουβλάκια; :confused::confused::confused:

Πικουλινάκι λυπήθηκα για τον άντρα σου. Ελπίζω σύντομα να βρει κάτι. Και εμείς μέσα στο άγχος και στην αμφιβολία είμαστε καθημερινά. Από Σεπτέμβρη νομίζω θα έρθουν μεγάλα ζόρια.

Κορίτσια μπράβο που θα βρεθείτε. Ζηλεύω:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τι να μαγειρέψω στο παιδί μου για αύριο;:confused::confused::confused: Πείτε καμιά ιδέα

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εμείς στο τρέξιμο, σήμερα κάναμε και την αίτηση για τους σταθμούς. Καλά εμμέσως πλην καρασαφώς μας το είπανε, αν δεν έχετε μέσον μην περιμένετε να μπείτε...τεσπα.

Εγώ δεν θα πάω στη συναντηση γιατί η μαμά μου δεν μπορούσε αλλά είπαμε με την λαζαρένια για Δευτέρα απόγευμα. Φιλάκι θα έρθεις?

giovanna κριθαράκι με κοτόπουλο, φακές σπανακόρυζο, αρακά με πατάτες και καρότα? Σου έγραψα τα αγαπημένα της Εύας! :lol:

Ριτάκι και Νατάσα τι καλά που περάσατε!!!! Μπράβο κοριτσάρες! Σωστά αντράκια και τα δυο ε? Νατάσα είδες? Μα ο Γρηγόρης δεν μιλάει σαν να είναι 3χρονο? Δεν παίζεται! Άντε και στα δικά μας!

...και συνεχίζω την ιστορία της πικουλίνας, όπου την ημέρα που το έμαθαν είχαμε κανονίσει να έρθουν το βράδυ αφού θα κοιμόταν η Εύα να φτιάχναμε την δήλωση τους και να αράζαμε. Υποτίθεται ότι εμείς θα έπρεπε να παρηγορήσουμε τον πικουλινοσύζηγο αλλά τελικά εκείνος μας έκανε και πεθάναμε στα γέλια με διάφορες ιστορίες. Μέχρι τις 2 το βράδυ δεν σταματήσαμε να γελάμε.:lol: Πάντως ειδικά στην περίπτωσή του μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Ελπίζω όλες να είστε καλά, προσπάθησα να ετοιμάσω κι εγώ βαλίτσες αλλά το κοριτσάκι μου αδειάζει όλα της τα συρτάρια και τα φέρνει στη βαλίτσα οπότε θα τα κάνω το βράδυ. Πρωί πρωί φεύγουμε κι εμείς.

Να έχετε ένα υπέροχο σκ!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πάντα εγώ θα φέρνω πρώτη τα νέα από τις Αθηναικές συναντήσεις? Που είστε οι υπόλοιπες?

Περάσαμε πολύ ωραία με τα κορίτισια, εμείς φτάσαμε κανένα 10' αργότερα και με το που μπήκαμε καλά-καλά πριν τις χαιρετήσω τους παράτησω το καρότσι με το περιεχόμενο και πήγα να βάλω το Γιώργο στον παιδότοπο που δεν κρατιόταν!:mrgreen: Ξεκινώντας από τα παιδάκια, να πω ότι τα κοριτσάκια μας έβαλαν τα γυαλυά! Περιττό να πω ότι είναι τουλάχιστον 1 χρόνο μπροστά τόσο η Σοφούλα όσο και η Λαζαρένια! Μιλάμε όχι μόνο στην ομιλία αλλά και στη συμπεριφορά, βέβαια σαν σωστές κυρίες καθόταν και λίγο στην παρέα μας ενώ τα αγόρια δε βγήκαν παρά την ώρα που ήταν να φύγουμε! Η Σοφία ευγενέστατη ήθελε να μοιραστεί ένα καροτάκι της με τη μπουμπού μου η οποία άνοιξε ορθάνοιχτα το στόμα! Βρε μπας και το έχω στην πείνα???:roll: Η Λαζαρένια με τα τέλεια μακρυά μαλλάκια της όλο νάζι και με μεγάλη προσοχή έτρωγε χωρίς να λερωθεί το γιαουρτάκι της! Τον γαμπρούλη μου μια χαρά τον θαύμαζα τελείως ανεξάρτητος έπαιζε με τα ποδήλατα στον παιδότοπο και πρέπει να δηλώσω ότι δεν είναι καθόλου χοντρός που λέει η συμπεθέρα αλλά έχει 2 μαγουλάκια για φάγωμα! Τον Κωνσταντινάκο τον είδα ελάχιστα αφού απολάμβανε τα φουσκωτά με τον μπαμπά του είναι όμως πολύ φατσούλα πονηρή και...στα κυβικά μας!!! Όσο για τις μαμάδες το Κωνκωνάκι επιτέλους φάνηκε για εγκυούλα! Πολύ γλυκός άνθρωπος όπως και ο άντρας της απ' ότι κατάλαβα! Η μαμά Λαζαρένια μια κούκλα, δε νομίζω να την είχα δει σε φώτο, και ο σύζυγος της φαίνεται καλό παιδί! Η Μαρία με τα ωραία μάτια μας έκανε να σκάσουμε (εμένα & Κωνκων) για το πόσο εύκολο παιδάκι έχει στο φαγητό!!! Η έταιρη εγκυούλα μας, πραγματικά πολύ ομιλιτική και συνέχεια με το χαμόγελο! Η αλήθεια είναι ότι όλες είχαμε στο νου μας τα παιδιά και δεν προλάβαμε να πούμε και πολλά, ευτυχώς κάποια στιγμή ήρθε και ο δικός μου άντρας και ανέλαβε το μικρό, οπότε έμεινα μόνο με τη μπουμπού και είπαμε 2 κουβέντες! Μιας και είμαστε γειτόνισσες οι 4 πρέπει να το ξανακανονίσουμε σύντομα!

Το μόνο αρνητικό ήταν ότι με το που γυρίσαμε και μόλις ετοίμασα τον μικρό για μπάνιο νόμιζα ότι ήταν ζεστός και μετά το μπάνιο του έβαλα θερμόμετρο και είχει 37! Ας είναι τυχαίο γιατί δε μπορώ τια αρρώστιες και μέσα στο Καλοκαίρι!

Παπλωματάκι έφτιαξα πάλι!:-D

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!

Εγώ θα είμαι η πρώτη που θα γράψει τις εντυπώσεις της από την σημερινή μας συνάντηση?

Κατ' αρχάς, ΚωνκωνΝτίνα, Λαζαρένια, Μαρίνα χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα.

Γειτόνισσα, σας ζαλίσαμε με την πολυλογία μας στο γυρισμό ε? Δεν έχεις παράπονο, όμως, από το ρεπερτόριό μας στα τραγούδια? Ποικιλία, για να μην βαριέστε!

Τα παιδάκια μας, φανταστικά! Κουκλάκια!

Αυτή που ήταν, όμως, όλα τα λεφτά ήταν η μικρή της Μαρίνας! Ένα πλασματάκι απίστευτο!

Δεν ξέρω αν πέρασε γρήγορα η ώρα, αλλά μου φάνηκε πολύ σύντομο!

Να το ξανακάνουμε! (Κάπου πιο βόρεια την επόμενη φορά.)

Φωτογραφίες μην περιμένετε από εμένα. Οι μπαμπάδες ήταν οι φωτογράφοι!

Αυτά για την ώρα.

Αν μου έρθει κάτι άλλο θα σας το γράψω.

Πολλά φιλιά

Υ.Γ. Ρε Μαρίνα, ξέχασα να σου το πω από κοντά, αλλά νομίζω ότι από κάπου σε ξέρω! Μου είσαι πολύ γνωστή φυσιογνωμία...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Το μόνο αρνητικό ήταν ότι με το που γυρίσαμε και μόλις ετοίμασα τον μικρό για μπάνιο νόμιζα ότι ήταν ζεστός και μετά το μπάνιο του έβαλα θερμόμετρο και είχει 37! Ας είναι τυχαίο γιατί δε μπορώ τια αρρώστιες και μέσα στο Καλοκαίρι!

Έλα ρε Μαρινάκι... Δεν θα είναι τίποτα! Θα δεις. Από την ζέστη και την υπερένταση θα είναι... Το 37, άλλωστε δεν είναι πυρετός! Αύριο θα είναι μια χαρά!

mrdIp3.png

Μαζί γράφαμε, χαχαχα! Τσακωνόμαστε για την πρωτιά!

Εννοείται ότι θα το κανονίσουμε ξανά σύντομα!

Το 37 κι εγώ δεν το έχω για πυρετό αλλά το σκέφτομαο μόνο επειδή ήταν ακριβώς μετά το μπάνιο αλλιώς σίγουρα θα ήταν πιο υψηλός. εξάλλου και στον παιδότοπο δεν ήταν πολύ ορεξάτος! Τέσπα, θα δείξει!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα ... μια και ειναι μετα τα μεσανυχτα:):)

αχχχχχ πολυ τρεξιμο... ειναι και η ζεστη που με εχει βαρεσει κατακουτελα:)

μπορεσα και σας διαβασα στα γρηγορα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Τιμουλη μας να τον χαιρεστε-χαιρομαστε:) πολυχρονος και ευτυχισμενοα να ειναι

η κορη μου παλι μονολογουσε, η πλακα ειανι οτι χτες που μιλησα μαζι της μου ειπε οτι θα παρει 2 βδομαδες αδεια τελος Ιουνιου = αρχες Ιουλιου....και τωρα καταλαβα οτι αναβαλετε?? και εγω γιατι κανονισα με την συνυφαδα μου να παμε το αλλο σαββατοκυριακο παρεουλα να καθαρισουμε τα σπιτια μας στην Χαλκιδικη:confused: αμαν ρε βικυμε εχεις μπερδεψει:roll:

σημερα πηγα και στην ανιψια μου που γεννησε..μια σταλιτσα ειναι η μπουμπουκα, πολυ γλυκια και ζωηρουλα...:)

πως περασατε κριτσια? τα ειπατε απο κοντα? μπραβο πολυ χαιρομαι που συναντηθήκατε...ειμαι ενα ορθιο πτωμα τωρα τελευταια ξεχναω να κανω και καφε το πρωι και ειμαι καπως σαν ζομπι... φταιει η ζεστη δεν την αντεχω καθολου εχω βγαλει λεπια απο το πολυ το μπανιο αν και λατρευω το νερο σε λιγο δεν θα μου εχω εσωρουχο να βαλω:) αυριο θα κανω δουλιτσες στο σπιτι και μετα εχω σκοπο να σαπισω στην αγαπημενη μου πολυθρονα με το κλιματιστικο στο φουλ

κουκλες καληνυχτα παω για νανι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...