Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα κι εγώ!

Το τέρας επιτέλους κοιμήθηκε! Σήμερα είναι ένας διάολος. Να δω πώς θα την πάω το απόγευμα να παίξει με άλλα παιδάκια... Ιωάννα μου, βάλε στον Χρηστάκι σου κράνος και μια πανοπλία, γιατί δεν ξέρω αν θα επιβιώσει στο πίσω κάθισμα μαζί της μέχρι τον Ρέντη! Ελπίζω που θα ξυπνήσει να έχει ηρεμήσει... Δεν είναι παιδί αυτό. Είναι ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός κι ο Μαρκεζίνης σε ένα!

Λοιπόν, διαβάστε για να μαθαίνετε... (όπως κι εγώ, γιατί δεν το ήξερα). Το Σάββατο λέει, είναι η ημέρα του πατέρα! (υπάρχει και τέτοια μέρα?) Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό μου από τα Lapin, ότι το Σάββατο θα γιορτάσουν την ημέρα του πατέρα με κατασκευές κ.λ.π..... Χα!Χα!Χα! Οι ζηλιάρηδες... Θέλουν και ημέρα για να γιορτάζουν...

mrdIp3.png

Βρε Μαρία μου τι εκανε το παιδί και "φόρτωσες" τόσο πολύ?

Είναι όλο αντίρρηση, κόντρα και διαταγές! κι όσο εγώ προσπαθώ με καλό, γλυκό και ήρεμο τρόπο να της λέω "Σοφία μου, μην κάνεις αυτό..." "Σοφάκι μου σε παρακαλώ..." τόσο αυτή τα δικά της. Και όταν τη ρωτάω "δηλαδή θέλεις να θυμώσω και να σου βάλω τις φωνές για να σταματήσεις?" Μου απαντάει απαθέστατα "ΝΑΙ!". Και βέβαια συνεχίζει τα δικά της... Και μετά μου αρχίζει "Μην γκρινιάζεις!" "Φύγε!" "Μη μιλάς!" "Μη κοιτάς", αναλόγως τι την βολεύει!

Αν είναι έτσι από τα δύο της, στην εφηβεία της τι θα γίνεται?

Κι ολ' αυτά τα λέω για να ξεθυμάνω, γιατί, βεβαίως στο παιδάκι μου δεν μπορώ να φωνάξω!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ορίστε... Σήμερα δεν είναι καλή μέρα! Τώρα μου κόλλησε και το φαί! Πάω να το σώσω όσο προλαβαίνω!

Θα ρωτήσω την Λαζαρένια το απόγευμα για τ' άστρα! Μήπως είναι ανάδρομος ο Ερμής?

mrdIp3.png

Μαρία μου δεν ξερω αν σε παρηγορεί αλλα σε αυτη τη φάση είναι και η κόρη μου.

Απλα δεν το κανει συνεχεια αλλα αν την πιάσουν οι αναποδές της δεν παλευεται.

Χθες το απόγευμα μου εσπασε και μενα τα νευρα.

Με το που ξυπνάει μου λεει "εξω βόλτα".Ωραία την ντύνω ανω εναν καφε και βγαινουμε στην αυλη.

Ωσπου να προλαβω να αναψω ενα τσιγαρο αρχιζει η γκρίνια "μεσα σπιτιιιιιιιι" και μου χτυπούσε και το ποδι της κατω.

Εγω ελεγα ηρεμα και ξαναελεγα "τι να παμε μεσα καλοκαιρι ειναι κτλ "αυτη το δικό της.

Σε καποια φαση την πηρα και πηγαμε μεσα.Ε σε 5 λεπτά ηθελε εξω...

Τα νευρα μου ειχαν γινει τσαταλια!!!!!!!!!!!!!!

Τι να πω υπομονη .Φαση ειναι θα περασει

Α Μαρια...υπομονη ειναι η ηλικια τους μωρε.

Εχθες τον ταιζα και αφου τον ειχα πρηξει ολα τα παιδακια τρωνε,και μεγαλωνουν κτλ κτλ μπουρου μπουρου εγω...γυρναει και μου λεει''Σταματα μεσα κουζινα πας''χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και το αλλο του λεει μια φιλη μου προχθες αν θελει να κανει η μαμα αλλο μωρο και εκεινος με απαθεια λεει

''Ναι αντε μαμα κουζινα σου κανεις ενα κοιτσακι....θελω...''

Χαχαχα νομιζε θα το μαγειρεψω...

Σα να τον ρωτουσε αν θελει να του κανω κανα αυγο...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Υπομονή κάνω βρε κορίτσια... Γι' αυτό τα λέω να τα βγάλω από μέσα μου για να είμαι ήρεμη μαζί της! Και το άλλο εκνευριστικό είναι ότι όλα αυτά τα κάνει μόνο σε μένα. Όταν την αφήνω π.χ. στη μαμά μου και είναι μόνες τους, είναι το καλύτερο παιδί! Υπάκουο, συνεργάσιμο, τέλειο! Με το που θα εμφανιστώ εγώ... αρχίζει το γλέντι!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Α και το αλλο του λεει μια φιλη μου προχθες αν θελει να κανει η μαμα αλλο μωρο και εκεινος με απαθεια λεει

''Ναι αντε μαμα κουζινα σου κανεις ενα κοιτσακι....θελω...''

Χαχαχα νομιζε θα το μαγειρεψω...

Σα να τον ρωτουσε αν θελει να του κανω κανα αυγο...χαχα

Χα! Κι εμάς κοριτσάκι μας ζητούσε προχτές! Αλλά έχουμε αποφασίσει με τον άντρα μου, να τελειώσει πρώτα το λύκειο η Σοφία και μετά θα σκεφτούμε για δεύτερο!!! (στην αρχή λέγαμε για γυμνάσιο, αλλά γρήγορα αλλάξαμε γνώμη!)

mrdIp3.png

Εμενα τα κανει παντου...θα μεγαλωσουν που θα παει.

Πολυ πεισματαρης.

Κι όταν μεγαλώσουν, κι αρχίσουν άλλα προβλήματα (πολύ πιο ουσιαστικά), θα αναπολούμε τις εποχές που ήτανε μικρά!!!

mrdIp3.png

θελω να πιστευω οτι ειναι η ηλικια ...

χθες πεταξε την βουρτσα του πατερα του στο πατωμα ...του λεει ο μπαμπας του δεν πεταμε πραγματα , θα το ξανακανεις ναι ...θες να πας τιμωρια ??οχι πες συγνωμη στο μπαμπα ΟΧΙ ...

Το συγνωμη δεν του βγαινει με τιποτα...και ας ειναι τιμωρια ,καθεται και κλαιει αλλα συγνωμη δεν λεει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κανουν ομως και κατι καλα...

Σημερα το πρωι μπαινει μεσα στο δωματιο μας και εσερνε και το μαξιλαρι του μαζι.

Και ελεγε ''Τσιπνησα μαμακα,μπαμπακα ηρθα νανι σας...''

=Ξυπνησα ηρθα στο κρεβατι σας

Εγω το ματι κλειστο,ερχεται διπλα στο αυτι μου και ελεγε ''τσιπνα μαμακα μωρο σου ειμαι''.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...