Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ειναι τα γενεθλια του Τιμουλη???????????????

Βατραχακι μου να τον χαιρεστε τον κουκλο σας!!!Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε.Να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!!!Γερα και δυνατα να ειναι παντα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βικυ και εγω το ακουσα αυτο εδω και πολύ καιρό..

Αληθεια ή ψεματα δεν ξερω, πάντως ειναι γεγονος πως πρεπει να ειμαστε πολύ προσεκτικοι και υποψιασμενοι γιατι η εγκληματικοτητα οργιαζει...

Ιωαννα τι αυτοκολλητα ειναι αυτα για τα κουνουπια???

Ελένη εγω την ωρα που θα σχολασεις θα ειμαι εκει και μαλλον θα εχω τελειωσει -ελπίζω- αν εχεις ορεξη και δεν βιαζεσαι να γυρισεις σπίτι, κανε ενα τηλ. να πιουμε το καφεδακι μας

Βατραχακι να τα εκατοστησει το αγορακι σας!!!Να ειναι γερο και τυχερό σε όλη του τη ζωή!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα μου ετσι λεγονται cher'oto και προφερεται τσεροτο παιδικο ..εμεις το βαζουμε στο κρεβατακι του ή απο την πισω μερια την μπλουζας και ξενοιαζουμε..ειναι φυτικα ..γιατι ταμπλετες δεν βαζουμε πολυ χημικες ρε παιδι μου ..

Βατραχακι μου να χαιρεστε το αγορι σας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Λυπών ψάχνω σίδερο δεν σας σχολίασα

Ευχαριστώ όλες σας που μου δώσατε συμβουλές

πετρούλα είναι φανταστικά τα αυτοκόλλητα για τα κουνούπια εγώ πέρσι του κολλούσα στην πλάτη και τα παπούτσια ούτε ένα τσίμπημα δεν είχε τα πουλα στο φαρμακείο είναι με περιθρινες

:tongue::tongue:

Καλημέρα κι από μας!

Γειτόνισσα, εμείς είμαστε οκ για σήμερα. Θα μιλήσουμε αργότερα στο τηλέφωνο να κανονίσουμε. Γύρω στις 6-6.15 λέω να είμαι σπίτι σου. Καλά είναι? Εκτός από την Λαζαρένια, ποιες άλλες θα έρθουν? Πού ακριβώς θα βρεθούμε? Γιατί το Αllou στο Ρέντη είναι και λίγο μεγάλο...

Maeleni κι εμένα μου την έχουν στείλει εδώ και δύο χρόνια αυτή την ιστορία, ότι συνέβει στην Πειραιώς στο ύψος του Καραϊσκάκη. Γενικότερα με κάτι τέτοια mail εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου...

Για το σίδερο δεν μπορώ να σας βοηθήσω... Εγώ έχω ένα απλό ατμοσίδερο της rowenta, και είμαι μια χαρά!

Εμένα ένας φίλος μου Λουκάς, γιορτάζει 7 Φεβρουαρίου!

Φιλάκια σε όλες

mrdIp3.png

Καλημερα γειτονακι!!!!

νομιζω θα ερθει και η κωνκων και η μαρινα εκτος βεβαια απο την λαζαρενια..εγω δεν εχω παει ποτε στο αλλου!!!

και οσο σκεφτομαι οτι θα εχω και τον χρηστο με το μακρυμανικο....λετε να εχει πολυ ζεστη σημερα??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Και θέμα δεν ανοίξαμε καμία ντροπή μας καλέ.. ανοίξατε και δεν είδα ?

αχ αγαπούλα μου σε νιώθω είναι όντος αξέχαστες στιγμές τι ώρα γέννησες ?

:tongue::tongue:

Και θέμα δεν ανοίξαμε καμία ντροπή μας καλέ.. ανοίξατε και δεν είδα ?

αχ αγαπούλα μου σε νιώθω είναι όντος αξέχαστες στιγμές τι ώρα γέννησες ?

στης 14:00 ακριβως στης 11 αρχησανε οι πονοι τετοια ωρα πονουσα για να φερω στο κοσμο οτι πιο ομορφο μπορει να σου συμβει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...