Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Soula τια ποφασισες τελικα για τα γενεθλια??Πωπω περνανε και οι μερες και απόφαση δεν παίρνουμε και εμεις..

Ελένη΄υπολογιζω να ειμαι εκει κατα τις 2-2.30 και να φυγω απο εκει κατα τις 5.30..Αληθεια μπορεις να πεταχτεις για καφεδακι αυτες τις ωρες ή μιλουσες για μετα τη δουλεια??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Soula τια ποφασισες τελικα για τα γενεθλια??Πωπω περνανε και οι μερες και απόφαση δεν παίρνουμε και εμεις..

Ελένη΄υπολογιζω να ειμαι εκει κατα τις 2-2.30 και να φυγω απο εκει κατα τις 5.30..Αληθεια μπορεις να πεταχτεις για καφεδακι αυτες τις ωρες ή μιλουσες για μετα τη δουλεια??

Κανονικά κατα τις 4 σχολάω, αλλά μπορώ να την κάνω και λιγάκι νωρίτερα, με άδεια από τη σημαία, αλλά μην το πεις πουθενά :tongue:

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πετρούλα από τον παιδότοπο που περίμενα απαντηση για το αν θα ειναι κλειστα με γραψανε κανονικά.

Οπότε αρχισα να σκέφτομαι την ιδεα να τα κανω παλι στο σπίτι.

Χθες πήγα ρώτησα για Catering και σήμερα θα μου απαντήσουνε.

Το μόνο που σκεφτομαι μωρε ειναι να μην κανει καμμια χαζομαρα ο καιρος και μπουμε παλι μεσα και θα γινει ο κακος χαμος.

Εσυ σκεφτηκες τιποτα?

Σουλίτσα καλημέρα. Ελπίζω να μην ξύπνησες απο τα χαράματα και σήμερα χιχιχιχι!!!! :tongue:

Πειραχτήριιιιιιιιιιι!!!

Οχι καλέ μια χαρα ξύπνησα.Αν το ξαναπαθω θα αρχισω να ανησυχώ σοβαρα.

Καλημερααααα

Επιτελους Παρασκευη !!!τελικα σήμερα θα γινει συναντηση ???αν ναι χρηστος -ιωαννα παροντες αν ερθει βεβαιως βεβαιως και η γειτονισσα μαρια και σοφια !!

Αυριο εχω και ψωνια -κομμωτηρια μιας και την Κυριακη εχω βαφτιση στον ωροπο και βαφτιζει το αφεντικο του συζυγου και πρεπει να ειμαι κομψη...

Το πρωι ξυπνησε το ζουζουνι μου και το εχουν καταφαει τα κουνουπια ..χερακια -ποδαρακια-προσωπο..την ψυχη μου ...απο σήμερα ξεκιναω τσιροτο ..

Καλα καταλαβα ?γιορταζει ο Βικοσυζυγος ??βικακι να χαιρεσαι τον καλο σου!!!και Κα Φωτεινη τον γαμπρουλη σου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Παρασκευη επιτελους!

Βρεθηκαμε με τη Νατασσα και ξεσαλωσαν τα παιδια.

Πηγαμε παιδοτοπο και μετα ταβερνα!

Τα γλυκα μου επαιξαν τοσοοο ωραια μαζι!Τρελη συμπαθεια!

Χερακι- χερακι πηγαιναν να του δειξει ο Γρηγορης τα κατατοπια.

Ο Σωτηρης ενας κουκλος.Εχει και ενα νεο κουρεμα σουπερ!Μεγαλη φατσα!

Μην ακουτε τη Νατασσα οτι δε μιλαει και τις κουβεντουλες του τις λεει αλλα κυριως ειναι εντυπωσιακο ποσο ανταποκρινεται με κινησεις οταν κατι δεν μπορει να το πει.

Ειναι τρελα σας λεω!!!Πολυ επικοινωνιακο παιδακι.

Οι μαμαδες τα ειπαμε ησυχες και μετα τα πηγαμε στην ταβερνα.Καθισαν ομορφα στο τραπεζι και εφαγαν.Απο τη μια ο Γρηγορης με τα τζατζικια του και απο την αλλη ο Σωτος με τα κρεμμυδια μας πηραν οι αναθυμιασεις.χαχα

Μετα σηκωθηκαν και επαιζαν μεσα στην ταβερνα αλλα πολυ ομορφα ομολογω.Ολο αγκαλιες ηταν.Βοηθησε βεβαια και η μαγικη τσαντα σπορτ μπιλυ της Νατασσας που εχε μεσα τα παντα και βρηκαν αυτοκινητακια να απασχολουνται!!!χαχα

Τελεια ηταν ,θα το επαναλαβουμε.Ο Γρηγορης όλο Σωτηρηηη,Σωτηρηη και μαμα Νατασσα λεει!Εκστασιασμενος!

Καλο σκ σε ολες!Καλα να περασετε σημερα στη συναντηση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα πως σας φαίνετε αυτό εδώ στο ιντερνέτ το έχει 150 ενώ στο κατάστημα στην γειτόνευα μου 155 και δώρο λέει μια ραπτομηχανή σινγερ ενθουσιαστικά με αυτό συγγνώμη αν σας ζάλισα

INGER ROMANCE

Οικιακές Συσκευές »

Συστήματα Σιδερώματος »

Ατμοσίδερα με Μπόϊλερ

Πληροφορίες Προϊόντος

2566ctlg.jpg

[μεγέθυνση]

shptagCorn01.gifspacer.gifshptagCorn02.gifspacer.gif τιμή: 150,00 ?

(123,97 + Φ.Π.Α. 21%)

.submit%28%29;"]ctlgAddToShoppingCart.gif

Διαθέσιμο άμεσα

spacer.gifshptagCorn03.gifspacer.gifshptagCorn04.gif Κωδικός: 102566

Refill μποιλερ ατμου με ατμοσιδερο SINGER

-Ισχύς: 2400W

-Αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 1,1 λίτρα

-Παραγωγή ατμού 90 γρ./λεπτό

-Ρυθμιζόμενη παραγωγή ατμού

-Φωτεινή ένδειξη έλλειψης νερού

-Επαγγελματικό σίδερο με καινοτομική πλάκα αλουμινίου

-Διακόπτες λειτουργιών με φωτεινές ενδείξεις

-Φίλτρο κατά των αλάτων

-Φωτεινή ένδειξη αντικατάστασης φίλτρου κατά των αλάτων

-Επιλογή σκληρότητας νερού

-Αποσπώμενη θερμομονωτική βάση τοποθέτησης σίδερου

-Αυτόματη διακοπή λειτουργίας

-Στεγνό σιδέρωμα

-Κάθετο σιδέρωμα

Εγγύηση 2 έτη

:tongue::tongue:

Α και μιας και άλλαξε η μέρα να ευχηθώ στη Βικούλα να χαίρεται τον αντρούλη της!

Φωτεινή χρόνια πολλά για το γαμπρούλη! (ελπίζω να μην κάνω λάθος)

Καληνύχτα κορίτσια.

καλε σημερα ειναι του βαρθολομαιου και του βαρναβα.

λουκας ειναι ο αντρας μου και γιορταζει 18/10.

ευχαριστουμε παντως παρα πολυ.καθε ευχη δεκτη!!!

μαρινα ψοφησα στο γελιο μολις διαβασα την απαντηση σου χθες!!!

πετρουλα μου πολυ θελω να τα δω τα δαχτυλακια.αληθεια πως συντηρουνται?

σιδερο και εγω με μποιλερ εχω με βολευει αρκετα.ειναι μαρκα αλλα δεν θυμαμαι τωρα τι ειναι.

σιδερωνω μονο της φωτεινης τα ρουχα(τα εσωρουχα τα βαζω το ενα πανω στο αλλο και τα κανω ολα μαζι).απο δικα μας μονο μπλουζες πουκαμισα και παντελονια(οταν μονο χρειαζονται)αν ισιωνουν πανω στο σωμα τα κρεμαω απλα χωρις σιδερο.

ειμαστε μαλωμενοι με το σιδερο,οπως και με την κουζινα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλε σημερα ειναι του βαρθολομαιου και του βαρναβα.

λουκας ειναι ο αντρας μου και γιορταζει 18/10.

ευχαριστουμε παντως παρα πολυ.καθε ευχη δεκτη!!!

μαρινα ψοφησα στο γελιο μολις διαβασα την απαντηση σου χθες!!!

πετρουλα μου πολυ θελω να τα δω τα δαχτυλακια.αληθεια πως συντηρουνται?

σιδερο και εγω με μποιλερ εχω με βολευει αρκετα.ειναι μαρκα αλλα δεν θυμαμαι τωρα τι ειναι.

σιδερωνω μονο της φωτεινης τα ρουχα(τα εσωρουχα τα βαζω το ενα πανω στο αλλο και τα κανω ολα μαζι).απο δικα μας μονο μπλουζες πουκαμισα και παντελονια(οταν μονο χρειαζονται)αν ισιωνουν πανω στο σωμα τα κρεμαω απλα χωρις σιδερο.

ειμαστε μαλωμενοι με το σιδερο,οπως και με την κουζινα!!!

Μα στο εορτολόγιο το βρήκα κι επίσης μιας φίλης ο μικρός Λουκάς γιορτάζει σήμερα!

Θα σας αλλάξω τη γιορτή εγώ χαχαχα!!!

Να δες κι εδώ!

Γιορτάζουν σήμερα Παρ 11 Ιουν 10 :

Βαρθολομαίος, Βαρνάβας, Λουκάς, Λουκία, Λουκίτσα www.eortologio.gr

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

μου εστειλαν το παρακατω μαιλ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια κοπέλλα μπήκε στο αυτοκίνητό της που ήταν στο πάρκινγκ του ΚΟΣΜΟΣ στη Θεσν/'ικη

και ξαφνικά τη σταματάει μια γριούλα που κλαίγοντας την παρακαλάει να την πάει μέχρι το νοσοκομείο γιατί

είχε πρόβλημα σοβαρό. Η κοπέλλα βιαζότανε και προσπάθησε να αποφύγει την ευθύνη.

Η γριούλα επέμενε. Τελικά την παίρνει στο αμάξι με τη συμφωνία να την πάει στο νοσοκομείο και να μην ζητάει μετά να την πάει κάπου αλλού.

Πριν βγουν από το ΚΟΣΜΟΣ σταματάει το αμάξι που βρισκόταν μπροστά της και η κοπέλλα μας φρενάρει κάπως απότομα για να σταματήσει.

Με το τράνταγμα η γριούλα τινάζεται προς το παρμπριζ με αποτέλεσμα να σηκωθεί το μανίκι της και να αποκαλυφθεί ένα αντρικό χέρι.

Η κοπέλλα μόλις το αντιλαμβάνεται, πατάει με δύναμη το γκάζι και προκαλέι επίτηδες ατύχημα πέφτοντας στο μπροστινό αμάξι.

Στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα του οδηγού και πέφτει κάτω κάνοντας τη λιπόθυμη.

Η ''γριούλα'' φυσικά την κοπάνησε αμέσως.

Όταν ήρθε η αστυνομία, η κοπέλλα διηγήθηκε την ιστορία και παραδέχτηκε ότι προκάλεσε επίτηδες το ατύχημα, γιατί φοβήθηκε ότι ο τύπος

ήθελε να την βιάσει.

Οι αστυνομικοί που βρήκαν την τσάντα της ''γριούλας'' της είπαν, ότι δεν θα τη βίαζε.

Η τσάντα είχε μέσα νυστέρια και άλλα χειρουργικά εργαλεία.

Πρόκειται για μια σπείρα που μεταμφιέζονται και παραπλανούν ανυποψίαστα θύματα για να τους αφαιρέσουν όργανα.

Η αστυνομία δεν το βγάζει στη φόρα γιατί η διεύθυνση του ΚΟΣΜΟΣ δεν θέλει να ταράξει τους πελάτες του.

Ιδίως τους ΄νεαρούς πελάτες τους που που γεμίζουν τους κινιματογράφους και τις καφετερίες φυσικά ασυνόδευτοι.

Δε θα κατηγορήσω πάλι την ανεύθυνη αστυνομία και το κράτος, ούτε τις επιχειρήσεις που μπροστά στο οικονομικό

τους όφελος δεν υπολογίζουν απολύτως τίποτα.

Ας φροντίσουμε να προφυλάξουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας χωρίς να χάσουμε την ανθρωπιά μας για τον συνάνθρωπο.

Ας ενημερωθούμε κι ας ενημερώσουμε όσους μπορούμε.

Σας παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αν το κρίνετε σκόπιμο.

Δεν μας χρειάζεται ο φόβος ούτε ο πανικός.

Άλλο υποψιασμένος άλλο φοβισμένος.

Ευχαριστώ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σιδερο εχω ενα απλο ατμοσιδερο tefal για τα πουκαμισα του συζυγου(ειναι και παρααα πολλα τα ατιμα...το χειροτερο μου) αλλά για όλααα τα υπολοιπα χρησιμοποιω την πρεσσα της singer .

Eξαιρετικο εργαλειο.Βαζω σχεδον ολα τα ρουχα του γρηγορη μαζι μεσα διπλωμενα(οσα χωραει δλδ) και με ενα πατημα ειναι ετοιμα.Ειδκα οταν ηταν και πολυ μικροτερα τα ξεμπερδευα σε 10 λεπτα.

Σεντονια,πετσετες επισης διπλωμενα και ενα πατημα και τελος.

Ειναι λιγο ακριβη και πιανει λιγο χωρο αλλα αξιζει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μου εστειλαν το παρακατω μαιλ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια κοπέλλα μπήκε στο αυτοκίνητό της που ήταν στο πάρκινγκ του ΚΟΣΜΟΣ στη Θεσν/'ικη

.................................................

Δεν μας χρειάζεται ο φόβος ούτε ο πανικός.

Άλλο υποψιασμένος άλλο φοβισμένος.

Ευχαριστώ

Καλέ αυτό το διάβασα πέρσι για κάπου στην Αθήνα!!!!! Μη λες τέτοια και η Πετρούλα μας ετοιμάζεται για Cosmos σήμερα!!!!!

Μα στο εορτολόγιο το βρήκα κι επίσης μιας φίλης ο μικρός Λουκάς γιορτάζει σήμερα!

Θα σας αλλάξω τη γιορτή εγώ χαχαχα!!!

Να δες κι εδώ!

Γιορτάζουν σήμερα Παρ 11 Ιουν 10 :

Βαρθολομαίος, Βαρνάβας, Λουκάς, Λουκία, Λουκίτσα www.eortologio.gr

αααααα αυτος ο λουκας 10 φορες τον χρονο γιορταζει

Καλέ αυτό το διάβασα πέρσι για κάπου στην Αθήνα!!!!! Μη λες τέτοια και η Πετρούλα μας ετοιμάζεται για Cosmos σήμερα!!!!!

οτι γινονται καθημερινα αυτα ειναι αληθεια.αλλο δεν το πιστευω το συγκεκριμενο ετσι ακριβως οπως τα λεει.

καλο ειναι βεβαια να προσεχουμε και την σκια μας ακομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...