Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για της πληροφορίες

αλά με βλέπω να παίρνω πάλι με μποιλερ :confused::confused::confused:

Το γιουρο προ δεν μου άρεσε γιατί ήταν μαζί με την σιδερώστρα ενσωματωμένο

τώρα που είδα

βλέπω ότι τα υπόλοιπα είναι ανεξάρτητα και μου άρεσε ένα τις σινγερ

Ντελενι με γεια το ποδηλατάκι

αλήθεια τι της πήρατε 12 η 14 ?

πόσο σας κόστισε?

εγώ

λεω να του πάρω 14 μιας και το κάνει άνετα τις ανιψιάς μου το 12 με ανασηκωμένη σέλα

Αλά ο άντρας μου διαφωνεί στο ποδήλατο γενικά για φέτος μιας και έχουμε το μικρό ακόμη και αν πάρουμε μεγάλο λεει θα πάει χαμένο αμέσως το μικρό:evil::evil::evil::evil::evil: εγω ομωσ θελω να παρουμε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλήσπερα. Είμαι πτώμα......σέρνομαι. Η Αλεξάνδρα μου πάλι δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι και με έχει ξεκάνει. Τη μάλωσα κιόλας και μετά στεναχωρήθηκα :(:(:(:(:( Όταν δεν κοιμάται το μεσημέρι την πιάνει μια απίτευτη 'βλακεία'. Εντωμεταξύ σήμερα είχα μια πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά και δεν είχα αντοχές να την αντιμετωπίσω. Τεσπά. Τουλάχιστον κοιμήθηκε από τις 9.30.

Λαζαρένια μου εύχομαι να περάσεις σουπερ και μν σκας κοριτσάκι μου.

Ηλιάννα και εγώ το γιούρο προ έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Μαελένη εγώ βάζω σίδερο στάνταρ 2 φορεές την εβδομάδα. Δεν μπορώ να βλέπω τα ρούχα να μαζεύονται.

Πετρούλα πόσο κόστισε ο δωμάτυιο στη Λευκάδα; Σε ποια περιοχή είναι το ξενοδοχείο;

Πικουλινάκι αυτές τις μπομπονιέρες με την κρεμαστή φραουλίτσα είχαν και σε μια βάφτιση που πήγαμε τελευταία. Εγώ στη βάφτιση της Αλεξάνδρας είχα πελαγώσει με τις μπομπονιέρες. Ήθελα άλλες για τις γυναίκες, άλλες για τους άνδρες και άλλες για τα παιδιά. Οι παιδικές όμως ήταν πολύ όμορφες γαιτί ήταν ξύλινα παιχνίδια.

Έχετε σκεφτεί να κάνετε μπομπονιέρες στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ; Μας έφεραν μπομπονιέρες από μια βάφτιση που ήμαστε καλεσμένοι αλλά επειδή ήταν Λευκάδα δεν μπορέσαμε να πάμε, και ήταν κουτάκια που είχαν πάνω το σήμα του Χαμόγελου και ένα κρεμαστό για κινητό. Όμορφες ήταν και δεν πάνε και τα λεφτά χαμένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

βλέπω ότι τα υπόλοιπα είναι ανεξάρτητα και μου άρεσε ένα τις σινγερ

Της singer είναι και το δικό μου. Αν θέλεις να σου πω τί κακό έχει που το παλιό delonghi μου δεν είχε? Αργεί να ζεσταθεί το νερό και να βγάλει ατμό με αποτέλεσμα, ενώ δείχνει ότι είναι έτοιμο να βγάζει νερά. Και μη μου πεις παλιό είναι γι' αυτό! Ενα εξάμηνο το έχω!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας? Κοιμούνται όλα?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Έχετε σκεφτεί να κάνετε μπομπονιέρες στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ; Μας έφεραν μπομπονιέρες από μια βάφτιση που ήμαστε καλεσμένοι αλλά επειδή ήταν Λευκάδα δεν μπορέσαμε να πάμε, και ήταν κουτάκια που είχαν πάνω το σήμα του Χαμόγελου και ένα κρεμαστό για κινητό. Όμορφες ήταν και δεν πάνε και τα λεφτά χαμένα.

Καλά εγώ το σίδερο απλά δεν μπόρεσα να το κάνω τις προηγούμενες μέρες!

Αλλιώς μια φορά τη βδομάδα, αλλά βαρβάτη, σιδερώνω.

Μπομπο στο χαμόγελο και στα παιδιά με σύνδρομο είχα ψάξει για τη δική μας βάφτιση, αλλά είχαν ωράρια επισκέψεων στο κατάστημα αρκετά περιορισμένο και στο κέντρο της πόλης, οπότε......έκανα κάτι άλλο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλά εγώ σιδερώνω μέρα παρά μέρα και γιαυτο θέλω κάτι βολικό το γιουρο προ ήταν γκουμουτσα μαζί με την σιδερώστρα γιατί το πούλησα σχεδόν το χάρισα δηλ 13ο ευρώ το έδωσα

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάρες!

Εγώ είμαι τρελή φαν της stirella. Η σιδερώστρα έχει γίνει έπιπλο του σπιτιού μου... μια δουλειά αγαπούσα κι εγώ και την παραμελώ κι αυτή... Τώρα τραβώ κάθε βράδυ το ρούχο που θέλω από μια στίβα και το σιδερώνω, ώσπου να με πιάσει η όρεξη και να κάνω όλη την ντάνα... Αύριο φεύγουμε, κατά πάσα πιθανότητα, για χωριό... και πρέπει να σιδερώσω της Ναταλίας... για μας δε με νοιάζει, τα μαγιώ μας είπαμε κι ένα παρεό εγώ. Αυτά είναι.

Το μόνο που λυπάμαι που δεν θα σας δω... αλλά δεν πειράζει γιατί δεν πρόκειται να χαθούμε.

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και τα λέμε σε λίγο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Α και μιας και άλλαξε η μέρα να ευχηθώ στη Βικούλα να χαίρεται τον αντρούλη της!

Φωτεινή χρόνια πολλά για το γαμπρούλη! (ελπίζω να μην κάνω λάθος)

Καληνύχτα κορίτσια.

Αν σας είναι εύκολο να μου λετε το μοντέλο που σας εξυπηρέτησε:D:D:D:D

ώστε να κάνω τις συγκρίσεις μου για την αγορά σίδερου

φιλάκι σε περιμένουμε να ξανα έρθεις σήμερα

εγώ ψάχνω σίδερα χιχιχι και ατσάλια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εδώ ήμουν πήγα να κάνω και εγώ ένα μπάνιο

και μέχρι πασαλειφτώ με τας κρέμας

έφυγες:(:(:(

καλό ύπνο κοπέλα μου ένα χάδι στο μάγουλο σου

να νιώσεις καθώς κοιμάσαι από μένα φιλιααααααα

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σήμερα και αυριο δουλειές με φούντες! Αυριο το απογευμα θα κάνουμε κ εμείς το παρτάκι μας στο σπίτι.:D Ευτυχώς είναι εδω και η μανουλα και τα κάνει όλα!

Στη συνάντηση το απογευμα μάλλον θα ερθω μόνη να σας δω, μιας και ο καλός μου θα είναι κολλημενος στη τηλεοραση που ξεκινάει το μουντιάλ και εγω να κυνηγάω τον Κωνσταντίνο, λίγο δυσκολο! Θα δουμε μεχρι τοτε.

Μπομπονιερες και προσκλητηρια είχα κάνει κ εγω στο χαμογελο του παιδιου. Είχα διαλεξει πολύ απλά πραγματακια, αλλά με ικανοποιησε το οτι πηγαν τα λεφτα στα παιδάκια. Είχε πολύ ωραία σχεδια πάντως!

μαμαλετερακι εγω εχω το ατμοσιδερο με μποιλερ της tefal protect turbo και είμαι πολύ ευχαριστημενη. Το είχα πάρει πριν 3 χρόνια 250 ευρω τωρα πρεπει να εχει πεσει η τιμη στο μισό.

Sardelaki μου ελπιζω να σου περασει γρηγορα το κεφαλι γιατι δεν παλευτε.

Ξυπνησε ο μικρός πάω....

Kαλημερα τσουπρες!!

Βικυ να χαίρεσαι τον καλό σου!!!Φωτεινη και εσυ τον γαμπρούλη σου

Ιωάννα το ξενοδοχειο μας κοστισε 90 ευρω το superior δικλινο με πρωινό(80 ειχε το standard, δεν υπήρχε ομως διαθεσιμο) και βρισκεται αναμεσα στη Νικιάνα και στο Νυδρι, πολύ κοντα και στα δυο (κυρίως στο Νυδρι)

Φιλακι καλά να περασετε στο χωριο και καλά μπανακια!!

Ελένη πολύ σιδερο ε???Τουλάχιστον τωρα θα καθυστερησει η επόμενη στοιβα..

Ελένη (deleni) κανε την παπια με το σιδερο..Μην αναφερεις καν οτι το χρειαζεσαι..Μια χαρα το πεθερικο!!!

Κωνκων τι ωραια που ξεκιναει η μερα με μανουλα, ε???Ολα ετοιμα για αυριο???Καλα να περασετε και στο καφεδακι σας το απόγευμα!!

Εγω σημερα λέω να πάω για ψωνια στο Cosmos μονη μου, τις μεσημεριανες ωρες μηπως και δω να πάρω κτ για το γαμο που θα πάμε γιατι πλέον τα ρουχακια μου δεν μπαινουν

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΚΑλημέρα κορίτσια και από μένα.

Βίκακι να χαιρεσαι τον καλό σου και εσυ Φωτεινη μου τον γαμπρό σου.

Εμένα το περισσότερο σίδερο το εχει αναλαβει η μανούλα μου οπότε κατι ειναι και αυτο.

ΠΕτρούλα μου καλά ψωνια

Καλημέρα σας κούκλες. Παρασκευή επίτέλους!

Ξανάρχισαν οι little einstains στην ΕΤ1 από χτες :) και πολύ μας αρέσουν.

Ηλιάνα όσα Delonghi είχα πάρει πάντως ήμουν υπερευχαριστημένη. Τώρα μ' αυτό........δεν είμαι καθόλου, σου είπα και χτες το λόγο.

Πετρούλα μην το λες, ήδη άφησα κάποια ρούχα από χτες και ήδη έχω ένα πλυντήριο! Απλά τα χέρια μου μουδιάζουν αρκετά κι έτσι αναγκάζομαι να το αφήνω.

Τι ώρα θα πας Cosmos? Αν κουραστείς και θέλεις καφεδάκι ξέρεις εσύ ;) κάνε μου ένα τηλ μήπως και μπορώ να πεταχτώ.

Σουλίτσα καλημέρα. Ελπίζω να μην ξύπνησες απο τα χαράματα και σήμερα χιχιχιχι!!!! :tongue:

Αντε κορίτσια που είστε σήμερα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...