Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν πας Ιουνιο θα σου βγει πραγματι οικονομικα σε σχεση με Ιουλιο και Αυγουστο.

Η τιμη που δινει στο site ειναι μεγαλύτερη απο αυτη που σου λένε με e-mail ή τηλεφωνικώς..

Στειλε ενα e-mail με τον τυπο δωματιου που θες, αν χρειαστεις παρκοκρεβατο για τη Ναταλία και αλλες λεπτομερειες πχ μπαλκονι ή ισογειο δωματιο..Κανε μια περιηγηση στην ιστοσελιδα και ρωτα οτι ακριβως θες στελνοντας το αιτημα σου απο την φορμα επικοινωνιας, θα σου απαντησουν σε 1-2 μερες και θα σου στειλουν και προσφορα..Γενικα η εξυπηρετηση ειναι αριστη

Εγω στις καλοκαιρινες διακοπές ετσι λειτουργω..

Σε ευχαριστω Βατραχακι και όλες σας για τα καλα σας λόγια!!!!

Φιλια, θα τα πουμε το βραδακι, εχω να βγω για κατι δωρακια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μπήκα να πω ένα γρήγορο γεια, γιατί όπου να 'ναι θα ξυπνήσει το τερατάκι μου. Αχ! Σήμερα κοιμήθηκα κι εγώ λίγο το μεσημέρι... Ωραία ήταν! Ελπίζω να μην έχω αυπνίες τα βράδυ...

Την έχω βάλει στο μπαλκόνι να παίζει με νερά-κουβάδες-ψαράκια... λέτε να το μετανιώσω πολύ άσχημα...;

Σε μας εδώ φυσάει, φιλάκι, οπότε εγώ δεν θα την άφηνα... Δεν ξέρω βέβαια πως είναι στο δικό σας μπαλκόνι.

Φιλιά σε όλες

mrdIp3.png

Φυσάει!!! Αλλά έχει ζέστη... Τέλος πάντων την έβαλα μέσα για τιμωρία γιατί πήγε πάλι κι έκοψε κομματάκι από τα καλάμια που έχουμε στα κάγκελα... κόβει ένα κομμάτι καλάμι και το βάζει στο στόμα, νομίζω ότι μιμείται το κάπνισμα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρινα , μαλλον πολλα ειναι τα λεφτα. Εμεις καναμε 220 για μεγαλους (κουτακια με κρεμαστη φραουλιτσα) και 70 για μικρα (χωνακια με γλυφιτζουρι) και δωσαμε 580 ευρω . Τα εκανε βεβαια η νονα του ανδρα μου. Φωτο μολις μου δωσει ο φωτογραφος κοριτσια γιατι εμεις βγαλαμε πολυ λιγες.

Καλησπέρα μανούλες τι σίδερο να αγοράσω είχα το γιουρο προ ήμουν ευχαριστημένη αλά είχε πολύ όγκο και το πούλησα τώρα έμεινα με ένα μικρό

δεν θέλω κάτι με μποιλερ ξανά θέλω κάτι να αποθηκέυετε εύκολα τι έχετε να μου προτείνετε ?

Και λέω να το παραγγέλλω για ποιο φτηνά μέσο ιντερνέτ ξέρετε κανένα οικονομικό σαιτ ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ηλιανα εχω παραγγειλει πολλές φορες απο το site του Κορασιδη που εχει καλύτερες τιμες απ'ότι στο καταστημα και δωρεαν παραδοση αν υπαρχει καταστημα Κορασιδη εντος του νομου που διαμενεις..

Ριξε μια ματια και θα βρεις πολλά σχεδια και μαρκες www.korasidis.gr

Eγω απλό ατμοσιδερο εχω bosch, ενω συστημα σιδερωματος εχω της Tefal

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ κορίτσια με τον πόνο μου παίζετε κι εσείς μου φαίνεται χαχα!

Ξέρετε πόσες ώρες σιδερώνω????? Από τις 5 παρά κι άφησα κιόλας γιατί πιάστηκε η πλάτη μου. Τα είχα αφήσει αρκετό καιρό το ομολογώ και τώρα τα βρήκα σκούρα.

Ηλιάνα μου δεν ξέρω γιατί δε σε βολεύει το boiler. Εγώ πάλι που έχω και πάλι κάθε που τελειώνει το νερό και θέλει να προσθεσω μου κόβει τα χέρια!

Lazarenia μάλλον στο "δρόμο" θα είστε τώρα. Καλό ταξίδι να έχετε.

Εγώ πάλι παρήγγειλα τον αρτοπαρασκευαστή απο το site του Κοτσόβολου, μέσω ιντερνετ πιο οικονομικά απο το κατάστημα!

Καλή επιλογή εύχομαι.

Κούκλες πάω να κάνω ένα καφεδάκι να πιω και να ξεκουραστώ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλησπέρα φιλενάδες και χίλια συγγνώμη που πάλι δεν σας διάβασα...η ημικρανία πάει σύννεφο από χθες και είμαι χάλια. Απλά μπήκα να δώσω το παρόν.

Σας φιλώ όλες...

m57Zp2.png

καλησπερα κουκλες:)

ευτυχως προλαβα κ σας διαβασα και εφριξα με αυτα που εγραψε η λαζαρενια για την πεθερο-κουνιαδα:twisted: μα τι ηλιθιος κοσμος υπαρχει:confused:

το καημενο το κοριτσι τι ακουσε:confused: τωρα θα ταξιδευει φανταζομαι...με το καλο να φτασει και να περασετε καλα που θα τα πειτε απο κοντα.

σημερα πολυ ζεστη.. δεν το αντεχω αυτο, ευτυχως παω στην πισινα και ξεδεινω, ευτυχως βρηκα κατι που μου αρεσει και το κανω με ευχαριστηση.

τα ματια μου κλεινουν λεω να την παω για νανι γιατι αυριο παλι στην 6 θα σηκωθω.....καλο σας βραδυ κ ονειρα γλυκα

Να' μαι και εγώ!!!

Φωτεινή μου καλή ξεκούραση!!

Σαρδελάκι μου περαστικά και γρήγορα εύχομαι...:(

Πετρούλα πολύ γέλασα με την "προίκα" σου...:tongue::tongue::tongue:

Ελένη μου δεν σε ζηλεύω...εγώ έχω πασαρει το σίδερο στην πεθερά μου που της χάλασε και έχει αναλάβει και τα δικά μας...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρίνα μου μακάρι να μην ξαναγύρισε η αλλεργία σας... η μπουμπού πως είναι;;

Λαζαρένια καλό ταξίδι!!!!

Εμείς πήραμε ποδήλατο!!! Η μικρή τσίριζε όταν το είδε και δεν κατέβαινε με τίποτα!!!! Όχι ότι κάνει πετάλι ακόμα πάντως τα φτάνει άνετα!!!:-D:-D

Καλό βράδυ σε όλες!!! Τα λέμε αυριο!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...