Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια διαβαζω και ξαναδιαβαζω αυτα που μου συνεβησαν και νομιζω οτι ειναι ψεματα!

ειναι δυνατον κι εσεις χωρις να με ξερετε να μεκαλειτε σπιτι σας?

σουλα σε ευχαριστω παρα πολυ.

ενα θα σας πω κοριτσαρες μου!

οτι και να γινει ,οπου κι αν παω και να βρεθω δεν θα σας ξεχασω ποτε!

ποτε ομως!

και καποια στιγμη θα σας βρω παλι ..........

ειναι αδικο και κριμα ολο αυτο .ειναι σαν να καλω καποιον σπιτι μου για πασχα ας παουμε και μετα να του πω ''πηγαινε σε ξενοδοχειο''

δεν ειναι χαζο?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια μην τα σκεφτεσαι συνεχεια και χαλιεσαι..Αυριο ειναι το ταξιδακι σας και να κοιτα αλλαξεις συντομα την ψυχολογια σου και να το ευχαριστηθεις

Απο την αλλη να λές πάλι καλα που ηρθαν ετσι τα πραγματα και δεν θα πας εκει και εκεινοι απο πίσω να παρακαλάνε να 'ρθει η ωρα να φυγετε...

Αφου τα ειπες κιολας και τα εβγαλες απο μεσα σου, τι καλύτερο!!

Ουφ κουραστηκα λίγο..μαγειρεψα μοσχαρακι με κριθαρακι και εκανα και μια μηλοπιτα τριφτη που εγινε super!!Οριστε να σας κερασω καφεδακι το απόγευμα

Βγηκαμε και λίγο εξω να φαει ο μικρος και επειδη ο κηπος μας φιλοξενει ολα τα ζουζουνια ο μικρος τα εχει μαθει ηδη.."Μαμα ζουζουνι" "να ενα μεμιγκι" "αλάνη" (αραχνη) και "γκαγκαλι" (σαλιγκαρι)

Αφηστε που εκτος απο τη μυγα δεν φοβαται τπτ άλλο και βρηκε μια αραχνη , την επιασε και μου την εφερε να την δω...σοκ εγω!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λαζαρένια μου ,γλυκό μου κορίτσι κοιτα να τα αφησεις ολα πισω σου και να σκεφτεσαι μονο οτι θα κανεις ταξιδακι και θα περασεις καλα.

Δεν αξιζει τον κοπο.

Και μην μ' ευχαριστείς κουκλίτσα μου.Το εννοώ και το σπίτι μου ειναι ανοιχτο οποτε μπορεσεις!!!!

Πετρουλίτσα βαλε καλε τον π@##πο σου λιγο κατω.

Αντε κοιτα να ξεκουραζεσαι !

Και οσο για καφεδακι και εγω ακομα περιμενωωωωωωωωωωωω!!!

Κοριτσακια μου καλό απόγευμα!!!

καλησπερα φιλενδες,

σας εχω χασει εντελως διοτι στη δουλεια γινεται χαμος. Ειναι περιοδος νεων εγγραφων και δεν εχω καθολου χρονο. Δυστυχως στη συναντηση δεν μπορω να ερθω γιατι δουλευω εκεινη την ωρα.

Ευχομαι να ειστε ολες καλα . Φιλακια στα μωρακια σας!!! Εννοειται οτι δεν εχω διαβασει τιποτα. Καλα 10 λεπτα εκανα να σας γραψω με τα τεχνητα νυχια. 2 μερες πριν τη βαπτιση αρχισαν να σπανε και αποφασισα να βαλω τεχνητα.

Άχου Πετρούλα τι τέλεια που είδατα το σπορίδιο, ε όχι και κοριτσάκι γιατρούλη πες του με τέτοιο εργαλείο! Καλά στα λέει η Deleni μας 2 μέτρα πόδι έχεις τι θα έβγαινε το παιδί? Δόξα το Θεό που όλα είναι καλά! Πόσα χρόνια είχα να ακούσω τη λέξη "μασαλά" την έλεγε η γιαγιάκα μου! Πάλι με πήραν τα ζουμιά!!!Τωρα διάβασα ότι ήσουν κι εσύ εξαδάκτυλη! Να που τελικά κι αυτό δεν είναι τίποτα και διορθώνεται! Δε σου άφηναν κανένα δάχτυλο παραπάνω να γράφεις και πιο γρήγορα στο πληκτρολόγιο? Μπλακ χιούμορ, με συγχωρείτε το λέω για να ευθυμήσουμε λίγο!

Deleni καλή αρχή στα μπάνια σας! Τέλειααααααα!

Ιωάννα μου τι ήταν αυτό που μας έγραψες για τη φίλη σου! Δεύτερο περιστατικό που μαθαίνω αυτές τις μέρες! Δυσπλασία στα άκρα είπαν και στη γυναίκα ενός φίλου μας και έκανε άμνιο να επιβεβαιώσουν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, ευτυχώς βγήκε καλή, αλλά ξέρουν ότι έχουν δρόμο μπροστά τους με το που γεννηθεί το παιδί! Η φίλη σου θα κάνει άμνιο?

Λαζαρένια μου απλά μην ασχολείσαι, αν ο άνθρωπος είναι αλλού γι αλλού, άστα να πάνε!

Μαρή Βίκη βάζεις το αμάξι πάνω από τον άντρα??? Και καλά κάνεις αλλά σσσ μας ακούνε κι άλλοι! :)!

Χα Πικούλίνα και τεχνητό νυχάκι ε??? Σε περιμένω να μου πεις τίποτα για τη βάφτιση γιατί έχω ψιλοξενερώσει! Είδα κάτι που μου άρεσε για παιδάκια απο jumbo και η κοπέλα μου ζητάει +1 ευρώ την κάθε μπομπο για το δέσιμο! Δεν είναι πολλά?

Κατά τα άλλα τι σας έλεγα χτες? Ότι φοβομουνα που έφαγε πολύ ο μικρός και το βράδυ θα έχουμε γλέντια? Ε αυτό είχαμε! Από τις 5 στο πόδι και 3 φορές προσπάθησε να κάνει εμετό, τον πήρα στο κρεβάτι, μιας και ήταν η ώρα να σηκωθεί ο άντρας μου, κατάφερε όμως και ξύπνησε και τη μπουμπού και έτσι προσπαθούσα να τον χαιδέψω με το ένα χέρι, με το άλλο κρατούσα τη μπουμπού στο ζυζί και κάπου εκεί συνειδητοποιώ ότι ακούω πολύ ησυχία από το σαλόνι, πάω και βλέπω τον καλό μου να έχει αποκοιμηθεί στον καναπέ! Τον ξαναξυπνάω και μετά απο 15' πάλι απόλυτη ησυχία! Πάω και τι να δω???Κοιμόταν μισντυμένος καθισμένος στην καρέκλα!!! Φυσικά έχασε το λεωφορείο πήρε το αμάξι και το είχα πολύ άγχος έτσι άυπνος που ήταν γιατί η δουλειά του είναι εκτός Αθηνών! Φυσικά ξανακοιμήθηκα το πολύ 1 ώρα και τώρα...καλό βράδυ πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες σας χιαρετω.αναχωρουμε σε λιγακι.

αυριο ελπιζω οσες μπορεσουνε να τις δω απο κοντα.

σας ευχαριστω και παλι....μακια και φιλακια στα ομορφα ζουζουνακια σας!

να ευχηθω εδω στην νικη μας γιατι δεν βρισκω το θεμα !

νικη να χαιρεσαι τον νικολα σου ,να ειναι παντα γερος και να πραγματοποιηθουνε ολα του τα ονειρα!

φιλακια και στην ανια!

πικουλινα πολλα φιλια στην μπουμπουκα σου.

πετρουλα πολυ ωραια που ακουσατε καρδουλα.αχ με γυρισες πολυ πισω με την περιγραφη σου.ειχε και τα χερακια στο προσωπακι?

κι ο ταρζαν σου ομως στο στοιχειο του ετσι?

ολα τα ζωυφια τα γνωριζει!:-D:-D:-D

να μου τον φιλησεις.

φιλιααααααα

1654096yn4fep17z7.gif

joa μου... πολύ στεναχωρήθηκα με την κολλητή σου... τί να πεις τώρα σε αυτήν τη μανούλα, να της δώσεις κουράγιο... αχ, εύχομα σύντομα να μας ενημερώσεις για καλύτερα νέα.

Καλά Stone! Δεν το πιστεύω ότι είσαι η περίπτωση: joa να πώς να την παρηγορήσεις την κολλητή σου, ένα ζωντανό παράδειγμα, δεν το πιστεύω!

Πωπω Μαρινάκι μου... τί κούραση τραβάς...

Κορίτσια δείτε αυτό http://annoulasmom.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82, είναι από το blog που έχει η κοπέλα που έφτιαξε το sling μου και γράφει για την εμπειρία του τοκετού της στο σπίτι, δεύτερη φορά που το ακούω αυτές τις μέρες, και μια φίλη μου γέννησε σπίτι της αλλά ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για να μου πει λεπτομέρειες!

Α, και μια τεράστια χάρη κορίτσια μου. Από ότι πληροφορίες έχετε συλλέξει ως τώρα για διακοπές, στείλτε μου λινκ για Λευκάδα, Πετρούλα εκεί που έμεινες εσύ; Σας ευχαριστώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δε σου άφηναν κανένα δάχτυλο παραπάνω να γράφεις και πιο γρήγορα στο πληκτρολόγιο? Μπλακ χιούμορ, με συγχωρείτε το λέω για να ευθυμήσουμε λίγο!!

χαχα θα μου χρειαζοταν τωρα που ο Αναστασης εσπασε το usb ποντικακι μου και ταλαιρωρουμαι με τα δαχτυλακια..χαχα

Εγω δεν μετρησα το iq μου η αληθεια ειναι, αλλα τα πτυχιακια μου τα εχω...

Επίσης εχω και τα δαχτυλακια μου, τα κρατησε η μανουλα μου και τα πήρα μαζι με την προικα μου και αυτα!!:tongue::tongue:

Οποτε Ιωαννα αν και ο γιατρος την καθησυχασε δεν υπαρχει λογος να στενοχωριεται η φιλη σου!!Τους χαιρετισμους μου και τα φιλια μου!!

Λαζαρενια καλό ταξιδι και καλα να περασετε !!!Καλη ανταμωση με τα κοριτσια και θα περιμενουμε να μας πεις τα νεα σας!!!

Φιλακι μου εμεις μειναμε στο www.portogalini.gr και αν ήταν να πάω με το παιδι-χωρις να εχω δει κατι αλλο_ πάλι σε αυτο θα πήγαινα

Πικουλινα καλό κουραγιο με τον φορτο εργασιας!!!Περιμενουμε και φωτο ε..μην μας ξεχνας!!!Να καμαρωσουμε ομορφιες κοκκινες,ροζ και μπλε!!

Ελένη καλα μπανακια!!Τι ωραια που ειστε τοσο κοντα...

Για Λευκάδα λέτε Φιλάκι ε? Τέλεια θα είναι!

Πάντως εγώ μετράω ήδη αντίστροφα να περάσει ο Ιουνης και η παλιοεξεταστική και να πάμε χαλαρά τις βολτίτσες μας και τις διακοπές μας επιτέλους!

Κωνκωνάκι θα σε πάρω τηλ να μου πεις πού ακριβώς είναι τα φουσκωτά για αύριο!!!

Λαζαρένια μου καλό ταξίδι, Θεού θέλοντος θα τα πούμε αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Επίσης εχω και τα δαχτυλακια μου, τα κρατησε η μανουλα μου και τα πήρα μαζι με την προικα μου και αυτα!!:tongue::tongue:

Ανατρίχιασα λέμε! Πές μου ότι δεν τα δείχνεις στον Αναστάση για να φάει!:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

τι κανετε;εγω τρεχω με τις ετοιμασιες για το παρτυ μας!

λιγο σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα :rolleyes:

νευριασα μονο με την πεθερα της Λαζαρενιας γιατι νομιζω αυτη ειναι η πηγη του κακου κι επιρεαζει και την κορη της

τι να πεις να θελει να βλεπει τα παιδια της μαλωμενα :evil::evil::evil:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Όχι, όχι ας μείνει πετσί και κόκκαλο!!!

Υποψιάζομαι ότι επέστρεψε η αλλεργία μας στο ψάρι! Θα τον αφήσω χωρίς 2 εβδομάδες τουλάχιστον και θα δούμε! Είναι 4η φορά που έγινε μέσα σε 1,5 μήνα και πάντα την προηγουμενη έτρωγε ψάρι!

Σας χαιρετώ θα τα πούμε το βράδυ που θα έχω μοναξιές γιατί ξύπνησαν τα καμάρια μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλο απόγευμα, ξυπνησε και ο δικος μου αθορυβα και ηρθε απο πίσω μου και κατατρομαξα...Αρχισε να κλαιει που φωναξα..:?:???:

Μην του δινεις ψαρακι καποιες μερες να δεις πως θα συνεχισει..

Μακαρι να μην ειναι η αλλεργια και απλά να ηταν τυχαίο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...