Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κωνκων καλως την δεχυτηκες την μανουλα!!

Πετρουλι μου με το καλο το μπεμπονι ..μια χαρα οι ξεετασεις σας!!με το που εγραψες οτι ησουν εξαδακτυλη την πηρα τηλ να την το πω να την ηρεμησω ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααα

Εμεις χθες ειχαμε επισκεψεις!!!ηρθε η γειτονισσα Μαρια με την Σοφια !!περασαμε πολυ ωραια!!!η Σοφια ολα τα λεφτα ..και μια πολυλογου αλλο πραγμα ..τσαχπινα , ναζιαρα ..Και βεβαια και η γειτονισσα καταπληκτικη ...Να τα κανονισουμε ξανα Μαρια να παμε παιδικη χαρα να γινουν μουργοι στο χωμα ...

Καλημέρα κι από εμάς!

Σας ευχαριστούμε πολύ γειτόνισσα για τον καφέ και για το ωραίο απόγευμα που περάσαμε! Να χαίρεσαι και τον γιο σου, ο οποίος είναι γλύκας! Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, βέβαια, η κόρη μου, σαν γνήσιο θηλυκό, μετά μου μιλούσε μόνο για τον Χρήστο και τον Γιώργο! Και στο σπίτι που την ρωτούσε ο μπαμπάς της που είχε πάει, του έλεγε " Χήτο και Γιώγο..."! Εσύ δεν υπήρχες!

Και μετά την ρώτησε αν πέρασε ωραία και αν θέλει να ξαναπάει κι έλεγε Ναιαιαια! Πολύ ευχαρίστως να ξαναβρεθούμε (και θα έχουμε εφοδιαστεί και ένα πακέτο φρυγανιές, 10 λίτρα νερό και από δύο αλλαξιές ρούχα!)

Για αύριο εγώ είμαι οκ (εκτός απροόπτου). Οπότε υπολόγιζε ότι γύρω στις 6-6.15 θα περάσουμε να σας πάρουμε.

Αχ! Να σας πω και το ωραίο... Σήμερα δεν θα μαγειρέψω γιατί εχθές είχε κέφια και έμπνευση ο αντρούλης μου και μου είπε να του ψωνίσω κάποια υλικά και θα μου μαγειρέψει εκείνος όταν γυρίσει από την δουλειά!

Αυτά για την ώρα...

Καλημέρα σε όλες σας!

mrdIp3.png

Καλημέρα ,

Lazarenia μου εχω θυμώσει αφάνταστα!!!!Καλα ρε τι ανθρωποι είναι αυτοι?

Λες και εισαστε εκει κάθε μερα.Αυτοί τοσο σπανια που σας βλέπουν και κυρίως το μωρο θα επρεπε να σας παρακαλανε να πατε .

Υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωποι τελικά.

Παντως το πρόγραμμα σου να μην το χαλασεις .Μην τους κανεις τη χάρη.

Να πας να περασεις τελεια και να βρεις έναν τροπο να μην τους δειτε καθόλου.

Μακαρι να ερχόσασταν προς τα μερη μας και να μενατε σε μενα.Δεν θα ειχατε αναγκη κανεναν.

Πετρούλα μου super ο παιδαρος μας.Μπράβο κουκλίτσα μου!!!!!!!!!

Συμπεθέρα περαστικά στον γαμπρούλη μου.

Ντινάκι μου καλως τη δεχτηκες τη μανουλα σου.Τι σου είναι όμως η μαμα ε????

Αντε κορίτσι μου θα ξεκουραστείς και θα εχεις και βοηθεια και παρειτσα.

Ιωάννα μου εγώ δεν ξερω τιποτα για την περιπτωση που λες αλλα αφου η Πετρούλα μας ειχε το ιδιο και τωρα βλεπεις τι κοπελαρα είναι θα πανε όλα καλα!

Ελενη μου (maeleni) σ’ ευχαριστώ.Θα μιλήσουμε και στο τηλέφωνο.

Εμείς καλα ειμαστε αν και το κοριτσάκι μου εχει ξεσαλωσει ελαφρως.Ολο με τις πέτρες και τα χώματα καταπιανεται.Και είναι και όλο διαταγές.

‘Σήκω’, ‘ελα’, ‘φύγε’ μμμμ τι να πεις.

Α εχει φαει και τρελό κόλημα με τη διαφήμιση της vodafone αν δεν κανω λαθος που εχει μια χορωδία και ολη την ώρα τραγουδάει ‘μπες μπες μπες’ ‘πες πες πες’…..

Την καλημέρα μου σε ολες .

Καλημέρα κι από μας.

Lazarenia μου όπως είπαν και τα κορίτσια κι εγώ δεν θα περνούσα ούτε για βόλτα απ' έξω. Γαϊδουριά και πολύ χοντρή! Αυτές θα χάσουν. Ασε τον καλό σαο να πάει μόνος του αν θέλει. Εσύ με την κούκλα σου κάντε κάτι πιο ευχάριστο εκείνη την ώρα!

Σούλα αναμένω.

Joa μου είδες? Πες στην κολλητή σου ότι αν όλα τα υπόλοιπα είναι καλά να μην ανησυχεί ;)

Το καλύτερο παράδειγμα το έχουμε μαζί μας! Και τι παράδειγμα!!!!!

Για να είναι σίγουρη για τις χρωμοσωμικές δεν μπορεί να κάνει άμνιο? Η είναι αργά, δεν θυμάμαι.

Kiko ωραίο σεντονάκι χτες ;) Μας σκέπασε όλους μαμάδες και παιδάκια!

Πανμαρ είδες? Καταπληκτική η Ιωαννοοικογένεια! Μπαμπάς, μαμά Χρηστάκος όλοι εκπληκτικοί!

Πολύ ωραία που βρεθήκατε και περάσατε όμορφα. Αντε αύριο να καταφέρετε να συναντηθείτε και με τη Lazarenia μας.

Κωνκων τι καλά που ήρθε η μανούλα. Ηδη άρχισε η χείρα βοηθείας βλέπω χιχιχ!

Stone σούπερ η εξέταση βλέπω! Πολύ χαίρομαι!!!!!

Κοριτσάκια υπόλοιπα την καλημέρα μας επίσης!

Φιλιά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.

με συγκινησατε παλι ατιμουλικα.παρα πολυ ραγματικα.κι εσυ κωνκων παρα πολυ με συγκινησες.

σας ευχαριστω ολες σας.

ειανι αδυνατον αυτο που μου συμβαινει!

για αλλη μια φορα εφαγα αποριψη!πολυ ποναει αυτο.παρα πολυ....τα δικα σου ατομα και να μην σε θελουν και να σε θελουν οι ξενοι!

τεσπα να σας πω οτι πριν λιγο εκλεισα το τηλ της πεθερας στα μουτρα!καταμουτρα δηλαδη!

προσπαθει να βγει απο πανω απο μια κουβεντα που ειπα και με εκνευρισε αφανταστα.

κι αρχισε κι αυτη το παραληρημα ''δεν εκτιμας τιποτα,τοσα που εχουμε κανει για εσας και θα γινω κακια απο δω και περα''κι αλλο της λεω?:twisted:

φουντωσε αυτη:confused:

και μετα την αρχισα κανονικα............

ποιος δεν εκτιμαει λεω?εγω ή εσυ?

που μια φορα στα τοσα χρονια εδω δεν εχετε ερθει και μονο κουβεντες λετε απο πισω και βοηθεια απο πουθενα σε οτι κι αν εχουμε κανει.

κι εχετε βολευτει και απο κει και περα δεν σας ενδιφερει τιποτα!

εμενα και την λαζαρενια λεω ξεχαστε με!

και τι απαντα ρε κοριτσια?

ε μην ερχεστε!δικο σου ειναι το παιδι..........

ντοινκ!!!

κοριτσια δεν μιλαω αλλο.η γυναικα δεν στεκει καλα.περνει βραβειο πρωταθλητη στην βλακεια!θα γουσταρα να τσακωθω με ενα λογικο ανθρωπο αλλα οταν ο απεναντι ειναι περιλουσμενος απο βλακεια ,ξενερωνω.......

εσεις πως εισστε σημερα?τα μωρακια σας καλα?

αντε αυριο θα βρεθουμε κι οντως κοριτσια δεν με αγγιζει.θα τα περασουμε τελεια!!!

εγω σε λιγο αρχιζω μαζεμα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

Εχουμε στην παρέα μας ένα θαυμα της φύσης.Μια γυναίκα που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ.

Το εκανε μονη της!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο βρε lazarenia συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!

Εμ που πας και εσυ βρε κορίτσι μου????Δικό σου είναι το παιδί .Ο αντρας σου καμμια συμμετοχή και φυσικά πώς να είναι εγγονακι της πεθεράς σου????????

Αχ θα τρελαθώ.

Ευτυχώς που είστε μακριά γιατι αυτοί οι ανθρωποι θα σας ειχαν δηλητηριάσει.

Δεν αξίζει τον κοπο καρδουλα μου όχι να ασχολεισαι μαζι της αλλα ουτε καν να τη σκεφτεσαι.

Κοιτα να περασεις τελεια και ΓΡΑΨΤΟΥΣ

καλη μου λαζαρενια,δεν μπορω να τα πιστεψω ολα αυτα.

πετρουλα φιαλακια στην κοιλιτσα να δωσεις.εχεις αλλη σοβαρη εξεταση?η μονο την καμπυλη?

ωστε βρεθηκατε οι γειτονισες ε?

σαρδελακι εμεις????

περιμενω να μαθω τι κουστουμι θα μου βγει το αμαξι!!!αφησε τον αντρα μου στη χαλκιδικη χθες.γυρισε εκεινος βεβαια αλλα θα προτιμουσα να εμενε εκεινος καποιες μερες και να γυρνουσε το αμαξι χαχαχα

τουλαχιστον ο αλλος ο τρυπιος κουμπαρας (σκαφος) δεν εχει προβλημα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα

Ιωαννακι μου Σαββατο πρωι,κυριακη πρωι,κυριακη απογευμα ειμαστε διαθεσιμοι.

Μονο Σαββατο απογευμα δε μπορουμε εχουμε μια υποχρεωση.

Παρε με να το κανονισουμε.

Οσο για τη φιλη σου πες της να μην αγχωνεται.Ο ξαδερφος μου γεννηθηκε εξαδακτυλος και οχι μονο χαιρει ακρας υγειας αλλα εχει διακριθει κιολας για το iq του(σοβαρα).Πανεξυπνο παληκαρι και καταξιωμενο στο χωρο του.

Αν ολες οι αλλες εξετασεις ειναι καλες δε νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας.Απλα ας μιλησει με τον γιατρο της αναλυτικα να καλυψουν ολες τις πιθανοτητες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα μανούλες όμορφες ...!!!!!! αχ ηλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσσσσ

θα κάνω το αυγό του μικρού

και θα μπω να σα διαβάσω

έχω ένα μπούκωμα αμάν 2 φόρες έκανα τζαλανετι μέσα στην νύχτα

τώρα έσκασε καταρροή ευτυχώς :D:D:D:D

ο μικρός ούτε κιχ όλοι νύχτα

έπρεπε να πάμε παιδίατρο να σκάσω 30 ευρώ :mrgreen::mrgreen:

να μας πει ότι δεν έχει τίποτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για να σταματήσει να βήχει :D:D:D ευτηχωσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ζουζούνες καλημέρα,

Πετρούλα χαίρομαι πολύ για την εξέταση και τον μπουμπούκο σου, προχωράς και εσύ σιγά σιγά , με το καλό τώρα το Doppler και η καμπύλη.

Λαζαρένια μου διάβασα όλες τις περιπέτειές σου και ομολογώ πως δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και οι δυστυχώς είναι και συγγενείς εξ ου και η παροιμία «τους συγγενείς τους ανέχεσαι ενώ τους φίλους τους διαλέγεις», εγώ προσωπικά γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο μπορώ να σε βοηθήσω θα έκανα το εξής: αν θα λαχταρούσα πραγματικά να φύγω και να έρθω να δω αγαπημένα μου πρόσωπα δεν θα άφηνα , δεν θα επέτρεπα τίποτα και κανέναν να με εμποδίσει από το να μη έρθω , απλώς με τα σημερινά καταλαβαίνεις ακόμα καλύτερα με τι ανθρώπους έχεις να κάνεις (καλό είναι να ενημερώσεις και τον σύζυγό σου) και να χαίρεσαι που βρίσκεσαι μακρία και δεν τους έχεις από πάνω σου να σε πρήζουν και να σου χαλάνε τη ψυχολογία κάθε μέρα. Να έρθεις λοιπόν και να το ευχαριστηθείς όσο τίποτε άλλο, στις εποχές που διανύουμε αν δεν το ρίξουμε στην τρελή δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε, γι’αυτό τρέλα και μόνο τότε θα περάσεις καλά.

Σαρδελάκι περαστικά στο μπούκωμα του Αστεράκου και εμένα ο δικός μου ετοιμάζεται για κάτι τέτοιο.

Σουλίτσα γέλασα πολύ με την κοράκλα σου και το μπες , μπες , μπες , καλά μιλάμε δεν παίζεται.

Ιωαννίτσα ειλικρινά δεν ξέρω τι σου πω σχετικά με το πρόβλημα της φίλης σου αλλά εφόσον η παρέα μας έχει τρανταχτό παράδειγμα ανάλογης περίπτωσης μαζί και με τη συμβουλή του γιατρού τότε όλα καλά , να μη φοβάται τίποτα.

Χαίρομαι που συναντηθήκατε και εσείς οι γειτόνισσες και περάσατε όμορφα, έτσι να το κανονίζετε πιο συχνά.

Μαελενίτσα τι κάνει ο ζουζούνος σου , πως πήγατε το βράδυ;

Κωνκωνάκι καλά να περάσετε με τη μανουλίτσα σου.

Θα επανέλθω…

Κορίτσια ξέχασα να σας πω εσάς τις Αθηναίες μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό ότι την Κυριακή 13/6 είναι Libero day και από τις 11:00-19:00 θα έχει στο θέατρο badminton δραστηριότητες με κουκλοθέατρο , παιδότοπο και άλλες πολλές δραστηριότητες.

Και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

Εχουμε στην παρέα μας ένα θαυμα της φύσης.Μια γυναίκα που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ.

Το εκανε μονη της!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο βρε lazarenia συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!

Εμ που πας και εσυ βρε κορίτσι μου????Δικό σου είναι το παιδί .Ο αντρας σου καμμια συμμετοχή και φυσικά πώς να είναι εγγονακι της πεθεράς σου????????

Αχ θα τρελαθώ.

Ευτυχώς που είστε μακριά γιατι αυτοί οι ανθρωποι θα σας ειχαν δηλητηριάσει.

Δεν αξίζει τον κοπο καρδουλα μου όχι να ασχολεισαι μαζι της αλλα ουτε καν να τη σκεφτεσαι.

Κοιτα να περασεις τελεια και ΓΡΑΨΤΟΥΣ

xaxaxaxaxaxaxa :-D:-D:-D

ΕΛΙΩΣΑ ΣΟΥΛΙΤΣΑ!

βασικα οταν την συμφερει ειναι δικο της αλλιως.....μονο δικο μου!!!

τι να πεις βρε σουλα μου.........νομιζω οτι περνω το βραβειο της πεθεροκουνιαδοπληκτης!!!

Λαζαρένια μου διάβασα όλες τις περιπέτειές σου και ομολογώ πως δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και οι δυστυχώς είναι και συγγενείς εξ ου και η παροιμία «τους συγγενείς τους ανέχεσαι ενώ τους φίλους τους διαλέγεις», εγώ προσωπικά γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο μπορώ να σε βοηθήσω θα έκανα το εξής: αν θα λαχταρούσα πραγματικά να φύγω και να έρθω να δω αγαπημένα μου πρόσωπα δεν θα άφηνα , δεν θα επέτρεπα τίποτα και κανέναν να με εμποδίσει από το να μη έρθω , απλώς με τα σημερινά καταλαβαίνεις ακόμα καλύτερα με τι ανθρώπους έχεις να κάνεις (καλό είναι να ενημερώσεις και τον σύζυγό σου) και να χαίρεσαι που βρίσκεσαι μακρία και δεν τους έχεις από πάνω σου να σε πρήζουν και να σου χαλάνε τη ψυχολογία κάθε μέρα. Να έρθεις λοιπόν και να το ευχαριστηθείς όσο τίποτε άλλο, στις εποχές που διανύουμε αν δεν το ρίξουμε στην τρελή δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε, γιʼαυτό τρέλα και μόνο τότε θα περάσεις καλά.

πως μου αρεσει πως τα λες βρε κικο μου.βγαζεις μια αρμονια και μια ηρεμια.....αλλο πραγμα!

σε ευχαριστω πολυ για την στηριξη.

νομιζω οτι ηταν για καλο αυτο που εγινε.

πρεπει να φαω αρκετες ''σφαλιαρες''για να ξυπνησω απο τον ληθαργο κι απο την αθωωτοτα που με περιβαλει.

το κεφαλι μου λιγο να ταρκουνηθει.

εχει χαρη που ειμαι εδω σκλαβωμενη αλλιως θα χα κανει πραγματα και θα με κοιταζαν ετσι!:shock:

οσο για τον συζυγο δεν υπαρχει περιτωση να με υποστηριξει τουλαχιστον μπροστα τους.

αλλα οπως ειπες πρεπει να το ριξουμε λιγο στην τρελα γι αυτο κι εγω μεσα απο ολα αυτα που μου χουν συμβει τα τελευταια 2 χρονια ,θα αναγεννηθω και θα κοιταζω να περναω καλα!(λιγο παρτακιας ακουγομαι αλλα μου αξιζει)

Κορίτσια ξέχασα να σας πω εσάς τις Αθηναίες μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό ότι την Κυριακή 13/6 είναι Libero day και από τις 11:00-19:00 θα έχει στο θέατρο badminton δραστηριότητες με κουκλοθέατρο , παιδότοπο και άλλες πολλές δραστηριότητες.

τελειο αυτο ακουγεται.που ειναι α κριβως?

αν και κυριακη θα γυρισω απογευμα αργα.......

1654096yn4fep17z7.gif

xaxaxaxaxaxaxa :-D:-D:-D

τελειο αυτο ακουγεται.που ειναι α κριβως?

αν και κυριακη θα γυρισω απογευμα αργα.......

Λαζαρένια μου, είναι στο Γουδί, στην Κατεχάκη, απέναντι από τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Δε νομίζω όμως ότι το προλαβαίνεις...

Είναι αρκετά μακρυά από εκεί που θα μένετε και εκτός δρόμου σας ακόμα και να πάτε κατευθείαν γυρνώντας από τον γάμο.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...