Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα μια χαρα ειναι οι μετρησεις σας και ο γρηγορης αψογος.

καλα και η δικια μου παιδιατρος εμεινε οταν της ειπα για την πανα.δεν τους ειναι συνηθες να την κοβουνε τοσο νωρις.

οπως κι οταν θηλαζα τους φαινοταν κλπ κλπ.

οι παιδιατροι εχουν καποια στανταρ.

πχ στους 3 μηνες κοβουμε θηλασμο,στα 3 την πανα,στα 10 το μπιμπερο κλπ κλπ.

μονο μια παιδιατρο ακουσα να ειναι εξελιγμενη κι αυτη ειναι της αρμας.

γι αυτο καλα κανεις και δεν την ακους σε ολα .πχ αν γυριζα τον χρονο πισω δεν θα τις ακουγα κι εγω σε πολλα οπως στο γαλα σκονη ή σε καποια φαρμακα.

και για την πανα οταν της το χα αναφερει μου ειχε πει στα τρια καλε θα την κοψεις.ειναι νωρις ακομη.κιομως την κοψαμε και αποστομωθηκε!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμάν βρε μαμαλευτερακι μας μπέρδεψες και νομίζαμε όλες ότι δεν έχεις τηλεόραση από άποψη!

Αχ vatraxaki μου πόσο θα ήθελα να έρθω και στα γενέθλια και στα βαφτίσια σας. Ένα ταξίδι εκεί πάνω πολύ καλό θα μας έκανε... την Καβάλα τη λέμε "η χαμένη πόλη" με τον άντρα μου, θα σου πω άλλη στιγμή γιατί.

Ηλιάνα ακόμα τις φώτο περιμένω...

δεν με αφηνει να μιλαω στο τηλ ουτε και με αλλους!με θελει ολη δικια της!
Αυτό έβλεπα που το έκανα παλιά τα παιδάκια των φιλενάδων μου και τους έβαζα και χέρι "πες κάτι στο παιδί σου, τί τρόποι είναι αυτοί", και τώρα κι εγώ τραβάω τα ίδια.

Αχ τί μαγειρεύεις πάλι Φωετεινή μου, χρυσοχέρα μου!

Και τί θα κάνετε τώρα lazarenia; Τώρα κάτι έχουν πει αυτές οι δυο πεθερά-κουνιάδα αλλά δεν στα λένε καθαρά. Εγώ νόμιζα ότι θα μένατα στην πεθερά. Δεν κατάλαβα, όλοι αυτή η ιστορία για μια επίσκεψη;;;

Stone μου και το πρωί έφαγα βροχούλα με το μηχανάκι, και το μεσιμέρι στην επιστροφή, πάλι τα ίδια, τώρα ήλιος και ζέστηηηη!!!

lazarenia διάβασα το παραλιριμα και πραγματικα δεν έχω τί να πω. Επιπέδου δαπέδου, μην πέφτεις εσύ τόσο χαμηλά. Sory κιόλας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αυτό έβλεπα που το έκανα παλιά τα παιδάκια των φιλενάδων μου και τους έβαζα και χέρι "πες κάτι στο παιδί σου, τί τρόποι είναι αυτοί", και τώρα κι εγώ τραβάω τα ίδια.

Και τί θα κάνετε τώρα lazarenia; Τώρα κάτι έχουν πει αυτές οι δυο πεθερά-κουνιάδα αλλά δεν στα λένε καθαρά. Εγώ νόμιζα ότι θα μένατα στην πεθερά. Δεν κατάλαβα, όλοι αυτή η ιστορία για μια επίσκεψη;;;

lazarenia διάβασα το παραλιριμα και πραγματικα δεν έχω τί να πω. Επιπέδου δαπέδου, μην πέφτεις εσύ τόσο χαμηλά. Sory κιόλας.

σιγουρα κατι εχουν μαγειρεψει.παντα καταφερνουν να μου το χαλανε!

θα με δεις με αντισκηνο στην ομονοια φιλεναδα!χαχαχαχα

οχι βρε θα παμε στους νονους γιατι μετα ποτε θα τους ξαναδουμε?

η κοπελα με το καλο θα γεννησει και θα εχουν το δικο τους μωρακι κι εμεις δεν ξερουμε ποτε και που θα παμε αν παρουμε μεταθεση.

εσυ θα ρθεις στην συναντηση?

1654096yn4fep17z7.gif

καλησπέρα φιλενάδες μου...εννοείται πως δεν σας διάβασα μιά και έχετε γράψει άπειρες σελίδες κι εγώ έχω να καθίσω από χθες το βράδυ.

Το αστεράκι μου παραμένει με το μπούκωμα όμως δεν βγαίνουν οι μυξούλες όσο όρο και όσο Physiomer κι αν έχω βάλει οπότε σήμερα το βράδυ θα του δώσω αέριους μήπως και τον βοηθήσει λιγάκι.

Ξεκίνησα με τα σεμινάρια σήμερα και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά ενδιαφέρον.

Πάω τώρα να στεγνώσω τα μαλλιά μου και να καθαρίσω το μπάνιο!

Φιλάκια σε όλες και συγγνώμη που δεν σχολιάζω...

m57Zp2.png

Αλεξάνδρα πώς είναι ο Αστέρης; Έκανε άλλο πυρετο από χτες; Τα σεμινάρια πώς πήγαν;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

όχι Γιοβάννα μου δεν έκανε...μόνο το χθεσινό 37.5 μου έκανε κι ελπίζω να μην ξανακάνει. Έχει πολύ μπούκωμα πάντως και δεν μπορώ να τις τραβήξω με τίποτε τις μυξούλες παρότι του βάζω πολύ ορό...σε κανα δυο μέρες ίσως αρχίσει η καταρροή. Πάω να την πέσω στον καναπέ για παρά πέντε αλλά δεν με βλέπω για πολύ, νυστάζω.

Καληνύχτα φιλεναδούλες!

m57Zp2.png

Sardelaki ΜΟΥ

κάνε στον μικρό ο τζαλανετι

απλά με μίση κουταλιά αλάτι θα ξεμπουκώσει με την μια

σου εστηλα πμ

Πάω να ξαπλώσω είμαι κουρελή

μόνο για τον μικρό τις Αλεξάνδρας διάβασα

συχωρέστε με

καλό βραδύ

.

.

:tongue::tongue:

Φιλενάδες ηρθαμε!!!

όλα καλά με τον παιδαρο αν και στην αρχη μας πεταξε ενα "κορη ειπαμε ε???".... "εεεεεεε" εμεις..τελικα βλέπαμε ποπο και οχι το εργαλειο χαχα

Ηταν κατατοπιστικοτατος και με καθησυχασε πολύ, 530 γρμ ειναι και ψηλο μου ειπε.. όλο "μασαλα" ελεγε ο ντοκτορ, χαχα

Ειδαμε και λίγο το προσωπακι του, αν και ειχε χερακια μπροστα, καταφεραμε να δουμε τα ματακια του...

Πατουσιτσες μικρες και ζωηρες χορευαν συνεχεια πάνω κατω..

Μου εφυγε μεγαλο βαρος.. αν και η εξεταση δεν κρατησε πάνω απο 15 λεπτά μου ειπε οτι αυτα που ηθελε να δει τα ειδε..

Ραντεβου τον αλλο μηνα, πριν φυγουμε για τις διακοπές μας

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σαρδελάκι περαστικά σας...και καλή αρχή!!!

Λαζαρένια ό,τι και να πω είναι λίγο...δεν πιστεύω μετά απο όλα αυτά να πάτε για καφέ στην κουνιάδα σου;;; Εγώ πάντως ούτε θα πατούσα...:twisted:

Για το θήλαστρο και το χέρι μη νομίζετε...απλά όταν με το θήλαστρο δεν μπορούσα να τραβήξω δοκίμασα με το χέρι για να ανακουφίσω λίγο το στήθος μου και είδα ότι μπορούσα και έτσι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κορίτσια εμείς σημερα κάναμε το πρώτο μας μπάνιο!!!!! καλά ο καιρός δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλά η θάλασσα ήταν ζεστή και η μικρούλα τρελάθηκε!!!!! Ο μικρός την έβλεπε απο μακρυά και είχε τρελαθεί στα γέλια!!!!

Όσο για τη βάφτιση σας ευχαριστούλε πολύ για τις ευχές σας και θα χαρώ πολύ να δω όποια μπορέσει να έρθει!!!!:D:D:D:D

Καλή ξεκούραση σε όλες!! Καληνύχτα!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα

Εμεις χθες ειχαμε επισκεψεις!!!ηρθε η γειτονισσα Μαρια με την Σοφια !!περασαμε πολυ ωραια!!!η Σοφια ολα τα λεφτα ..και μια πολυλογου αλλο πραγμα ..τσαχπινα , ναζιαρα ..Και βεβαια και η γειτονισσα καταπληκτικη ...Να τα κανονισουμε ξανα Μαρια να παμε παιδικη χαρα να γινουν μουργοι στο χωμα ...

Εγω ειμαι λιγο στεναχωρημενη..η κολλητη μου που ειναι εγκυος στον β επιπεδου ειδαν οτι το μωρο εχει 6 δακτυλα στο καθε ποδι ..εχει διαβασει οτι πολλες φορες ατομα με πολυδακτυλια εχουν και τρισωμιες και αλλα προβληματα και ειναι σκασμενη και αυτη και εγω..πηραμε και τον ορθοπαιδικο του χρηστου τηλ. και το συζητησαμε και μας ειπε οτι καποιες φορες υπαρχει συσχετιση αλλα δεν ειναι απαραιτητο ...ευτυχως οι υπολοιπες εξετασεις του παιδιου ειναι πολυ καλες ...ειναι πολυ αγχωμενη και εγω πολυ ..Μακαρι να πανε ολα καλα...

Λαζαρενια τι να πω για πεθερα-νυφη ???ασχολιαστα ...μου κανουν τοσο εντυπωση τετοιες συμπεριφορες...

Τελικα την Παρασκευη θα βγουμε ???εγω θα ερθω αν μας φερει η λατρευτη μας γειτονισσα!!!!

Ριτακι τι λες για το Σαββατο να παμε για κανα καφεδακι συν συζυγους και τεκνοις??ειμαι και εγω καλα και ο Χρηστος (βεβαια βηχω σαν γαιδουρι αλλα δεν εχω καποια ιωση )λες να τα καταφερουμε μετα απο 2 μηνες προσπαθειων ???χαχαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Ηρθε η μανουλα μου χθες! Αχ τί καλά! Τωρα πήγε τον εγγονό της στο σχολείο, ο οποίος τρελλάθηκε απο τη χαρά του μόλις την είδε χθες.

Ο πονοκέφαλος συνεχίζεται, πιο πολύ τα πρωινά, μετά ηρεμω.

lazarenia μου εχω φρικάρει με την κουνιάδα και την πεθερά:evil:. Αντε εσενα δε σε γουστάρει, τη μικρή λαζαρενια δεν την εχει ζήσει, τον αδερφό της δεν τον σκέφτεται καθόλου? Μα τί άνθρωποι υπάρχουν.... Να μη πας ούτε για καφε στο σπίτι της. Και αν οι κουμπάροι σας δεν μπορουνε να ερθετε σε μένα. Εχω χωρο, εχω και κρεβατάκι για τη λαζαρενια, όλοι καλοι χωράνε! Εδω θα είμαστε!;)

Ιωάννα μου θυμάμαι ενα κοριτσάκι στο χωριό είχε γεννηθεί με 6 δαχτυλακια (πόδια-χερια) και γυρω στα 3-4 χρονων τα αφαιρεσανε με χειρουργείο. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα απο όσο γνωρίζω. Ελπίζω να μην έχει τιποτα σοβαρο το μωράκι της και αυτο θα διορθωθει.

Πετρουλα μου μια χαρα η εξεταση!

Καλημερα κι απο εμενα!!!!

Ιωάννα σου μιλαει μια εξαδακτυλη (χερια πόδια) που χαίρει ακρας υγειας και δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα..

Μου τα αφαίρεσαν οταν ημουν δυο μηνων..

Αν όλες οι αλλες εξετασεις του παιδιου ειναι καλές, να μην ανησυχει η φιλεναδα σου...Ο γιατρος της τι της ειπε??

Κωνκων καλώς δεχτηκες την μανουλα σου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...