Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα νέας μας

αλά είχα να κάνω και αλλά έκανα

έσπασε το ρουλεμάν από το τρακτέρ του πεθερού

πήγα να πάρω το σπασμένο και να πάω αύριο το καινούργιο

ο μικρός έχει ένα ξερό βήχα να τρελαθώ

πρώτη φορά τέτοιο πράγμα μάλλον ξανά ανέβηκε γάτα στην βεράντα μας θα τον πάω γιατρό στις 6

Όσο για υα μαξιλάρια βγήκαν σουπερ τώρα έβαλα και τα κάτω καλύμματα του καναπέ

Λαζαρενια μου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ αλά ασπάζομαι πολύ την εκκλησία αμς και είμαι και ψιλοκολλημένη με κάποια θέματα επανέρχομαι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λαζαρενια

Εγώ πάντως θα πήγαινα

και θα της έσπαζα τα νευρά είμαι πολύ τρελή εγώ

σε κάτι τέτοια θα κατσικώνο μου

και τρέλα λο

και τρέλα λα

θα έκανα την δουλεία μου

και μια χαρά

θα έσκαζε εκεινη ενώ τώρα σκας εσύ

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ρε σπαστής τα νευρά λίγο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

κοριτσια μου ο αντρας μου λειπει υπηρεσια και δεν ξερει ακομη.

μειναμε στη φαση που τον πηρε η μανα του τηλεφωνο.

θα του τα πω.

εγω πηρα την νονα μας και της ειπα θα παρουμε υαξι απο το λιμανι και θα ερθουμε .δεν θελω να κουραζεσαι.

και της ειπα περιπου και μου λεει ελατε εδω εμεις σας θελουμε.

στην τελικη ρε κοριτσια αν δεν θελω καποιον δεν τον καλω.ετσι δεν ειναι?

κι επειδη πεισμωσα τωρα θα παμε και θα περασουμε καλα και θα δω κι εσας και στον γαμο θα παω.

μονο μην συμβει κατι απο την γρουσουζια τους.......γιατι παντα κατι τυχαινει!

α !και ακουστε απαντηση της πεθερας μου οταν της ανακοινωσα οτι η νονα μας ειναι εγκυος(περιτω να σας πω οτι τρελαθηκα απο την χαρα μου)

''καλα τωρα εμεινε κι αυτη εγκυος που θα πατε εσεις?''

ε!δεν ηξερα να μας ρωταγανε κιολας ποτε θα το κανανε....

και η κουνιαδα μου λεει''επιτηδες εμεινε εγκυος τωρα γιατι δεν σας θελουν!'':roll::roll::roll::confused:

κοριτσια ολες μαζι βουρ για το παραθυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

1654096yn4fep17z7.gif

Μαρινα και ειναι λιγοτεροι απο περισυ να φανταστεις...Ποιον να μην καλέσεις, κουμπαρους, νονους, αδερφια ή παπουδογιαγιαδες..Σημειωτεον οτι ολοι (μα όλοι) εχουν απο 2 ή 3 παιδια

Εμεις την παιδιατρο την εχουμε κοψει για επισκεψεις ρουτινας..Μονη μου τον ζυγιζω και τον μετραω, απο διατροφη ειμαστε πλήρεις και απο εμβολια επίσης...

Ριτα πάντως η παιδιατρος σας ή ασυνηθιστη ειναι ή χωρις αλλους πελάτες, χαχα

Να μενει αναυδη με το παιδι???Απειρη την κοβω...Sorry κιολας αλλα σαν δυσπιστη μου φανηκε οπως την περιγραφεις...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

E οχι και απειρη βρε Πετρουλα δεν εννοουσα αυτο προς Θεου.

Αλλα σαν ανθρωπος οχι σα γιατρος και επειδη εχουμε μια οικειοτητα παραπανω μιας και πηγαμε συστημενοι απο πολυ καλους φιλους και τα παιδακια της τα γνωριζω αφου κανουν παρεα με τα παιδια των φιλων μας,λεμε και καμμια κουβεντα παραπνω και οταν κατι της κανει εντυπωση μου δειχνει την εκπληξη της.

Δεν τους μαθαινουν και στην ιατρικη, πως το καθε παιδι θα κοψει την πανα,το βραδινο ξυπνημα κτλ εκτιμησεις κανουν και αυτοι σε αυτα τα θεματα.

Οταν ο Γρηγορης 5 μηνων βγηκε απο το παρκοκρεβατο ηταν να μην μενει αναυδη?

Ολοκληρη ευρωκλινικη ειχε παγωσει...

Αχρειαστη να ειναι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια!!!

Μπηκα αν σας πω ενα πολυ γρηγορο γεια! Μου λειψατε πολυ! Εχω πηξει με τη δουλεια, χθες ελειπα ολη το απογευμα απο το σπιτι και σας εχασα τελειως! Θα προσπαθησω να επανορθωσω αυριο!!!

Delenaki τελεια η προσκληση! Να τον χαιρεστε κοριτσι μου!!!! Παντα χαρουμενος να ειναι στη ζωη του!

Σας χαιρεταω κοριτσια! Φιλια πολλα!

t7fQp3.png

Βατραχακι τελεια η προσκληση σας με το καλο το παρτακι σας!

Deleni σε ευχαριστουμε παρααα πολυ για την προσκληση μακαρι να μπορουσαμε να ερθουμε ,με το καλο να βαφτισετε τον κουκλο σας!

Για τη συνατηση κανονιστε οτι βολευει τις περισσοτερες.Εγω με το παιδι καθημερινη δεν μπορω αφου ο μπαμπας εργαζεται και ειναι μακρια το allou απο εμας.

Εχω κολλημα δεν τον βαζω σε ταξι για τετοιες αποστασεις.

Οποτε δε θα σας δω.Καποια αλλη φορα.

Ακομα κοιμαται ο μικρος...ξεσαλωσε σημερα και επεσε ξερος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιάνα, τώρα σοβαρολογείς;;; Δεν έχετε τηλεόραση;

Καλά βρε κορίτσια εμένα τότε γιατί μου ήρθε μόνο 65 η ΔΕΗ;;; Αχ, τί χαρά!

Σούλα τί λες;;;!!!!!!!!!!!!!!!! Αν δεν υπήρχε δηλ. ξυπνητήρι εσύ θα συνέχιζες κανονικά το πρόγραμμα σου, χαχαχα!!!

Πετρούλα μου τα καλύτερα εύχομαι για το μωράκι σου μέσα στην κοιλιά!

Πετρούλα κι εγώ όταν σκέφτομαι τα γεννέθλια της μικρής καταλήγω σε κάτι υπερπαραγωγές κι ύστερα συνέρχομαι και θυμάμαι ότι δεν υπάρχει ούτε μαντήλια να κλάψουμε, χαχαχαχα!!!

Τέλεια η ιδέα της κωνκων, άραγε εγώ θα μπορέσω να έρθω; O άντρας μου είναι ήδη φευγάτος για χωριο. Καλά, lazarenia μου εσένα θα σε δω, αλλά θα χάσω την παρέα σας...

κωνκων μου από πού καταφτάνει η μανούλα σου; Καλώς να τη δεχτείς!

Κορίτσια, σήμερα, στα 34 μου, απέχτησα ακόμα μια πρωτο-ξαδερφούλα, αχ τί καλά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Λαζαρένιαααααααα έχω πάθει πλάκα! Δεν έχω λόγια!

Εγώ μάλλον θα τα καταφέρω για συνάντηση, αλλά αναρωτιέμαι αν στα φουσκωτά θέλουν διαρκώς επιτήρηση, επειδή σκέφτομαι να έχω και τα δύο μαζί μου! Δεν πειράζει θα αγγαρεύω κι εσάς για βοήθεια! Χι,χι,χι!

Φιλάκια να σας ζήσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

Λαζαρένια έχω μείνει άναυδη!!! Όλο το θέμα δηλαδή ήταν οι λίγες ώρες που θα μένατε στο σπίτι της κουνιάδας σου; Αμάν πια!!!1 :twisted::twisted::twisted: Πηγαίνετε εσείς ταξίδι κοριτσάκι μου και κοιτάξτε να περάσετε καλά. Καλή εγκυμοσύνη στην κουμπαρούλα σου.

Ρίτα έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά με το Γρηγόρη και σου βγάζυμε όλοι το καπέλο. Να σου στείλω και την Αλεξάνδρα να την εκπαιδεύσεις;

Μαρινάκι έπαθε κάτι η τοσοδούλα με το γάλα; Δεν κατάλαβα;

Σούλα την έχω πατήσει και εγώ έτσι και έχω πάει για δουλειά το απόγευμα. :-D:-D:-D:-D

Deleni ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι πολύ όμορφη. Με το καλό η βάφτιση

Το κοριτσάκι μου σήμερα δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι και τώρα γδύνει τις κούκλες......ξεκοίλιασαε και μία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

αχ κοριτσια.......θα γραψω βιβλιο με τιτλο ''η ζωη μου μια ΠΟΡΤΑ''ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΓΙΟΒΑΝΑ ναι ολο το θεμα ηταν για λιγες ωρες που θα πηγαιναμε επισκεψη.

και τωρα με ξαναπηρε η πεθερα μου κι αρχισε να τα μασαει και της λεω ντροπη σας.αν ειναι δυνατον τετοια πραγματα.

θα ταξιδευω ολη την νυχτα και η κορη σου κανει σαματα επειδη θα ξυπνησει το πρωι να μας υποδεχτει επειδη ειναι κουρασμενη?

δεν ηξερε τι να πει κι αρχισε παλι να λεει οτι εμεις δεν καταλαβαμε καλα κλπ κλπ κι οτι μας αγαπει!

να την χεσω τετοια αγαπη.

της ειπα σε παρακαλω σταματησετ να μας σχολιαζετε για να εχω ενα καλο ταξιδι.οκ?

λοιπον παρασκευη απογευμα στις 7 στο αλου.θα σας ερθω κοριτσαρες.θα περασω πελαγη και κυματα για να σας δω!

αν δειτε καμια κοπελα :confused: ετσι εγω θα μαι!χιχιχιχ

μαρινακι μην ανυσηχεις.θα ναι ο αντρας μου εκει για κλοουν.εξαλου οποτε παμε σε παιδοτοπο κι αυτος μεσα μπαινει με τη κορη του γιατι δεν εχει εμπιστοσυνη στις κοπελες οποτε να τος ο φυλακας μας!!!!χαχαχαχαχα

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...