Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλό μεσημέρι κι από μας!

Αχ! Βρε Λαζαρένια μου... Τι είναι αυτό με σένα κορίτσι μου... Είναι αυτό που λένε "Τους φίλους τους διαλέγεις, τους συγγενείς όχι!"

Κίκο μου, απ'ότι βλέπω το "μάτι" έφυγε για τα καλά ε? Επανήλθες 100%! Χα!Χα!

Να σας πω και τα νέα μας? Το απόγευμα κανονίσαμε και θα πάμε για καφέ στην γειτόνισσα Ιωάννα, να γνωριστούμε και να παίξουν και τα παιδάκια μας! Λέγαμε να βρεθούμε για κούνιες, αλλά μ' αυτόν τον καιρό... μάλλον για λασποθεραπεία των παιδιών μας θα πηγαίναμε! Οπότε θα πάμε σπίτι τους!

mrdIp3.png

Ηρθα και εγω με φρεσκο νυχακι...

Φωτεινη υπο αλλες συνθηκες θα ζηλευα πολύ αλλα ετυχε να μας στειλει φαγητο η γιαγια του καλού μου..τι φαγητο???Κολοκυθακια γεμιστα με κιμα και ρυζακι, και κατι κολοκυθοκεφτεδες, μουρλια!!!!Μωρε τι μερακλουδες που ειστε στην κατσαρολες εσεις οι παλιες..εχουμε μελλον ακομα για να σας φτασουμε!!!!

Stone μου, κι εμείς σχεδόν το ίδιο φαγητό φάγαμε με την κορούλα μου τώρα το μεσημέρι, (χωρίς τους κολοκυθοκεφτέδες), από τα χεράκια της μανούλας μου! (Προκομένη μαγείρισσα κι εγώ ε?)

mrdIp3.png

γεια!!!

Παλι δεν πορλαβα να σας διαβασω μονο την τελευταια σελιδα και αγριευτηκα με την κουνιαδα της Λαζαρενιας.

Λαζαρενια μου μη σκας οι ανθρωποι δεν πανε καλα...

Δυστηχως επιβεβαιωνουν αυτο που σου ελεγα τις προαλλες.. ολοι στα λογια καλοι ειναι και δηθεν θα βοηθουσαν αν ησασταν κοντα και κουραφεξαλα.

Οριστε τωρα δε θελει να χαλασει τον υπνο της...τι να πεις απο εκει και υστερα?

Να περασετε εσεις καλα ευχομαι....

Παρτε και μια χειροποιητη μερεντουλα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4650&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κλειω απο τανευρα μου............

θα το ακυρωσω το ταξιδι ,λυπαμαι.

ουτε θα βαλω σε ταλαιπωρια την μικρη μου ουτε εξοδα θα κανουμε!

και να σας συνεχισω........οτι μολις μιλησα με την κουνιαδα μουστο τηλεφωνο και αρχισε να μου λεει οτι οι κουμπαροι επιτηδες το κανανε και εμεινε εγκυος για να μην παμε εμεις!:confused:

ακουστε παραληρημα κουνιαδας:

''εγω ειμαι η καλη και μια καλη κουβεντα δεν ακουω,γιατι παιχνιδια και ρουχα δινω στην λαζαρενια και αλλοι τιποτα δεν κανουνε.

κι εγω χωρισα με τον καλο μου εξειτειας σας γιατι ερχοταν εδω ο .....(αδερφος της) και τον φιλοξενουσα.

και δεν μπορω να σας μαγειρευω γιατι κουραζομαι και στην τελικη να πατε στους κουμπαρους σας!εγω τι φταιω?

και στον γαμο σου δεν με εδωσες σημασια και δεν με σηκωσες να χορεψουμε και στην βαφτιση μια φωτογραφια εβγαλα και μου ειπες κανε γρηγορα.

και μεριδα στο κεντρο δεν μου φερανε εξαιτειας σου και εμεινα νηστικη!

και οι γονεις σου ειναι καλυτεροι?που η μανα σου τρεχει απο εκκλησια σε εκκλησια και τα αδερφια σου στον γαμο δωσανε συνεντευξη(βιντεο ευχων)κι εμενα δεν με φωναξανε .

και εισαι αχαριστη γιατι ενα ευχαριστω δεν ειπες στους γονεις μου που ειναι τελειοι και αριστοι .

κι εγω κανω τα παντα .να και ψωνισα και γιαουρτακια στην μικρη τωρα που θα ρθειτε για να φαει.

και ναι ειπα στην μανα μου να μην ερθετε σε μενα γιατι θελω να ξεκουραστω το πρωι. κλπ κλπ κλπ '':rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι αλλο θα ακουσω θεε μου?????

ορεξη ειχα να χαλασω τα λεφτακια μου που δεν εχω για περισευμα και να παω να δω τα μουτρα της τα κακιασμενα!

δηλαδη αναρωτιεμαι?δεν το ποναει το ανηψι της?

και εγω η χαζη γιατι τοσο φιλοτιμη?δεν παω σε κανα αλλο νησι να περασω και καλα?

κι εμεις παμε να τους δουμε και να μας δουνε γιατι ειμαστε μακρυα!

παρτα τωρα!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

γεια!!!

Παλι δεν πορλαβα να σας διαβασω μονο την τελευταια σελιδα και αγριευτηκα με την κουνιαδα της Λαζαρενιας.

Λαζαρενια μου μη σκας οι ανθρωποι δεν πανε καλα...

Δυστηχως επιβεβαιωνουν αυτο που σου ελεγα τις προαλλες.. ολοι στα λογια καλοι ειναι και δηθεν θα βοηθουσαν αν ησασταν κοντα και κουραφεξαλα.

Οριστε τωρα δε θελει να χαλασει τον υπνο της...τι να πεις απο εκει και υστερα?

Να περασετε εσεις καλα ευχομαι....

Παρτε και μια χειροποιητη μερεντουλα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4650&Itemid=49

την μερεντουλα σου θα την δοκιμασω σιγουρα.

οσο για τα αλλα ριτα τια λλο θα δω?

ειναι πολλα ακομη?

1654096yn4fep17z7.gif

Ρε λαζαρενια που τους βρήκες τους έψαχνες καιρό συγγνώμη τώρα μιλάμε για την αποκορύφωση της μμμμμμμ έλεος δηλαδή τι κανάριες είναι αυτές ?

Ο άντρας σου τι λέει δεν της παίρνει να της ρίξει ένα βρισίματακι

μανά και αδελφή

α ο δικός μου δε τα μπορεί αυτά τα κουλά θα της είχε κάνει του αλατιού

άκου δεν χόρτασε στην βάφτιση

τι Άλο θα ακούσω

ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΣ ΕΠΟΥ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΕ Η ΦΙΞ

:tongue::tongue:

Ρίτα δεν κατάλαβα τελικά τί σε ενοχλεί. Που δεν σου αναγνωρίζουν την προσπάθεια; Σου την αναγνωρίζω εγώ και σου βγάζω και το καπέλο, έχεις έναν καλό μαθητή κι εσύ καταπληκτική δασκάλα, ο τέλειος συνδιασμός. Ο γιός σου ένα μέτρο έφτασε, σιγά μη φοράει και πανα, φτου να μην το ματιάσουμε το παιδάκι μου μωρέ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ειδες κοριτσι μου??Ζηλια και κακια...

αντε παρατα τους ρε Λαζαρενια που χαλας τη ζαχαρενια για τις μαλ##ίες που σου αραδιασε η κομπλεξικη...Αν δεν μπορειτε να πεταχτειτε σε κανεναν αλλο πιο κοντινο προορισμο για να ξεκουραστειτε, κρατα τα λεφτα και καθηστε δυο μερες παραπάνω στις φετινες σας διακοπές...ακου εκει, δεν ηταν στη συνεντευξη!!!και εσυ πάλι δεν της εχωνες κανενα μικροφωνο στη μουρη να χορτασει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κωνκωνάκι διαβάζα και τα δικά σας νάζια στο φαγητό και κάτι μου θυμίζουν! Κι ο Γιωργάκης τελείως με τα φεγγάρια του χτες είχαμε φασολάκια, 3 μπουκιές και τέλος, εντάξει δεν τον πίεσα! Σήμερα η δίαιτά μου είχε μπιφτέκια και έφαγε 2 και φασολάκια, αφού είχε φάει ψαρόσουπα στο σχολείο!!!Όταν συμβαίνει αυτό γιατί μετά απο 2 μέρες αρχίζουν οι εμετοί??? Καλέ τι έκπληξη σου έκανε η μανούλα σου? Εγώ η αλήθεια είναι θα ζοριστώ αν είναι χωρίς παιδιά, αλλά θα προσπαθήσω!

Deleni πολύ χαρούμενη η πρόσκλησή σας! Άντε με το καλό! Μήπως να άλλαζες θήλαστρο? Πώς καταφέρνεις ρε θηρίο με το χέρι 100μλ? Έχω πάθει πλάκα!

Ρε Σουλάκι έχω σκάσει στα γέλλια με τα πρωινά σου κατορθώματα και όχι τίποτα άλλο θα ξυπνήσω τα παιδιά που έκανα αμάν να τα κοιμήσω!

60 άτομα????Πετρούλα τόσους δε θα έχω ούτε στη βάφτιση!

κ. Φωτεινή θέλω κι εγώ κάτι από τις νοστιμιές σας αλλά ξέχασα ΔΙΑΙΤΑ! Όλο και κάνω κάποια παρασπονδία και ποιός την ακουει τη διαιτολόγο!

Άντε Λαζαρένια, με το καλό για τη νονά σας!

Φτου έμεινα στη σελ. 790 και ξύπνησε ο Γώγος τα λέμε μετά!

Άσχετο αλλά σήμερα ήταν μια από αυτές τις μέρες που είπα άντε να περάσει το 6μηνο να αποθηλάσουμε! Τι το ήθελα το παλιογάλα-αυτό που ήπια εγώ εννοώ-,ορίστε τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα δεν κατάλαβα τελικά τί σε ενοχλεί. Που δεν σου αναγνωρίζουν την προσπάθεια; Σου την αναγνωρίζω εγώ και σου βγάζω και το καπέλο, έχεις έναν καλό μαθητή κι εσύ καταπληκτική δασκάλα, ο τέλειος συνδιασμός. Ο γιός σου ένα μέτρο έφτασε, σιγά μη φοράει και πανα, φτου να μην το ματιάσουμε το παιδάκι μου μωρέ.

Καλε σε ευχαριστω αλλα δε με ενοχλει κατι...αλιμονο.Φανταζομαι αναφερεσαι στην παιδιατρο?

Καλη, χρυση, πολυ καλη επιστημονας αλλά αν την ακουγα σε ολα τα θεματα διαπαιδαγωγησης ακομα ο Γρηγορης θα ξυπνουσε για γαλα και πολλα άλλα...

Γενικα σε πολλα θεματα, εμενε παντα αναυδη με τον μικρο και μου ελεγε...''αποκλειεται''...Οταν της ειχα πει 2 μηνων οτι γυρνουσε μπρουμυτα μονος του τα ιδια ελεγε(και μετα το σημειωσε στο βιβλιαριο αφου τον ειδε να σβουριζεται),οτι μπουσουλησε νωρις τα ιδια ,μετα οτι μασαει και εκοψε τα αλεσμενα τα ιδια κτλ κτλ.Συνηθισμενη ειμαι και εγω και αυτη στις εκπληξεις... χαχα

Το αποτελεσμα μετραει οπως ειπα.Το παιδακι μου ανταποκριθηκε και χαιρετησαμε τις πανες.Αντε και στο επομενο ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όντως βρε Λαζαρένια μου, ο άντρας σου τι λέει για όλ' αυτά?

Μην βιάζεσαι όμως να ακυρώσεις τα ταξίδι σου. Τώρα δεν είσαι ψύχραιμη γι' αυτό το λες. Αν νομίζεις ότι θα περάσεις καλά στον γάμο που έχεις να πας μην το ακυρώσεις!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...