Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λες να κανω λαθος για το Πευκοχωρι ??που εχει και ενα ωραιο beach bar με ενα πειρατικο ??με αμμουδια ...

Κα Φωτεινη μια κολοκυθοκορφαδα για μενα..

Ιωαννα τον κουρσαρο στην παραλια του Ξενια λες ειναι προς το παλιουρι... στην εστειλα την κολοκυθο... χα χα χα

γεια σας!!!

τι κανετε;εγω σημερα ειμαι σαν ζαλισμενη κοτα δεν ξερω γιατι και ο μπαμπας μας μας κολλησε ολους και φτερνιζομαστε ολοι σας αρνια!

deleni μου τελεια η προσκληση σας μακαρι να μπορουσαμε να ερθουμε!

βγαζεις 100 μλ με το χερι;εγω μονο σταγονες βγαζω :?

Σουλα δεν ξερω το ποσειδι αλλα εμενα προσωπικα το πευκοχωρι δεν μου αρεσει καθολου πολυ κοσμο σαν να εχει πανυγηρι παντου τουριστες στις καφετεριες να πινουν μπυρες ενας χαμος για οικογενειακες διακοπες δεν θα πηγαινα με τιποτα ουτε καλιθεα οσο πηγα πηγα ελευθερη τωρα θελω πιο ηρεμα πραγματα ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια τα νευρα μου σημερα!

γιατι παντα καταφερνουν να με συγχυσουν δεν ξερω!

πηρε η πεθερα τηλ στον αντρα μου και του ειπε να μην παμε λεει στην κουνιαδα μου γιατι δουλευει καικουραζεται και αν ειναι κουρασμενη δεν θα αποδωσει στην δουλεια της και θα την διωξουν!

συγνωμη μονο αυτη δουλευει?

δηλ εγω τωρα εφαγα πορτα απο το ιδο μας το αιμα????

δηλ μονο να μας πρηζουν ποτε θα παμε και ποτε θα παμε?

ζω σε αλλο πλανητη εγω?

τεσπα δεν τα ηξερα εγω αυτα και σημερα μιλησαμε μαζι στο ασχετο και μου το λεει και μενα και με υφος μην πατε στην βικυ γιατι θα κουραστει και δεν μπορει να μαγειρευει για εσας κλπ κλπ!

μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!

την στολισα κανονικα κοριτσια και δεν εβγαλε κιχ!

ελεγα ελεγα ελεγα και τι δεν ειπα!!!!!

τουλαχιστον τα ειπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Delenaki ευχαριστούμε κι εμείς για το πολύ όμορφο προσκλητήριο και με το καλό να βαφτιστεί ο μικρούλης μας.

Lazarenia μου αυτό είναι γαϊδουριά! Καλά κάθε πότε πηγαίνετε εκεί δηλ και θα τους κουράσετε???? Από μόνη της τα λέει ή έγιναν παράπονα κι από αλλού άραγε? Καλά κάνω εγώ και πηγαίνω πάντα σε ξενοδοχείο! Εσύ δεν μπορείς να βοηθήσεις σε μαγείρεμα και δουλειές όσο θα είσαι εκεί? Συγνώμη αλλά φόρτωσα εγώ τώρα για σένα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

αχ κοριτσια ελεος!!!!!!!

στην κουνιαδα μου συγκεκριμενα αν εχω μεινει 2 φορες ολες κιολες στα 11 χρονια.

τον τελευταιο χρονο που παμε πειραια οι κουμπαροι μας μας εχουν φιλοξενισει 3 φορες οι ανθρωποι και εργαζονται κιολας και κανουν τα παντα για εμας.

εμεις περνουμε το καραβι την πεμπτη στις 6 το απογευμα και θα φτασουμε την παρασκευη στις 7 το πρωι.

ειχαμε κανονισει με την νονα να ερθει να μας παρει αλλα επειδη τυχαινει να ειναι εγκυος(χθες το εμαθε)της το ακυρωσα λογω οτι δεν θελω να κουραστει γιατι δουλευει κιολας η κοπελα.

οποτε ειπαμε να παμε στην κουνιαδα μου την παρασκευη και το απογευμα που θα σχολασει η νονα μας να παμε στο σπιτι τους.

και η κουνιαδοπεθερα το κανανε θεμα τραγικο!

ελεος ρε κοριτσια τι αλλο να πω????

εχω φιλοξενησει εδω στροματσαδα πανω απο 5 ατομα και φιλοι και οποιος κι αν μου ζητησει να ερθει φυσικα και θα μεινει σε μενα.

και εγω εφαγα πορτα απο το ιδιο μου το σοι?

οταν ομως λενε και παρακαλανε ποτε θα παμε και ποτε θα παμε κι εμεις περβουμε την αποφαση να παμε μετα μας το βγαζουν ξινο!

τι αλλο να πω......εχω απογοητευτει!

1654096yn4fep17z7.gif

Lazarenia μου τι να πω καλα εκανες και μιλησες μηπως και που δεν μιλουσες τι εγινε;αυτα τα λεει αυτη η της εκανε παραπονα η κουνιαδα σου;

Σουλα το πρωι στη Μενεγακη ειχε προσφορα στο πορτο καρας 89ευρω με πρωινο αν σε ενδοιαφερει

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Lazarenia μου τι να πω καλα εκανες και μιλησες μηπως και που δεν μιλουσες τι εγινε;αυτα τα λεει αυτη η της εκανε παραπονα η κουνιαδα σου;

Σουλα το πρωι στη Μενεγακη ειχε προσφορα στο πορτο καρας 89ευρω με πρωινο αν σε ενδοιαφερει

σουλα κι εγω το ειδα και ειναι τελεια εκει.

κατι ακουσα και για βραδυνο ισχυει?

βατραχινα μου τουρκος εγινα!!!!!

πρινλιγο μιλησα με την κουνιαδα μου και της το ειπα σταισια.

''κοριτσι μου της λεω εχεις προβλημα που θα ερθουμε επισκεψη?αν ειναι να μην ερθουμε καθολου γιατι η μητερα σου μου ειπε αυτα κι αυτα κλπ κλπ που σας ειπα''

και μου λεειι'' οχι ρε συ τι ειναι αυτα που λες?απλα ειπα στην μητερα μου οτι την παρασκευη εχω ρεπο και ηθελα να κοιμηθω λιγο το πρωι γιατι ξυπναω καθε μερα πρωι!'':roll::roll::roll:

τα σχολια δικα σας...........

1654096yn4fep17z7.gif

Γειά σας πολυλογούδες και από’μένα , έμπλεξα σήμερα με τη δουλειά αλλά δεν σας ξέχασα.

Πρόλαβα όμως και σας διάβασα και έτσι όπως κατάλαβες Μαελενίτσα έχει σεντονάκι και σήμερα, είναι και ο καιρός περίεργος και πρέπει να σας σκεπάσω.χιχι

Λοιπόν να ξεκινήσω με το Delenaki και να το υπέρευχαριστήσω για την όμορφη πρόσκληση που με σκέφτηκε κι’όλας και μακάρι να ήταν στο χέρι μου να μπορούσα να σας τιμήσω όλες σε αυτές τις στιγμές που μας τιμάτε και εσείς και μας προσκαλείτε. Είναι τέλεια Ντελενάκι , με το καλό να είναι και να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου. 28/6 09 είχα βαφτίσει και εγώ τον μικρό που έπεφταν και τα γενέθλιά του. Να σου πω επίσης ότι είσαι το τέλειο θήλαστρο και αν μέναμε κοντά θα άφηνα το weleda και θα προτιμούσα εσένα (άκου 100ml σε 5 λεπτά). Επίσης να σου πω ότι πέτυχες μάλλον σε ιδιότροπο παππά όσον αφορά το στολισμό της εκκλησίας , εμείς που την είχαμε κάνει σε μοναστήρι μια χαρά μας αφήσανε οι καλόγριες να βάλουμε ένα στεφανάκι γύρω από την κολυμπήθρα αλλά να πω την αλήθεια μπαλόνια και τα σχετικά δεν έβαλα γιατί δεν με πολυενδιαφέρανε ιδιαίτερα.

Κωνκωνάκι με το καλό να υποδεχτείς τη μανούλα σου και να ευχαριστηθείτε τη διαμονή σας.

Αρμάκι τέλεια η μικρή Ευούλα , σωστό θηλυκό και αυτή , όπως επίσης και η κόρη της Giovannas , στην κρεβατομουρμούρα πρώτες θα είναι.χιχιχιχ

Σουλίτσα άστα και εγώ το έχω πάθει αυτό άπειρες φορές , μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη.

Σαρδελάκι ξέχασα να σου πω καλή αρχή στα σεμινάρια και στο νέο μεγάλο άνοιγμα της ζωής σου , κάθε επιτυχία σου εύχομαι.

Ρίτα άλλο λίγο ο Γρηγόρης και με έφτασε. Φτου , φτου

Μαρίνα μου τι σπατάλες είναι αυτές με το ρεύμα, κλείσε και κανένα φως που λέει και η πεθερά μου όταν βλέπει να έχω ανοιχτό το φως το μπαλκονιού. Είναι ικανή να σηκωθεί με το νυχτικό και να μου χτυπήσει το κουδούνι να με ρωτήσει μήπως το έχω ξεχάσει ανοιχτό.χιχιχι

Πετρούλα με το καλό σήμερα η Β΄επιπέδου να είναι και αναμένουμε τα νέα από τον μπέμπη.

Ευάκι και πάλι να σου ζήσει η κορούλα σου και να είσαι γερή να τις χαίρεσαι και τις δύο.

Κυρία Φωτεινή σας έχω δουλειά τώρα που έφυγε ο σύζυγος , λοιπόν θα φτιάχνετε αυτά τα ωραιότατα εδέσματα και θα μας τα στέλνετε πακέτο να τα απολαμβάνουμε σε περίπτωση που δεν τα τιμάνε, εγώ πάντως και μόνο που τα διαβάζω μου τρέχουν τα σάλια που να τα απολαύσω κι όλας.

Λαζαρένια μου καλά έκανες και τα’πες στη θρασύτατη πεθερούλα σου , τουλάχιστον εσύ νιώθεις καλά τώρα με τον εαυτό σου γιατί αν τα κράταγες μέσα σου θα έσκαγες περισσότερο. Έτσι πρέπει , όταν μας δίνετε η ευκαιρία να απαντάμε κατάλληλα. Με το καλό να μας έρθεις.

ΠανΜαρ την ίδια ψυχολογία είχα και εγώ το Σάββατο και δεν ήθελα να κάνω τίποτα από το να κάθομαι μόνο στον καναπέ. Θεωρώ ότι είναι λόγω καιρού.

Κοριτσάκια μου σχετικά με τη συνάντηση εγώ δυσκολεύομαι ιδιαίτερα , 1ον γιατί ο σύζυγος δεν με πολυαφήνει να οδηγώ και 2ον δεν θα μπορεί να με φέρει εκείνος λόγω του ότι θα εργάζεται εκείνη την ώρα. ΣΚ όμως με παιδάκια είμαι μέσα οπουδήποτε. Για καθημερινές μπορώ Δευτέρα και Τετάρτη αλλιώς θα παρηγορηθώ από τις μετέπειτα φωτογραφίες που θα βγάλετε.

Ηλιάνα περαστικά για το λαιμό και εγώ σήμερα που σηκώθηκα δεν μπορούσα να καταπιώ αλλά το φαγάκι μου δεν μπορώ να πω το τίμησα και με το παραπάνω.

Ιωαννούλα μπράβο και στο Χρηστάκη που είναι καλύτερα, εσύ έγιαννες τελείως με τον βήχα;

Νατάσα που είσαι βρε κοπέλα μου και σήμερα;

Φιλάκι και Βικάκι κάτι ήθελα να γράψω και για’σας αλλά το ξέχασα.L

Αυτά , νομίζω σας καλυψα όλες δεν μπορείτε να πείτε.

Πάω να δουλέψω τώρα και θα επανέλθω….

δηλαδη λαζαρενια που θα μεινετε δεν καταλαβα στη κουμπαρα η στη κουνιαδα;

λοιπον να σας εξηγησω.

απο το πασχα λεγαμε με τους κουμπαρους να ερθουνε εδω σε εμας για διακοπες.

λογω εργασιας και δεν εχουν αδεια μας προτεινανε να παμε εμεις εκει.

επειδη τυχαινει να βολευει τωρα ειπαμε ας παμε να τους δουμε.

θα μεναμε σε αυτους αλλα επειδη και η κουνιαδα μου μενει στην διπλανη περιοχη θα βλεπαμε κι αυτη(επισκεψη).δεν θα μεινουμε στην κουνιαδα γιατι λεει οτι δεν εχει χωρο.

απλα της ειπαμε μονο για την παρασκευη το πρωι αν γινεται να παμε απο το σπιτι της σαν επισκεψη γιατι η νονα δουλευει και οπως ειπα ειναι εγκυος κιολας και δεν θελω να την κουρασω.

ειναι τραγικο αυτο που της ζητησαμε?

θα μου ελεγε εμενα η αδερφη μου οτι ειναι εδω κι εγω θα αρνιομουνα?

φωτια να με καψει !!!

παρεπιμπτοντως οι κουμπαροι θα επρεπε να αρνηθουνε στην τελικη για χιλιους δυο λογους τωρα,αλλα η σχεση μας ειναι φοβερη και παντα κανονιζουμε τετοια ταξιδακια .πχ το γαμηλιο ταξιδι μας το περασαμε μαζι τους στην ζακυνθο και ηταν τελεια.

και με την νονα εχω τοσο καλη χημεια και συνενοηση που οταν παμε η ερθουν βοηθα η μια την αλλη παρα πολυ.

1654096yn4fep17z7.gif

Ηρθα και εγω με φρεσκο νυχακι...

Φωτεινη υπο αλλες συνθηκες θα ζηλευα πολύ αλλα ετυχε να μας στειλει φαγητο η γιαγια του καλού μου..τι φαγητο???Κολοκυθακια γεμιστα με κιμα και ρυζακι, και κατι κολοκυθοκεφτεδες, μουρλια!!!!Μωρε τι μερακλουδες που ειστε στην κατσαρολες εσεις οι παλιες..εχουμε μελλον ακομα για να σας φτασουμε!!!!

Λαζαρενιακαι εγω τα πήρα με αυτη την συμπεριφορα, τι να πω...μαλλον επειδη δεν προτιμησατε εξ αρχης να μεινετε εκει κανουν ετσι, αλλα και πάλι ποσο θα σας φιλοξενησουν πια???Τον πρωινό καφε θα πιειτε μαζι, μετα μπορειτε να βγειτε και μια βολτουλα για να μην ειστε στα πόδια τους..τι νομισαν πια, οτι θα μεινετε εσαει σε αυτους???Αχ δεν τα μπορω εγω αυτα, ειναι δυνατόν???Ακομη και να ξεβολεύονταν για 4-5 ωρες ηταν σωστο να γινει θεμα??Καμια διακριτικοτητα, ουτε την μικρη πεθυμησαν στο κατω-κατω???Οτι και να πεις εχεις δικιο..μην χαλιεσαι ομως δεν αξιζει...

Εγω πάντως επειδη δεν εχω συνηθισει σε αυτον τον τροπο και οπως λές και εσυ ουτε και εσυ το κανεις, θα επαιρνα τωρα σε ενα ξενοδοχειο εκει κοντα στην νονα σας τηλ. και θα τους ρωτουσα για διαμονη απο το πρωί ως το απογευμα, οχι με διανυκτερευση..Γιατι αν εισασταν οι δυο σας θα σου ελεγα οκ, θα πάτε γιακ αφε, μετα για φαγητο θα βολευτει η κατασταση..αλλα με την μικρη θα χρειαστεις σιγουρα ενα καταλυμα...

Απαραδεκτοι!!!Θα ερθει η αδερφη μου μετα απο τοσο καιρο και 12 ωρες ταξιδι και θα σκεφτω τον πρωινό υπνο????

Συγχωρεστε με....φούντωσα!!!Ειναι και η μερα σημερα τετοια, τα ακουσε το κουνιαδοπεθερικο της Λαζαρενιας μας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...