Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη μου ευχαριστουμε πολύ!!!Πολύ χαριτωμενο το σχεδιακι, οπως και ο μπεμπης μας!!Με το καλό να γινει το μυστηριο και να αποκτησει ο μικρος το ονομα που διαλέξατε για εκεινον

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ πετρουλα μου...δεν ειναι διακοπες ακριβως, εγω το λεω αλλαγη κατοικιας:) κανω οτι κανω στην θεσσαλονικη, 2 φορες πιο μεγαλο σπιτι για συμμαζεμα συν τα μπαλκονια συν τη θαλασσα:roll:. ειναι κουραση αλλα εχεις το καθαρο αερα και παιρνεις δυναμη για το χειμωνα. εγω αν μπορουσα να εμενα εκει μόνιμα θα το εκανα :)λατρευω τη θαλασσα ουτε γοργονα να ημουν:) ξερω οτι μπορει να ακουγετε λιγο αχαριστια αλλα δεν ειναι, δοξα Τον Θεο που μπορεσαμε και το καναμε το σπιτι, η υποχρεωσης τωρα εχουν αλλαξη και δεν το χαιρομαι οσο θα ηθελα

Καλημέρα!!!

Με πρόλαβες Πετρούλα!!!:D:D:D Όσο για το θήλαστρο δεν σας είπα τα τελευταία νέα... πάει το θήλαστρο, δεν μπορώ να βγάλω ούτε 20 μλ... :(:(:(με το χέρι βγάζω γάλα πλέον...:roll: και η πλάκα είναι ότι με το χέρι βγάζω 100μλ σε 5 λεπτα..:shock::shock:

Σούλα εγώ και να πεταχτώ έτσι απο το κρεβάτι ΠΟΤΕ δεν ξυπνάω τη μικρή ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ γιατί η γκρίνια είναι απερίγραπτη μετά...:cool::cool::cool: Δηλαδή δεν θα έρθετε στη βάφτιση;;;:roll::roll::roll:

στις 27 στις 5 η ωρα εχω βαφτιση εδω θεσσαλονικη.η συναδελφος μου βαφτιζει το παιδι της.τι ωρα ειστε εσεις?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σουλιτσα αν και δεν ειμαι η πιο αρμοδια να απαντησω αλλα μιας και ειχα παει πριν 3 χρονια χαλκιδικη ,το ποσειδι ειναι πολυ ησυχο εμενα μου αρεσε στο Πευκοχωρι και προς Φουρκα που εχει και ωραια θαλλασα και ζωη ..

πευκοχωρι ειναι το σπιτι μας!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

deleni μου 100 μλ με το χέρι? Αρα έχεις αρκετό γάλα ακόμα. Το θήλαστρο είναι νοσοκομειακό ή απλό?

Νοσοκομειακό είναι Κωνκων... δεν ξέρω και εγώ τι να υποθέσω.. και με το swing που έχω τα ίδια κάνει οπότε...

Βίκυ στις 12 είναι..δεν πήρες την πρόσκληση;;; Στείλε μου αν θέλεις το μαιλ σου να σου στείλω τις φωτό της Φωτεινούλας!!!!

Θα σκάσω...αξιώθηκα να βάλω τις φωτό απο τη συνάντηση στο φβ και δν μπορώ να τις ανεβάσω!!!!:evil::evil::evil: θα δοκιμάσω απο το σπίτι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου Πευκοχωρι εεε??? εκει ημαστε εμεις:) μεσα στο χωριο δεν εχει καλη θαλασσα ειναι ολα πετρες, σε αρεσε η νυχτερινη ζωη? ο πολυς κόσμος? τι απο ολα?

προσωπικα σαν χωριο δεν μου λεει κατι:confused:

ποσειδι Σουλα ειναι ησυχα εχει καλη θαλασσα και ταβερνουλες οικογενειακες διακοπες, οχι το μπαχαλο σε εμας:)

Ελενη μου deleni τιμη μου για την προσληση, εγω εξαρταμε απο την Βικυ, αν ερθει εκεινη θα χαρω να παραβρεθω στο μυστιριο με μεγαλη μου χαρα

eleni σε ευχαριστω για την προσκληση!

καταπληκτικη.μακαρι να μπορουσα να ερθω!

με το καλο η βαφτιση σας!

κωνκων ναι στο εκλεισε στα μουτρα και μετα δεν με αφηνε να ξαναπαρω τηλ.

δεν με αφηνει να μιλαω στο τηλ ουτε και με αλλους!με θελει ολη δικια της!

οσο για την συναντηση το αφηνουμε παρασκευη στις 7 στα βιλατζ για να μην μπερδευτουμε.

οσες μπορουνε μακαρι να βρεθουμε γιατι μετα ποτε θα ξαναρθω?

δυσκολο........

προς το παρον μεσα ειμαστε εγω,κωνκων,φιλακι,πανμαρ,ιωαννα.σωστα?

πετρουλα με το καλο σημερα η εξεταση.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλέ έχω τηλεόραση απλά λόγο τον εργασιών ( ατελείωτες είναι ) τα έχουμε όλα μαζεμένα αν και γνωρίζω αρκετούς με το παλιό ημερολόγιο που δεν την κάνουν χρήση για θρησκευτικούς λόγους

σε ευχαριστω ηλιανα μου για την ευχη σου.ειμαι πολυ χαρουμενη για το νεο αυτο.

οσο για την τηλεοραση,γι αυτο στο χωριο μας κανανε πολλα παιδια ε?

χιχιχιχ

(εισαι με το παλιο ετσι?)

ελενη μου να σου πω κι εγω με το χερι πιο πολυ εβγαζα απο το θηλαστρο.

με το θηλαστρο ειχα της weleda πολυ καλο αλλα τζιφος.

οσο μπορεις καλο ειναι!

1654096yn4fep17z7.gif

Νοσοκομειακό είναι Κωνκων... δεν ξέρω και εγώ τι να υποθέσω.. και με το swing που έχω τα ίδια κάνει οπότε...

Α καλά τότε...τί να πω! Καλό κουράγιο...με το χέρι!

προς το παρον μεσα ειμαστε εγω,κωνκων,φιλακι,πανμαρ,ιωαννα.σωστα?

Ναι και μηπως έρθει και η Μαρίνα. Τηλ. έχουμε μεταξύ μας οπότε ξαναμιλάμε.

Διαφημίσεις

Βίκυ δλδ ουτε στα γενέθλιά μας θα ερθεις ?????????????????????????

δεν μπορω να λειψω απο την βαφτιση βρε αγαπη μου.ειναι συναδελφος και φιλη και ειναι τοσα χρονια στο κολλητα διπλα μου γραφειο.την βλεπω 8 ωρες την μερα συνεχωμενα πως να λειψω?

α ντελενι ειναι αυτη που μιλησατε στο τηλ για το θηλαστρο.

κολοκυθοκορφαδες με γεμιση ρυζι με κιμα και ντοματουλα στο φουρνο ειναι να γλυφεις τα δαχτυλα σου μπουκια και συχωριο μπαμ και κατω ....οχχχχ εχουμε και εγκυουλες:) το βλεπω το κιλο που χτυπαει την πορτα:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...