Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

stone να μη ξεκινησω απο την αρχη ποσα εχουμε χαλασει σε φαρμακα και επισκεψεις και ειλικρινα πανω απο ολα το παιδι μου να ειναι καλα αλλα εχουμε απευδησει .(χωρις να βαλω τα γυψακια του Χρηστου και τον ορθοπαιδικο που αυτο ειναι αρκετα μεγαλο ποσο αλλα εκει και αλλα τοσα να ηταν ..να ειναι καλα ο ανθρωπος..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα δικα μας τώρα..Ο Αναστασης εφαγε στις 2.30 δύο ψαρακια (ζητησα πέρκα και μου εδωσε "ουριτσες" που μου αρεσαν περισσότερο) μια φετα κασερι και κοιμηθηκε στις 3.00.. Θεωρω οτι σημερα δούλεψε αβιαστα αυτο το πρόγραμμα, ξύπνησε όμως και στις 9.00.. Υπολογίζω κατα τις 5.30 να ξυπνησει και να συνεχίσουμε με χυμούλι και Kellogg's Nutri-Grain Chocolate Bar(Μαλακό χρυσοψημένο σνακ από σιτάρι, βρώμη ολικής άλεσης και γέμιση σοκολάτας)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Στα δικα μας τώρα..Ο Αναστασης εφαγε στις 2.30 δύο ψαρακια (ζητησα πέρκα και μου εδωσε "ουριτσες" που μου αρεσαν περισσότερο) μια φετα κασερι και κοιμηθηκε στις 3.00.. Θεωρω οτι σημερα δούλεψε αβιαστα αυτο το πρόγραμμα, ξύπνησε όμως και στις 9.00.. Υπολογίζω κατα τις 5.30 να ξυπνησει και να συνεχίσουμε με χυμούλι και Kellogg's Nutri-Grain Chocolate Bar(Μαλακό χρυσοψημένο σνακ από σιτάρι, βρώμη ολικής άλεσης και γέμιση σοκολάτας)

Mπραβο ειδες?

Παει και αυτο!Next!χαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω δεν συμφωνω με την γνωμη της συναδελεφου ...

και η Μαρινα με νοιωθει περισσοτερο , εχουν περασει πολλα τα παιδακια μας και δεν συμφωνω στο" ε ας την περασουμε να μην την εχουμε για αργοτερα.."

Σε καταλαβαινω απολυτα και ας μην εχουμε αρρωστησει.Ξερω πως ειναι πολυ καλα και πραγματικα ειστε ολες αξιες θαυμασμου με τοσες ιωσεις εγω θα ειχα παει στο Δαφνι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

stone να μη ξεκινησω απο την αρχη ποσα εχουμε χαλασει σε φαρμακα και επισκεψεις και ειλικρινα πανω απο ολα το παιδι μου να ειναι καλα αλλα εχουμε απευδησει .(χωρις να βαλω τα γυψακια του Χρηστου και τον ορθοπαιδικο που αυτο ειναι αρκετα μεγαλο ποσο αλλα εκει και αλλα τοσα να ηταν ..να ειναι καλα ο ανθρωπος..)

Ιωάννα δεν ξερω τι δυνατοτητες υπάρχουν στην Αθηνα, αλλά σιγουρα πιστευω οτι μπορεί να γίνει η δουλειά σου και με πολύ λιγότερο κοστος..Καταλαβαίνω οτι η εξυπηρετηση στους ιδιώτες είναι πιο αμεση (δεν θα έλεγα πιο ποιοτικη) αλλά το λες και η ιδια οτι αυτη η κατασταση αρχίζει και γίνεται ανυπόφορη..Πιστευω οτι με το ΙΚΑ θα μπορείς να εξυπηρετηθεις σε εμβολια και σε προληπτικες εξετασεις. Για τα έκτακτα συμφωνω να εχεις επαφη με μια ιδιώτη παιδίατρο και να τη συμβουλεύεσαι και απο το τηλ. -προκειμενου να σε γδαρει παίξτο εσύ τρελλίτσα..

Εγώ τουλάχιστον ετσι κάνω..

χμμ μαλλον ναι ισως Ιωαννα να τον πηγαινατε οταν αρρωσταινει στο ικα χωρις ραντεβου..

Ιωαννα αν δεν κανω λαθος στο ικα δεν ειναι παιδιατρος σας?Γιατι δεν τον βλεπει εκει?

Ξερεις εγω οταν συζητουσα για τον παιδικο η παιδιατρος μου ειπε ''ναι αν θες να μου κοψεις μισθο..''

Θελω να πω με αυτο οτι οι γιατροι δε χανουν οσο καλοι ανθρωποι να ειναι και για 5 λεπτα θα περιμενουν να πληρωθουν προκειμενου να συνεχισουν να σε εξυπηρετουν οποτε τους χρειαζεσαι..

Και εγω τις προαλλες που ηρθε εκτακτα σε μερα που δεν ειχαμε κανονισει(τοτε που μου ειχε ακυρωσει το ραντεβου και ευτυχως βρηκαμε το υγρο στο αυτι) της ειπα στο τηλ ελα αργοτερα γιαιτ δεν κραταω λεφτα και μου ειπε δεν πειραζει αλλη φορα αλλά την ειδα κολωσε λιγο..χαχαχα

Τελικα πηγα τραπεζα αλλά νομιζω ολες ετσι ειναι..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο μπαμπας μας υποσχέθηκε στον Ανασταση να ερθει λίγο πιο νωρίς σήμερα και να πανε μαζί στο petshop να παρουνε ψαρακι..Εγω μωρε δε θελω γιατι δενομαι πολύ με τα ζωα και μετα στενοχωριεμαι..Ειδικα μετα το τελευταιο σκυλακι μου που το είχα δεκα χρόνια και μου ψόφησε παραμονη του γαμου μου, επάθα μεγαλο σοκ και είπα οτι δεν θα ξαναπάρω ζωακι.. Το εβλεπα στον υπνο μου σε όλη την εγκυμοσύνη μου και είχα φοβίες μήπως το ονειρο ήταν σημαδιακό....Αλλα πιστευω οτι το μικρόθα ενθουσιαστεί. Πρεπει όμως να κρεμασουμε μια γυαλα απο το φωτιστικό..Μόνο εκεί δεν μπορεί να σκαρφαλώσει..ακομη τουλάχιστον!! χιχιχι

Αμ το άλλο...Ο μπαμπας μας ενθουσιαστηκε με το βιντεακι που ανεβασα και ήταν μες την τρελή χαρα.. όλο μου ελεγε "θα μου το στείλεις και εμενα ε;; μην ξεχασεις!!"

μετα απο κανενα τεταρτακι που τρώγαμε τι θυμηθηκε και μου λέει "να με βγαλεις εμενα!Με ρώτησες αν θέλω να φαινομαι στο internet;;"

Ακου λόξες....:-P:-P

Μαργαριτάκι μαλλον παρεα θα ημασταν στο Δαφνι.

Και εγω κορίτσια πραγματικα θαυμαζω το κουραγιο σας.

Σας φιλώ .

Παω επιτελους σπιτακι μου..

Α λα μπρατσετα στο Δαφνι ..μας φανταζεσαι ?? χαχαχα

Καλο μεσημερι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αυτά είναι! Μήπως να μου δώσεις κι εμένα μία μπάρα, όχι για το γιό μου για την κακομοίρα τη μάνα του που μόνο 4 κομμάτια γλυκό έχει φάει από το πρωί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ο μπαμπας μας υποσχέθηκε στον Ανασταση να ερθει λίγο πιο νωρίς σήμερα και να πανε μαζί στο petshop να παρουνε ψαρακι..Εγω μωρε δε θελω γιατι δενομαι πολύ με τα ζωα και μετα στενοχωριεμαι..Ειδικα μετα το τελευταιο σκυλακι μου που το είχα δεκα χρόνια και μου ψόφησε παραμονη του γαμου μου, επάθα μεγαλο σοκ και είπα οτι δεν θα ξαναπάρω ζωακι.. Το εβλεπα στον υπνο μου σε όλη την εγκυμοσύνη μου και είχα φοβίες μήπως το ονειρο ήταν σημαδιακό....Αλλα πιστευω οτι το μικρόθα ενθουσιαστεί πρεπει όμως να κρεμασουμε μια γυαλα απο το φωτιστικό..Μόνο εκεί δεν μπορεί να σκαρφαλώσει..ακομη τουλάχιστον!! χιχιχι

Αχ το καημενο το ψαρακι :tongue::D

Να σου θυμισω τα χελωνακια μηπως? :D:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Joa όντως πολλά λεφτά στους παιδιάτρους! Βέβαια η δικιά μου μας παίρνει 40 στο ιατρείο και παίρνω τα 30 πίσω από το ταμείο του ενώ τα φάρμακα μου τα καλύπτει τελείως και τα εμβόλια. Πάντως κι εκείνη μου λέει ότι έχει πάρα πολλά παιδάκια και δε θέλει να αρρωσταίνουν συνέχεια. Πολλές φορές-ακόμα και τώρα που είμαστε αρρωστούλια- μου λέει περίμενε μη βιάζεσαι να έρθετε. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί! Πάντως και στις τηλεφωνικές διαγνώσεις της πέφτει μέσα! Ακόμα και στο πόσες μέρες θα κρατήσουν τα συμπτώματα!

Βρε το Stoneσύζυγο! Τα ίδια και χιερότερα θα έλεγε κι ο δικός μου αν έβαζα φωτο στο νέτ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κι εμείς στο γραφείο που είμαστε 14 άτομα, έχουν νοσήσει στα σίγουρα τα παιδιά 2 συναδέλφων, ο ένας εκ των οποίων κόλλησε κατά πάσα πιθανότητα γιατί ξεκίνησε με 40 πυρετό και μέχρι χτες (5 μέρες) είχε δέκατα! Αύριο θα έρθει στο γραφείο και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα πάω κι εγώ! Να σκάσω μύτη με μασκούλα???

Bρε Μαρινακι ακομη δουλεύεις εσύ;;Ποτε ξεκινάει η αδεια κυοφορίας σου κοριτσι μου;;Τι δουλειά εχεις ακομη εκει;;Καμια κανονικη δεν παιζει;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...