Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσουδιαααα!!!!!! καλημερα:):)

λαζαρενια ο ποπουλης σου ηταν ξεσκεπαστος γιαυτο ειδες χιονι στο ονειρο:):)

giovanna αναψυχης ειναι το ταξιδακι του συζηγου:)

και ναι

Ηλιανα κερναω ποτακια ητε ειναι ο συζηξ η οχι δεν υπαρχει προβλημα, ευτυχως δεν περιοριζουμε ο ενας τον αλλον, παντα ειμασταν ελευθερη να κανουμε οτι θελουμε ανεξαρτητα ο ενας απο τον αλλον, βεβαια μεσα στα πλαισια της λογικης, ηθικης, και νομιμος:):)

σημερα μαγειρεψα

1 κολοκυθοανθους γεμιστους με ρυζι και κιμακαι ντοματουλα στο φουρνο

2 κολοκυθοανθους γεμιστους με τυρι, αυγο, τηγανιτους με κουρκουτι και

3 κεφτεδακια με πατατες...... κουραστικα απο τις 6 το πρωι να κανω την ετοιμασια..... και ετσι και δεν φαει κανενας θα τους κοψω τα ποδι:):) ακους Βικυυυυ:):) για σενα το λεω πιο πολυ γιατι ολο μλκ τρως

ο γαμπρουλης μου ευτυχως τα τρωει ολα αυτα....πιο πολυ για αυτον τα εκανα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κούκλες.

Φωτεινή μου έγραψες πάλι!!!!! Αντε να δω ποιός θα τα μασουλήσει όλα αυτά.

Sardelaki πως είναι ο μικρός?

Πετρούλα μου, σήμερα η εξέταση?

Αχ Σούλα κάτι παρόμοιο παθαίνω. Από το να ξυπνάω τόσες φορές μέσα στην νύχτα καποιες μπερδεύομαι. Αλλά εσύ.....ξύπνησες και την μικρή!

Ηλιάνα περαστικά για το λαιμό σου. Ελπίζω να μην έχει κάτι κι ο μικρός.

Κωνκων είδες η μανούλα ;) Την κατάλληλη στιγμή έρχεται! Για να πας και στη συνάντηση!

Giovanna μου τέλεια η μικρή σου. Σουσουραδίτσα!

Ρίτα να τον χαίρεσαι τον κοινωνικό σου παλήκαρο! Τι μετρήσεις! Δεν το συζητώ! Εμεινε με το στόμα ανοιχτό η παιδίατρος ε? Φαντάζομαι την έκπληξή της!!!!

Deleni με το καλό η βάφτιση.

Kiko δεν έχει σεντόνι σήμερα?????

Ana δηλ τώρα είστε χωρίς αυτοκίνητο? Ή το άλλο το πήρατε πίσω?

Λαζαρενια μου πλησιάζει η μέρα για το ταξιδάκι σας. Φαντάζομαι πως ήδη θα τα έχεις ετοιμάσει τα πράγματα από τη λαχτάρα σου :)

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Να σας πω και ένα «κουλό» που εκανα σήμερα το πρωί

Ξυπνάω στις 7 και εικοσι και νομίζω ότι είναι απόγευμα και λεω «ωχ παρακοιμηθήκαμε» και πως θα κοιμηθεί η μικρή το βράδυ.

Βλεπω εξω στην αυλή μήπως και ειχε ξυπνήσει η μικρή και την εβγαλε ο μπαμπας της (φυσικα ερημια ηταν ) .

Τρέχω στο δωμάτιό της , την ξυπνάω ,με κοιτάει το καημενο το παιδακι μου σαν χαζό αλλα τι να κανει ??????????

Και αφού ξεκινάω τη διαδικασί α να βάλω την βερμουδίτσα μου και να βρω ρούχα για τη μικρή χτυπάει το ξυπνητήρι και συνερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλά ε?Και φυσικά η μικρή πλάνταξε στο κλάμα που εφυγα.

Παει το εχασα τελειως…………..

Σουλα μου εγω αυτο το λεω ..το συνδρομο της μανας-μητερα, το εχω παθει κατα καιρους και ειδικα στην αρχη που μου εφερναν την Φωτεινουλα...εχω ξυπνησει κατι Σαββατα κ Κυριακες περιμενοντας κατω στην εισοδο στης 7 το πρωι:):)

Hρθε η αδερφουλα μου για καφεδακι και σας αφησα για λίογο...

Καθε φορα που εχω ορεξη για βραδινη κουβεντουλα , λειπετε και οταν ειμαι εκτος σπιτιου ή νυσταζω οργιαζετε..οπως χτες!!

Σούλα, ο αντρας μου, μου το ξεκαθαρισε ή γενεθλια στον παιδοτοπο που εχει εξω τεραστια φουσκωτα και σε περιπτωση κακοκαιριας μπαινουμε και μεσα ή γενεθλια στο σπίτι και να παραγγειλουμε τον μπουφε..Περισυ τα ετοιμασαμε ολα με την αδερφουλα μου, αλλά φετος εκεινη κανει μεγαλη ανακαινιση στο σπίτι με γκρεμισματα και τα σχετικα και εγω με την κοιλια τι να πρωτοπρολάβω..

Με εναν προχειρο υπολογιοσμο χτες βραδυ (με περικοπες κιολας) βγαινουν γυρω στα 60 ατομα..Ολοι εχουν 2 και 3 παιδακια, νονοι, κουμπαροι, αδερφια..ποιον να αφησεις απ'έξω.

Φωτεινη, θα σου λέιψει ο αντρουλης και θα τον πεθυμησεις αυτες τις μερες..

Θα τον περιποιηθεις οταν γυρισει...

Πωπω τι ΔΕΗ ειναι αυτη??Και εγω νομιζα οτι με τα 200 ευρω που ηρθε σε εμας ειμασταν οι μονοι με τοσο τεραστιο λογαρισμο

Καλε δεν εχω αυχενικη σημερα, αυτη περασε..Β' επιπεδου κανω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Να σας πω και ένα «κουλό» που εκανα σήμερα το πρωί

Ξυπνάω στις 7 και εικοσι και νομίζω ότι είναι απόγευμα και λεω «ωχ παρακοιμηθήκαμε» και πως θα κοιμηθεί η μικρή το βράδυ.

Βλεπω εξω στην αυλή μήπως και ειχε ξυπνήσει η μικρή και την εβγαλε ο μπαμπας της (φυσικα ερημια ηταν ) .

Τρέχω στο δωμάτιό της , την ξυπνάω ,με κοιτάει το καημενο το παιδακι μου σαν χαζό αλλα τι να κανει ??????????

Και αφού ξεκινάω τη διαδικασί α να βάλω την βερμουδίτσα μου και να βρω ρούχα για τη μικρή χτυπάει το ξυπνητήρι και συνερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλά ε?Και φυσικά η μικρή πλάνταξε στο κλάμα που εφυγα.

Παει το εχασα τελειως…………..

Το καημένο το μωράκια σου μόνο σκάφτομαι εσύ μες στον πανικό το έχω κάνει και εγώ αυτό Κυριακή πρωί πήγα στο κομμωτήριο ερημιά στα γύρο μαγαζιά άνοιξα και περίμενα να έρθουν τα ραντεβού και δεν ήρθε κάνεις

Κύρια φωτηνει θα με υιοθετήσετε ? θέλω μαμαδιστικο φαγάκι

:tongue::tongue:

ευακι να σου ζησει η κορουλα σου!!!

μαμαλευτερακι δεν εχετε τηλεοραση?μονο μια παλια συναδελφο ξερω που δεν εχει.δεν ξερω βαβαια το γιατι.εχει ομως 5 παιδια!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ναι πετρουλα μουθα τον περιποιηθω καταλληλα:):)...θα τους παρατησω ολους και θα την κανω στη χαλκιδικη....εχει χάρη που εχω και αδυναμία στην μικρουλα μου

Ηλιανα μου ελα να σε κανω το τραπεζι....και αν σας πω οτι δεν μου αρεσε το μαγειρεμα οταν πρωτο παντερυτηκα:) παρα τα βιβλια συνταγων που αγοραζα απο τα 16 μου χρονια

Ελενη deleni μου γιατι παιρνεις μαγια?

η Φωτεινη εβαλε ενα dvd χριστουγενιατικα καλαντα με τα ζουζουνια και μου ζηταει ..τιγωνο παιτσω...τριγωνο να παιξω:D

αχ σουλα μου!!!

το χω παθει κι εγω οταν εδινα εξετασεις.ξυπνησα απο το αγχος μου στις 6,30 και νομιζα πως ηταν 8,30 και εγω εγραφα στις 8.για το ποτε εφτασα στην σχολη δεν θα το καταλαβεις ,αλλα περιμενα απεξω τελικα .........:roll:

κα φωτεινη μακαρι να ειναι αυτο..........

κωνκων για παρασκευη λεμε τωρα?επειδη δεν βλεπω φως αν ειναι ας το αφησουμε για αλλη φορα.

μαελενι μου πραγματικα δεν ετοιμασα τιποτα.

σιδερωνω και θα τα ετοιμασω το βραδυ.

εχω και ενα πολυ ευχαριστο νεο.πραγματικα μονο τετοια θελω να ακουω!

η νονα της μικρης μου περιμενει νινακι!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Σουλα τι αγχος ηταν αυτο βρε καλή μου???Σαστισε η Ανδρεανα...

Κωνκωνιτσα τι ωραια εκπληξη η μανουλα!!!Αν και τοσο μακρια οι δικοι σου νομιζω φροντισαν με τον καλύτερο τροπο να σε βοηθανε και σε επισκεπτονται..Καλως να την δεχτεις την μανουλα σου!!!

Διαφημίσεις

εγω κατεβηκα στο αυτοκινητο 3 φορες(οταν δουλευα σε ενα γυμναστηριο)για να παω στη δουλεια και συνηδητοποιουσα οτι ειναι βραδυ οταν για να ξεκινησω επρεπε να αναψω τα φωτα του αυτοκινητου!!!!!!!!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Η μαγια Φωτεινη ειναι για να αυξηθει η παραγωγη..

Ελενιτσα μεχριι εδω που εφτασες μονο με αντλήσεις θα πρεπει να το εχεις μεγαλο καμαρι πάντως...Μπραβο σου, το εχω ξαναπει με το θηλαστρο δεν τα πήγαινα καθολου καλά και θεωρω πως εσυ ξεπερασες καθε προσδοκια..

ευακι να σου ζησει η κορουλα σου!!!

μαμαλευτερακι δεν εχετε τηλεοραση?μονο μια παλια συναδελφο ξερω που δεν εχει.δεν ξερω βαβαια το γιατι.εχει ομως 5 παιδια!!!

Καλέ έχω τηλεόραση απλά λόγο τον εργασιών ( ατελείωτες είναι ) τα έχουμε όλα μαζεμένα αν και γνωρίζω αρκετούς με το παλιό ημερολόγιο που δεν την κάνουν χρήση για θρησκευτικούς λόγους

Κύρια φωτηνει θα έρθω μην μου τάζεις εμένα φαγητό θα με δεις μπροστά σου χοοχοχοχχοχ κανένα πρωί

Λυπών σας αφήνω να παω να κάνω το αυγό του παιδιού και να βγω έξω να πάω για κάτι δουλείες τα λέμε αργότερα

Μουτσσσσσσσσσσσσσσς

Φιλαρεσσσσσσσσσσς

Παντουσσσσσσσσ

λαζαρενια μου ευχαρίστα για την κουμπαρούλα σου καλή εγκυμοσύνη να έχει η κοπέλα είναι και μια γλυκά

:tongue::tongue:

Λαζαρενια καλη εγκυμοσυνη στη νονα σας και με το καλό να κρατησει ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα της

Φωτεινη ζηλεύωωωωω, θελω κι εγω non stop διακοπές....

Θα εχεις και τη Φωτεινιτσα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...