Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εύα καλώς μας ήρθες. Να σου ζήσει η μπουμπού!!! Ελπίζω να καταφέρνεις να μπαίνεις συχνότερα και να μην σε χάσουμε πάλι.

Ρίτα τέλεια τα γλυκάκια. Θα τα κάνω και εγώ. Σε σφηνοπότηρα τα βάζεις; Έχω του κόσμου τα σφηνοπότηρα. Ευκαιρία να τα σπάσουν τα παιδάκια :tongue::tongue::tongue: Μπράβο στο Γρηγόρη σου. Καταπληκτικές οι μετρήσεις του. Σωστό αντράκι!!!

Deleni έχείς ήδη κάνει πολλές θυσίες για να καταφέρεις να θηλάσεις τον μπέμπη. Συνεπώς μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι. Τα πήγες περίφημα.

Κα Φωτεινή ταξίδι αναψυχής ο σύζυγος ή δουλειές; Αχ και εγώ θέλω να παω Κύπρο.

Να κουκουβαγίσω λίγο; Η Αλεξάνδρα μου έχει γίνει σωστή δεσποινίς. Πλέον διαλέγει μόνη της τα ρούχα που θα βάλει και αφού το κάνει μου κοτσάρει και από πίσω ρη φράση 'αυτό που μου αρέσει'. Έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε το κόκκινο, το πράσινο, το μπλε, το κίτρινο και το άσπρο και ξέρει και τα χρώματα των αυτοκινήτων των μελών της οικογένειας. Επίσης τραγουδάει κάθε πρωί το 'Καλημέρα, τι κάνεις;' - Πάριος και το βράδυ όταν θέλει να κοιμηθεί το 'Πάμε για ύπνο Κατερίνα'. :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Αλεξάνδρα μου έχει γίνει σωστή δεσποινίς. Πλέον διαλέγει μόνη της τα ρούχα που θα βάλει και αφού το κάνει μου κοτσάρει και από πίσω ρη φράση 'αυτό που μου αρέσει'. Έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε το κόκκινο, το πράσινο, το μπλε, το κίτρινο και το άσπρο και ξέρει και τα χρώματα των αυτοκινήτων των μελών της οικογένειας. Επίσης τραγουδάει κάθε πρωί το 'Καλημέρα, τι κάνεις;' - Πάριος και το βράδυ όταν θέλει να κοιμηθεί το 'Πάμε για ύπνο Κατερίνα'. :P:p:p:p
Ροδάνι πάει η γλωσσούλα της κι αυτηνής βλέπω! Κι η μανούλα καμαρώνει, αχαχαχ, τα παιδάκια μας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κλασικά ξεκίναω ανάποδα διαβάζω την τελευτεα σελίδα και σχολιάζω

Deleni με την Αγλαΐα μίλησες καθόλου ? αχ και εσύ ομιλητικό τοα παιδάκι σου μόνο εμείς είμαστε μουγκά

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ μου και άμα πάρεση κιαλος καιρός να δεις πόσο θα φανατιστείς

fotinipap είστε ανοιχτή σε πρόταση για ποτό χωρίς ανιρ στο σπίτι ?

ταξίδι στην Κύπρο? τα λεφτά σας πήγε να γίνουμε κολλητές ? έχετε πολλά?

GiovannaXA γέμισε κουκουβάγιες ετούτε το τσατ και νυχτοπούλια αχ τι καλά τα κορίτσια όλο φρου φρου και αρώματα είναι να σου ζήσει να την χαίρεσαι

και καλέ δεν πίνω έγκυος- θηλάζουσα γυναίκα ιχιχιχ σαν ατάκα το κόλλησα

marina28 χα και εμένα μου ήρθε το ρευμα 320 μάλλον κάτι γίνετε κούκλες μαζεύουν λεφτά

ριτα79 πλακά κάνεις τώρα το παιδί σου είναι θαύμα δεν εξηγείτε αλλιώς

μιλαει κανονικά - τρώει τα πάντα

και είναι και τεράστιος για την πάνα –πιπιλά μπιμπερό τα αφήνω ασχολίαστα

και μου λες εμένα τώρα ότι δεν είναι στο παιδί ?

τι να πω εγώ τώρα που δεν λέει κουβέντα

και δεν τρώει τίποτα

δεν λέω τι δεν τρώει αλά μόνο τι τρώει 4 πράγματα μετρημένα

τρώει

ψωμί

ψαρισουπα

αυγό

πορτοκαλι χυμό αυτά

ε και μονο αυτά ότι Άλο με το ζόρι και με κλάμα

άσε που είσαι και σουπερ μαγείρισσα δεν εχω λόγια

EVA-RAFAELA να σου ζήσει η μικρούλα αν θες βοήθεια για τον θηλασμό εδω ειμαστε

αν θες να το κανείς αποκλειστικά

θα πρέπει αν μειώσεις την σκόνη σιγά σιγά

όλες έχουμε αρκετό γάλα να θρεψουμε τα παιδιά μας

και να τα χορτάσουμε

το παιχνίδι χάνετε όταν μπαίνει η σκόνη και μειώνονται τα γεύματα θηλασμού να θυμάσαι είναι ζήτηση και προσφορά δεν είναι αποθήκη το στήθος είναι γαλακτοβιομηχανία

ακούστε να γελάσετε...διαβάζει ο άντρας μου παραμύθι με τον Αστέρη και κάθε πρόταση που τελειώνει ο Αστέρης λέει "μάλιστα" χαχα πολύ γέλιο!

αχ κλασική ατάκα παιδιού

αχ με πήγες χρόνια πίσω τώρα

όταν μας έλεγε παραμύθια αυτόσχεδία ο πατέρας μου

που κρατούσαν εβδομάδες ένα από αυτά ήταν ο περίφημος σταχτομπαμπαλιαρης αχχχχχχχχχχχ καθομαστα και η τεσερης στο χαλι και τον κοιτούσαμε στο στόμα και όταν δεν είχε τι άλλο να πει και του λέγαμε

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΜΠΑ ...???????????

ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΥΡΙΟ

Αχχχχχχχχχχχχχ παιδικά χρόνια

Που να ξερω βρε καλή μου, επειδη μας ρωτησες σε ποιο προγραμμα να τα βαλεις για αυτο στο τονισα...:):)
το κατάλαβα κούκλα μου γιαυτο σχολίασα με χιούμορ ελπίζω να μην παρεξήγησες..

Καλέ τι ρουχαλάκια ψάχνεις ?

εγώ όχι ακόμη ..

θέλω πληροφορίες αλήθεια από τον μικρό δεν σου περίσσεψε τίποτα ? τι σκεπτεσαι αν απαρεις ?

Τώρα έφτασα στο τέλος ελπίζω να μην ξέχασα καμία και αν το έκανα δεν το εκανα επίτηδες

Καλέ τη ξεδίπλωσα όλες σας χωραει από κάτω ....

...

..

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

2134365s1t19tsvi0.gif

Καλα μεχρι να σας διαβάσω ήπια τον καφε μου, ξημερωσε κιόλας!

sardelaki μου φοβερος ο Αστερης με το "μάλιστα":mrgreen:. Πως είναι σήμερα? Εκανε πάλι πυρετουλι? Το ΣΚ εκανε ο δικός μου μέχρι 38,3 και του περασε.

Τον υγραντηρα τον βάζω οταν τον πιάνει βηχας και δε σταματάει με το aerius. Για κανα 4ωρο τον αφηνω, πάνω στην ώρα ηρεμει ο μικρός απο τον βήχα.

armaki μου μια χαρα η Ευούλα! Αφου είπε και ευχαριστω...:mrgreen:. Σωστη κυρία!

giovanna μου ελπίζω να είστε καλυτερα και εσυ και η Αλεξανδρα. Οσο για τα τραγουδακια...είστε πολύ προχωρημένοι:D μπράβο!

Βρε Μαρίνα μου τί ΔΕΗ είναι αυτή? :shock:

Ρίτα μου σωστος άντρας ο Γρηγορης! Καλα για κιλά και ύψος δεν σχολιάζω! Φτου φτου να είναι γερός!:D

Deleni μου τι περιεργος παπας σου έτυχε! Ο δικός μου τοτε είχε κολλημα μόνο με τη κολυμπηθρα. Δεν ήθελε με τιποτα να τη στολίσω, αλλα μπαλονια είχαμε μεσα στην εκκλησία μιας και εξω είχε χιόνι.

Ευα μου να τα χαιρεσαι τα κοριτσια σου! Χαίρομαι που είστε καλά!:D

vatraxaki μου μπράβο για τον θηλασμό! Σε λίγο καιρό θα σε ρωτάω για συμβουλες!:mrgreen: Ελπίζω να τα καταφερω κ εγώ αυτη τη φορα!

μαμαλευτερακη το παραμυθι χωρίς τέλος το είχαμε και εμείς απο τον παππου μου:D. Μπορεί να ήταν αγράμματος αλλά στο παιχνιδι μας ηταν πρώτος!

Για τα φαγητα που λες, ο δικός μου είναι με τα φεγγαρια του. Μπορει να εχουμε γιουβετσι και να το τσακισει και όταν ξανακάνω να μη θελει να το δεί στα μάτια του. Τί να πεις! Στο σχολειο συνηθως τρωει τα πάντα, αλλά τον πιανουν και εκεί τα χαζα του καμια φορα και δεν βάζει μπουκιά στο στόμα. Χθες είχανε μοσχαρακι με πουρε, οκ τον πουρε δεν τον τρωει, δεν έφαγε ουτε το μοσχαρι και έφαγε σαλάτα με ψωμί:shock:. Αψυχολόγητα είναι...

καλημερα κοριτσακια μου.

σαρδελα σου εστειλα χθες μην στο κιν για τον υγραντηρα.πως ειναι ο μικρος?

χθες ειδατε λαζοπουλο?εβαλε ενα αποσπασμα απο την τελευταια απεργια μας.

εδειξε εναν συναδελφο μου που ειπε "μαζευουμε σκουπιδια αλλα δεν ειμαστε σκουπιδια"

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα βικη και κων κων

έχω ένα ξερό βήχα δεν κοιμήθηκα όλοι νύχτα

νιωθω ένα μπούκωμα έκανα τζαλανετι τώρα

και άκουγα και τον μικρό χτες βραδύ

μου φαίνετε από σήμερα θα βάλουμε και εμείς υγραντήρα .

Δεν είδα βίκΗ μου λαζοπουλο δεν έχω τν σπίτια τβ:roll::roll::roll:

Όσο για το φαγητό εσένα έφαγε σαλαμακι

εμένα η αυτά που ανέφερα η τίποτα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Όσο για μαγειρευτά δεν δοκιμάζει ΤΙΠΟΤΑ κάνει μια γκριμάτσα αηδίας και φεύγει ακόμη και αν είναι πεινασμένος:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μακάρι να έχω να του δίνω Γαλατάκι να χορταίνει από εκεί :D:D:D:D

κακοφαγανος σαν τον πατερά του.....

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Ταλιμπανοκατασταση απο σημερα και το πρωί...

Ευα καλως μας ηρθες ξανα!!!!!Χαιρομαι που τα περνατε τοσο καλά, εχετε βρε τους ρυθμους σας..

Όσο για το θηλασμό θα κανεις αυτο που πιστευεις και σε κανει να αισθανεσαι καλά και με τα δυο παιδια!!!

Επανερχομαι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου.

ειδα τσον υπνο μου χιονια και οταν ξυπνησα για χιονια ηταν ο καιρος.

θα μας τρελανει αυτο το κλιμα.

προσοχη τωρα για πιθανων ιωσεις.

eva rafaela τι κανεις κουκλα?

δεν διαβασα πολλα αλλα λες για τον θηλασμο.

σιγουρα ο θηλασμος αυξανει την παραγωγη και το θηλαστρο μειωνει ,διοτι οι θηλαστικες κινησεις που κανει το μωρο φερνει και παραγωγη,αλλα αν εσυ δεν μπορεις και δεν αντεχεις δεν πρεπει να πιεζεσαι για κανεναν λογο.

θεωρω οτι το αγχος ειναι το χειροτερο στην μειωση του γαλακτος.

δεν θα ξεχασω ποτε αυτο που περασα και μονο απο το πεισμα μου για να θηλασω εφτασα σε σημειο να αρμεγω το στηθος μου.

αλλα με αποτελεσμα να πιεστω ψυχολογικα τοσο που επαθα καταθλιψη γιατι δεν καταφερα να θηλασω οπως ηθελα και οσο ηθελα.

πιστευω πως στο επομενο παιδακι(πρωτα ο θεος) θα αφησω να κυλησουν τα πραγματα μονα τους!

ριτα για την συναντηση τελικα δεν μπορεις ετσι?θελετε να συναντηθουμε καπου χωρις παιδια?

πειτε ιδεες και ποιες ειναι μεσα.

παω να πιω καφε κι ερχομαι ........

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσάρες μου μπορώ να πώ πως τα καταφέρνω μια χαρά!!!! Εχω και βοήθεια την πεθερά μου και την μανούλα μου όποτε μπορεί αλλά να πώ την αμαρτία μο προτιμώ να είμαι μόνη μου με τα κοριτσάκια μου.Είμαστε πιο ήσυχα και περνάμε πιο καλά.

Βατραχάκι μου για πες εσύ πως τα πας????

πολυ μου αρεσε αυτο!!!!

να τις χαιρεσαι κουκλαμου και τις δυο.

κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο δηλ ε?

105 μου ηρθε εμεναη δεη εναντι αλλα το εκθαριστικο ποσο θα ρθει?

μας κλεβουνε οι αλητες,τα καθικια!

απο παντου να μας ρουφηξουνε το αιμα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

έκανα τζαλανετι τώρα

what?

Καλα η μανουλα τί έκπληξη μου έκανε σήμερα! Με πηρε πριν λιγο τηλ. και μου είπε οτι ξεκίνησε να έρθει να μας δεί!:-D Γιούπιιιιιιιιι!

Λαζαρενια μου αφου ερχετε η μανουλα μου και την Παρασκευη ξεκιναει το μουντιάλ (ο άντρας μου δε θα βγει απο το σπιτι) μπορω να βρεθουμε και χωρίς παιδιά.

Θέλετε πάλι στο Θησείο, που είναι στη μεση και να πάμε κάπου εκει για φαγάκι???

Τζαλανετι

Για να καταπολεμήσουμε το μπούκωμα , περνούμε ένα ποτήρι νερό και βράζουμε στο μπρίκι για δύο έως τρία λεπτά

. Mετά αφήνω το να χλιάνει και διαλύω σε αυτό μια κουταλιά αλάτι. Στη συνέχεια, με μία σύριγγα του φαρμακείου κάνω πλύσεις στην μύτη μου προσπαθώντας να μπαίνει από την μια και να βγαίνει από την άλλη σε πλάγια θέση το κεφάλι μου

όπως κάνουμε στα μικρά με τον όρο

απίστευτο ξαλάφρωμα το έχω κάνει και στον μικρό μου

2χρονια με τον θηλασμό έχω μάθει όλα τα γιατροσόφια

Καλημέρα κορίτσια μου,

Ευάκι καλώς μας ήρθες !Να σου ζήσει η μικρούλα .Να μπαίνεις πιο συχνά (οσο μπορείς) να μαθαίνουμε νέα σου.

Μαράκι μου γλυκό μας έλειψες και πολύ μάλιστα.Και εγώ πήγας τον παιδικό και με επιασε κατι αλλα τι να κανουμε ???

Deleni μου η βάφτισή σας είναι την ίδια μέρα με τα γενέθλια της κόρης μου!!!

Οσο για τον παπά ο δικός μας που είναι και αρκετα περίεργος μας είχε πει μόνο μεσα στην εκκλησία όχι μπαλόνια αλλα για εξω δεν είχε πρόβλημα.

Μαργαρίτα μου τι να πω για τον γρηγόρη???φτου φτου .Πω πω δεν θα ηθελα να τον δω διπλα στην Ανδρεάνα .Θα εξαφανιστεί καλέ το κοριτσάκι μου.

Συμπεθέρα φυσικά φοβερός ο γαμπρός μου αλλιώ θα τον διαλέγαμε καλε??/Α είδα και κατι απιστίες στο fb .Καλέ ντροπή να μας απατάτε !!!!!(χα χα)

Giovanna μου η κόρη σου είναι σούπερ.Μπράβο το κοριτσάκι μας.

Φωτεινή μου μοναχούλα ε?Μπράβο παντως που το απολαμβάνεις!!!!!!!!

Μαρινάκι μου τι ΔΕΗ είναι αυτή βρε κούκλα μου???

Α και όσο για το βάρος .Η Ανδρεάνα γεννήθηκε 2500 κιλά και φύγαμε από την κλινική 2400.Μια χαρά αναπτύχθηκε!!!!!!!

Ηλιάννα δεν κατάλαβα καλα.Εννοείς ότι δεν εχεις τηλεόραση σπίτι σου?????????

Πετρούλα και εγώ για το σπίτι σκέφτομαι τα γενέθλια αλλα φοβάμαι τον καιρό μην την πατήσω όπως περσι.

Παντως σκέφτομαι την ιδέα να μην φτιάξω εγώ τίποτα (ή εστω κατι λίγα) και τα υπόλοιπα να τα παραγγείλω.Θα δω.

Να σας πω και ένα «κουλό» που εκανα σήμερα το πρωί

Ξυπνάω στις 7 και εικοσι και νομίζω ότι είναι απόγευμα και λεω «ωχ παρακοιμηθήκαμε» και πως θα κοιμηθεί η μικρή το βράδυ.

Βλεπω εξω στην αυλή μήπως και ειχε ξυπνήσει η μικρή και την εβγαλε ο μπαμπας της (φυσικα ερημια ηταν ) .

Τρέχω στο δωμάτιό της , την ξυπνάω ,με κοιτάει το καημενο το παιδακι μου σαν χαζό αλλα τι να κανει ??????????

Και αφού ξεκινάω τη διαδικασί α να βάλω την βερμουδίτσα μου και να βρω ρούχα για τη μικρή χτυπάει το ξυπνητήρι και συνερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλά ε?Και φυσικά η μικρή πλάνταξε στο κλάμα που εφυγα.

Παει το εχασα τελειως…………..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...