Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες μου μπορώ να πώ πως τα καταφέρνω μια χαρά!!!! Εχω και βοήθεια την πεθερά μου και την μανούλα μου όποτε μπορεί αλλά να πώ την αμαρτία μο προτιμώ να είμαι μόνη μου με τα κοριτσάκια μου.Είμαστε πιο ήσυχα και περνάμε πιο καλά.

Βατραχάκι μου για πες εσύ πως τα πας????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

καλη ηταν μια χαρα ο ανιψιος μου γεννηθηκε 2300 και τωρα ειναι 10 μηνων και 10 κιλα!

Το ξέρω ότι το όλο θέμα είναι στο μυαλό μου αλλά δυσκολεύομαι να χαλαρώσω! Ήρθα κι αυτές οι απανωτές βρογχιολίτιδες και η παλλινδρόμηση και με αποτέλειωσαν! Εντομεταξύ εδώ και 2-3 μέρες δοκίμασα αγελαδινό αντί για κατσικίσιο γάλα και η μικρή είναι χάλια στο φαγητό της και πολλές εξαγωγές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ευακι δοξα το θεο μια χαρα βρηκαμε κι εμεις την ρεγουλα μας ο τιμος εχει κι αυτος καποια ξεσπασματα αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλος ο μπεμπης ειναι ηρεμος γρινιαζει για να φαει και να κοιμηθει και τωρα αρχησε να θελει παρεα να του μιλαω και να γελαει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Deleni μου ναι θηλάζω αλλά την δίνω και ξένογιατί δεν χορταίνει με τίποτα μόνο με το δικό μου!!!!!Εσύ????

Τ'ωρα περιμένω να ξυπνήσει για να φάει και μάλιστα άργησε κιόλας!!!

Πετρούλα μου πήρα το μηνμά σου γλυκειά μου και κάτι διάβασα για αυχενική αύριο.Καλή επιτυχία , όλα θα είναι καλά είμαι σίγουρη γι΄αυτό.Θα σε πάρω και τηλέφωνο να τα πούμε καλύτερα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Το ξέρω ότι το όλο θέμα είναι στο μυαλό μου αλλά δυσκολεύομαι να χαλαρώσω! Ήρθα κι αυτές οι απανωτές βρογχιολίτιδες και η παλλινδρόμηση και με αποτέλειωσαν! Εντομεταξύ εδώ και 2-3 μέρες δοκίμασα αγελαδινό αντί για κατσικίσιο γάλα και η μικρή είναι χάλια στο φαγητό της και πολλές εξαγωγές!

αρα τι πειραζει σου αρεσει το γαλα ε;εμενα παλι καθολου ουτε να το βλεπω δεν θελω.

πως παει η διαιτα εχασες καθολου;

Διαφημίσεις

Deleni μου ναι θηλάζω αλλά την δίνω και ξένογιατί δεν χορταίνει με τίποτα μόνο με το δικό μου!!!!!Εσύ????

.

ευα αν θελεις να την θηλασεις αποκλειστηκα ακομη ειναι νωρις μπορεις να τα καταφερεις οπως καταλαβαινεις εχω γινει φανατικη με τον θηλασμο χαχαχα!

Μαρίνα, επειδή κι η δικη μου, κονταροχτυπιέτια με την Εύα στο modelling, σου γράφω και τα δικά της μια και τα έχω πρόχειρα: 3,5 μηνών ήταν 6 κιλά, ύψος 63 & 4,5 μηνών 6,5 κ. κι ύψος 65 π. Δίκιο έχει η Φιλιώ πάντως, στα μωρά που θηλάζουν σε παίρνει και για λιγότερο, θες να κοιτάξω στα φυλλάδια της la leche και να σου πω; Πες μου αν θες να σου φωτοτυπήσω κάτι να στο στείλω. Καλέ, μόλις διάβασα πόσο γεννήθηκε η κόρη σου, πολύ μικρούλα ήταν. Πήρες και τις 40 εβδομάδες;

Γιατί τόσο η ΔΕΗ κορίτσια; Κάποτε το είχα πάθει κι εγώ, δεν είχαν μετρήσει για μήνες...

sardelaki μου είναι υπέροχο να ξεκινάς τη δική σου, ολόδικη σου δουλειά, αχ ωραία περιπέτεια, σου εύχομαι να παθιαστείς και να βάλεις όοοολο σου το μεράκι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φαγανή η μικρούλα,ε;;;:D

Εμένα δυστυχώς το γάλα μου όσο παέι και μειώνεται (επειδή μόνο αντλώ δεν θηλάζω λόγω δουλειάς)οπότε έχω αρχίσει και του δίνω και ξένο...:(:(:(

ελενη μου ξεκινησες παλι μαγια;

ποιο γαλα του δινεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...