Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως και η δική μου παιδίατρος έτσι μου έλεγε ειδικά όταν 1 έτους της είπα ότι κάνει κακά στο γιογιό, μου είπε ότι είναι τυχαίο και ότι θα το σταματήσει κάποια στιγμή! Τι να πω ελπίζω να μην έχει δίκιο και μας έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε!:mrgreen:

Ε οχι...σε παρακαλω....χαχα λες?χαχα

Αστους να λενε οι παιδιατροι σε αυτα τα θεματα δεν εχουν δωσει ιδιατερη βαρυτητα συνηθως λενε οτι ξερουν απο την εμπειρια τους και απο τα παιδια τους.

Παντως δεν με αμφισβητησε οτι την εκοψε αφου ο Γρηγορης της εκανε ολοκληρη αναλυση απο μονος του(ποιοι φορανε πανα,που τα κανει,τι κανει το βραδυ κτλ)απλα εκεινη υποστηριζε οτι ετυχε να μου κατσει....

Τεσπα το αποτελεσμα μετραει....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εντάξει και στου βιβλιαρίου κοντά στο Μ.Ο. είναι (από ύψος τώρα που το σκέφτομαι είναι πιο πάνω) αλλά επειδή γεννήθηκε μικρουλα να σας εξομολογηθώ ότι από 1-2 περιστατικά που έγιναν στο νοσοκομείο μου έχει γίνει φοβία το όλο θέμα με το βάρος της! Αν και βαριέμαι απίστευτα την προσπάθεια να ταίσω στερεά ελπίζω ότι τότε μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο τα πάνω της!

Τι έγινε εσύ Βατραχάκι τα κοίμησες?

mGKop3.png60Jvp3.png

Εντάξει και στου βιβλιαρίου κοντά στο Μ.Ο. είναι (από ύψος τώρα που το σκέφτομαι είναι πιο πάνω) αλλά επειδή γεννήθηκε μικρουλα να σας εξομολογηθώ ότι από 1-2 περιστατικά που έγιναν στο νοσοκομείο μου έχει γίνει φοβία το όλο θέμα με το βάρος της! Αν και βαριέμαι απίστευτα την προσπάθεια να ταίσω στερεά ελπίζω ότι τότε μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο τα πάνω της!

Τι έγινε εσύ Βατραχάκι τα κοίμησες?

ποσο γεννηθηκε η μικρη;

ναι τα κοιμησα αν και ακουω τον μπεμπη λιγο να μουγκριζει μαλλον αρχιζει να πειναει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ...

Τα ψώνια για τη βάφτιση εννοείς Πετρούλα; Δεν έχω κάνει τίποτα καθώς όλα τα έχει αναλάβει η κουμπάρα... μόνο τα προσκλητήρια φτιάξαμε εμείς...:tongue::tongue::tongue: και όπως καταλαβαίνεις δεν εχω δει τίποτα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Της έχω εμπιστοσύνη όμως.. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι έχω κατασυγχιστεί γιατί ο παπάς δεν επιτρέπει τιποτα απο στολισμό στην εκκλησία ουτε καν μπαλόνια στο προάυλιο:roll::roll::roll: και είχα κάποια πράγματα στο νου μυ και...τζίφος:(:(

Κική μου άγιο είχατε... τι θα παθένατε...

Νατάσα όντως το κακό να μείνει στα σίδερα κούκλα μου...

Ρίτα σούπερ ο Γρηγόρης!!! Και κοινωνικότατος...:D:D:D:D

Αρμάκι σε έφαγε η δουλειά και σένα....:P:p:p:p και εμάς μας λείπεις ;)

Αλεξάνδρα περαστικά σας...ελπίζω το βράδυ να είστε καλύτερα...

Πετρούλα καλή επιτυχία αύριο στην αυχενική...

Λαζαρένια παίζουν με τα νεύρα σας νομίζω...:roll::roll: καλά έκανες και κατέθεσες την αίτηση..

Βατραχάκι και εμένα μου άρεσε το προσκλητήριο!!!!φαίνεται παιδί μου ο δημιουργικός άνθρωπος!!!:D:D:D

Γιοβάννα και εμένα ζηλεύει πολύ το φαγητό των άλλων αλλά παίρνει μόνο μια μπουκιά...:cool:

Μαρίνα και εμάς ήρθε η Δεη...365 ευρουλάκια :evil:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γεια σας κοριτσούδια μου!!!! Τι κάνετε????

Εμείς δόξα το Θεό είμαστε πολύ καλά και περνάμε υπέροχα με τις δυο κορούλες μου.Η μικρή ευτυχώς είναι πολύ καλή και ησυχη.Όσο για την Ραφαέλα έχουμε κάποια ξεσπάσματα αλλά σε γενικές γραμμές όλα καλά!!!

Εσεις τι κάνετε???? Σας πεθύμησα και μου λείψατε πολύ όλες!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Δηλαδη σαν τι βρε βατραχακι?

Κατι τετοιο που θα εχει πανω καρφωμενα στο μπουφε μικρα κουταλακια?

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3872&Itemid=49

ωραιο ριτα αλλα πως το τρως με κουταλι λογικα ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Θα παρεις μικρα πλαστικα κουταλακια σαν του παγωτου θα τα εχεις καρφωμενα επανω στα γλυκακια και θα τα περνουν κομπλε ετοιμα.

Μπορεις να τα φτιαξεις σε σειρες με διαφορετικη επικαλυψη απο πανω ή στολισμα και θα ειναι πολυυυ εντυπωσιακα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...