Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

ναι συμφωνώ αφού θα δώσει που θα δώσει δείγμα.το fish σου είπαν τι είναι ?αν είναι να το κάνουμε κ εμείς 😅

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α, φλασιά, giovanna η Εύα πίνει δυο γάλατα γιατί μας έχει περισσέψει σκόνη και την κρατούσα επίτηδες μήπως της στράβωνε κάτι με το άλλο. Έτσι δίνω το πρωί φρέσκο και βράδυ σκόνη ή αντίστροφα μέχρι να τελειώσει το κουτί.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαράκι μου μας λείπεις πολύ δεν το συζητώ...δε μου λες; Για πόσο καιρό θα πηγαίνεις ακόμη στο γραφείο του άντρα σου;

Από πότε θα την ξεκινήσεις την ευούλα παιδικό; Όσο για την καταθλιψούλα σε πιστεύω απόλυτα...ουφ δύσκολα.

Καλέ κορίτσια πείτε μου και για τον υγραντήρα...

m57Zp2.png

Sardelaki περαστικά. Ελπίζω να είναι κάτι τυχαίο. Δεν βοηθάει και ο καιρός ρε γαμώτο. 'Μια παγώνω, μια ζεσταίνομαι.......' πώς να μην αρρωστήσουν τα μωρά μας; Και εμείς την Αλεξάνδρα την έχουμε με αέριους γιατί βήχει λίγο αλλά και εγώ από λαιμό και καταρροή είμαι χάλια. Τεσπά. Για τον υγραντήρα δεν ξέρω......Εγώ έχω ένα μηχάνημα που λέγεται αφυγραντής (το ίδιο είναι;;; :confused::confused::confused:) και φέρνει την υγρασία στο χώρο στα επιθυμητά επίπεδα. Στην Κέρκυρα έχουμε πολλή υγρασία και αυτό τη ρίχνει. Μακρυγορώ......δεν το ανάβω όλη νύχτα. Όταν ρίξει την υγρασία το σβήνω.

Κωνκών θα είμαστε τόσοι στα γενέθλια γιατί μόνο η οικογένεια είναι 10 άτομα, συν νονοί, συν φίλοι με παιδιά συν κάτι φίλοι γεροντοπαλήκαρα που δεν μου πάει η καρδιά να τους αφήσω απέξω συν παιδάκια και γονείς από το Σταθμό......κλείσαμε. :?:-?:?:-?

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βρε Κίκο μου δε θυμάμαι κι εγώ α το σχολίασα, τι ήταν κι αυτό που κοντέψατε να πάθετε? Πάντως ισχύει ότι στην εγκυμοσύνη ένα ψιλοαλτσχάιμερ σου έρχετα!!!

Αρμάκι κι εμάς μας λείπεις πολύ, εύχομαι να περνάς καλά στη δουλειά! Η Εύα όντως είναι πολύ μπροστά που έπιασε ολοκληρη συζήτηση με τη γιατρό παρά το μαντού που της έκανε! Να σου πω επειδή βλέπω την κόρη μου να ακολουθεί τα βήματά της Ευούλας στην ανάπτυξη, όταν μπορέσεις μου λες βάρος-ύψος σε αντίστοιχη με τη δική μας ηλικία?

mGKop3.png60Jvp3.png

Giovanna μου και σε εσάς περαστικά...ελπίζω κι εγώ να ήταν τυχαίο...έβαλα τον υγραντήρα (νομίζω είναι το ίδιο με τον αφυγραντήρα) να δουλεύει τώρα να τον βοηθάει λίγο στην αναπνοή γιατι το μπούκωμα είναι αρκετό και βλέπουμε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Α, φλασιά, giovanna η Εύα πίνει δυο γάλατα γιατί μας έχει περισσέψει σκόνη

Είπα και εγώ. Δεν της κανουν διάρροια τα 2 διαφορετικά γάλατα; Μια χαρά είναι στις μετρήσεις της μην αγχώνεσαι. Και την Αλεξάνδρα που τη ζυγίζω που και που 10300 με 10400 τη βγάζω. Στο γιατρό έχουμε να πάμε 28/6. Δεν αγνώνομαι με το βάρος της πια, πιστέψτε με, αλλά ούτε και με το πόσο θα φάει. Από τη στιγμή που τρώει αυτά που πρέπει, έστω και λίγο, και που μου ζητάει κάτι όταν πεινάει είμαι ήρεμη. Το μυστικό με την Αλεξάνδρα είναι να σε δει να τρως κάτι εσύ και δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλει να το φάει και αυτή. Χρυσή την έκανα το απόγευμα να φάει μπανάνα και ήταν όλο όχι και όχι, μόλις ήρθε η αδερφή μου και πήρε μπανάνα να φάει της την βούτηξε η Αλεξάνδρα. Και όχι άλλη μπανάνα, αυτήν που έτρωγε η θεία της. :tongue::tongue::tongue:

Αφυγραντήρας Γιοβάννα μου νομίζω είναι ακριβώς το αντίθετο από τον υγραντήρα!

Ο 2ος αυξάνει την υγρασία στο χώρο και αυτο που έχεις εσύ την απορροφά!

Ναι μετά που το σκέφτηκα αυό νομίζω και εγώ. Στην Κέρκυρα δεν θέλουμε υγρασία, έχουμε.:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας,

σημερα ετρεχα απιστευτα,βολτες,δουλεις,παιδιατρο και πριν λιγο μαζευτηκαμε.

Τα νεα μας ειναι οτι η παιδιατρος τον βρισκει εξαιρετικο!:D:D

Ειναι 15,400 και 98 ποντους ορθιος.Στο ξαπλωτο ισως ηταν και παραπανω.

Εγω της ελεγα οτι δεν τρωει το ενα και το αλλο και εκεινη μονολογουσε ''εξαιρετικος,μην ασχολησε με το φαι''...

Εμβολιαστηκαμε και πλεον εχουμε μονο ενα εμβολιο σε εκρεμμοτητα το prevenar που θα το αφησουμε μεχρι και τον Σεπτεμβρη μηπως βγει το καινουργιο αλλιως θα κανουμε το παλιο.

Οση ωρα περιμεναμε εκει ο Γρηγορης μιλουσε ακαταπαυστα και στους παντες.Τον καταλαβαιναν ολοι τι ελεγε και εκαναν διαλογο μαζι του.

Πριν απο εμας μπηκε μια μαμα να παρει ενα χαρτι για την κατασκηνωση του γιου της και λεει στην παιδιατρο ''δεν μπορεις να φανταστεις τι λεει το στομα αυτου του παιδιου'' και η παιδιατρος γελουσε.

Οταν του εκανε το εμβολιο της ελεγε ο Γρηγορης ''Ποναωωω ασε με΄΄ και μετα απο λιγο ''ακομα ποναωωωωω'' χαχα

Οσο για την πανα με κοιτουσε αποσβωλομενη με το στομα ανοιχτο ειδικα οταν της ειπα οτι την εχει κοψει ενα μηνα τωρα και μου ελεγε οτι ...ετυχε...εγω φυσικα της ελεγα οτι δεν ετυχε αλλα πετυχε ;)

Ειχα να πω πολλα για το θεμα ως γνωστον αλλα λεω αστην να πιστευει οτι θελει...

Αυτα...αυριο θα προσπαθησω να καλυψω τα κενα μου και να σας προλαβω.

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

σαρδελινα μου περαστικα σας ευχομαι να ειναι ενα απλο κρυοματακι κι απο αυριο να ειναι ενταξει το αστερακι σου!

κι εγω νομιζω πως ο υγραντηρας ειναι το ακριβως αντιθετο απο τον αφυγραντηρα!

Μαρινα ασε και σ'εμας κατι τετοια ποσα ερχονται τρελενομαι!!!

Αρμακι μας λειπεις πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

ριτα σε λιγο θα φτασει κι εμενα στο μποι ο Γρηγορης :mrgreen:

θελω την βοηθεια σου ποια τυριποτακια κανεις εσυ;και πες κι εσυ ενα γλυκο για μπουφε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πλάκα κάνεις Ρϊτα!!!!Καλέ επιμένω μήπως τον γέννησες κανένα χρόνο νωρίτερα και δεν το θυμάσαι? Φτου και ξανα φτού!

Πάντως και η δική μου παιδίατρος έτσι μου έλεγε ειδικά όταν 1 έτους της είπα ότι κάνει κακά στο γιογιό, μου είπε ότι είναι τυχαίο και ότι θα το σταματήσει κάποια στιγμή! Τι να πω ελπίζω να μην έχει δίκιο και μας έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε!:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Αρμάκι κι εμάς μας λείπεις πολύ, εύχομαι να περνάς καλά στη δουλειά! Η Εύα όντως είναι πολύ μπροστά που έπιασε ολοκληρη συζήτηση με τη γιατρό παρά το μαντού που της έκανε! Να σου πω επειδή βλέπω την κόρη μου να ακολουθεί τα βήματά της Ευούλας στην ανάπτυξη, όταν μπορέσεις μου λες βάρος-ύψος σε αντίστοιχη με τη δική μας ηλικία?

Μαρινακι γιατι αγχιονεσαι μια χαρα ειναι η μικρη σου δες και στης καμπυλες για τα μωρα που θηλαζουν ειναι διαφορετικες απο αυτες του βιβλιαριου

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...