Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο την Ιωαννα μας

Λοιπον ..θα ειμαστε περιπου 25 ατομα (εχω καταφερει και εχω βρει και παιδακια 5-6!!)

Θα ειναι ολα σε μπουκιες ,οχι πηρουνια και μαχαιρια

-τυροπιτακια

-τοστακια με γαλοπουλα-τυρι -ντοματα

-ρολο σφολιατα

-κρουασανακια με τονο

-κοτοσαλατα με κριτσινια

-πιτσα μαργαριτα ενα ταψι

-μακαρονοσαλατα

-hot dogs με βραστο λουκανικο κετσαπ μουσταρδα

-κρακερακια με βουτηρο -πατε ελιας & φιλαδελφεια -αγγουρι τριμμενο

-κεφτεδακια

-κοτομπουκιες

-λουκανικοπιτακια

και τα δικα μας

Εμεις περισυ φτιαξαμε

-χαμπουργκερακια,

-αλμυρα κρουασανακια με κοτοσνιτσελάκι

-κρουασανακια με γαλοπουλα κασερακι,

-πιτσα,

-σουβλακι-κεφτεδακι-ντοματουλα-πιπεριτσα,

-αλμυρο κέικ με τυρια,

-ρολο σφολιατας με ζαμπόν και κασερι,

-μακαρονοσαλάτα,

-σουφλέ τυριών και

-γλυκακια,

-μπισκοτα, ,

-πουρακια,

-ζαχαρωτα,

-αναψυκτικά κλπ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι ακόμα βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις για το πακέτο, μου έδωσε το ελεύθερο να απαντήσω και μετά τη βάφτιση για το τι ακριβώς θα κάνουμε!

26-10 είχαμε βαφτίσει και το Γιώργο, μια χαρά ήταν!

Όσο για την θκατοσυζήτηση...συνήθως αραιά τα κάνει και η δικιά μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλέ κι εγώ την δοκίμασα την Φιξ μιάς και τρελλαίνομαι για μπύρα χεχε...

τόση ώρα τί ήθελα να πλύνει η Ηλιάνα; Τα καλύμματα του σαλονιού; Αν πρόκειται γιαυτά και εγώ θέλω να τα βγάλω και να τα πλύνω και τόσο καιρό σκέφτομαι αν κάνει να τα βάλω στο πληντύριο ή όχι.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου... τι κάνετε;;;

Εγώ τρέχω και έχω συγχιστεί γιατί προσπαθώ να σας στείλω τα προσκλητήρια της βάφτισης και δεν μπορω....γκρρρρ:twisted::twisted::twisted:

Θα τα καταφέρω όμως που θα μου πάει....

Σαρδελάκι κούκλος ο Αστέρης σου!!!! Πολύχρονος και πάλι!!!! Φιλενάδα πάντως να ξέρεις οι φωτό σε αδικούν πολύ!!!!:D:D:D

Βατραχάκι τι κάνετε;;;; Δεν θυμάμαι τι έγινε τελικά με τα πράσινα κακάκια;;;; Ήταν υπερπαραγωγή;;;:confused:

Πολύ ξενυχτούδες μου βγήκατε :rolleyes::rolleyes::rolleyes: και όχι τίποτα άλλο δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...:D:D:D

Θα με συγχωρέσετε που δεν θυμάμαι τίποτα άλλο:oops::oops::oops:, ελπίζω τις επόμενες μέρες να χαλαρώσω λίγο απο δουλειά και να προλάβω να σας διαβάσω...:cool::cool:

Κορίτσια πάντως η Αναστασία πλέον είναι τρέλα...μιλάει πάααρα πολύ και μας έχει τρελάνει..αρχίζει και κάτι τσαχπινιές που δεν τις έκανε παλιά και ο πατέρας της γίνεται αλοιφή...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο μπεμπούκος μας είναι καλα, θα κάνουμε τη βάφτιση στις 27 και είστε όλες καλεσμένες (θα αξιωθώ να βάλω και το προσκλητήριο μας σύντομα;))

Κορίτσια μου φεύγω...ελπίζω σήμερα να κοιμηθούν νωρίς και να συμμετέχω και εγώ στη νυχτερινή βάρδια!!!!!:mrgreen::mrgreen::D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μϊσο για να καταλάβω-η αυπνία φταίει! Στο όχι μέσα στο allou fan park αλλά δίπλα στα village έχει άλλο χώρο με φουσκωτά, παντα μιλάμε για ρέντη! Το 'χω???

Τό 'χεις Μαρίνα μου, το 'χεις!:D

sardelaki μου ο αδερφουλης μου παντρευται το Πάσχα του 2011 και εμείς κάπου εκεί θα κάνουμε και τη βάπτιση. Θα φερω τη νυφη μου να δει τα νυφικά. Και για τη βάπτιση (πρωτα ο Θεός να ερθει με το καλό η μπεμπα) η νονά μας μενει Θεσ/νικη και στα μέρη μου ο νονος αγοράζει τις μπομπονιέρες, οπότε θα φερω κ αυτη να δει τα της βάπτισης!

Deleni μου με το καλό η βαπτιση!

Giovanna μου πολλά άτομα θα είστε! Αντε με το καλό. Θα ελεγα να μη κανεις μεγαλη ποικιλια γιατι στο τελος θα μείνουν, σιγουρα όμως θα χρειαστεις μεγάλη ποσοτητα!

Καθομαστε εξω στον κηπο και τωρα τον Ανασταση τον κυνηγαει ο μπαμπας του, εγω τελειωσα για σημερα..χαχα

Βλέπω για μωρουδιακα σε διαφορα site για να ξεχασω το αγχος μου...

Eλένη με το καλό η βαφτιση σας!!Εσυ δεν μας τα εδειξες τα ψωνια σας ή δεν τα κανατε ακομη???

Αλεξανδρα σου στελνω πμ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

το μαναράκι μου ανέβασε 37.5 και του έδωσα κατευθείαν ντεπόν...και βλέπουμε. Ε, ρε γμτ τώρα που είναι να πάω στα σεμινάρια έτυχε ουυυυυυυυυυυφ. Μες στο άγχος θα είμαι...

m57Zp2.png

Ωχ ελπίζω α μην είναι τιποτα Αλεξάνδρα!

Κι εμείς δε λέμε να ηρεμήσουμε, ξεσαλώσαμε οι τρεις μας στις κούνιες πάνω από δύωρο και γυρίσαμε πίσω σώοι σχεδόν, ο.κ. με μια φτυαριά χώμα κυριολεκτικά στο κεφάλι του και μέσα στα ρούχα του κι από το βρακάκι του έβγαινε χώμα και μια μπάλα που κι εγώ δεν ξέρω ποιά στιγμή χάθηκε! Γιατί όποτε παίρνω κουβαδάκια μαζί παίζει με τις μπάλες των αλλων και όταν κουβαλάω μπάλα θέλει κουβαδάκια????

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέα φιλενάδες!

Δυστυχώς δεν σας προφταίνω με τίποτα!

Νατάσα μου πάλι ζημιά? Ρε γμτ..κρίμα. Τουλάχιστον ας μείνει το κακό στα σίδερα...

Λαζαρένια μου δεν μαθατε ακόμη τίποτα? Υπομονή κορίτσι μου, δεν ξέρω τι αλλο να σου πω..

Σαρδελάκι μου ελπίζω να μην έχει κάτι ο Αστέρης..

Μαρίνα η μπουμπού σου είναι κούκλαρα! Δεν μπορώ να σχολιάσω τις φώτο στο fb δεν ξέρω τι έπαθε.

deleni μου με το καλό η βάφτιση!

Βατραχάκι τέλειο το προσκλητήριο!

Πετρούλα κάποια στιγμή διάβασα που έκανε η κοιλίτσα σου πάνω κάτω και πολύ συγκηνιθηκα! Τι ωραία! Β' επιπέδου έκανες?

Κίκο άγιο είχατε! Φτηνά την γλιτώσατε! ουφ!

Να σας πω και τα δικά μας. Πηγαμε σήμερα σε δυο σταθμούς δημόσιους και ήταν πάρα πολύ καλοί. Πεντακάθαροι, περιποιημένοι αλλά ειδικά ο πρώτος είχε μία φονερη διευθύντρια πολύ συζητήσημη. Είπαμε πολλά και μέχρι που μου είπε όποτε θέλω να πάω την Ευα να δει τον χώρο, να παίξει κλπ. Εγώ την βάρεσα την καταθλιψούλα μου αλλά δεν γίνεται αλλιώς και τουλάχιστον ηρέμησα που είδα καλό περιβάλλον. Το απόγευμα πήγαμε παιδιατρο η Εύα είναι ακόμα 10100 αλλά πήα 2 πόντους 87.5 μου είπε ότι ίσως να είναι και λίγο πιο ψηλη. Η παιδίατρος πολύ χαλαρη και ευχαριστημένη, της μίλησε και η Εύα πολύ(απίστευτο μου φάνηκε) και γενικά μια χαρά όλα. Κάναμε το μαντού και ενώ η γιατρός ήταν πολύ αγχωμένη γιατί τσούζει, μη τυχόν την μισήσει η Εύα έκλαψε λίγο και μόλις της ζωγράφισε το χεράκι τον κύκλο με αυτιά(γάτα υποτίθεται) της είπε ευχαριστώ και φιλούσε τη γατούλα. Τρελλαθήκαμε ομαδικώς! Εγώ ήθελα να κλαίω συνέχεια...Μα είναι τόσο καλή! ΚΟΥΚΟΥΒΑ!

Αυτά! Πάω για δεύτερο γάλα!

Σας φιλώ όλες, ελπίζω να συνεχίσετε να με θέλετε και τώρα που λείπω γενικά...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...