Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε Ηλιανα αφου το κοριτσι (Βατραχακι) σε κλειστο κυκλο ειπα θα την κανει την βαφτιση, εσυ γιατι ετοιμαζεσαι???χαχα:tongue::tongue:

καλε εννοητε πως θα σας καλεσω ολες κι οποια μας τιμησει θα ειναι και στο τραπεζι τι μια οικογενεια ειμαστε εδω ;)

αληθεια ποτε ειναι οι εκλογες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε Ηλιανα αφου το κοριτσι (Βατραχακι) σε κλειστο κυκλο ειπα θα την κανει την βαφτιση, εσυ γιατι ετοιμαζεσαι???χαχα:tongue::tongue:

γμτ

Είμαι στενή συγκενισα εγώ

και γιαυτο θα της κατσικοθώ εγω

θα παρω και το πλέξιμο μαζί θα κατεβάζω και τα γυαλιά

θα κουτσομπολέψω ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ακους ΦΙΛΙΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕ ΝΑΡΘΩ

:tongue::tongue:

Φιλακι και εγω ξερω οτι πλέον η κωλονοσκοπηση ειναι πιο ανωδυνη σε σχεση με πιο παλιά..Καλό ειναι πάμντως να την κανεις, αιμοραγια εχεις??Μηπως εχεις αιμορροϊδες??

Ηλιανα δεν βγαινει το καλυμμα του καναπε??Με το απορρυπαντικο δεν θα σου αφησει σταμπα??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Είμαι στενή συγκενισα εγώ

και γιαυτο θα της κατσικοθώ εγω

θα παρω και το πλέξιμο μαζί θα κατεβάζω και τα γυαλιά

θα κουτσομπολέψω ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ακους ΦΙΛΙΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕ ΝΑΡΘΩ

χαχαχα να ακους τι λενε για να μου τα πεις μετα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ και έμενα βγαίνουν αλά φοβάμαι να μην μαζέψουν λέτε να χωσω πλυντήριο και ο θεός βοηθός στους πόσους βαθμούς τα βγάζω τώρα κιόλας χιχιχι

Διαφημίσεις

Καλέ και έμενα βγαίνουν αλά φοβάμαι να μην μαζέψουν λέτε να χωσω πλυντήριο και ο θεός βοηθός στους πόσους βαθμούς τα βγάζω τώρα κιόλας χιχιχι

εγω τα βαζω στο προγραμμα που βαζω και τις κουρτινες στους 30 για ευαισθητα χωρις στιψιμο

Φιλακι και εγω ξερω οτι πλέον η κωλονοσκοπηση ειναι πιο ανωδυνη σε σχεση με πιο παλιά..Καλό ειναι πάμντως να την κανεις, αιμοραγια εχεις??Μηπως εχεις αιμορροϊδες??

Ηλιανα δεν βγαινει το καλυμμα του καναπε??Με το απορρυπαντικο δεν θα σου αφησει σταμπα??

Το έχω ξανά κάνει μια χαρά γίνετε απλά έλεγα όπως προανέφερα φοβάμαι μην μπάσουν

Διαφημίσεις

Λυπών βγάζω τα μαξιλάρια τα από κάτω στο επόμενο πλυντήριο και ο θεός βοηθός σε 20 λεπτά θα είναι έτοιμα να βάλω και μαλακτικό θέλουν σίδερο μετά ?

Θελω ρημα, υποκείμενο και αντικείμενο σε αυτη την πρόταση!!!Ακσις???

Δεν καταλαβαίνεις τι γράφω η φιλιω όμως ξέρει χιχιιχ

Είχα ανάγκη να γελάσω να σε καλά γελώ μόνη μου μέσα στο σαλόνι αγκαλά με της μαξιλάρες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...