Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι πότε λέτε για τη βάφτιση? Εμείς κλείσαμε φωτογράφο τουλάχιστον! Πρέπει να κάτσω να σημειώσω ονόματα για το τραπέζι αλλά βαριέμαι, όμως αυτή τη φορά θα το κάνουμε σε πολύ κλειστό κύκλο οπότε δεν έχω και πολλά να κάνω!

Η μικρή πάλι δε με άφησε να κοιμηθώ για μεσημέρι είναι η ώρα που την πιάνουν τα κακά της και αν δεν τα κάνει δεν ησυχάζει!

!

Mαρινα μου για Οκτωμβριο λεμε κι εμεις μετα στο τραπζι αυτη την φορα θα ειμαστε λιγοι και καλοι ;)

τι πακετο εκλεισες τελικα με τον φωτογραφο;

κι εμενα ο μικρος αν δεν κανει κακα δεν κοιματε με τιποτα γι'αυτο πολλες φορες το βραδυ κοιματε αργα!

να ρωτησω πως ειναι τα κακα της μπουμπους σου;νερουλα;

τι ρωταω τωρα ε;σορρυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α είχα κάνει θέμα στο φόρουμ για το αν καλούσα τους από πάνω που είναι αλβανι αλά κλειδώθηκε γιατί μπήκαν άτομα και βριζαν δεν το ανάφερα εδώ ?
Xαχαχαχα, καλά σε έκαναν!!! Αφού είσαι πολύ καλή, δεν πιστεύω με τίποτα ότι είσαι ρατσίστρια, με τίποτα!

Φωτεινή και Βίκη, να τη χαίρεστε!

vatraxaki μου μια ραγάδα έχω και βλέπω αιματάκι στην τουαλέτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χα χα γελάς φιλακι μου εε μα το τι άκουσα στο αντίστοιχο τοπικ άσε καλύτερα που κλειδώθηκε αλά η επιτήδειες –επιτήδειοι στέλνουν και πμ για να σε βρίσουν άμα θέλουν …..

ΦιλιΩ Οκτώβριο ακούω βάφτιση

καλέ θα είμαι λεχώνα δεν θα μπορώ να έρθω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κάθομαι σηκώνομαι γύρες κάνω ένα σορό κ

αΠΟ δουλεία στο σπίτι τίποτα ......

έχω κα ένα πονόλαιμο σήμερα

μάλωσα και τον μικρό πριν γιατί δεν κοιμόταν

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

βατραχουλίνα μου Οκτώμβριος είναι ακόμη καλός μήνας για βάφτιση...μιά χαρούλα. Άντε θα το βαφτίσετε και το 2ο παιδάκι σας.

ναι και τον τιμο 26 οκτωμβρη τον ειχαμε βαπτισει και ειχε ωραια μερα!

Χα χα γελάς φιλακι μου εε μα το τι άκουσα στο αντίστοιχο τοπικ άσε καλύτερα που κλειδώθηκε αλά η επιτήδειες –επιτήδειοι στέλνουν και πμ για να σε βρίσουν άμα θέλουν …..

ΦιλιΩ Οκτώβριο ακούω βάφτιση

καλέ θα είμαι λεχώνα δεν θα μπορώ να έρθω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κάθομαι σηκώνομαι γύρες κάνω ένα σορό κ

αΠΟ δουλεία στο σπίτι τίποτα ......

έχω κα ένα πονόλαιμο σήμερα

μάλωσα και τον μικρό πριν γιατί δεν κοιμόταν

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

ποτε γεννας ζουζουνα;

κι εγω εχω απο εχθες πονολαιμο και ειμαι με γαργαρες κανει να παρω hexalen;

Τί να σου λέω τώρα... έτσι μου είπε. Ξεκίνησα με ένα σιρόπι για πιο... μαλακά αποτελέσματα, αλλά ακόμα βλέπω καμιά φορά αίμα, τότε μου είπε να πάρω τη αλοιφή που θα είναι δραστική αλλά με το θηλασμό, πρέπει να το ψάξω πρώτα... κι ύστερα μου είπε ότι γενικά αφού βλέπω ακόμα αιματάκι, πρέπει να κάνω κολωνοσπόπιση, αλλά όταν τελειώσω με τον θηλασμό. Αν υπάρχει κι εσωτερική ραγάδα όμως με κολωνοσκόπιση το βλέπεις...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τί να σου λέω τώρα... έτσι μου είπε. Ξεκίνησα με ένα σιρόπι για πιο... μαλακά αποτελέσματα, αλλά ακόμα βλέπω καμιά φορά αίμα, τότε μου είπε να πάρω τη αλοιφή που θα είναι δραστική αλλά με το θηλασμό, πρέπει να το ψάξω πρώτα... κι ύστερα μου είπε ότι γενικά αφού βλέπω ακόμα αιματάκι, πρέπει να κάνω κολωνοσπόπιση, αλλά όταν τελειώσω με τον θηλασμό. Αν υπάρχει κι εσωτερική ραγάδα όμως με κολωνοσκόπιση το βλέπεις...

παρε και δευτερη γνωμη πριν την κανεις γιατι δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο επιπονη εξεταση!

μηπως εχεις αιμορροιδες;

Διαφημίσεις

ποτε γεννας ζουζουνα;

κι εγω εχω απο εχθες πονολαιμο και ειμαι με γαργαρες κανει να παρω hexalen;

ΦΥΣΙΚΑ και κάνει καλέ άλλα το αλατόνερο θα σε σώσει

Να γελάσεις θες φιλακι

δεν σε λέω καλέ δεν σε λεω

είμαι ανορθόγραφη τα γράφω στο γορτ και κάνω και εκεί λάθει

και εσύ εσαι κουροδευταρου δεν σε λέω γιατί μετά δεν θα με παίζεις ιχιχχι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Άσχετο πλένω τον καναπέ με απορρυπαντικό ρούχων τοπικά αραιό δηλ λίγο έριξα εσείς πως τον πλένετε ?

:tongue::tongue:

παρε και δευτερη γνωμη πριν την κανεις γιατι δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο επιπονη εξεταση!

μηπως εχεις αιμοραιδες;

Καθόλου επίπονη δεν είναι πλέον γιατί σε μισοναρκώνουν (μέθη) κι είσαι μια χαρά, ευτυχισμένος άνθρωπος! Αυτός είναι κι ο λόγος ακριβώς που δεν μπορώ να την κάνω τώρα, τα φάρμακα της νάρκωσης δεν επιτρέπονται στο θηλασμό. Αιμορροΐδες, δεν έχω λέει αυτός άξιες λόγου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Eδω ειμαι και εγω, εφερα σοκολατιτσα και κερναω σε οποια της ανοιξα την ορεξη.. Αχ τι καλά που θα πάω ξανα στη δουλεια την Τεταρτη..η συναδελφος σημερα με μιση καρδια με αποχαιρετησε

Και τι καλά που κανονιζετε βραδινη συναντηση, Λαζαρενια τι ωραια που θα ταξιδεψεις, με το καλό και καλά να περασετε!!!

Καλε Ηλιανα αφου το κοριτσι (Βατραχακι) σε κλειστο κυκλο ειπα θα την κανει την βαφτιση, εσυ γιατι ετοιμαζεσαι???χαχα:tongue::tongue:

Εγω τις εκλογες σκεφτομαι, θελω πολύ να μαυρισω καποιους..

Παντρευεται και ο κολλητος μου τελη Οκτωβρη γμτ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...