Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ δεν προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω όλα αυτά που ποστάρετε κυρίως τα έξτρα αλλά κι εγώ επειδή έχουμε περάσει και περνάμε ακόμα δηλαδή πάααααρα πολλά με τις συνεχείς ασθένειες και πιστεύω ότι αν μας τύχει και η γρίπη που είναι καθαρά θέμα τύχης εκτός κι αν κλειστείς τελείως στο καβούκι σου κάτι που δεν είμαι διατεθιμένη να κάνω, θα μας αποτελειώσει οικογενειακώς, επιμένω στον άντρα μου και τη μάνα μου να κάνουν το εμβόλιο και όταν με το καλό γεννήσω θα το κάνω κι εγώ, παρόλο που ανησυχώ λίγο μήπως αν θηλάζω περάσει στο νεογέννητο!Τώρα δεν το κάνω-παρόλο που ο γιατρός μου ηταν θετικός από την αρχή- γιατί φοβάμαι για το έμβρυο, πάντως δεν έχω καμία ανησυχία για μας! Ειδικά μετά το συνεχές τρέξιμο σε γιατρούς και νοσοκομεία να ψαχνόμαστε για το αν το έχουμε ή όχι, για το πώς θα προφυλάξουμε το παιδί κλπ εντάξει πείστηκα εντελώς!

Δυστηχως ετσι ειναι και εγω τοσο καιρο ειχα αλλη γνωμη επειδη νομιζα οτι δεν ειναι και τοσο πιθανο να κολλησουμε κτλ..το εβλεπα πολυ μακρινο ολο αυτο αλλα εχω αναθεωρησει.

Ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω μιας και γενικα εγω δεν κυκλοφορω ιδαιτερα αλλα το βλεπω πολυ θετικα διοτι ειναι μεγαλη ψυχολογικη πιεση που μου ασκει ολο αυτο το θεμα σε σχεση με το παιδι.

Αν δεν ειχα το Γρηγορη ουτε που θα με ενοιαζε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δε θα βγαλεις ακρη ακου που σου λεω..

Εγω παντως οφειλω να προστετεψω το παιδι και θα δω τι θα κανω..

Δεν ειναι καθολου μια απλη γριπη οπως την παρουσιαζουν.

Αυτό ακριβώς νιώθω και εγώ εδώ και πολύ καιρό! Πάντως ακόμα κι αν είστε διατεθιμένες να περιορίσετε κάπως τις εξόδους σας, αν οι σύζυγοί σας δουλεύουν με αρκετό κόσμο ή κάποιο άλλο άτομο που σας επισκέπτεται τακτικά τότε οι πιθανότητες δεν μειώνονται ιδιαίτερα να νοσήσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

ρε κοριτσια την γνωμη σας ..

ο Χρηστος παρολο που ειναι καλα τον ταλαιπωρει βηχας και μαλιστα ξηροβηχας και κυριως το βραδυ (χθες απο 3-4 δεν σταματουσε να βηχει)πηρα την γιατρο και φοβαται οτι ειναι καποια λοιμωξη και ειπε να παρουμε αντιβιωση ...Αλλα εγω δεν θελω να δωσω .εσεις τι λετε ???ειχαμε παρει και τον Οκτωβρη αντιβιωση για την ωτιτιδα

ΓΙα να δείτε αν είναι λοίμωξη μπορεί να κάνει μια απλή γενική αίματος! Ένα τσιμ είναι! Εμείς είμαστε ακόμα με πυρετό και έμεινα σπίτι (θα με διώξουν από τη δουλειά, θα το πάρω απόφαση!), αλλά η γιατρός είναι γενικά αντίθετη στις αντιβιώσεις. Μόνο αν κάνει 4η μέρα συνεχόμενη πυρετό πάνω από 38 θα εξετάσουμε αυτό το ενδεχόμενο!Το βράδυ κλείνουμε το 3ο 24ωρο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμενα απλα ο προβληματισμος μου ειναι οτι εγω δε δουλευω και δεν μετακινουμε ουτε με μεσα μεταφορας ουτε παω σε τραπεζες κτλ.

Ο δε καλος μου που ηταν καθετος στο να μην το κανει ουτε καν της κοινης γριπης(ετσι το εχω στο ψυγειο και καθεται)μετα την αρρωστια εχει αναθεωρησει εντελως και τωρα ψαχνουμε να δουμε πως θα γινει να το κανει αν κανει ή δεν κανει αν εχει περασει ηδη τι γριπη πως θα το μαθουμε κλπ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Stone τι εγινε τελικα με τον μικρο?

Ελα να μας πεις..

Μαρινα ακομα πυρετο?Περαστικα βρε παιδι μου..

Ρε συ Ιωανα τωρα που το λεει η Μαρινα τ εννοει λεγοντας λοιμωξη η παιδιατρος?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν Κορίτσια σας παραθέτω ένα e-mail που μας στείλανε τώρα στη δουλειά σχετικά με τον Η1Ν1.

Σε μία μη τριτοκοσμική χώρα συμβαίνουν τα εξής: Οι πολίτες δεν αγωνιούν ιδιαίτερα για τον ιό της νέας γρίπης. Οι μαμάδες δεν προβληματίζονται μέχρι δακρύων για το εάν ή όχι θα πρέπει να εμβολιάσουν τα παιδάκια τους. Από την άλλη δέχθηκαν να τρυπηθούν με το παρασκεύασμα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό. Εγκαίρως.

Να πώς λειτουργεί το σύστημα: Κάθε πολίτης ενημερώνεται με γράμμα (!) από τον προσωπικό του ιατρό (!) να περάσει να εμβολιαστεί – μόνο στην περίπτωση που ανήκει σε κάποια από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Για τους υπόλοιπους δεν τίθεται θέμα. Ούτε καν δίλημμα. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζουν την ζωή τους με βήχα, φτερνίσματα και χαρτομάντηλα στην τσέπη.

Όλα αυτά τα έμαθα τηλεφωνώντας σε μία φίλη μου στο Λονδίνο. Όχι, μου είπε, δεν της έχει περάσει από το μυαλό να εμβολιαστεί για τη γουρουνογρίπη. Ούτε πρόκειται να αντικρύσουν βελόνα τα δύο τέκνα της, ηλικίας 10 και 7 ετών. Μου εξομολογήθηκε και κάτι ακόμη. Το εμβόλιο ΔΕΝ αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στα παιδικά πάρτυ, τις παιδικές χαρές και στην αίθουσα αναμονής του μπαλέτου.

Στη Βρετανία λειτουργεί, βέβαια, η πρωτοβάθμια περίθαλψη. Ο προσωπικός γενικός γιατρός ελέγχει την υγεία των ασθενών του και ελέγχεται για το πώς δαπανά τα λεφτά του κρατικού κορβανά. Το εμβόλιο κατά της γρίπης ΔΕΝ διατίθεται στον γενικό πληθυσμό σε μία λογική μπάτε σκύλοι αλέστε.

Με άλλα λόγια: Στη Βρετανία η κυβέρνηση, δια του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες.

Αντίθετα, στην Ελλάδα, το εμβόλιο διανέμεται χωρίς ιατρική εντολή αλλά με κρατική συμβουλή, υπόδειξη, σύσταση, παραίνεση και μιντιακό πανηγύρι. Καλό θα ήταν να εμβολιαστούμε όλοι, μας κάνουν να πιστεύουμε. Μέχρι σήμερα 14 άτομα έχασαν την ζωή τους στην Ελλάδα από επιπλοκές από τον ιό της γρίπης. 163 έχουν πεθάνει στην Αγγλία. Εμβόλιο φόβου. Εμβόλιο πανικού.

Και όλα αυτά στην Ελλάδα των 8 εκατομμυρίων εμβολίων που έχουμε εξασφαλίσει ως χώρα κατά δήλωση Αβραμόπουλου. Θα πρέπει τώρα να καταναλωθούν στην θητεία Ξενογιαννακοπούλου.

Δεν αρκέστηκα σε όσα μου μετέφερε η φίλη μου. Μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας. Εκεί έμαθα και κάτι άλλο. Ότι στη Βρετανία δεν έχουν κλείσει τα σχολεία. Γιατί; Η αρμόδια υπηρεσία εξηγεί: «Το κλείσιμο των σχολείων δεν συνιστάται διότι ο ιός έχει διαδοθεί ήδη στην κοινότητα. Οι άνθρωποι είναι πιθανό να εκτίθενται κατ΄ επανάληψη στον ιό στην καθημερινότητα τους.»

Μόνο στην Ελλάδα, όπου κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει ένα φροντιστήριο. Προς όφελος –και πάλι– της παραπαιδείας. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Τώρα φημολογείται ότι όλα τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα για τις γιορτές των Χριστογέννων. Έτσι θα αποφευχθούν και ενδεχόμενες καταλήψεις και αναταραχές στον χώρο της παιδείας. Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια.

Μία τελευταία σκέψη: Οι φαρμακοβιομηχανίες της Βρετανίας, μη τριτοκοσμικής χώρας κερδίζουν από τις πωλήσεις τους σε τριτοκοσμικές χώρες. Η Ελλάδα, δια των αρμοδίων οργάνων της, έχει πάλι κάνει την επιλογή της.

εγω παντως την νεα γριπη δεν την γλυτωνω ...η συναδελφος στο αντικρυστο γραφειο μου εχει αρρωστα το παιδι της και τον ανδρα της και εχει ξεκινησει να βηχει ...καλως μας ερχεται ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ωραια τα λεει και συμφωνω απολυτα ομως δεν παυει η γριπη να ειναι γεγονος,δεν παυει το συστημα υγειας μας να ειναι σκ@τ@ και δεν παυουμε να εχουμε μωρα..

Το ξαναλεω δε βγαζεις ακρη..

Ειναι να μη μας τυχει και μακρια απο εμας η οποια επιπλοκη.

Ιωαννα μου προσεχε,συνεχεια οινοπνευμα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και η συναδελφος απεναντι που νοσει το παιδι της -5 ετων - της ειπε η παιδιατρος (που η ιδια εμβολιαστηκε απο ιατρικη και μονο συνειδηση μιας και δουλευει με τα νεογνα του ιασω ) οτι ειναι ευλογια που κολλησε τωρα η μικρη και απεκτησε αντισωματα γιατι η μεταλλαξη του ιου ειναι πολυ πιθανη και μακαρι λεει να κολλησει και το αλλο της παιδι ..

η μικρουλα ειναι δευτερη μερα με 39,6

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ααα ουτε αυτο μπορω να το δεχτω...

Ενταξει πειτε με παραξενη και υποχονδρια(πιστεψτε με δεν ειμαι.) αλλα δε θελω το παιδι μου να ειναι με 39,6 και να σερνεται οπως ο ανδρας μου..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνα.......Μάνουλες καλησπέρα, τι κάνετε? Τα μωράκια είναι καλά?

Συγχωρέσετε με αλλά δεν σας έχω διαβάσει, ξεκίνησα τώρα από την σελίδα 74 αλλά η Φωτεινούλα με έχει και τρέχω όλοι μέρα χα χα χα :D:D:D:D

Να σας πω τα νέα μας, χτες την πήγα στην γιατρό και βρήκε της αμυγδαλές πολύ ερεθισμένες για αυτό είχε και λίγο πυρετό, την έσωσε η αντιβίωση που παίρνει από το καλοκαίρι και δεν εξελίχτηκε η κατάσταση σε αμυγδαλίτιδα. Έχει λίγο βήχα αλλά αυτό είναι από το λίγο μπούκωμα που έχει κατά τα αλλά είναι μια χαρά, σήμερα δεν έχει πυρετό και η διάθεση της είναι καλύτερη. Και η Βίκυ είναι καλύτερα, δεν πήγε ούτε σήμερα στην δουλεία. Καλλιέργεια που κάναμε στην Φωτεινή βγήκε καθαρή και αυτό που έχουμε μόνο να κάνουμε είναι το σπινθηρογράφημα και την κυστεογραφία την Παρασκευή, προσευχόμαστε στον Θεούλη και Την Παναγία να πάνε όλα καλά και να μας μένει μονό η κακιά ανάμνηση.

Θα προσπαθησω να σας διαβάσω αν μπορώ αργότερα

2585635lahg48i98w.gif

Stone καταπληκτικό το βιντεάκι!

Κι εμείς στο γραφείο που είμαστε 14 άτομα, έχουν νοσήσει στα σίγουρα τα παιδιά 2 συναδέλφων, ο ένας εκ των οποίων κόλλησε κατά πάσα πιθανότητα γιατί ξεκίνησε με 40 πυρετό και μέχρι χτες (5 μέρες) είχε δέκατα! Αύριο θα έρθει στο γραφείο και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα πάω κι εγώ! Να σκάσω μύτη με μασκούλα???

Τώρα έβαλα το Γώγο να χουπσιάσει κι ελπίζω να ηρεμήσει λίγο. Το καυμένο μου ξύπνησε στις 5.30 και είχε 38,4 και φοβήθηκα για το πώς θα εξελιχτεί μέσα στη μέρα. Τώρα που του ξαναέβαλα -δεν είχα δώσει αντιπυρετικό από τις 5.30- είχε 37,6 οπότε του έδωσα πάλι ντεπονάκι. Ο Θεός βοηθός!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ κυρία Φωτεινή, όλα να πάνε καλά-θα πάνε είμαι σίγουρη!

Ούτε κι εγώ θέλω φοβούμενη μετάλλαξη του ιού να κολλήσει τώρα ο μικρός! Ακόμα αυτό μας έλειπε! Εξάλλου δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων πώς θα εξελιχθεί ειδικά σε ένα μικράκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσια σας αφηνω παω να διαβασω για να δωσω πανελληνιες να περασω ιατρικη χαχαχα μην γελατε προλαβαινω σε καμια 10 χρονια θα εχω και ιατρειο μια χαρα 36 χρονων θα ειμαι χαχαχα

χαχαχα!!! Τρεξε να προλάβεις Vatraxaki μου..Με τπτ δεν αντεχω ξανα εκεινο το διαβασμα.....

Ιωάννα μου τη στιγμή που πήγες το παιδί για πλήρη έλεγχο την Παρασκευή και τη στιγμή που η συγκεκριμένη παιδίατρος παρακολουθεί το παιδί από την αρχή εφόσον είναι σωστή αν το πας το παιδί για να το ακροαστεί για λίγο λογικά δεν θα σου πάρει λεφτά. Για αυτή τη μίνι επίσκεψη δεν υπάρχει λόγος να σε χρεώσει , μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να της το πείς , δηλαδή πες της για να είμαι σίγουρη μπορώ να φέρω το παιδί να το ακροαστείτε χωρίς όμως οικονομική επιβάρυνση μιας και ο καθιερωμένος έλεγχος έγινε την Παρασκευή;

Ιωάννα μου και εγω για αυτό σου είπα να πας για 5 λεπτά να τον ξαναδεί..Θεωρησα οτι δεν θα σου επαιρνε επίσκεψη..Τι διαβαζω βρε κορίτσια σας γδέρνουν εκει κάτω, ε;; Εγώ ξεκίνησα να τον πηγαίνω σε μια παιδιατρο που μενει και απέναντιμας (2 σπίτια είναι όλα κι όλα) και εκνευριστηκα την τελευταια φορα τόσο πολύ και τώρα πλέον τον πηγαινω στο Κέντρο Υγείας και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη καθώς και εκει οι γιατροί είναι εμπειρoι..Να φανταστείτε ο γιατρός του Αναστάση υπήρξε και δικος μου παιδιατρος..

Εκει το κακό είναι οτι περιμενεις λίγο στην αίθουσα αναμονης γιατι μαζευονται αρκετα παιδακια αλλά εχω τη μανουλίτσα μου η οποία μολις αδειάζουν τα ιατρεία τσουπ μου τηλεφωνεί και πεταγομαι για να τον δουν και ενίοτε να τον εμβολιασουν..Σας ενημερώνω οτι μεχρι σήμερα δεν εχω δωσει ούτε 0,50 ευρώ για να αγορασω εμβολιο και τα εχουμε κάνει όλα....:rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εγω δεν συμφωνω με την γνωμη της συναδελεφου ...

και η Μαρινα με νοιωθει περισσοτερο , εχουν περασει πολλα τα παιδακια μας και δεν συμφωνω στο" ε ας την περασουμε να μην την εχουμε για αργοτερα.."

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...