Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Πετρούλα μου. Καλά θα ήταν να είναι τυχαίο, αλλά κάθε βράδυ γίνεται σχεδόν το ίδιο. Τουλάχιστον 2 με 3 φορές θα ξυπνήσει. Αφού το έχω πάρει απόφαση. Βράδυ μονομιάς θα κάνω χρόνια να κοιμηθώ!!!!

Μόλις αρχίσει να βγαίνει με τους φίλους του, να ξενυχτάει και να γυρνάει πιωμένος ξημερώματα, πίστεψέ με, δεν θα ξυπνάει με τίποτα! Θα ηρεμήσεις! Χα!Χα!Χα! (Βέβαια τότε θα ξαγρυπνάς για άλλους λόγους...)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία συγκεκριμένα χτες αποκλείεται να πεινούσε. Λίγο πριν κοιμηθεί, τσιμπούσε ψωμί από τον μπαμπά του και αρκετ'ο κιόλας και ήπιε και 210 ml γάλα. Δεν νομίζω να πείνασε και μάλιστα τόσο σύντομα! Στις 11:15 κοιμήθηκε στις 2:20 άρχισε να ξυπνάει. Μόλις δηλ την έπεσα για ύπνο εγώ!!!!

Τι τα θέλεις τα ξενύχτια? Το παιδί σου άφησε και τρεις ώρες για να κοιμηθείς!

Καλού κακού, βάλτου μια φρατζόλα ψωμί δίπλα στο μαξιλάρι του!

mrdIp3.png

Τι τα θέλεις τα ξενύχτια? Το παιδί σου άφησε και τρεις ώρες για να κοιμηθείς!

Καλού κακού, βάλτου μια φρατζόλα ψωμί δίπλα στο μαξιλάρι του!

Ναι ναι μια φρατζόλα μωμί και λίγο τιτί!!!!!

Οσο δεν θέλει να φάει την ημέρα να τα τρώει στον ύπνο του χαχαχα!!!!!

Αυτό θα κάνω από σήμερα το βράδυ.

Sardelaki άντε έφτασε η ώρα των σεμιναρίων. Πλησιάζει η στιγμή να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Με το όνομα τι αποφάσισες τελικά?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γεια σας μανουλες.

ετρεχα το πρωι για να κανω αιτηση στον παιδικο.

τα κατεθεσα τα χαρτια σαν ανεργη τελικα αφου οταν της ειπα οτι κρατω ενα παιδακι κι αν γινεται να κανω αιτηση μου απαντησε ''κρατα το μαζι με το δικο σου''!

οποτε οτι γινει ας γινει.

αν την παρουν θα την παρουν απο οκτωβριο που θα κλεισει τα 2,5.

θα τα κανω και στον σταρτο και οτι γινει.

οι μεταθεσεις δεν βγηκανε ,μαλλον μας δουλευουνε,και πιστευω οτι θα αργησουνε.

η λαζαρενια καλα ειναι απλα η ηλικα των 2 ειναι τρομερη!

θελει ολα μονη της να τα κανει ......

την παρασκευη φτανουμε πειραια.αν θελετε και οσες μπορειτε θα χαρω πολυ να σας δω απο κοντα.

ειναι μια καλη μερα για συναντηση αφου την επομενη ειναι σαββατο και δεν εργαζονται οι περισσοτεροι(πιστευω).

αν θελετε μπορουμε να συναντηθουμε στο αλου φαν στου ρεντη.

ακουω γνωμες.

το σκ θα λειπω για τον γαμο και μετα απο δευτερα παλι.

κα φωτεινη να χαιρεστε την κορουλα σας .πολυχρονη να ειναι.

α!και φυσικα την μανουλα σας.

σαρδελινα πολυ ευχαριστα τα νεα σου.καλες δουλειες κουκλα μου.

κωνκων ολα καλα θα πανε και με τις εξετασεις.σε ευχαριστω πολυ .ξερεις εσυ!

αναο8 πολυ λυπηθηκα για το αυτοκινητο σας.ευτυχως που δεν χτυπησες.

κουραγιο.........

υπολοιπες μανουλες ολα καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Γεια σου Λαζαρένια!

την παρασκευη φτανουμε πειραια.αν θελετε και οσες μπορειτε θα χαρω πολυ να σας δω απο κοντα.

ειναι μια καλη μερα για συναντηση αφου την επομενη ειναι σαββατο και δεν εργαζονται οι περισσοτεροι(πιστευω).

ακουω γνωμες.

το σκ θα λειπω για τον γαμο και μετα απο δευτερα παλι.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Γειτόνισσααα! Που είσαι? Μπορείς? Βέβαια, δεν έχω πάει ποτέ στο "αλλού" με την μικρή, και δεν ξέρω πώς είναι, αλλά για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά!

Μόνο, να μην το κάνουμε πολύ αργά, γιατί εμείς κοιμόμαστε λίγο νωρίς...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

ειναι ωραια για τα παιδακια εκει πανμαρ.μπορουμε να πιουμε και καφεδακι.

αν εχετε κατι αλλο στο νου σας πειτε το.

νωρις θα το κανουμε.

6,30 καλα ειναι?αντε 7.

Εγώ είμαι οκ!

Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να φύγουμε.

Θα τα πούμε αργότερα.

mrdIp3.png

ακουω γνωμες.

Λαζαρενια μου μη με ευχαριστείς, μακαρι να έβγαινε κάτι... Τεσπα θα τα πουμε απο κοντα.

Για Παρασκευη όπως σου είπα, πιστευω οτι μπορουμε να έρθουμε μια βολτα, εκτος απροόπτου έτσι? Εχει διπλα στα Village παιδοτοπο με φουσκωτα και με χωρο για να πιεις καφε. Νομιζω οτι θα είναι καλά, και τα παιδάκια μας θα παιζουν και εμείς θα καθόμαστε. Φυσικά μπορουν να έρθουν και οι μπαμπάδες για να κυνηγάνε τα παιδιά!:mrgreen:

sardelaki μου δύσκολα οταν φευγει η μανούλα... Αχ και μενα μου λειπει.

Καλη αρχη με τα σεμινάρια! Και με το καλό να ανοιξεις τον δικό σου χωρο! Καλυτερα σε διαμέρισμα θα είναι... δεν το είχα σκεφτει. Αντε όλα να πάνε καλά και κατα τον χειμωνα μερια σου φερνω τη νυφη μου για νυφικό!:-D

Κάθισα και εγώ λίγο αν και είχα ανοιχτό τον υπολογιστή για μουσική αχ τελικά το μανικη ένια τώρα στο καθάρισμα και τακτοποίημα αχ έχω πολλές δουλείες και νυστάζω τόσο πολύ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγώ πρώτα ο Θεός μέσα είμαι για συνάντηση, αλλά το καφεδάκι πώς θα καταφέρουμε να το πιουμε στο allou? Εκεί γίνεται χαμός και τρελαίνομαι μη χάσω το παιδί! :-D

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσές σας Βίκη και κ. Φωτεινή να τις χαίρεστε!

Βατραχάκι πότε λέτε για τη βάφτιση? Εμείς κλείσαμε φωτογράφο τουλάχιστον! Πρέπει να κάτσω να σημειώσω ονόματα για το τραπέζι αλλά βαριέμαι, όμως αυτή τη φορά θα το κάνουμε σε πολύ κλειστό κύκλο οπότε δεν έχω και πολλά να κάνω!

Η μικρή πάλι δε με άφησε να κοιμηθώ για μεσημέρι είναι η ώρα που την πιάνουν τα κακά της και αν δεν τα κάνει δεν ησυχάζει!

Οι εγκυούλες με το καλο οι εξετάσεις σας και καλά αποτελέσματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας τρεχω σημερα και δεν προλαβαινω να σχολιασω

Θα πω μονο για τη συνατηση.

Εγω δεν μπορω καμμια καθημερινη μαζι με το παιδι μονο σκ.Αν κανονιστει κατι για Παρασκευη ανευ τεκων ή αν θελησετε να ερθετε καπου πιο κοντα μου τοτε θα χαρω να σας δω.

Αλλιως κανονιζουμε καποια αλλη φορα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ πρώτα ο Θεός μέσα είμαι για συνάντηση, αλλά το καφεδάκι πώς θα καταφέρουμε να το πιουμε στο allou? Εκεί γίνεται χαμός και τρελαίνομαι μη χάσω το παιδί! :-D

Μαρίνα μου όχι στο allou στη kidom εκεί γίνετε χαμός! Διπλα απο τα Village έχει εναν χωρο με φουσκωτά τεράστια.

κορίτσια καλά να περάσετε στην συνάντηση.

Λαζαρένια μακάρι να την πάρουν την μικρή στον παιδικό...

κωνκωνάκι σε όροφο είναι καλύτερα όπως κάνουν και οι περισσότεροι οίκοι νυφικών...χρειάζομαι τον χώρο και θα πληρώνω και λιγότερα από ότι αν είχα μαγαζί με βιτρίνα.

Πότε με το καλό παντρεύεται η νύφη σου;

μαελένη όσο για το όνομα λέω για "Alessandra" κι αν υπάρχει ήδη δεν ξέρω έπειτα...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...