Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλα αυτο ελεγα http://www.stathis-hotel.gr/index3.htm

ειναι στι Σιβιρη δεν εχω παει δεν ξερω αν ειναι καλα απλα φαινετε βολικο για παιδια ειναι μπροστα στη θαλασσα εχει το δωματιο κουζινακι κι εχει και τεβερνα απο κατω για να μην τρεχεις μακρια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι κατι σε τρουφακια ή μηλοπιτακια που παει και με καφε που οι περισσοτεροι γονεις θα πινουν την ωρα του παρτυ καθως και κρουασανακια με σοκολατα ,επισης μπισκοτατακια (εχω κανει κατι ωραια της ριτας βανιλια- σοκολατα )

Ο μπεμπουλης μας εγινε 2 μηνων !!!!

η διαιτα πως παει ?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

μμμ Ιωαννα μου αρεσαν τα μηλοπιτακια εχεις καμια συνταγη;

ναι ο μικρουλης μου σημερα εγινε 2 μηνων!!!πως περναει ο καιρος σαν χθες ηταν που γεννησα!

μια χαρα η διαιτα εχασα 2,400 εως τωρα και συνεχιζω ακαθεκτη!!!

Διαφημίσεις

Σουλα αυτο ελεγα http://www.stathis-hotel.gr/index3.htm

ειναι στιηΣιβρη δεν εχω παει δεν ξερω αν ειναι καλα απλα φαινετε βολικο για παιδια ειναι μπροστα στη θαλασσα εχει το δωματιο κουζινακι κι εχει και τεβερνα απο κατω για να μην τρεχεις μακρια!

αυτο ειναι πολυ ωραιο εχει καθαρη θαλασσα και ειναι σχετικα ηρεμο χωριο σε συγκριση με το δικο μας, κοντα ειναι το ποσειδι, σκιωνη, λουτρα, φουρκα

μμμ Ιωαννα μου αρεσαν τα μηλοπιτακια εχεις καμια συνταγη;

ναι ο μικρουλης μου σημερα εγινε 2 μηνων!!!πως περναει ο καιρος σαν χθες ηταν που γεννησα!

μια χαρα η διαιτα εχασα 2,400 εως τωρα και συνεχιζω ακαθεκτη!!!

μπραβο βατραχακι μου με την διαιτα, να χαιρεστε και τον μικρουλη...περασαν 2 μηνες:)

πως βαζετε φραγμο στην πεινα? για πειτε μου το μυστικο γιατι εγω εχω την καλυτερη διαιτα κομμενη και ραμμενη στα μετρα μου αλλα δεν στρωνομαι να το βουλωσω το ρημαδι

βικη μου γιατί δεν ήσουν χτες θα περνούσες καλά

να χαίρεσαι το αδελφάκι σου

ηλιανα μου ειχα κοσμο σπιτι!!! ευχαριστω παρα πολυ
Κυρία Φωτεινή και Βικάκι να χαίρεστε κορούλα και αδερφούλα αντίστοιχα, άντε και με ένα καλό γαμπρό (αλλά πείτε της μια χαρά είναι εκεί που είναι , δεν χάνει και τίποτα με το να μη παντρευτεί).χιχιχι
κικη μου ευχαριστουμε.δεν την βλεπω για γαμο συντομα.ειναι και μικρη

ευτυχως δεν παθατε τιποτα.εγω πριν μερικα χρονακια εβαλα μια μικρη φωτιτσα σπιτι,ετσι για να ζεσταθουμε λιγο αυγουστιατικα!!!

Τελευταία αφήνω τη Φωτεινή και τη Βίκυ για να ευχηθώ για την Κάλλη.

Χρόνια πολλά και να τη χαίρεστε. Να περάσετε όλοι μια πολύ όμορφη μέρα σήμερα.

να εισαι καλα ελενιτσα μου.ευχαριστουμε?εγω σπιτι ηρεμα σημερα.η αδελφη μου που θα γλεντισει αραγε?
Κα Φωτεινή και Βίκυ, να χαίρεστε την κόρη σας και αδερφή σας, αντίστοιχα!
ευχαριστουμε μαρακι!

νατασουλα μου,εκει να πηγαινει το κακο.στα σιδερα...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μπραβο βατραχακι μου με την διαιτα, να χαιρεστε και τον μικρουλη...περασαν 2 μηνες:)

πως βαζετε φραγμο στην πεινα? για πειτε μου το μυστικο γιατι εγω εχω την καλυτερη διαιτα κομμενη και ραμμενη στα μετρα μου αλλα δεν στρωνομαι να το βουλωσω το ρημαδι

σ'ευχαριστω φωτεινη μου και να χαιρεσε και την μανουλα σου!!!

οσο για την διαιτα εχω βαλει στοχο στην βαπτιση να ειναι αδυνατη και ειμαι πεισματαρα θελω να το πετυχω ;)

βαλε κι εσυ κατι στοχο και πεισμα!

δεν σας προλαβαίνω...φιλάκια σε όλες σας!

Μόλις έφυγε η μανούλα μου και είμαι κάπως...από αύριο αρχίζει το τρέξιμο. Ξεκινάω τα σεμινάρια τα οποία τελειώνουν Παρασκευή κι έπειτα σιγά σιγά θα ψάξω για χώρο.

θες κατι μεγαλο φανταζομαι ε?

η ειρηνη το αφησε το μαγαζι(η φιλη μου)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

φωτεινη μου και βικη να την χαιρεστε την καλλη σας γερη κι ευτυχισμενη να ειναι στη ζωη της!!!

βατραχακι μου σ'ευχαριστουμε πολυ

πω πω τι φαγοποτι ειναι αυτο:):)

ξεχασα να αναφερω οτι και η μανουλα μου γιορταζει:oops::oops: και εκανε μια σπανακοπιτα μουρλια....εφαγα εσκασα

το εγραψα εγω το πρωι μαμα μου

Ελένη καμια κοιλίτσα, κανενα δοντακι, επίσης ονειρο πάιζει πολύ ή να χτυπησε στο κρεβατακι του..

Τυχαίο ηταν, μην ανησυχεις..

Αχ Πετρούλα μου. Καλά θα ήταν να είναι τυχαίο, αλλά κάθε βράδυ γίνεται σχεδόν το ίδιο. Τουλάχιστον 2 με 3 φορές θα ξυπνήσει. Αφού το έχω πάρει απόφαση. Βράδυ μονομιάς θα κάνω χρόνια να κοιμηθώ!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

θες κατι μεγαλο φανταζομαι ε?

η ειρηνη το αφησε το μαγαζι(η φιλη μου)

ξέρω αγάπη ότι το άφησε, είδα το ενοικιαστήριο...αλλά είναι πολύ μικρό. Εγώ θα το κάνω σε όροφο που σημαίνει ότι θα ενοικιάσω ολόκληρο διαμέρισμα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...