Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηταν μες στο αγχος Κωνσταντινα μου η πρωτη σου εγκυμοσυνη ...σημασια εχει που ειναι ολα τωρα καλα !!!

η μπουμπου παντως απο οτι εχω καταλαβει δεν ταλαιπωρει καθολου την μαμα ..καλο κοριτσι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστω πολυ κουκλες μου για της ευχες σας, οσο για τον γαμπρο...ολα καλα αλλα δεν θελει να δεσμευτει ακομα η μικρη μου.. ξερει να ζησει:):)

κικη μου αυτο με τα ματια το εχω παθει και εγω 3-4 φορες καθως ειμαι σπιτι .... ο αποροφητηρας μου ειναι επαγελματικος και πολυ δυνατος οποτε οταν μαγειρευω και ειμαι καπου στα δωμαια πισω και ξεχαστω, αν καει το φαγητο δεν το μυριζω:confused: απο τοτε οταν μαγειρευω ειμαι στην κουζινα και δεν ασχολουμε με τιποτα αλλο...προσοχη μεγαλη:roll:

νατασσα μου κανε κανενα ευχελαιο στο σπιτι δευτερη φορα δεν ειναι που το αυτοκινητο σας εχει παθει κατι?

πετρουλα μου με το καλο αυριο η εξεταση .....αντε θα δεις και το γιοκα σου να σε χαιρεταει :)

βατραχακι μου αρεσε παρα πολυ η προσκληση με το καλο και τα γενεθλεια

λαζαρενια μου ακομα??

κωνκων μου θα κανεις dobbler? καλα αποτελεσματα

κοριτσια με την ευα-ραφαελα μιλησατε καθολου?

ποσο εχουν αλλαξει τα πραγματα στην εγκυμοσυνη :confused::confused: .... καλα κανουν η γιατροι και ελεχουν τα παντα.. ποτε δεν ξερεις:confused:

εμεις μια εξεταση αιματος καθε 3 μηνες και πολυ ηταν αντε και καμια αμνυο αν ειναι προχωρημενη ηλικια

ειδατε παπακαλιατη? αν και αυτον δεν το παω καθολου η σειρα μου αρεσε αρκετα και το τελος ηταν τουλαχιστον πολυ καλο....απο εδω καιπερα που θα τελειωσουν η σειρες....δηλαδη τι σειρες ολο χαζα ειχε:confused: θα μας πρηξουν στις επαναληψης....αρχηζει και το greys anatomy

ηταν μες στο αγχος Κωνσταντινα μου η πρωτη σου εγκυμοσυνη ...σημασια εχει που ειναι ολα τωρα καλα !!!

η μπουμπου παντως απο οτι εχω καταλαβει δεν ταλαιπωρει καθολου την μαμα ..καλο κοριτσι ...

:Dναι καλό κοριτσι! Τωρα η μαμα ταλαιπωρειται απο μόνη της. Ολο και κατι χαζο θα με πιάσει. Η μεση, τα ποδια, η γαστρεντεριτιδα, η ψυξη στο κεφαλι.... Με κοροϊδευει και ο γιατρος μου πιά, κάθε βδομαδα τον παιρνω τηλ. και του λέω οτι έχω κατι διαφορετικό:mrgreen:.

κικο μου :shock: τώρα το είδα! Ευτυχώς δεν πηρατε καμια φωτιά! Άγιο είχατε και ο άντρας σου ένστικτο. Εμείς πάντως λόγω του παιδιου μόλις τελειωνω το φαγητο κατεβαζω και την ασφάλεια της κουζίνας γιατι πάει και τα πειράζει ο μικρός.

Διαφημίσεις

δεν σας προλαβαίνω...φιλάκια σε όλες σας!

Μόλις έφυγε η μανούλα μου και είμαι κάπως...από αύριο αρχίζει το τρέξιμο. Ξεκινάω τα σεμινάρια τα οποία τελειώνουν Παρασκευή κι έπειτα σιγά σιγά θα ψάξω για χώρο.

m57Zp2.png

Καλη αρχη Αλεξανδρα με τα σεμιναρια και να περασει γρηγορα ο καιρος μεχρι την επόμενη ανταμωση με τη μαμα

Φωτεινη, Παπακαλιατη δεν χαναμε..ειχε happy end και μου αρεσε..Ο αντρας μου ειναι μεγαλος φαν, αφου εκεινη την ωρα ημουν εγω στην κουζινα και εκεινος ελουζε τον μικρο μολις ακουσε απο την tv οτι ξεκινησε, εβγαλε αρον-αρον το παιδι απο το μπανιο και αντι να τον πάει στο δωματιο για να τον ντυσει, τον εφερε στο σαλονι με την πετσετα μη χασει πλάνο..:?:-?

Εγω απο αυριο θα αρχισω την αδεια μου και πλέον θα δουλευω Τεταρτη και Πέμπτη μεχρι τελος Ιουνιου οποτε και θα σταματησω οριστικα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εγω παλι Μαρια μου θα τα θυμηθω ολα πολυ συντομα ..εγω παντως ειμαι σιγουρη οτι ντοπλερ δεν ειχα κανει στο πρωτο

Joa μου κι εγώ δεν το θυμόμουν, αλλά με αυτό που ανέφερε η Κωνκων κατάλαβα ότι το είχα κάνει στον μεγάλο υπέρηχο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που μου είχε πει τότε ο γιατρός με μπλε φαίνεται το έναι και με κόκκινο το άλλο, μην με ρωτήσεις τι, απλά δεν μου το είπε σαν Dopler τότε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ρε Ελένη μου, τρώει καλά ο μικρός σου? Μήπως πεινάει και γι' αυτό ξυπνάει?

Μαρία συγκεκριμένα χτες αποκλείεται να πεινούσε. Λίγο πριν κοιμηθεί, τσιμπούσε ψωμί από τον μπαμπά του και αρκετ'ο κιόλας και ήπιε και 210 ml γάλα. Δεν νομίζω να πείνασε και μάλιστα τόσο σύντομα! Στις 11:15 κοιμήθηκε στις 2:20 άρχισε να ξυπνάει. Μόλις δηλ την έπεσα για ύπνο εγώ!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστώ ζουζούνες μου για την καλή αρχή...ελπίζω όλα να πάνε καλά. Οικονομικά για να ξεκινήσω θα βοηθήσει η μανούλα μου, να ΄ναι καλά η λατρεμένη μου!

Με το τέλος των σεμιναρίων θα ξεκινήσει και το τρέξιμο, ας είναι.

Πετρούλα μου πολύ ωραία που θα σταματήσεις και δεν θα δουλεύεις άλλο τόσο πολύ.

Το μαναράκι μου μάλλον την άρπαξε το ΣΚ στο χωριό γιατι έχουμε μυξούλες!

m57Zp2.png

γεια σας!!!

επιτελους εκατσα απο το πρωι!

τι κανετε;

χαιρομαι που σας αρεσε η προσκληση μας!!!!

ρε κοριτσια πειτε και καμια ιδεα για κατι γλυκο να εχω στο μπουφε οχι κεικ κατι αλλο.

στονε μου ολα καλα θα ειναι αυριο στον β επιπεδου.

Νατασα μου τι γκαντεμια κανε κανενα αγιασμο στα αυτοκινητα!

σαρδελινα μου καλη αρχη ολα να πανε καλα και να εχεις καλες δουλειες!

ριτα που χαθηκες;

κικο μου ευτυχως γυρησατε αγιο ειχατε!

φωτεινη μου και βικη να την χαιρεστε την καλλη σας γερη κι ευτυχισμενη να ειναι στη ζωη της!!!

φιλακι γιατι θελεις να κανεις κολωνοσκοπηση;

κοριτσια εμενα η γυναικολογος μου ευτυχως ειναι και γεννετηστρια(ετσι δεν τους λενε;)κι εχει και υπερσυχρονα μηχανηματα και τα εκανα ολα εκει και β επιπεδου και dopller τα παντα τωρα εχει και υπερηχο 4d εχει πολυ φαση!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...