Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Sunshine. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Έκανα τεστ ούρων 6η μέρα εμβρυομεταφορας και φυσικά αρνητικό 🤣

Ξεκίνησα τον γολγοθά των τεστ τώρα…Για να δούμε… 

Καλημέρα!!

α είσαι από αυτές εσύ!!! Εγώ θα πάω κατευθείαν για χοριακη! Πότε πας; Δευτέρα εγώ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καληνύχτα Ηλιάνα.

Ε να μην τον κακοκαρδίσεις τον άνθρωπο! Τόση εργασία έκανε στο σπίτι! τόσο βάψιμο!

Πανμαρ θα σε καληνυχτίσω κι εγώ.

Και το πρωί που θα ξυπνήσεις θα πεις στη μαμά και στον μπαμπά τι όνειρο είδες χιχιχιχι.

Ελπίζω να το ήπιες το λικεράκι σου ;)

Καληνύχτα!

Ναι... Το τελείωσα.

Σου έστειλα και mail.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες.......απολαυστικη η κουβεντουλα σας χτες βραδυ:mad::mad:

ξενυχτησατε....και τα τσουξατε με λικερακια και ετσι:):)

σας κερναω καφεδακι και γλυκακια γιατι σημερα γιορταζει η κορη μου μικρη ... της Οσιας Καλλιοπης ειναι:)1726182u7hov42w2s.gif1328750qu6x02wagi.gif

Καλημεραααααααα

Καλε τι ξενυχτισσες ειστε εσεις!!!!εχω 11.30 ειχα πεσει ηδη για υπνο ..

Χθες δεν προλαβα να μπω και fb να δω και την νυφη ..Σημερα οπωςδηποτε ..

Βατραχακι τελεια η προσκληση του τιμου!!!!!με το καλο !!!

Χθες πηγαμε στον ορθοπαιδικο ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!τα ποδια του ειναι σας να μην ειχαν ποτε προβλημα ..και οσο περναει ο καιρος μειωνονται και τα ποσοστα υποτροπης ..Βεβαια η συνηθης ηλικια υποτροπης ειναι τα 3 αλλα ο γιατρος ειναι πολυ ικανοποιημενος ..Αθλητικα θα βαλουμε μετα τα 4 (απογοητευτηκε ο συζυγος)και παντα παπουτσια που ειναι σταθερα απο πισω ..

Με την γαστρεντεριτιδα ο μικρος παει καλυτερα αλλα και σημερα τον κρατησα σπιτι ..Του εχω κοψει και το γαλα και το ζηταει ο ερμος συνεχεια ...Ανοιγει το ψυγειο και φωναζει γαλα ,του λεω δεν εχουμε και αυτο λεει το κινινο ντικο μου ειναι ...

Παω να δουλεψω...και βαριεμαι.................

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Καλέ τι πάθατε χθες το βραδυ? Καθηστε και λιγο με τους άντρες σας να πιειτε κανα ποτάκι!

Καλα χθες βραδυ κόλλησα με τη τουρκικη σειρά στον ΑΝΤ1. Πολύ δράμα...απαπαπα!

Ο Κωνσταντίνος χθες είχε κεφια και τον πήρε ο ύπνος κατα τις 11.30.

Φωτεινη μου να χαιρεσαι την κορουλα σου!

Διαφημίσεις

Καλημερα βρε νυχτοπούλια!!!Ποιος ξερει σε ποιο ονειριο ημουν εγω εκεινη την ωρα που τα λέγατε..

Ειδαμε Παπακαλιατη αφου φαγαμε σνιτσελακια με πουρεδακι (το απολαύσαμε το τελευατιο επεισοδιο) και μετα μεχρι να καθαρισω πήγε 12, ντουζ και νανι..

να σκεφτείς είμαι 20 εβδομάδων

και κοιμάμαι ΑΚΟΜΗ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ :roll::roll::roll:

Και εγω μπρουμυτα κοιμαμαι Ηλιανα, με βολευει πολύ, βεβαια εχω στρωμα που βουλιαζει οποτε η κοιλιτσα μπαινει μεσα και δεν με ενοχλει..

Εκλεισα και για β'επιπδου αυριο το απόγευμα..Με εχει πιασει ενα σχετικο αγχος αλλα ευτυχως το ραντεβου το εκλεισα χτες και το διαστημα αναμονης ειναι πολυ μικρο...

Φωτεινη να την χαίρεστε την Καλλη σας!!Να την καμαρωσεις συντομα νυφουλα και μανουλα!!

Βικακι να χαίρεσαι την καρντασινα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπραβο Βρε Ιωαννα στον Χρηστακο, αποκατασταθηκε πλήρως το θεματακι σας!!

Πάει περασε κι αυτό..

Κωνκων εχω ακουσει πολύ καλά σχολια για αυτη τη σειρα..τι ωρα προβαλλεται???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Το ξενυχτήσατε χθες ε??

Πετρουλα μου όλα καλα θα πανε φυσικα και ευτυχως που είναι τοσο συντομα γιατι η αναμονη δεν παλευεται.

Lazarenia εχουμε κανενα νεοτερο??

Ιωάννα μου τέλεια τα νεα σας με το Χρηστάκη.

Φιλιώ μου πανεμορφη η πρόσκληση σας.Κρίμα που ειμαστε μακρυα.

Φωτεινή να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρωσεις όπως επιθυμείς.

Κωνκων εχω ακουσει πολύ καλά σχολια για αυτη τη σειρα..τι ωρα προβαλλεται???

Νομίζω κάθε βραδυ στις 9 θα είναι.

Κ εγω περιμένω για doppler την άλλη Τετάρτη...Δεν περνάνε οι μέρες.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

βατραχακι μου τελεια η προσκληση.με το καλο να γινει και το παρτακι του τιμουλη.

χρονια πολλα καλλιτσα μου

χρονια πολλα γιαγιακα μου

γιορταζει και η κολλητη μου σημερα.πολλες καλλες ρε παιδακι μου.

πλακα ειχατε παλι χθες κορτσουδια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα κούκλες μανούλες αχ τι όμορφη μέρα με ήλιο:D:D:D

έριξα τα φαγητά στην φωτιά φτερούγες κοτόπουλο λεμονάτες και έβαλα και λίγο μοσχαράκια να έχω για το απόγευμα για τον μικρό

Κυρία φωτηνεί να χαίρεστε την κόρη σας πολύ μου αρεσουν τα γλυκακια που βαλατε

Πετρούλα ευτυχώς βρήκα και άλλη που κοιμάται μπρούμυτα γιατί οπου και αν το είπα με κοιτούσαν σαν εξωγήινη :D:D:D:D

Με το καλό το β επιπέδου νωρίς δεν το έκλεισες ?

εγώ το έχω την επόμενη εβδομάδα

Και τι καλό φαγητό φάγατε χτεσ αχ σνίτσελ το κάνει ο άντρας μου σουπερ θα του αγοράσω για να το κάνει την πέμπτη :wink::wink::wink::wink::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

joa μπράβο με της εξελίξεις του μικρού στον ορθοπεδικό περαστική η γαστρεντερίτιδα το πουλάκι μου θέλει γάλα..!!!!

εσένα καλά ανοίγει το ψυγείο εμένα όταν είχε γαστρεντερίτιδα δεν τολμούσα να καθίσω πουθενά σήκωνε την μπλούζα

κωνκων αχ δεν την είδα την σειρά γιατί δεν χουμε τίποτα συνδεδεμένο σπίτι πάντως λίγο που διάβασα είναι για μια μητέρα με ένα παιδάκι που έχει λευχαιμία ?

με το καλό το ντοπλερ αυτό δεν θυμάμαι να το έκανα στο Λευτερακι γιατι είναι νοσηλευτικά πολλές φορές και πιθανών να το έκανε κάποια από αυτές τι ακριβός είναι ?

βικη μου γιατί δεν ήσουν χτες θα περνούσες καλά

να χαίρεσαι το αδελφάκι σου

σουλα μου καλημερα

θα κάνω σιγα σιγα και δουλείες μέχρι να ξυπνήσουν οι άντρες μου...!!!

εδώ θα είμαι συγγνώμη .....

γιατί εγώ φαίνομαι οφ ??

.

.

.

:tongue::tongue:

μαμαλευτερακι το doppler αγγείων το κάνεις κάπου στη 30-32 εβδομαδα, είναι υπερηχογράφημα που μετράει τη ροή αίματος στον ομφάλιο λώρο και στις δύο μητριαίες αρτηρίες, για να διαπιστωθεί εάν ο πλακούντας τροφοδοτείται επαρκώς. Το σημαντικό είναι ότι με το doppler μπορούμε να πιστοποιήσουμε ότι για τις επόμενες ημέρες το έμβρυο θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Και εγω δεν ηξερα τί ακριβως είναι γιατι στον Κωνσταντίνο είχαμε άλλα τρεχάματα και δεν το είχαμε κάνει.

Οσο για τη σειρα ναι πολύ δράμα και πολύ κλάμα! Η πρωταγωνιστρια πολύ όμορφη γυναίκα!

Καλημέρα και από’μένα τι κάνετε πως είστε;

Λαζαρένια μου πως ξημερωθήκατε, σε είχα έννοια συνέχεια εχθές το βράδυ αλλά είχαμε διακοπή ρεύματος μετά τις 8 και έτσι δεν κατάφερα να μπω. Να μη νιώθεις άσχημα και να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου και τους προβληματισμούς σου χωρίς ενοχές ότι μας κουράζεις . σίγουρα δεν μπορούμε όπως σου έχω ξαναπεί να σε νιώσουμε απόλυτα αλλά να ξέρεις ότι η σκέψη μας είναι μαζί σου και η μόνη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε είναι η ηθική και κάποιες γνώσεις σχετικά με τον παιδικό σταθμό και δημόσιες υπηρεσίες , μακάρι να ήμασταν πιο κοντά να συμμετείχαμε και εμείς στον αγώνα μαζί σου.

Οι ξενύχτισες μανούλες τι κάνουνε (Μαλευτεράκι,ΠανΜαρ,Μαελένη,Φιλάκι); Χαράς το κουράγιο σας μπορώ να πω. Εγώ όταν κάνω τέτοια ξενύχτια μετά το πρωί που να με κοπανάνε δεν μπορώ να ξυπνήσω με τίποτα.Σήμερα σας θυμάμαι όμως όλες , μάλλον έφυγε η επίδραση απ’το μάτι ΠανΜάρ.χιχιχιχ

Νατασούλα μου γλυκειά τι έπαθες βρε κοπέλα μου , τουλάχιστον το κακό να πηγαίνει μόνο στα παλιοσίδερα, μη στεναχωριέσαι και κλαις αυτά διορθώνονται , η υγεία μας είναι που δεν διορθώνεται με τίποτα.

Φιλάκι εμένα μου είχε πει μια μαία σχετικά με τη νάρκωση που μας κάνουν μετά από καισαρική ότι σε ένα μεγάλο βαθμό επηρεάζει πολύ τη μετέπειτα νύστα που έχει το παιδί , εφόσον το θηλάσουμε αμέσως. Τώρα τι να σου πω , περισσότερα δεν ξέρω , μόνο ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει σωστά.

ΜαΕλένη ακόμα ξυπνάει ο μικρούλης σου το βράδυ, εμένα ευτυχώς το έχει κόψει αυτό και μόνο όταν ετοιμάζονται δόντια να σκάσουν ή έχει καμια ανησυχία μπορεί να ξυπνήσει μια φορά αλλά θα κοιμηθεί αμέσως. Να πω την αλήθεια μου πάντως και εγώ το έκοψα να τρέχω αμέσως μόλις τον ακούσω, τον αφήνα δηλαδή κανένα 2λεπτο και μετά πήγαινα και ίσως να βαρέθηκε και το ‘κοψε. Όπως και να ‘χει σιγά σιγά θα το κόψει μη σε προβληματίζει

Πετρούλα με το καλό να κάνεις τη β’ επιπέδου και όλα καλά θα είναι κοπέλα μου και εσύ Κωνκωνάκι για το doppler , άντε κοντεύεις και εσύ σιγά σιγά.

Ιωαννίτσα μπράβο που πάει τόσο καλά ο Χρηστάκης και σημείωσε τέτοια βελτίωση, άντε πάει και αυτό πέρασε πλέον και ανήκει στο παρελθόν.

Σαρδελάκι και του χρόνου να είσαστε καλά να τα γιορτάσετε με την ίδια χαρά.

Βατραχάκι με το καλό και εσείς να γιορτάσετε τα γενέθλια σας και σε υπέρευχαριστούμε για την πολύ όμορφη πρόσκληση που έφτιαξες .

Κυρία Φωτεινή και Βικάκι να χαίρεστε κορούλα και αδερφούλα αντίστοιχα, άντε και με ένα καλό γαμπρό (αλλά πείτε της μια χαρά είναι εκεί που είναι , δεν χάνει και τίποτα με το να μη παντρευτεί).χιχιχι

Να σας πω κορίτσια τι έπαθα χθες το απόγευμα, μιλάμε άγιο είχαμε. Πήγα σπίτι μετά τη δουλειά και ξεκίνησα το μαγείρεμα και ήρθε ο σύζυγος να μας πάρει να πάμε στο supermarket. Ετοιμάζω που λέτε το μικρό , φεύγουμε όλη η οικογένεια περιχαρής και ενώ περνάει καμιά ώρα (με τα ψώνια και τα σχετικά) μετά ήθελα εγώ να συνεχίσουμε αλλά σόνι και ντε ο άντρας μου ήθελε να πάμε σπίτι να αφήσουμε τα του ψυγείου. Μετά από τσακωμό πήγαμε τελικά σπίτι να τα αφήσουμε και συνηδειτοποιεί ότι είχα αφήσει το μάτι ανοιχτό με το φαγητό πάνω , καλά μιλάμε τρελαθήκαμε , ευτυχώς που δεν καήκαμε ζωντανοί και προλάβαμε και το φαγητό στο τσακ (θα φάμε σήμερα πάλι καλά). Πάει γέρασα λέω , έχω συχνές επισκέψεις από Alzheimer.

Αυτά θα επανέλθω με μονά σεντόνια από εδώ και στο εξής.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...