Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια πλακά κάνω τι να πούμε? βλέπουμε μπροστά α σεεσενα χρωστάω φωτογραφία κάτσε να στείλω να με δεις περίμενε θέλω καλά σχόλια α και πριν δεις πως με φαντάζεσαι χιχιχι

Σε φαντάζομαι συμπαθητική, με πολύ ωραία μαλλιά, με ωραία κοιλίτσα, μελαχροινή (δεν ξέρω γιατί). Αντε κι έχω αγωνία!!!! Τώρα θα το στείλεις?

Δηλ τελειώσατε με τα βαψίματα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α είχα κάνει θέμα στο φόρουμ για το αν καλούσα τους από πάνω που είναι αλβανι αλά κλειδώθηκε γιατί μπήκαν άτομα και βριζαν δεν το ανάφερα εδώ ?

:tongue::tongue:

Σε φαντάζομαι συμπαθητική, με πολύ ωραία μαλλιά, με ωραία κοιλίτσα, μελαχροινή (δεν ξέρω γιατί). Αντε κι έχω αγωνία!!!! Τώρα θα το στείλεις?

Δηλ τελειώσατε με τα βαψίματα?

Μας έμεινε η κουζίνα και η πόρτες μονo:mrgreen:

βασικά αύριο έχουμε ρεπό το κάνουμε χάλαρα και ξεκούραστα :tongue::tongue::tongue:

τώρα σου στέλνω Φώτο όσο για κοιλία δεν έχω

Α είχα κάνει θέμα στο φόρουμ για το αν καλούσα τους από πάνω που είναι αλβανι αλά κλειδώθηκε γιατί μπήκαν άτομα και βριζαν δεν το ανάφερα εδώ ?

Στην δική μου αντίληψη δεν έπεσε κάποια αναφορά σε τέτοιο θέμα, αλλά δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω και όλα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εγώ πρώτη φορά το διαβάζω, αλλά είμαι και καινούρια!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μας έμεινε η κουζίνα και η πόρτες μονo:mrgreen:

βασικά αύριο έχουμε ρεπό το κάνουμε χάλαρα και ξεκούραστα :tongue::tongue::tongue:

τώρα σου στέλνω Φώτο όσο για κοιλία δεν έχω

Για το νέο μωρό εννοώ! Δεν εννοούσα κάτι άλλο.

Για το νέο μωρό εννοώ! Δεν εννοούσα κάτι άλλο.

Καλέ το κατάλαβα γιαυτο λέω και εγώ τσιφος από κοιλία όλο στον ποπό είναι

Παν μαρ σου έστειλα πμ για το θεμα

Ηλιάνα μου σ' ευχαριστώ.

Είστε κούκλοι και οι δυο! Πωπω να τον χαίρεσαι τον Λευτεράκη και με το καλό και το 2ο μωράκι. Αλήθεια που είναι η κοιλιά οεο????? Πρόσφατη είναι η φωτο? Να πω την αλήθεια πιο μελαχροινή σε περίμενα, αλλά τα μαλλιά σου είναι πολύ όμορφα. (Το αγαπημένο μου χτένισμα :))

Παν μαρ ευχαριστώ για την απάντηση

Μελενια τώρα στης έστειλα έκανα ένα ντουζ και άπλωσα και το πλυντήρια άντε να πασαλειφτώ τώρα και με κρεμά να μην κάνω ραγάδες χιχι περιμένει και ο άντρας στην σειρά να καθίσει να διάβαση τρωκτικό

Διαφημίσεις

Ηλιάνα μου σ' ευχαριστώ.

Είστε κούκλοι και οι δυο! Πωπω να τον χαίρεσαι τον Λευτεράκη και με το καλό και το 2ο μωράκι. Αλήθεια που είναι η κοιλιά οεο????? Πρόσφατη είναι η φωτο? Να πω την αλήθεια πιο μελαχροινή σε περίμενα, αλλά τα μαλλιά σου είναι πολύ όμορφα. (Το αγαπημένο μου χτένισμα :))

Καλέ το Σάββατο την έβγαλα ποιο πρόσφατη δεν γίνετε

εμ αυτό λέω που είναι η κοιλία ?

να σκεφτείς είμαι 20 εβδομάδων

και κοιμάμαι ΑΚΟΜΗ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ :roll::roll::roll:

Παν μαρ ευχαριστώ για την απάντηση

Μελενια τώρα στης έστειλα έκανα ένα ντουζ και άπλωσα και το πλυντήρια άντε να πασαλειφτώ τώρα και με κρεμά να μην κάνω ραγάδες χιχι περιμένει και ο άντρας στην σειρά να καθίσει να διάβαση τρωκτικό

Παρακαλώ! Φαν του τρωκτικού και ο άντρας σου? Κι εγω!!!!!

mrdIp3.png

Παρακαλώ! Φαν του τρωκτικού και ο άντρας σου? Κι εγω!!!!!

ΚΑΘΕΤΕ ΩΡΕΣ :?:???::?:???::?:???:

και ενημερώνετε :roll::roll::roll::roll:

λυπών επειδή κάθισε από πάνω μου στο σβέρκο

θα σας αφήσω καλή η παρέα σας δεν θέλω να φύγω ΑΛΛΑ …!!!!!

Σας αφήνω αύριο με υγεία καλό βράδυ κούκλες μανούλες..

Καληνύχτα Ηλιάνα.

Ε να μην τον κακοκαρδίσεις τον άνθρωπο! Τόση εργασία έκανε στο σπίτι! τόσο βάψιμο!

Πανμαρ θα σε καληνυχτίσω κι εγώ.

Και το πρωί που θα ξυπνήσεις θα πεις στη μαμά και στον μπαμπά τι όνειρο είδες χιχιχιχι.

Ελπίζω να το ήπιες το λικεράκι σου ;)

ΚΑΘΕΤΕ ΩΡΕΣ :?:???::?:???::?:???:

και ενημερώνετε :roll::roll::roll::roll:

λυπών επειδή κάθισε από πάνω μου στο σβέρκο

θα σας αφήσω καλή η παρέα σας δεν θέλω να φύγω ΑΛΛΑ …!!!!!

Σας αφήνω αύριο με υγεία καλό βράδυ κούκλες μανούλες..

Καληνύχτα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...