Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα!!

α είσαι από αυτές εσύ!!! Εγώ θα πάω κατευθείαν για χοριακη! Πότε πας; Δευτέρα εγώ! 

Παρασκευή του αγίου βαλεντινου ❣️

Αντέχεις να κρατηθείς; Καλά αποτελέσματα! 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, είναι νωρίς ακόμα. Είσαι 6η μέρα με την ημέρα της εμβρυομεταφοράς; 

Όχι, από την επόμενη μου είπε να μετράω. Την παρασκευή είναι να κάνω χοριακη, στην 9η μέρα δηλ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σκόρδο - Κρεμμύδι !

Δεξιά είναι το χέρι που κάνουμε τον σταυρό μας!

Xαχαχαχα, ελατε βρε κορίτσια για ποτάκι, τί τα λέμε από το κομπιούτερ... ωραία δεν θα ήταν... κάποτε θα φτάσει ως εκεί η τεχνολογία!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

maeleni ME ΚΑΛΥΨΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!! Θα φωνάξω το σέρβις.... μπουουου.... κλαψ...

Κοίτα επειδή το service το κόβω και για λίγο τσουχτερό, δεν έχετε κανέναν εκεί στην γειτονιά που να κάνει τέτοιες επιδιορθώσεις? Βέβαια εγώ έχω πολλά χρόνια να δω τέτοιο μαγαζί, αλλά στην Αθήνα μπορεί και να υπάρχουν ακόμα.

Κάνε μια αναζήτηση στο χρυσό οδηγό www.xo.gr βάζοντας την περιοχή σου και την ιδιότητα service ηλεκτρικών ή οικιακών συσκευών.

Μακάρι να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό. Δεν είναι εποχή για αλλαγές.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Xαχαχαχα, ελατε βρε κορίτσια για ποτάκι, τί τα λέμε από το κομπιούτερ... ωραία δεν θα ήταν... κάποτε θα φτάσει ως εκεί η τεχνολογία!

Να διακτινιζόμαστε ε? Όπως στο Star Treck!

Ωραία...

mrdIp3.png

Και πως θα το ήθελα ένα ποτάκι τώρα!!!!

Και καλά εσείς είστε και δίπλα. Τι να πω κι εγώ!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Και πως θα το ήθελα ένα ποτάκι τώρα!!!!

Και καλά εσείς είστε και δίπλα. Τι να πω κι εγώ!

Αμάν και οι δυο σας με το ποτάκι! Πάω να βάλω ένα λικεράκι (έτσι για συνοδεία στο τσιγάρο).

Το "δίπλα" είναι σχετικό! Βέβαια τώρα που είναι βράδυ σε 15-20 λεπτά είμαι Νίκαια.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Άντε θα το εξελίξουμε το καφέ μας, σε λίγο θα βάλουμε κάμερες στα pc μας και θα βλεπόμαστε κιολας!!! Καλό έ; maeleni, δεν πειράζει... χτύπα κι άλλο που έλεγε κι ο Πετρέλης, εμείς να είμαστε καλά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αμάν και οι δυο σας με το ποτάκι! Πάω να βάλω ένα λικεράκι (έτσι για συνοδεία στο τσιγάρο).

Το "δίπλα" είναι σχετικό! Βέβαια τώρα που είναι βράδυ σε 15-20 λεπτά είμαι Νίκαια.

Ε τώρα κι εσύ! Γιατί μου το κάνεις αυτό???? Ε καλή μου? Τι λικεράκι, σπιτικό?

Πως μ' αρέσουν τα σπιτικά και γενικώς τα λικεράκια! Πάω να πάρω νερό κι εγω!

Άντε θα το εξελίξουμε το καφέ μας, σε λίγο θα βάλουμε κάμερες στα pc μας και θα βλεπόμαστε κιολας!!!

Α! Εμένα το κομπιουτεράκι μου έχει! Δεν ξέρω βέβαια πώς δουλεύει, αλλά μια φορά την είχα ενεργοποιήσει κατά λάθος!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Α! Εμένα το κομπιουτεράκι μου έχει! Δεν ξέρω βέβαια πώς δουλεύει, αλλά μια φορά την είχα ενεργοποιήσει κατά λάθος!

Κι εμένα έχει, αλλά δεν ξερω πως δουλεύει. Εσύ λικεράκι? Εγώ φιστικάκια! Αλληλοσυμπλήρωση! Αμ πως!

Ε τώρα κι εσύ! Γιατί μου το κάνεις αυτό???? Ε καλή μου? Τι λικεράκι, σπιτικό?

Πως μ' αρέσουν τα σπιτικά και γενικώς τα λικεράκια! Πάω να πάρω νερό κι εγω!

Σπιτικότατο βυσσινάκι. Από την θεία του άντρα μου από την Τρίπολη!

Το έβαλα ήδη. Με δύο παγάκια!

mrdIp3.png

Σπιτικότατο βυσσινάκι. Από την θεία του άντρα μου από την Τρίπολη!

Το έβαλα ήδη. Με δύο παγάκια!

Μμμμμ πολύ ωραίο! Στην υγειά σου.

Ναι, καλά. Το πρωί θα φάει τώρα.

Και ότι ήθελα να ρωτήσω αν τη θηλάζεις και ξημερώματα, αλλά με πρόλαβες.

Κορίτσια, να σας ξενερώσω, πάω για ύπνο, σας φιλώ κι όνειρα γλυκά, τα λέμε αύριο!!!!

Άσχετο, Μαρινάκι, τώρα σε είδα στο f/b, πολύ ωραίες φωτο, δεν τις είχα ξαναδεί. Τα παιδάκια σου μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Σε εσενα δε νομίζω να μοιάζουν.

Και πάλι καληνύχτα! Μουουουουουτς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...